Page 1

.

Butlletí quinzenal Núm.55 : Abril I de 2014

BUTLLETÍ MOBILITAT INTERNACIONAL Aquí tens les dreceres per trobar el què t’interessa ràpidament: OPORTUNITATS DE MOBILITAT INTERNACIONAL........................................................ 2 BEQUES D’ESTUDI ........................................................................................................................................2 PRÀCTIQUES ..................................................................................................................................................2 VOLUNTARIAT INTERNACIONAL EN EMPRESA (VIE) [+] ..........................................................................3 SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU .........................................................................................................4 OFERTES DE FEINA ......................................................................................................................................4 INFORMACIÓ D’INTERÈS ..............................................................................................................................6 XERRADES I TALLERS ..................................................................................................................................6

ASSESSORIES PERSONALITZADES .............................................................................. 8


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

OPORTUN ITATS D E MOB ILITAT INTERNAC IONAL TEMA

TERMINI

BEQUES D’ESTUDI Beques Balsells a Califòrnia [+] S'obre el termini per accedir a 4 modalitats de les beques post doctorals i per a postgraus a la Universitat de California, Irvine. Les 4 modalitats són: modalitat A, 6 beques per estudis de postgrau en l'àmbit de les enginyeries, modalitat B, 2 beques per estudis de postgrau-renovació d'enginyeria, modalitat C, 2 estades de recerca post doctoral d'enginyeria, i una quarta modalitat, per a persones titulades en enginyeria superior o grau a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona .

26 d’abril de 2014

Màster en energies sostenibles, innovació i emprenedoria del KIC InnoEnergy [+] Aquets màsters estan gestionats, entre d’altres universitats, per la UPC i ofereixen matrícula gratuïta per estudiants UE, dobles titulacions internacionals a prestigioses universitats, opció a beques mensuals, seminaris d’innovació i emprenedoria, pràctiques en empreses pioneres i excel·lents oportunitats professionals.

30 d’abril de 2014

Beques per a màsters i graus de ciències de la Universitat de Bocconi [+] La Universitat Bocconi a Itàlia obre convocatòria de beques per estudiants estrangers que es matriculin en programes de màster o graus en especialitats de ciències de la Universitat de Bocconi. Les beques es concedeixen per renta familiar. Els candidats no poden haver realitzat estudis anteriors a Itàlia.

1 de maig de 2014

PRÀCTIQUES Beques de pràctiques dins el programa Leonardo Da Vinci (Casa Eslava) [+] El projecte, gestionat per l’Associació Casa Eslava, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social, preveu l’estada formativa d’11 joves a diferents països (França, Anglaterra, Itàlia i Portugal) per realitzar pràctiques laborals en l’àmbit de la cooperació internacional i les ONGs. Cal ser residents a Catalunya, tenir entre 18 i 35 anys i posseir experiència en cooperació. Les estades començaran a finals d’agost fins a finals d’octubre. S’oferirà un curs d’idiomes previ a Barcelona entre els mesos de juny i juliol.

8 de Maig de 2014

Pràctiques a l’empresa Alemanya Product management [+] L’empresa Product management ofereix una plaça de pràctiques a la seva seu a Hamburg. El candidat serà responsable d’ampliar el catàleg de productes, actualitzar la pàgina web, realitzar la traducció de textos i treballar amb el Content Management System (CMS). S’ofereix una remuneració econòmica d’entre 500 i 700€.

30 d’abril de 2014


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

Programa de pràctiques a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans [+] El programa de pràctiques és realitza a Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans – ACNUDH i està dirigit a estudiants de postgrau en les especialitats de dret internacional, ciències polítiques, història i ciències socials. Tindran preferència les persones especialitzades en l’àmbit dels drets humans.

30 d’abril de 2014

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL EN EMPRESA (VIE) [+] El Voluntariat Internacional en Empresa (VIE) és un programa francès de mobilitat internacional per a joves d’entre 18 i 28 anys que consisteix en una estada professional remunerada d’entre 6 i 24 mesos a països de tot el món. Les pràctiques professionals poden englobar sectors molt diversos. Enginyer informàtic a Eslovàquia [+] Important empresa en el sector de la construcció cerca un enginyer informàtic que s’encarregarà, sota la tutela del director de producció, de garantir la producció del programari de serveis de vigilància i crear una plataforma per compartir bases de dades. El perfil que es cerca és el d’enginyer informàtic amb un mínim de 2 anys d'experiència en el sector i domini en programació de bases de dades.

No especificat

Comercial a Bèlgica [+] Grup especialitzat en benestar i productes de nutrició clínica, amb presència a França, Itàlia i Espanya, cerca un comercial amb formació superior per incorporar-lo al departament d'exportació de Bèlgica. El comercial treballarà conjuntament amb la direcció d’exportació i s’encarregarà de la fidelització dels clients (llars d'avis, hospitals i farmàcies / drogueries, distribuïdores d'equipaments mèdics), d’agafar les comandes i de passa un informe d’activitat periòdicament. Es valoraran coneixements de francès i holandès.

No especificat

Inspector a Xina [+] Empresa francesa líder en la provisió d'envasos a marques de productes de luxe cerca inspector. El candidat a inspector per a la seu a Hong Kong serà el responsable de la inspecció d'embalatges, la creació d'informes durant les inspeccions i d’enviar informes i fotografies a l'oficina un cop finalitzada la inspecció. Es demana un títol en enginyeria o similar, bon nivell d'anglès, un any d'experiència i coneixements de normatives de seguretat com UL, ANSI, ASTM, BS, VDE o altres.

No especificat

Coordinador de servei tècnic als Estats Units [+] Amaris és un grup internacional de consultors en tecnologia i gestió que cerca un coordinador per l’àrea de servei tècnic. Les tasques inclouen atendre els usuaris via telefònica, enregistrar sol·licituds de servei, controlar el correu electrònic i coordinar les qüestions urgents. Busquen algú dinàmic, amb bones habilitats comunicatives, mínima experiència de dos anys en un servei tècnic, bon coneixement del Lotus Notes,

No especificat


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

experiència en l'ús de Microsoft Office Suite i amb fluïdesa en l’anglès i el francès.

SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU El Servei de Voluntariat Europeu és un programa de la Unió Europea que permet a joves d’entre 18 i 30 anys fer un voluntariat de 6 a 12 mesos en un país de la UE o països veïns. El programa inclou allotjament, manutenció, assegurança, diners per a despeses bàsiques i curs de llengua. Servei de Voluntariat Europeu a Grècia [+] 3D Technology Education Sports és una organització situada a l’illa de Chios que treballa en la inclusió de les noves tecnologies en els àmbits de l’educació i l’esport. Les tasques del voluntari estaran relacionades amb la informació juvenil i la preparació, realització i avaluació de programes de joventut i esdeveniments esportius.

18 d’abril de 2014

8 Vacants de Servei de Voluntariat Europeu a Alemanya [+] L’Associació d’enviament Asociación Mundus – Un mundo a tus pies (Badalona) ofereix 8 places de Servei Voluntariat Europeu a Alemanya. La majoria de projectes es realitzaran en l’àmbit de la infància i el lleure. Els projectes s’iniciaran en l’últim trimestre del 2014.

20 d’abril de 2014

Servei de Voluntariat Europeu a Geòrgia [+] L’associació Joventut Geòrgia per Europa és una Organització No Governamental fundada l’any 2006 que actualment està cercant 7 voluntaris per realitzar el seu projecte en diferents centres que treballen en l’àmbit de les discapacitats amb diversos grups d’edats (de 7 a 40 anys). Els voluntaris poden escollir el projecte que més els motiva quan envien la carta de motivació.

30 d’abril de 2014

Servei de Voluntariat Europeu a Polònia [+] El projecte acollirà a 9 voluntaris a la ciutat de Cracòvia per treballar en llars d’infants o en projectes amb adolescents en un club europeu. El voluntari donarà suport al personal polonès del centre i també aportarà part de la programació setmanal del servei. El projecte s’iniciarà l’octubre del 2014 i durarà fins el juny del 2015.

30 d’abril de 2014

OFERTES DE FEINA Cuiner de tapes a França El restaurat “El patio andaluz” cerca cuiner especialitzat en cuina espanyola, tapes, marisc, plats del dia i parrillades. El candidat també serà el responsable de la gestió d'inventaris. Es requereix formació específica en cuina, mínim 5 d’anys d’experiència en cuina espanyola i ser capaç de comunicar-se en francès.

21 d’abril de 2014

Convocatòria: Sector TIC a Alemanya. Entrevistes a Barcelona 8 i 9 de maig. Els serveis EURES alemany i espanyol organitzen un nou esdeveniment per enginyers que comptarà amb la presència de vàries empreses alemanyes. Cada oferta, publicada a través de la pàgina de EURES espanya, disposa d’un contacte i una referència per tal de presentar la candidatura. Els perfils presentats que compleixin els requisits seran convocats

24 d’abril de 2014


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

a una entrevista personal el proper 9 de maig. El dia 8 de maig les jornades seran de caràcter obert (lliure accés), tant si s’ha concedit l’entrevista personal com si no, es podrà accedir al recinte per visitar els estands de les empreses i entitats. Presentar candidatures abans dels 24 d’abril. Infermera pediàtrica a Irlanda Resilience Ireland està reclutant infermeres de cures intensives en pediatria per treballar amb infants que han estat operats per traqueotomia i requereixen cures intensives. Es requereix formació específica en l’àmbit de la pediatria, experiència prèvia en traqueotomia i excel·lents qualitats comunicatives en anglès.

30 d’abril de 2014

Infermers d’urgències i UCI Cpl Healthcare en col·laboració amb l’Hospital Adelaide & Meath, està buscant 20 infermers amb experiència en emergències i UCI per treballar en un hospital situat al sud est de Dublín. Es requereixen infermers qualificats amb mínim 1 any d’experiència en alguna de les àrees especificades i un nivell mig d’anglès (B2 és el nivell ideal).

30 d’abril de 2014

Auxiliar d’infermeria en l’àmbit de la discapacitats Resilience Ireland és un proveïdor de serveis de salut i socials independents que cerca auxiliar d’infermeria amb experiència, per treballar en l’àmbit de discapacitats. Es requereix un bon nivell d’anglès.

30 d’abril de 2014

Enginyer informàtic a Regne Unit L’empresa European Intellect cerca enginyer informàtic per contribuir en la infraestructura de programari i en la tasca de planificació i definició de l'arquitectura i refinament. Es requereix titulació tècnica, experiència de 5 anys com enginyer informàtic i nivell d’anglès molt avançat.

31 de maig de 2014

Pastisser a Suècia Pastisseria francesa líder a Göteborg cerca xef de pastisseria que serà el responsable de diferents tipus de treballs de rebosteria. És requereix formació professional en rebosteria, experiència de 3 anys, i anglès i espanyol fluid.

1 de juny de 2014

Aquest mes...Austràlia Oferta de feina de Pediatra a l’Outback d’Austràlia[+] Es cerca pediatra amb experiència per un hospital situat a la regió central d’Austràlia. Es requereix ser una persona aventurera amb interés per treballar en una zona rural de paisatges àrids i població indigena.

No especificat

Oferta de feina de xef de cuina espanyola a Fortitude Valley [+] Restaurant de qualitat reconeguda, cerca un xef amb experiència, estudis d’hostaleria i especialitzat en cuina espanyola. Es requereix experiència en cuina espanyola i un molt

No especificat


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

bon nivell d’anglès. Oferta de feina de cangur a Carlingford [+] 29 d’abril de 2014

S’ofereix feina de cangur a jornada complerta amb possibilitat d’allotjament. El candidat tindrà cura de dos nens de 6 i 9 anys.

INFORMACIÓ D’INTERÈS Altres cercadors de treball a Austràlia: www.seek.com.au www.careerone.com.au www.jobs.com.au www.careerjet.com.au www.mycareer.com.au www.jobisjob.com.au Ja coneixes l’assessorament de turisme! Si ja has fet l’assessoria de mobilitat internacional i ja tens data per marxar a l’estranger, et recomanem que coneguis l’assessoria de turisme! Mitjançant aquest assessorament pots descobrir què visitar en un país o esdeveniments de caire cultural i festiu de la zona, com moure’t pel país on vas, i aspectes pràctics de la teva arribada (vacunes, documentació, allotjament, transport, etc.). On es fa? Al Centre d’Informació (amb cita prèvia) dimecres de 17 a 20 h.

i

Assessorament

per

a

Joves

-

CIAJ

Dimecres de 17 a 20h (amb cita prèvia)

A més a més, el CIAJ disposa d’una viatgeteca amb un ampli fons bibliogràfic de consulta on hi trobaràs les últimes edicions de les guies de viatges més reconegudes, diverses revistes especialitzades en viatges, material cartogràfic i connexió a la xarxa europea Eurodesk. Finestra informativa de SVE de Casa Eslava [+] Casa Eslava, una de les múltiples entitats d’enviament de projectes de Servei de Voluntariat Europeu a Barcelona, ha obert la nova finestra informativa sobre el SVE. L’objectiu d’aquest espai és assessorar i informar sobre totes les oportunitats per viatjar a Europa i fora d’Europa amb el Servei Voluntari Europeu. Si estàs buscant projectes i necessites ajuda o orientació pots acudir al carrer Mascaró 1 tots els dijous de 16 a 19.30.

Dijous de 16 a 19:30

XERRADES I TALLERS TALLERS XARXA PIJ BARCELONA Treballar en la recollida de fruita a Europa [+]

DIA I HORA

LLOC

29 d’abril a les

PIJ Ciutat Vella


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

En aquesta xerrada et facilitarem consells per enfocar la recerca d’ofertes, en l’àmbit de la recollida de fruita, en diferents països.

18h

Estades a països francòfons [+] Et facilitarem informació per tal de preparar la teva estada d’estudis, de treball, de pràctiques o de voluntariat als països francòfons (França, Bèlgica, Suïssa).

30 d’abril a les 18h

PIJ Calabria

5 i 12 de maig a les 18h

PIJ Sarrià -Sant Gervasi

9 i 16 de maig a les 18h

PIJ Sarrià -Sant Gervasi

19,21,26 i 28 de maig a les 18h

PIJ Garcilaso-Sant Andreu

Taller: Practica l’entrevista en anglès [+] En aquest taller de dues sessions t’ajudarem a preparar el currículum i la carta de presentació, a respondre per telèfon a una oferta de feina, a preparar la teva autocandidatura i a fer front a una entrevista laboral en anglès. Taller: Practica l’entrevista en alemany [+] En aquest taller de dues sessions t’ajudarem a preparar el currículum i la carta de presentació, a respondre per telèfon a una oferta de feina, a preparar la teva autocandidatura, i a fer front a una entrevista laboral en alemany. Taller: Anglès bàsic per cambrers i atenció al públic [+] Taller pràctic d’anglès, de quatre sessions d’una hora, per a poder-te desenvolupar en un lloc de treball de cara al públic. T’ensenyarem a perdre les pors i poder dirigir-te en l’idioma mundial.


MOBILITAT INTERNACIONAL Butlletí quinzenal Núm.: 55 Abril I 2014

A SSESSORIES PERSONALITZAD ES Amb cita prèvia, pots demanar una assessoria personalitzada en mobilitat internacional a: BARCELONA Dilluns 10.30 a 13.30 h Punt d’Informació Juvenil Sants-Montjuïc Casa del Mig-Parc de l’Espanya Industrial C. Muntadas, 5 Tel. 932 914 254 / elpunt@bcn.cat Dilluns 17 a 20 h Punt 7- Punt d’Informació Juvenil d’HortaGuinardó C. Horta, 71 Tel. 934 202 595 / punt7@punt7.org Dimarts 17 a 20 h Punt d’Informació Juvenil Sant Martí Antena Clot - Camp de l'Arpa del Punt d’Informació Juvenil Sant Martí EAMP - Pl. Carme Monturiol, 10 Tel. 934 982 743 / pijsantmarti@bcn.cat

Dijous 10.30 a 13.30 h Punt d’Informació Juvenil de Gràcia Espai Jove La Fontana C. Gran de Gràcia, 190-192 Tel. 933 681 005 / info@elpuntdegracia.org Dimarts 17 a 20 h Punt d’Informació Juvenil Garcilaso-Sant Andreu Espai Jove Garcilaso C. Garcilaso, 103 Tel. 932 562 959 / pijgarcilaso@bcn.cat Divendres 10.30 a 13.30 h CIAJ C. Sant Oleguer, 6-8 Tel. 934 422 939 / ciaj@bcn.cat

Dimecres 17 a 20 h Punt d’Informació Juvenil Sarrià-Sant Gervasi Casal de Joves Casa Sagnier C. Brusi, 61 Tel. 934 140 195 / informaciojoves@casasagnier.net

BARCELONÈS Dilluns 16 a 20 h i dimecres 12 a 20 h Oficina Jove d’Emancipació Casa dels Cargols C. del Llobregat, 127-141, L'Hospitalet de Llobregat Tel. 934 487 372 / mobilitatjove@l-h.cat Dilluns a divendres 17 a 20 h Centre Europa Jove Mas Fonollar C..Sant Jeroni, 1-3, Santa Coloma de Gramenet Tel. 933 850 550 / europajove@barcelones.cat Dilluns de 11 a 20 h CIREJ C. Francesc Layret, 61-71, 3a, Badalona Tel. 934 832 934 / cirej@barcelonesjove.net

Dilluns de 17 a 20 h Centre Polidor Rambleta, s/n, Sant Adrià de Besòs Tel. 934 627 446 / europajove@barcelones.cat Dilluns i dimarts 17 a 20 h OJE Oficina Jove d’Emancipació C. Àngel Guimerà 36, Esplugues de Llobregat Tel. 661 587 690 / jove.emancipacio@esplugues.cat

Butlletí "Infojove BCN" de Mobilitat internacional. Abril 2014 Annex  

Si vols marxar a l'estranger a estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat... Informa't sobre els recursos que et facilitaran l'est...

Advertisement