Page 1

Informe de gestió 13/07/2012 – 27/07/2013


Missió: Generar en l´Horta Nord una joventut crítica, amb valors socialistes, que permeten canviar la nostra societat. Visió: Aconseguir ser una organització pròxima, visible i referent en l’Horta Nord.


COMISSIÓ EXECUTIVA COMARCAL

Secretaria General: David Teschendorff Ramón

Vicesecretaria General i Relacions Institucionals: Fran López López

Secretaria de Organització i Acció Electoral: Anahi Montserrat Olmo

Secretaria de Política Institucional: David García Requena

Secretaria d’ Administració: Ana María Gomis Pérez

Secretaria de Idees i Formació: Pablo Escuín Garín

Secretaria de Dinamització i Oci: Estefanía Ballesteros

Secretaria d’ Acció Cultural: Arantxa de Huertas

Secretaria d’ Educació i Reivindicacions Comarcals: Andreu Moratal Ferrando

Secretaria de Comunicació: Pablo Bustos Paz


La present Executiva Comarcal compleix 1 any complet. A continuació et presentem el treball de 12 mesos que han passat molt ràpid i que continuen un projecte que va començar fa ja diversos anys, que ha crescut cada dia i que continua evolucionant. Junt a la retrospectiva trobaràs reflexions importants sobre la nostra organització i la passió amb la que avancem cada pas. Fa un any ens presentarem amb una sèrie de compromisos i solament un any després ja podem dir que: -

Som una organització més gran, amb més militància activa i agrupacions constituïdes

-

Som una organització més eficient i que sap aprofitar millor els seus recursos

-

Som una organització amb missatges més definits i alhora més ambiciosa

-

Som una organització més política, més preparada i formada

Som una organització plenament conscient que nostra força està en la nostra militància i en les nostres agrupacions locals Açò sí, per davant queda més camí per recórrer que el recorregut i si ben nostres metes estan més a prop, segueixen estant lluny. Coneixem les nostres virtuts tant com els nostres defectes i un any després d'assumir l'Adreça de Joves Socialistes d’ Horta Nord estem més preparats i fortes que mai per a complir aquells objectius que ens plantegem al principi i ser millors del que llavors esperàvem ser. El primer any ha sigut complet i positiu, però solament ha sigut el començament del que està per arribar i el que realment ens farà rellevants com a organització política juvenil en la nostra comarca i en els nostres pobles. Ara com ara, repassa amb nosaltres 12 mesos de treball, il·lusió i molta passió per aquesta organització, pels seus militants, per la política en general i pels ciutadans i ciutadanes.


SECRETARIA GENERAL Premissa de David Teschendorff: “Complir la nostra missió i avançar cap a la nostra visió. Ser l'agrupació comarcal referent en tot País Valencià sent igualment el motor del canvi en el PSPV-PSOE de la nostra comarca .” VICESECRETARIA I RELACCIONS INSTITUCIONALS Premissa de Fran López: “Arribar on no arriba el Secretari General i aprofundir en les relacions de Joves Socialistes amb les agrupacions del PSPV-PSOE de la nostra comarca.” ORGANIZACIÓN Y ACCIÓN ELECTORAL Premissa d’ Anahi Montserrat: “Coordinar l’ acció intel·lectual I física de la comarca, cohesionar el treball dels membres de la executiva i grups de treball” POLÍTICA INSTITUCIONAL Premissa de David García: “Els dos eixos fonamentals al voltant dels que versarà el treball que se realitze des de dita Secretaria serà els Consells de la Joventut i el moviment associatiu en la comarca.” IDEES i FORMACIÓ Premissa de Pablo Escuín: “La secretaria de formació té com a objectiu principal formar als militants, tant en el desenvolupament de les habilitats necessàries en la política, com en la ideologia.” ACCIÓ CULTURAL Premissa de Arantxa de Huertas : “Portar un pla de treball enfocat al fet que la gent vegi, conegui i interactue amb Joves Socialistes Horta Nord. Ser visibles, propers i referents” REIVINDICACIONS I EDUCACIÓ Premissa d’ Andreu Moratal sobre Reivindicacions: “Generar pensament polític en l’Horta Nord i dotar a Joves Socialistes de l’Horta Nord de les armes ideològiques contra la dreta.” DINAMITZACIÓ I OCI Premissa de Estefania Ballesteros: “Atraure a la gent perquè participe i fer que Joves Socialistes de l’Horta Nord siga més visible” COMUNICACIÓ Premissa de Pablo Bustos: “Portar el control i difusió de tota acció política en xarxes socials i mitjans de comunicació amb l'objectiu de ser més visibles”


JULIOL 2012 Escola d’estiu Olof Palme en Xàtiva Els dies 20, 21 i 22 de juliol assistim 24 companys. Tots participem activament en les jornades de formació i en el temps d'oci fomentant el companyerisme entre nosaltres i amb altres agrupacions locals i comarcals.

1ª CECeterna El cap de setmana del 27 al 29 de juliol ens reunim en una Comissió Executiva Comarcal que va durar un cap de setmana sencer amb l'objectiu que cada Secretaria presentarà les seues línies estratègiques de treball i definir la nostra missió i visió. III edició Esport a la platja Visitem la platja de Massamagrell i practiquem diferents esports a l'aire lliure. Van acudir militants d'altres comarques. L'objectiu d'aquesta activitat era fomentar el companyerisme, interactuar i donar-nos a conèixer. Van assistir 15 joves.


AGOST 2012 Nota de premsa: Joves Socialistes de l’Horta Nord reivindica l’ ajuda de 400€ al aturament el dia mundial de la joventut La nota va ser publicada en el Levante-EMV. Esport a la platja en Torrevieja Ens conviden els companys de Torrevieja i participem en els jocs i en la posterior barbacoa. Festes locals Vam recórrer els pobles de la nostra comarca participant a les festes de Godella, Burjassot, Almàssera, Paterna i Rafelbunyol.

Sexenni de Morella Ens desplacem fins a Morella per conèixer el famós Sexenni, festa tradicional que té lloc cada 6 anys.


SETEMBRE 2012 Article d’ opinió: Puja el IVA, baixa la CULTURA Nota de premsa: Joves Socialistes de l’Horta Nord contra la supressió de línies de la EMT a Alboraya i Vinalesa Gran Marxa 15S 16 joves ens desplacem fins a Madrid per a participar en la gran marxa contra les retallades. Portem pancarta pròpia.

Tancament del Consorci Comarcal de Serveis Socials Participarem en el tancament que tingué lloc al centre ocupacional de Massamagrell. Nota de premsa: Joves Socialistes Horta Nord lamenta la perduda de Santiago Carrillo Nota de premsa: Joves Socialistes de l’Horta Nord contra la brutal pujada de taxes universitàries. Concert Solidari #Hemperdutlapor Assistirem al concert solidari que tingué lloc en Godella organitzat per l’ Assemblea del IES Lluís Vives, SEPC, Alerta Solidària, Ca Bassot i l’ Assemblea “El Micalet” per les llibertats i contra la repressió. Manifestació per l’ Educació Pública El 25 de setembre participarem en la manifestació de Valencia. Article d’ opinió: Retallant en Democràcia


OCTUBRE 2012 Manifestació 9 d’ octubre Participem al costat de Joves Socialistes del País Valencià en la contramanifestación que defensa la nostra cultura i el nom que portem en les nostres sigles. Portem pancarta pròpia.

Article d’ opinió: El Nou d’octubre i el llegat del PP

Eleccions autonòmiques en Euskadi Viatgem al costat de la delegació de JSPV a Euskadi en suport a Patxi López

Nota de premsa: Horta Nord recolza en Vitoria a Patxi López Vaga d’ Estudiants Participarem activament el dia 18 d’ octubre.


Dia contra el càncer de mama Organitzem l'acte pel dia contra el càncer de mama. Els membres de Joves Socialistes Horta Nord vam estar el dia 19 a la Plaça de l'Ajuntament de Burjassot amb una guardiola i molts llàços roses que repartim al costat de tot tipus d'informació sobre el càncer de mama. Aconseguim recaptar al voltant de 200€ que van ser lliurats íntegrament a l'associació amb la qual col·laboràvem: AMMCOVA (Associació de Dones Mastectomizadas de la Comunitat Valenciana).

Nota de premsa: Joves Socialistes de l’Horta Nord escandalitzada davant el despropòsit que son els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2013

I Oktoberfest Organitzem un menjar en la seu d'Almàssera a la qual acudeixen militants de diferents pobles. Aprofitem la festa per a parlar de l'estat de la nostra organització tant a nivell comarcal com a local. El preu van ser 3€ per participant. Van assistir 21 joves.


NOVEMBRE 2012 Video-fórum y debat Vam veure el documental “La Doctrina del Shock” i vam debatre sobre les pèssimes conseqüències del sistema capitalista. Activitat dins del mes dedicat al Capitalisme. Van assistir 16 joves.

Jornada formativa El Capitalisme i les desigualtats que genera Organitzem un seminari al que acudeixen 20 joves a Burjassot i comptem amb el ponent José Miguel Ilundain que entre moltes altres conclusions emfatitza la importància d'un pla d'industrialització a nivell estatal per a eixir de la crisi.

Escola de Tardor Baix Segura Acudim a l'Escola de Tardor que organitzen els nostres companys de la Vega Baixa i participem activament en la mateixa amb Francisco López com a ponent sobre política municipal.


Vaga General El 14 de novembre participem per primera vegada en una vaga general com a piquets informatives en el polígon industrial de Massamagrell. A la tarda assistim a la massiva manifestació a València.

Article d’opinió: ESPANYA 2020 Escola de Tardor Ernest Lluch Els dies 16, 17 i 18 de novembre realitzem conjuntament amb JSPV València Ciutat l'Escola de Formació “Ernest Lluch”. Un cap de setmana dedicat a la formació dels nostres militants. La programació constava de 5 ponències: • Democràcia Europa amb un immens Andrés Perelló • Passat i Present del Socialisme amb el professor d'Història Econòmica de la Universitat de València Ximo Azagra • Organització de Joves Socialistes impartida per Mar Marín, Presidenta del Comitè de JSPV • Política Institucional en els Ajuntaments i consells de la Joventut impartida per Paco Gómez i Alicia Estévez • Comunicació i noves Tecnologies impartida pel periodista Ximo Aguar, Ignasi Muñoz i Sebastián Sánchez Les ponències van estar basades en la coparticipació sent els participants protagonistes actius debatent, proposant i reflexionant amb actitud crítica. En total, 51 joves gaudim d'un gran cap de setmana fent valdre els valors socialistes i la importància del companyerisme.


Nota de premsa: Joves Socialistes de Horta Nord y València Ciutat realitzen la primera escola de tardor “Ernest Lluch” Vídeo: Xiulada de Joves Socialistes a Rita Barberà

DECEMBRE 2012 Article d’opinió: Sanitat en Estat Crític Dia Internacional de la lluita contra la SIDA Col·laborem amb el PSPV-PSOE Horta Nord y repartim fullets informatius y preservatius a Massamagrell.

Campanya online: Dia de la Constitució Organitzem un acte online el dia de la Constitució Espanyola en el qual a través del nostre twitter oficial llancem durs missatges que demanaven obrir un nou procés constituent i denunciaven la violació sistemàtica de la nostra carta magna.


Coordinadora provincial El company Fran López es designat por la CEC per a ser el representant de la comarca a la Coordinadora Provincial y escollit després amb el suport unànime de totes las comarques de la província de València como Coordinador General de la província. I HortaParty Els assistents gaudirem d’una vesprada-nit amb tot tipus de jocs: per una banda jocs de grup online, per altra jocs interactius de consola i per altra jocs de taula. El preu va ser 4€ en concepte de sopar. Varem assistir 28 joves, 8 no militants.

Felicitació de Nadal El company Jorge Fontestad ens va regalar a tots un vídeo mostrant-nos el costat friki més “íntim” dels nostres companys en un recopilatori d’algun dels millors moments de 2012. Fresc, original i diferent: http://www.youtube.com/watch?v=aqFT6Adb6WA


GENER 2013 Constitució de Joves Socialistes de Massamagrell Francesc, Abel y Miguel Ángel sentin les bases de la nova agrupació local. Reunió amb PSPV-PSOE Horta Nord Després d’ una Executiva comarcal del partit ens reunim amb el Secretari General i el Vicesecretari per a discutir sobre la actualitat de la comarca, els problemes que existeixen i possibles solucions.

FEBRER 2013 #ConvivènciaExtrema Organitzem la I Convivència a Virgen de la Vega que consisteix en un cap de setmana de companyerisme a la muntanya en el qual desconnectem dels estudis i esquiem a les pistes de Valdelinares. Assistiren 15 joves.

Constitució de Joves Socialistes de Moncada Adrian, Júlia y Helena sentin les bases de la nova agrupació local. Nota de premsa: Naix Joves Socialistes de Moncada


Festa “Welcome to fabulous Horta Nord” Després del nostre Comité varem celebrar els nostres primers 6 mesos d’executiva amb una festa temática “Welcome to fabulous Horta Nord”. Disfrutarem d’una nit divertida en la qual contarem amb una barra en preus populars, música i varietat de jocs d’atzar.

Article de opinió: Dia de la llengua materna Conferència Política de Joves Socialistes Participem molt activament en sessions prèvies en les quals elaborem més de 150 esmenes a l'esborrany del manifest. A més, durant el cap de setmana que dura la Conferència defensem les nostres esmenes i som molt actius en el debat. D'aquesta Conferència neix el Manifest Polític que renova el nostre missatge amb idees destrossadores, radicals i, sobretot, molt necessàries i vermelles. Totes factibles i totes imprescindibles per fer de la societat actual la societat que volem.

MARÇ 2013 Dia de la dona A més d’acudir a la manifestació convocada par a aquest dia juntament amb la resta de companys de JSPV, organitzarem juntament a JSPV-València Ciutat un vídeo-fórum en el qual es projectaren 3 curts de distinta temàtica de la dona: igualtat d'oportunitats, assetjament sexual,


etc. Després de la projecció vam fer una taula rodona en la qual es van debatre els temes dels curts i les solucions que se'ls podria aplicar als problemes plantejats. També assistim el dia 6 a la xarrada organitzada amb motiu d'aquest dia pel PSPV-Horta Nord en la qual es va abordar el tema de la dona en l'àmbit laboral i com s'està utilitzant com a excusa la crisi per a evitar la igualtat de gènere en el treball.

Plataforma No als Retallades Horta Nord Entrem a formar part d'aquesta plataforma d'acció reivindicativa a la nostra comarca. Article d'opinió: Legitimitat i corrupció 20 anys de la mort de Vicent Andrés Estellés Recordem en la nostra pàgina web al poeta de Burjassot amb un dels seus més coneguts i lluitadors poemes Reunió amb l'eurodiputada Pepa Andrés Organitzem una reunió oberta a la militància amb l'eurodiputada del PSPV-PSOE de Burjassot Pepa Andrés. En la mateixa discutim sobre la situació actual de l'Europarlament, el futur immediat de la Unió Europea i del paper dels joves. Sopem junts en la seu d'Almàssera. 2ª CECeterna Per segona vegada realitzem una Comissió Executiva Comarcal amb una durada superior a la mitjana. En aquesta ocasió un dissabte sencer a Siete Aguas i a la mateixa acudeix tant l'Executiva com tots els Secretaris Generals Locals i alguns militants. En la mateixa elaborem el timeline i els objectius dels pròxims mesos.


Pla Força Jove Comencem l'elaboració d'un pla d'ocupació juvenil per als municipis de l´Horta Nord. En pròxims mesos estarà llest per a la seua difusió i posada en pràctica a través d'associacions i els nostres grups municipals.

ABRIL 2013 Paintball en la Baixa Sefura Acudim a l'activitat organitzada pels companys del sud i passem el cap de setmana amb ells.

Dia de la República Es realitzen múltiples activitats: - A Massamagrell assistim al lliurament de les restes dels represaliats republicans afusellats a Paterna. - A Paterna, gaudim de la conferència “L'últim Viatje del Stanbrook” presidida per l'escriptora Cristina Escrivà Moscardó, qui, al costat d'alguns alumnes d'història, ens va explicar les condicions i testimoniatges que emboliquen la història d'aquest vaixell i els seus passatgers. - Assistim a l'ofrena floral que es va fer en el cementiri de Massamagrell i a la vesprada en l'acte realitzat en homenatge als republicans afusellats, el qual va tenir actuacions musicals acompanyades de la posterior projecció del documental “El Terrer. Un Poble Enmudit”.


- Campaña #SiEspanyaFosRepublicana Es realitza una infografia que s'imprimeix i reparteix a les agrupacions locals i s'utilitza també online. A dia d'avui és la campanya que més s'ha compartit en Facebook. També es llancen desenes de tweets amb el hashtag dissenyat. - Article d'opinió: El que representa la monarquia - Reparteixo de bescuits a Burjassot i Almàssera

- Homenatge als represaliats pel franquisme a Paterna al costat de l'agrupació local de Paterna, Rafelbunyol, Tavernes Blanques, Burjassot, València Ciutat i País Valencià


Trobada d´Escoles en Valencià Si bé no ens deixen participar en l'organització, assistim a la “Trobada d'Escoles” celebrada enguany a Alboraia i dedicada al poeta valencià “Vicent Andrés Estellés”.

Dia del llibre Per a commemorar el dia del llibre es va organitzar una activitat que va tenir un gran acolliment entre els pobles de la nostra comarca, un “bookcrosing”, terme anglès per a descriure l'acte de deixar llibres en llocs públics perquè altres persones els puguen gaudir i façen el mateix una vegada llegit el llibre. Prèviament vam fer una recollida de llibres, als quals afegim una felicitació pel dia del llibre de part de Joves Socialistes i un marca-pàgines que, a més del nostre logo, tenia escrits versos de diferents poemes de Vicent Andrés Estellés, i posteriorment els repartim per diferents llocs públics de cada municipi perquè la gent els poguera gaudir gratuïtament.

Nota de premsa: Joves Socialistes celebra el dia del llibre regalant llibres Curs de xarxes 2.0 Organitzem a Burjassot un taller de xarxes socials i de comunicació per a un millor maneig de les nostres eines de comunicació 2.0


MAIG 2013 Dia del Treballador Acudim a la manifestació en la ciutat de València. Article d'opinió: 1º de maig 2013: El Govern es rendeix Reunió sectorial d'Educació Assistim a la reunió que organitza el responsable d'Educació de JSPV Curs de creativitat Cancel·lem l'activitat a causa de l'assistència el 3 de maig a la concentració per les víctimes de metre de València. L'activitat es retarda a pròxims mesos. Manifestació per les víctimes del metre Participem en la manifestació Senderisme a la Vallesa Passem un bon dia fent senderisme per la Vallesa, un lloc ideal per a conèixer la naturalesa de la nostra comarca. Gaudim de nombrosos camins, de l'embassament situat en la zona boscosa, i de les trinxeres on es va instal·lar l'exèrcit republicà durant la guerra civil.

Nota de premsa: Joves Socialistes a la Vallesa Article d'opinió: Per quin una Vaga d´Estudiants Vaga d'estudiants Tornem a participar en la vaga al costat dels companys de Joves Socialistes Nota de premsa: Joves Socialistes Horta Nord participa en la mobilització estudiantil


Campanya Força Jove Rebem als companys de l'Executiva Nacional de Joves Socialistes i visitem els pobles de Massamagrell, Tavernes Blanques i Godella per a reunir-nos amb associacions locals, militància de la nostra organització i possibles futurs militants. Els expliquem el contingut del nostre manifest polític i el nostre nou decàleg ideològic.

Consell Territorial Estem presents en el Consell Territorial que té lloc en Alfàs del Pí i traslladem els problemes que entenem que avui dia té la nostra organització.

JUNY 2013 Elaboració d'una base de dades amb les associacions locals Comencem l'elaboració d'una base de dades amb les associacions locals dels pobles de la nostra comarca en els quals existeix agrupació local de Joves Socialistes. Aquesta base de dades ha de seguir creixent i a partir de setembre ser utilitzada per a contactar amb el major nombre d'aquestes associacions. Manifestació per les víctimes del metre Participem en la manifestació Jornades de reflexió PSPV-PSOE Horta Nord Realitzem esmenes i participem en les 2 jornades que es realitzen entre finals de maig i principis de juny. Homenatge a les víctimes de la repressió franquista a La Pobla de Farnals L'agrupació local de La Pobla de Farnals ens convida a participar en un emotiu i multitudinari homenatge a les víctima de la repressió franquista del seu poble. Acudim joves de tota la comarca.


Dia de la Rosa Anem amb els companys de Joves Socialistes a la festa tradicional que recupera el PSPV-PSOE. En la mateixa JSPV tenim una caseta i passem tot el dia amb companys de tot País.

Festa de l’Orgull LGTB de la província de València Acudim a la festa que té lloc a Torrella.

Dia de l’Orgull Traiem imatge pròpia per a difusió en xarxes i participem en la multitudinària manifestació que té lloc a València.


Dia del Teatre Amb motiu del dia del teatre, organitzem un taller de teatre amb una sèrie d'exercicis i jocs que ajuden a perdre la vergonya, a tenir més confiança en els companys i en un mateix, a aprendre a improvisar i a no tenir por a enfrontar-se a nous reptes.

Nota de premsa: Joves Socialistes Horta Nord celebra el Dia del Teatre amb un taller lúdicdidàctic Coaching Comencem una experiència pilot de sessions de coaching amb les agrupacions locals amb l'objectiu d'ajudar als seus militants a trobar el seu propi camí i tenir una major activitat i rellevància en els seus pobles. Aquest programa s'estendrà mínim durant 6 mesos i serà extensiu a totes les agrupacions locals que vulguen acollir-se al mateix.

JULIOL 2013 Manifestació per les víctimes del metre Participem en la manifestació el mateix dia que fa 7 anys de l'accident de metre més tràgic de la història d'Espanya i del com el PP segueix ocultant les raons que ho van provocar. Converses per a la constitució de Joves Socialistes a Alboraia, Godella i Museros Nova samarreta Dissenyem una nova samarreta per a l'estiu de 2013. En aquest cas, el preu és de10€ sent alguna cosa superior al de l'any. La raó és que hem escollit un cotó de millor qualitat i la samarreta té 3 colors diferents. El disseny és original de Joves Socialistes Horta Nord.


Escola d´Estiu Olof Palme a Guardamar del Segura Batem rècord històric d'assistència amb 25 compañer@s. Acudeixen pràcticament tots els pobles en els quals estem actius: Almàssera, Godella, Tavernes Blanques, Alboraia, Rafelbunyol, Burjassot i Paterna. Participem activament en totes les ponències, fins i tot impartint o presentant algunes de les mateixes i ens vam mostrar altament col·laboratius amb l'organització.

Històric dels resultats electorals Realització una Base de dades per a cada municipi, així com el total comarcal, i un breu Informe per a cadascun d'ells. Estudi poblacional Realitzem un primer estudi poblacional per a conèixer el nombre de joves entre 14 i 35 anys dels nostres municipis. MUNICIPI

TOTAL1

Pob.: 14-351

%

Albalat dels Sorells Alboraia Albuixech Alfara del Patriarca Almàssera Bonrepòs i Mirambell Burjassot Emperador Foios Godella Massalfassar Massamagrell Meliana Moncada Museros Paterna Pobla de Farnals, La Puçol Puig, El Rafelbunyol/Rafelbuñol Rocafort

3.909 22.915 3.948 3.216 7.296 3.458 37.947 629 7.020 13.162 2.351 15.487 10.686 21.973 6.168 66.853 7.685 19.289 8.974 8.636 6.795

1.095 5.793 1.071 1.034 1.935 1.096 10.899 226 2.020 3.381 719 4.451 3.108 6.036 1.880 20.560 2.195 5.504 2.375 2.661 1.897

28,01% 25,28% 27,13% 32,15% 26,52% 31,69% 28,72% 35,93% 28,77% 25,69% 30,58% 28,74% 29,08% 27,47% 30,48% 30,75% 28,56% 28,53% 26,47% 30,81% 27,92%


Tavernes Blanques Vinalesa TOTAL COMARCA

9.325 3.218 290.940

2.649 922 83.507

28,41% 28,65% 28,70%

CONCLUSIONS DEL PRIMER ANY

Les sensacions són realment bones, ja que la nostra comarca compta amb més militància activa que mai i una forta cohesió basada en un gran companyerisme. A més, el millor de tot és que anem a més. Aquest projecte té avui més força que fa un any i la dinàmica que portem accelera dia a dia.

En un any, hem crescut com a organització i som més madurs que abans. Estem millor preparats que mai per escometre els reptes que vénen per davant sent plenament conscients de les nostres virtuts i dels nostres defectes.

En el futur més immediat hem de millorar punts febles com són la comunicació interna i externa i donar més suport a les agrupacions locals amb el programa de coaching que acaba de començar. Seguirem creixent en nombre d'agrupacions actives amb la reactivació de Godella i les constitucions d'Alboraia i Museros per començar. En cada comitè veiem cares noves i aquesta és el millor senyal que aquesta organització està molt viva. Lligat a això últim, la presència i la rellevància al carrer ha de millorar i millorarà. Aquest és potser el repte més important de cara a ser més forts que mai en les properes eleccions europees, municipals i autonòmiques.

La passió per la política ha estat i seguirà sent el motor que mou als companys de la Comissió Executiva Comarcal i el companyerisme i el treball seguiran sent els seus fruits. El que fos el nostre lema fa un any s'ha mostrat realment encertat i segueix sent avui el mateix: Fer Joves, Fer Comarca.

Per tot això estem satisfets amb el nostre treball, però no el nivell aconseguit no ens portarà al conformisme, sinó que serà la nova línia des d'on assaltarem metes més altes. Volem ser més, més, més i millor.

Informe de Gestió Any 1 VAL  
Informe de Gestió Any 1 VAL  

Informe de gestió del primer any complet 2012-2013 de Joves Socialistes de l´Horta Nord

Advertisement