Page 1

JOHN_PAUL_PACELLI

SELECTED_WORKS


ARQUITECTUM COMPETITION_VERTICAL FASHION MUSEUM GIANT ROBOT: A TECHNOCRATIC TAKE ON CURITORIAL CONFIGURATION_OMOTESANDO, TOKYO, JAPAN SPRING 2010 P. 1 ARQUITECTUM COMPETITION DANCE SCHOOL FOR THE MOULIN ROUGE_PARIS, FRANCE SUMMER 2009 P. 7

COMPETITIONS


GIANT ROBOT: A TECHNOCRATIC TAKE ON CURATORIAL CONFIGURATION OMOTESANDO, TOKYO, JAPAN ARQUITECTUM COMPETITION: VERTICAL FASHION MUSEUM SPRING 2010 IN COLLABORATION WITH PROF. THADDEUS ZARSE AND CHRISTIAN RODRIGUEZ

FLEXIBILITY IS ACHIEVED THROUGH THE INCORPORATION OF PLUG-IN INFRASTRUCTURE ALLOWING FOR A SERIES OF INTERIOR PATHS TO BE CREATED THROUGH CURATORIAL CONFIGURATION. THE EXHIBITION SPACES ARE ORGANIZED CHRONOLOGICALLY, WITH VERTICAL CIRCULATION ALLOWING FROM A LINEAR PROGRESSION THROUGH TIME WHILE EACH EXHIBITION MAINTAINS A DEGREE OF AUTONOMY. IN ADDITION, THE BUILDING IS WRAPPED ON ALL FOUR SIDES WITH INFRASTRUCTURAL CIRCULATION: ONE SIDE WITH STATIC CIRCULATION (FIRE STAIR, ELEVATORS) AND THE FACADES VISIBLE FROM OMOTESANDO ST. WITH A ROBOTIC STAIR SYSTEM. THE ROBOTIC STAIRS SIMULTANEOUSLY FUNCTION AS EXHIBITION SPACE AND CIRCULATION. THIS ALLOWS THEM TO REFLECT THE NATURE OF FASHION WHERE TRENDS TEND TO REPEAT THEMSELVES, CREATING A CONFIGURAL AND CURATORIAL CONNECTION THAT MEANDERS OFF THE MAIN, LINEAR CIRCULATION. DURING A FASHION SHOW, THE ROBOTIC STAIR MOVES OVER THE CENTRAL VOID AND ACTS AS THE RUNWAY WHERE MODELS ARE THEN TRAVERSING ACROSS THE FACADE AND INTO THE SHOWROOM. THIS BECOMES A DISPLAY FOR BOTH THE STREET PUBLIC AND THE SEATED GUESTS

ROBOT STAIR AS EXHIBITION

VIEW FROM OMOTESANDO ST_1


SPRING 2010

2_RUNWAY LEVEL


346’-0”

314’-0”

SKY BAR, TERRACE, GARDEN

298’-0”

EXHIBITION GALLERY, RESTROOMS

282’-0”

EXHIBITION GALLERY

266’-0”

1990’s EXHIBITION ROOM

250’-0”

1990’s EXHIBITION ROOM, RESTROOMS

234’-0”

1980’s EXHIBITION ROOM

218’-0”

1980’s EXHIBITION ROOM

202’-0”

1970’s EXHIBITION ROOM

186’-0”

1970’s EXHIBITION ROOM, RESTROOMS

170’-0”

1960’s EXHIBITION ROOM

122’-0”

RUNWAY

106’-0”

1950’s EXHIBITION ROOM, RESTROOM

90’-0”

1940’s EXHIBITION ROOM

74’-0”

1930’s EXHIBITION ROOM

58’-0”

1920’s EXHIBITION ROOM

42’-0”

ADMINISTRATIVE, RESTROOMS

13’-0”

MEZZANINE, TERRACE RESTROOMS

0’-0”

LOBBY | ENTRANCE GIFT SHOP

-11’-0”

PARKING

CURATORIAL CONFIGURATION 01: RUNWAY SHOW

CURATORIAL CONFIGURATION 02: HAT EXHIBITION 90’S+70’S, 40’S+20’S

CURATORIAL CONFIGURATION 03: EXPANDED 70’S 20’S+50’S

SECTION / PLANS / STAIR CONFIGURATIONS_3


SPRING 2010

4_SKY BAR / TEMPORARY EXHIBIT


5


DANCE SCHOOL FOR THE MOULIN ROUGE MONTMARTRE DISTRICT, PARIS, FRANCE ARQUITECTUM COMPETITION SUMMER 2009 THE SCHEME FACILITATES MOVEMENT AS VISITOR AND DANCER TRAVERSE ACROSS FLOORS AND ARE PULLED IN, UP, AND THROUGH THE BUILDING: ONE BECOMES A PARTICIPANT IN THE CONSTANT ART OF MOTION. ONE IS PULLED FROM THE EXTERIOR INTO A DYNAMIC INTERIOR EXPERIENCE BY MEANS OF THE PUBLIC VOID SPACE WHICH CARVES ITS WAY THROUGH THE MASSING OF THE BUILDING. THE INTERNAL DYNAMISM IS ACCENTUATED BY AN ATRIUM LINKING THE PUBLIC STREET LEVEL WITH THE PUBLIC TOP LEVEL CREATING A VERTICAL SPACE ALLOWING FOR POWERFUL DIAGONAL VIEWS INTO AND THROUGH THE TRAINING SPACES. THE CIRCULATION CORE IS AN EVENT SPACE WHEREBY VISITORS ARE FULLY EXPOSED AND SURROUNDED BY DANCE IN ANY OF THE PUBLIC SPACES. IN ADDITION, THE ATRIUM ACTS AS VISUAL AND PHYSICALLY CONNECTS THE DISPARATE TRAINING AREAS DESPITE THEIR DIFFERING FLOOR LINES THE ENTRY COURT FACILITATES THIS THEATRICAL MILIEU HAVING OUTDOOR CAFÉ SEATING AND STAIRS FOR VISITORS TO SIT AND WATCH THE DANCERS PRACTICE: THE FACADE ITSELF BECOMES A STAGE. THE RESULT IS A PUBLIC URBAN THEATER WHERE THE ROLE OF AUDIENCE AND PERFORMER IS SKEWED; A VISITOR WATCHES A DANCER, A DANCER WATCHES A VISITOR: THE SPACE BECOMES A LIVELY DESTINATION AS A MEANS TO CATALYZE SOCIAL DISCOURSE AND CULTURAL INTERACTION.

PROGRAM: DANCE STUDIOS, 2 THEATERS, MUSEUM, BOOKSTORE, LOCKER ROOMS ADMINSTRATION

ENTRANCE / INTIAL CONCEPT SKETCH_7


SUMMER 2009 7) ROOF SPLIT AND FOLDED TO FORM SKYLIGHT ILLUMINATING VERTICAL CIRCULATION

7

UP DN

DN

6 UP

6) PRIVATE CIRCULATOIN CORES PROVIDED FOR DANCERS TO ACCESS TRAINING ROOMS DYNAMIC STAIR FROM MUSEUM TO ROOF

UP

1) ENTRY COURT 2) GYMNASIUM 3) LOBBY 4) CAFE 5) RECEPTION/OFFICES 6) AUDITORIUM 1 7) BACK OF HOUSE

5) BUFFER ZONE SUBTRACTED PROVIDING DYNAMIC DIAGONAL VIEWS FROM DIFFERENT TRAINING AND PUBLIC ZONES

DN

5

UP

DN

DN

3 4

UP

2 4) PUBLIC PROGRAM & CIRCULATION CARVES ITSELF THROUGH HEART OF MASS, CONNECTING ALL PROGRAM ELEMENTS

UP

1

N

UP

LEVEL_01

4’

16’

32’

3) AUDITORIUMS BECOME OPAQUE VOLUMES DEFINING VOIDS UNDERNEATH

2) AUDITORIUM 1: WALK IN ACCESS AUDITORIUM 2: RAISED, OPENS SPACE BELOW

1) SPACES EXTRUDED TO MAX. HEIGHT TRAINING AUDITORIUM PUBLIC

8_PROCESS DIAGRAMS / PLANS

MONTMARTRE DISTRICT, PARIS


DN

4

1) TRAINING ROOM 2) AUDITORIUM 2 3) SOUND/LIGHTS/ BALCONY LEVEL 4) TRAINING ROOM

1) ROOF TERRACE 2) READING ROOM 3) MUSEUM LEVEL ENTRANCE/ CAFE/ SOUVENIRS 4) MUSEUM

4

DN

UP

DN

UP

UP

DN

DN

DN

3

DN

2

3

DN

DN

1 DN

1 2

LEVEL_05

LEVEL_06

MUSEUM AND GREEN ROOF_9


SUMMER 2009

LOBBY_INTERIOR PIAZZA

10_FRONT ELEVATION FROM BOULEVARD DE CLICHY


ENTRANCE_OUTDOOR CAFE

CENTER-PIVOTING WINDOWS OPEN INTERIOR ENTRY TO OUTSIDE, SKEWING PERCEPTION OF INTERIOR-EXTERIOR SPACE CREATING AN INTERIOR PLAZA. ALSO ALLOWS FRESH AIR AND COOL BREEEZES INSIDE SUMMER SUN SHADED BY AUDITORIUM

LOW, WINTER SUN ABLE TO PENETRATE INTERIOR

AXON-SECTION_11


FLORENCE ABROAD PROGRAM EXITING THE UFFIZI_FLORENCE, ITALY FALL 2008 P. 15 JAPAN ABROAD PROGRAM LOOKING INWARD: A JAPANESE CONSULATE IN NEW ORLEANS_ NEW ORLEANS, LA SUMMER 2008 P. 21

ACADEMIC_WORK


EXITING THE UFFIZI FLORENCE, ITALY FALL 2008

THE UFFIZI GALLERY HOUSES SOME OF THE MOST NOTABLE ART IN THE WORLD BUT DOES NOT HAVE AN ICONIC, DOMINATING PRESENCE WORTHY OF A WORLD CLASS MUSEUM. THE STRATEGY ADDRESSES THE DESIRE FOR ICONOGRAPHY AND A STRONG PRESENCE WITH THE PROPOSAL OF A TOWER THAT PROVIDES A VISUAL CONNECTION TO PIAZZA DELLA SIGNORIA. THE SCHEME IS ALSO A HOMAGE TO THE TOWERS THAT ONCE COVERED FLORENCE CENTURIES AGO. THE DESIGN IS SENSITIVE TO THE HISTORICAL CONTEXT OF FLORENCE: THE TOWER INVISIBLE FROM THE HISTORIC VIEW AT VIA CALZAIUOLI, BUT REVEALS ITSELF WHILE WALKING TOWARD THE MUSEUM. THE ADDITIONAL EXHIBIT SPACE IS PLACED UNDERGROUND TO LIMIT ALTERATIONS TO VASARI’S ARCHITECTURE. THE EXIT RESULTS IN A PIAZZA PIVOTING ABOUT THE TOWER; THE TOWER COMMUNICATING TO THE CITY THAT IT IS A DESTINATION NOT JUST FOR THE GALLERY, BUT FOR THE PIAZZA AS A GATHERING SPACE TO ENGAGE IN SOCIAL DISCOURSE. STAIRS ACT AS SEATING IN THE URBAN THEATER THAT HAS BEEN CREATED; A SPACE THAT CAN STAGE ARTISTIC PERFORMANCES LIKE THE URBAN THEATERS OF OLD. PROGRAM: EXHIBITION SPACE, OUTDOOR THEATER, AUDITORIUM, PIAZZA

15


FALL 2008 PIAZZA SAN MARCO IN VENICE HAS SIMILAR CONFIGURATION AS UFFIZI SITE

TOWER ACTS AS PIVOT POINT TO TURN CORNER, TRANSITIONS MAIN AND SECONDARY PIAZZAS PIAZZETTA SAN MARCO PIAZZA SAN MARCO, VENICE

FACILITATES COMPRESSION EMPHASIZING TRANSITIONAL SPACE

(1) PIAZZ

ALE D

EGLI

BRIDGE TO MUSEUM

VIA CALZAIUOLI

(2) UFFIZ

SITE

I

PIAZZA DELLA SIGNORIA

(3)

TOWER OF PALAZZO VECCHIO

PIAZZA

SCULPTURE GARDEN

EXHIBITION

AXON-SECTION

PIAZZA_EXIT B

A

BASEMENT PLAN

1) TOWER HIDDEN BEHIND PALAZZO VECCHIO TO MAINTAIN HISTORIC VIEW FROM VIA CALZAIUOLI

1) EXHIBIT 2) RUINS / SCULPTURE GARDEN 3) REFLECTION POOL/ SCULPTURE 4) PRE-FUNCTION 5) AUDITORIUM 6) PREP / STORAGE 7) MECHANICAL

7 UP

1 D

E

E

2

D

3 UP

2) WHILE MOVING AROUND PIAZZA TOWER REVEALS ITSELF

4

C

5

DN

DN

3) AS NEAR ENTRANCE, TOWER DISAPPEARS REESTABLISHING HISTORICAL CONTEXT OF PIAZZALE DEGLI UFFIZI

16_SITE-CONCEPT DIAGRAMS / PLANS / AXON-SECTION

B

A

6

C


OUTDOOR THEATER B

A

PIAZZA LEVEL

1) SECURITY 2) ENTRY / TICKETS/ BAG DROP-OFF 3) BAG PICK-UP 4) BOOK STORE 5) VASARI STAIR 6) CASHIER 7) STORAGE 8) PIAZZA 9) OUTDOOR THEATER

5 (EXIT FROM GALLERY)

1

2

3

4 6

4

7

DN

D

8

E

E

D

DN

UP

C

DN

C

DN DN

9

DN

DN

B

A

PIAZZA LEVEL PLAN_17


FALL 2008

18_LONGITUDINAL SECTION


BASEMENT LEVEL GALLERY_19


LOOKING INWARD: A JAPANESE CONSULATE IN NEW THE CHALLENGE OF THIS FOUR WEEK STUDIO WAS TO DEVELOP AN INWARDLY FOCUSED BUILDING WITHIN THE BUSY URBAN FABRIC OF NEW ORLEANS WHILE INTEGRATING INFLUENCES OF ZEN TEMPLES. SMALL PROGRAM ON A LARGE SITE ALLOWED FOR A THIN BAR SCHEME RESULTING IN A SEQUENCE OF INDOOR AND OUTDOOR SPACES MAXIMIZING DAYLIGHTING, CROSS VENTILATION, AND VISUAL AND SPATIAL CONNECTIVITY ON BOTH THE TRANSVERSE AND LONGITUDINAL AXIS. PROGRAMMATIC DIFFERENTIATION WAS ACHIEVED BY ALTERING FLOOR LINES AND VOLUMETRIC ATTRIBUTES TO A SPECIFIC SPACE. BY PERFORATING THE PERIMETER WALLS AND IMPLEMENTING AUDIAL COMPONENTS (SUCH AS THE OFFICE WATERFALL), THE BUILDING INTERACTS WITH PEDESTRIANS OUTSIDE THE COMPLEX, ALLOWING THEM VIEWS INTO THE GARDENS AND SUBSEQUENT CURIOSITY TO ENTER THE CONSULATE.

ST. CHARLES AVENUE

CENTRAL BUSINESS DISTRICT, NEW ORLEANS, LA SUMMER 2008

ST. JOSEPH STREET

PROGRAM: GALLERY, LIBRARY, CONFERENCE ROOMS, MEETING ROOM, CONSULATE OFFICES, CONSULATE RESIDENCE, GUEST ROOMS, TEA HOUSE PERFORATED WALL ALLOWS VIEW INTO GARDEN FROM STREET

WATERFALL CREATES AUDIAL COMPONENT, GRABBING ATTENTION FROM STREET

21


SUMMER 2008 HUNG, WOOD-GRATED CEILING FACILITATES SPATIAL FLOW AND MOVEMENT THROUGH LOBBY, GALLERY, AND LIBRARY. CREATES THRESHOLD AND DEFINES EACH DIFFERENT SPACE WITHOUT USE OF PARTITION WALLS

ST CHARLES ELEVATION

10’

20’

30’

10’

20’

30’

10’

20’

30’

10’

20’

30’

PINCH ACTS AS THRESHOLD BETWEEN GALLERY AND LIBRARY SECTION A

SECTION B

OFFICES OFFICES INSTITUTIONAL INSTITUTIONAL RESIDENTIAL RESIDENTIAL SECTION C

LARGE SITE ALLOWS FOR LONG, THIN, STRIATED BAR MASSING SCHEME PERMITTING ADVANTAGES IN DAYLIGHTING, CIRCULATION, AIR AND SPATIAL FLOW

22_INITIAL CONCEPT SKETCHES / PROCESS DIAGRAMS

MASSES EXTRUDED, SOLID-VOID/ DARK-LIGHT SEQUENCE DEVELOPED THROUGH STRIATION OF SITE


GALLERY GALLERY OFFICES

ITUTIONAL

SECOND LEVEL ADDED TO INSTITUTIONAL BAR

MASSES SUBTRACTED FOR REQUIRED SQUARE FOOTAGE. OFFICE BAR ELEVATED, INSTITUTIONAL BAR BECOMES ANCHOR BETWEEN GROUNDED AND ELEVATED PROGRAM BARS.

VOLUMES MANIPULATED, ESTABLISHING PROGRAMMATIC HIERARCHY AND SPATIAL DIFFERENTIATION

ZEN TEMPLES & GARDENS_23


SUMMER 2008

BACK ENTRANCE C

7

C

B

1) LOBBY 2) GALLERY 3) LIBRARY 4) READING ROOM 5) TEA HOUSE 6) CONSULATE HOUSE 7) GUEST HOUSE 8) PARKING/ BACK ENTRANCE

1 5 2

6

B

A

A

8 1

9

A

A

3

4

8

FIRST FLOOR PLAN 24_PLANS

5

2

3

7

1) PREFUNCTION 2) MEETING ROOM 3) LARGE CONFERENCE 4) KITCHEN 5) STORAGE 6) SMALL CONFERENCE 7) CONSULATE OFFICE 8) RECEPTION 9) STAFF OFFICE

7

4

5

6

6

N C

B

10’

20’

30’

C SECOND FLOOR PLAN

B

10’

20’

30’


ST CHARLES ELEVATION

ST CHARLES ELEVATION

10’

20’

30’

ST. CHARLES ELEVATION_ENTRANCE

10’

10’

20’

20’

30’

30’

SECTION A

10’

SECTION A

20’

30’

TRANSVERSE SECTION

10’

20’

30’

SECTION B

10’

20’

30’

SECTION B

10’

20’

30’

SECTION C

10’

20’

30’

SECTION C

FRONT ENTRANCE_25


TULANE URBANbuild HOUSE PROTOTYPE 4_CENTRAL CITY, NEW ORLEANS, LA SPRING 2009 P. 29 TULANE URBANbuild MOBILE GOAT UNIT_LOWER 9TH WARD, NEW ORLEANS, FALL 2009 P. 33

DESIGN_BUILD


URBANbuild_PROTOTYPE 4 CENTRAL CITY, NEW OLREANS, LA SPRING 2009 URBANbuild IS A POST-KATRINA DESIGN/BUILD PROGRAM THAT ASSISTS DISTRESSED NEIGHBORHOODS OF NEW ORLEANS WITH AFFORDABLE AND SUSTAINABLE DESIGN. THIS IS THE FOURTH PROTOTYPE DESIGNED AND CONSTRUCTED BY TULANE ARCHITECTURE STUDENTS. THE SCHEME RESONATES WITH THE SURROUNDING CONTEXTUAL LANDSCAPE BOTH IN SCALE AND USAGE. GENEROUS FRONT AND BACK PORCHES ARE INCORPORATED EMPHASIZING THE IMPORTANCE OF THESE SPACES IN THE AREA AS GATHERING SPACES TO FACILITATE SOCIAL DISCOURSE.

*FEATURED IN DEC/JAN 2010 ISSUE OF DWELL MAGAZINE

29


SPRING 2009 SMALL SQUARE FOOTAGE REQUIRED AN EFFICIENT PLAN. THIS WAS EXECUTED BY ELIMINATING HALLWAYS AS MUCH AS POSSIBLE, CREATING LARGER SPACES THAT CAN BE USED FOR VARIOUS FUNCTIONS, SUBSEQUENTLY PROVIDING THE HOMEOWNER WITH GREATER FLEXIBILITY IN PROGRAMMING/ FURNISHING THE HOME.

KITCHEN LEADING INTO BACK PORCH, TAKEN FROM LIVING ROOM

30_CONSTRUCTION PROGRESS


FRONT CORNER

COMPLETION_31


URBANbuild_MOBILE GOAT UNIT [MGU] LOWER 9TH WARD, NEW OLREANS, LA FALL 2009 THIS URBANbuild SEMESTER WAS A COLLABORATION WITH THE NON-PROFIT MAKE IT RIGHT ORGANIZATION. THE ORGANIZATION HAS SPENT $100,000 ANNUALLY MAINTAINING THE LOTS THEY OWN IN THE LOWER 9TH WARD. THE STUDIO FUNCTIONED AS A THINK TANK TO PROVIDE STRATEGIES TO BEST DEPLOY RECENTLY ACQUIRED GOATS TO CURB THESE MAINTENANCE COSTS WHILE INITIATING IDEAS OF URBAN FARMING. STRATEGIES WERE DERIVED THAT WERE BOTH PRAGMATIC IN EXECUTION AND ARCHITECTURALLY INTRIGUING TO INCREASE AWARENESS AND MARKETABILITY OF MAKE IT RIGHT IN ORDER TO ATTRACT MORE DONATIONS.

33


FALL 2009_FIRST ITERATION: UNFOLDING GOAT CUBE

TRASPARENT EXTERIOREXTERIOR TRANSPARENT OPAQUE INTERIOR_PROTECT FROM ELEMENTS OPAQUE FROM BOX WITHIN AINTERIOR_PROTECT BOX

DETACHED FROM ROOF PROVIDES VENTILATION

UNFOLDING OF BOX CREATES SHADE FROM ABOVE AND RELEASES GOATS

ELEMENTS: BOX WITHIN BOX

DETACHED FROM ROOF

DETACHMENT FROM ROOF PROVIDES VENTILATION PROVIDES VENTILATION

UNFOLDING OF BOX CREATES SHADE FROM ABOVE AND RELEASES GOATS

1) COMPACTED: NIGHT-TIME OR TRAVELING

UNFOLDING GOAT CUBE

UNFOLDING OF BOX CREATES SHADE FROM ABOVE AND RELEASES GOATS

UNFOLDING CUBE CREATES SHADE FROM ABOVE & RELEASES GOATS

CANA L LEVE E

A

LOWER 9TH WARD

B

B

PLAN

A

CANA L LEVE E

LOTS OWNED BY MAKE IT RIGHT

LOWER 9TH WARD

 HAY

LOTS TO DEPLOY GOAT CUBES BEGIN TO OCCUPY LOT EVERY BLOCK ACROSS 9TH WARD WITH ABILITY TO ASSEMBLE ADN DISASSEMBLE QUICKLY

SECTION SECTIONBB

34_UNFOLDING GOAT CUBE / CONCEPT DIAGRAM / PLAN / SECTION


2) SEMI-UNFOLDED: ALLOWS FOR VENTILATION & SHADE

3) FULLY UNFOLDED: SHADE PROVIDED AND SYNTHETIC TOPOGRAPHY FOR GOATS TO PLAY/RUN ON

DEPLOYMENT_35


FALL 2009_SECOND ITERATION: MOBILE GOAT UNIT MAKE IT RIGHT ORGAZINATION AQUIRED A 48’ x 8’ TRAILER BED TO BE USED FOR GOAT HOUSE. CONCEPT OF UNFOLDING GOAT CUBE WAS THEN APPLIED TO SCHEME USING TRAILER BED

1) COMPACTED: NIGHT-TIME OR TRAVELING

2) SEMI-UNFOLDED: ALLOWS FOR VENTILATION & SHADE

MOBILE GOAT UNIT [MGU] PERSONAL DESIGN VOTED ON TO BE DEVELOPED

PHOTOVOLTAICS COLLECT SUNLIGHT SPLIT ROOF COLLECTS RAIN IN CENTER

STORAGE

WATER TROUGH

SECTION

SECTION REMAINS SAME BETWEEN ITERATIONS, BUT CLADDING SCHEME ALTERS

36_MOBILE GOAT UNIT / SECTION


3) FULLY UNFOLDED: SHADE PROVIDED AND SYNTHETIC TOPOGRAPHY FOR GOATS TO PLAY/RUN ON

EPL DOOR R SLIDING OORS D FOLDING

ACES

FINAL SCHEME TO BE BUILT

IN COLLABORATION WITH CHELSEA WILLIAMS & ANA BORJA

FINAL SCHEME_37


FALL 2009

38_CONSTRUCTION PROGRESS


COMPLETION_39


BOB WEIR_SOFT PASTEL SPRING 2006 P. 43 JERRY GARCIA_SOFT PASTEL FALL 2009 P. 44 IN FIELD TRAVEL SKETCHES_PENCIL SUMMER 2008-FALL 2008 P. 46

FREELANCE & SKETCHBOOK


SRPING 2006


BOB WEIR / SOFT PASTEL_43


FALL 2009

44_JERRY GARCIA / SOFT PASTEL


SUMMER-FALL 2008

DAITOKOJI MONASTERY_KYOTO, JAPAN

46_IN FIELD SKETCHBOOK / JAPAN ABROAD


LA PIEDRA_BARCELONA, SPAIN _ANTONI GAUDI

DAITOKOJI MONASTERY_KYOTO, JAPAN

TOSHOGU SHRINE_NIKKO, JAPAN

IN FIELD SKETCHBOOK / JAPAN ABROAD / FLORENCE ABROAD_47


FALL 2008

CONVENTO DI SAN BERNARDINO_URBINO, ITALY _DONATO BRAMANTE

48_IN FIELD SKETCHBOOK / FLORENCE ABROAD


VIA DELLA CONCILIAZIONE FROM CASTEL SANT’ANGELO_ROME, ITALY

IN FIELD SKETCHBOOK / FLORENCE ABROAD_49


JOHN PAUL PACELLI M. ARCH_TULANE UNIVERSITY_2010 630-390-8875 jpacelli@tulane.edu

CONTACT


JOHN PAUL PACELLI PORTFOLIO  

Selected works as 5 year architecture student at Tulane University in New Orleans. Receiving M. Arch in May 2010

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you