Page 1

Green Kitchen Smoothies indeholder opskrifter på supersunde, uimodståelige smoothies og lækre juicer ud over det sædvanlige – udviklet af forfatterne bag den prisvindende og vildt populære blog Green Kitchen Stories og bøgerne af samme navn.

Green Kitchen Smoothies er smoothies og juicer, du vil elske, og som vil give dig mere frugt og grønt i din kost, så du bliver veltilpas og får mere energi.

GREEN KITCH EN SMOOTHIES

Bogen, der ikke bare er for begyndere, men også for garvede smoothieog juiceentusiaster, har både helt enkle drikke og de mere avancerede showstoppers. Nogle kan nydes til alle dagens måltider, andre er perfekte efter træning, som dessert eller godnatdrink. Desuden er der opskrifter på smoothies, der er så meget mere end en simpel drik: De laves tykkere og mere cremede end sædvanligt, fyldes med knasende gryn og kerner og toppes med et lækkert udvalg af frugter og nødder. På den måde kan en smoothie også forvandles til et mættende hovedmåltid.

GREEN KITCH EN SMOOTHIES SUNDE SMOOTHIES OG JUICER TIL ALLE UGENS DAGE

Luise Vindahl & David Frenkiel

Luise Vindahl & David Frenkiel

Fotos af David Frenkiel

www.greenkitchenstories.com www.politikensforlag.dk

DK-Omslag.indd 1

ISBN 978-87-400-3188-1

9 788740 031881

Politikens Forlag

02/05/16 13.16

Green Kitchen Smoothies  
Green Kitchen Smoothies  

I deres nye bog kommer parret bag det populære koncept Green Kitchen Stories, David Frenkiel og Luise Vindahl, med masser af spændende ideer...

Advertisement