Page 1

Organitza: AGRUPAMENT ESCOLTA i GUIA LA SALLE TORREFORTA (AEiG GELSTO)


Informació general de l’activitat L’Agrupament escolta La Salle Torreforta (GELSTO), organitza per 16è any consecutiu la MARXA TORREFORTA-LA MUSSARA el proper DIUMENGE 28 D’ABRIL. Aquesta és una marxa no competitiva que transcorre per antics camins i vies de comunicació, utilitzades ja en època romana, a les comarques del Tarragonès i del Baix Camp. La Marxa és una trobada per a tots aquells que els agrada l’esperit esportiu i el contacte directe amb la natura. Quin millor lloc per iniciar aquesta Marxa que a la TORRE FORTA, antic fortí de la ciutat de Tarragona, que donà, finalment, nom al barri. El final de la Marxa és al poble abandonat de La Mussara. Avui en dia, malgrat totes les cases estar enrunades, i sols aguanta l’esglèsia, manté intacte el seu encant. I és que La Mussara constitueix un autèntic mirador del Camp de Tarragona.

Per tant, el lloc de concentració és la TORRE FORTA situada al carrer Francolí, nº 65-67 del barri del mateix nom, a les 7:30 del matí. Les persones residents a Tarragona ciutat disposen d’un servei de transport gratuït fins al punt de sortida. El punt de recollida és la Plaça Imperial Tàrraco. Cal portar cantimplora, l’ esmorzar i el dinar d’aquell dia. INSCRIPCIONS: Per formalitzar la inscripció cal recollir el tríptic informatiu que podeu trobar a les botigues Sports Luceño (Tarragona ciutat, Torreforta i Bonavista), a Sports Joky (Torreforta), al gimnàs Vital Sports (SPSP) o bé obtenir-lo a la web: www.lamarxa.es, on també trobareu més informació i fotos d’anteriors edicions. Es pot fer efectiva la inscripció des del dilluns 15 d’abril fins al dijous 25 d’abril, a través d’un ingrés o transferència bancària de 12’00 € que inclou el viatge de tornada en autocar, samarreta, foulard de record i avituallament, al compte corrent de Catalunya Caixa nº: 2013-3029-27-0210369812 (enviant justificant de pagament a lamarxa@tinet.cat) o bé fent el pagament en efectiu al local de l’entitat (c/Menorca, núm. 2 de la Urb. La Granja) tots els feiners de 6 a 8 de la tarda. Les places són limitades a 200 participants.

Horari general de l’activitat 07:30 Trobada en la "Torre forta" i fotografia 08:00 Sortida tots plegats 11:30 Arribada a Almoster 17:00 Arribada a La Mussara 18:00 Tornada a Torreforta Per rebre més informació, també podeu enviar un correu electrònic a l’adreça: lamarxa@tinet.cat o trucar al telèfon 616.22.88.11 (Jordi Santolaria).

Marxa Torreforta-La Mussara 2013  
Marxa Torreforta-La Mussara 2013  

Marxa Torreforta-La Mussara. Agrupament escolta GELSTO

Advertisement