Page 1

90 mm

146 mm

Hun må vende tilbage til sit gamle liv. Hun må tage afsked med Joachim, den mand hun elsker. Og hun må forsøge at finde ud af hvad der skete, den nat for tre år siden, da hun forsvandt. Den hemmelige kvinde er en intens kærlighedskrimi om fam­ilie­ bånd, pengebegær, svindel, mord, livsfarlig kunst og altoverskyggende kærlighed.

DEN HEMMELIGE KVINDE-2.indd 1

POLITIKENS FORLAG

I ISBN S B N 9978-87-400-1996-4 78-87-567-9913-3

politikensforlag.dk

9 788740 019964

146 mm

90 mm

”Nåletræerne står helt tæt, så tæt at mange af dem er gået ud, grenene knækker ved den mindste berøring, tørre som sommerfuglevinger, Helene maser sig igennem, efterlader granstøv i luften. Og så står hun der. Ved vejen. En lastbil brager forbi, chaufføren bruger hornet for at få hende væk fra vejkanten. Her … det var her hun stod da hun forsvandt. Stak af?”

DEN HEMMELIGE KVINDE

228 mm

ANNA EKBERG er et pseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Den hemmelige kvinde er Anna Ekbergs første roman.

Det viser sig hurtigt, at der er noget, der ikke stemmer. Kvinden på de billeder, Edmund kan fremvise af sin forsvundne kone ligner Louise til forveksling. Politiet vælger at tage alle med på stationen – og efter omfattende undersøgelser står det klart, at Louise ikke er Louise. Scanninger afslører, at hun har fået flere brutale slag mod hovedet for år tilbage, noget der kan fremkalde hukommelsestab. Men der er ingen tvivl. Louise er Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor til to og arving til et forretningsimperium.

ANNA EKBERG

Louise lever et godt liv med forfatteren Joachim på Christiansø, hvor hun ejer den lille cafe. En dag midt på sommeren hvor der er travlest, dukker en mand op. Edmund kalder han sig. Og han påstår at Louise slet ikke hedder Louise, men er hans kone, Helene, som forsvandt tre år tidligere fra Silkeborg-egnen. Tumult opstår da Louise og Joachim forsøger at få manden ud, og politiet bliver tilkaldt.

35 mm

09/03/16 09:45

Profile for JP/Politikens Forlag

Den hemmelige kvinde  

Louise lever et godt liv med forfatteren Joachim på Christiansø, hvor hun ejer den lille cafe. En dag midt på sommeren hvor der er travlest,...

Den hemmelige kvinde  

Louise lever et godt liv med forfatteren Joachim på Christiansø, hvor hun ejer den lille cafe. En dag midt på sommeren hvor der er travlest,...