Page 1

CULTURA DE CARRER 2012

Del 29 de juny al 4 d’agost, de dimarts a dissabte, un altaveu pels joves creadors ESPAI JOVE LA PALMERA (PLAÇA IMPERIAL TARRACO, 1) / ESPECTACLES GRATUÏTS

*a partir de les 20h, servei de barra i dinamització musical “Sota La Palmera” a càrrec de Vòrtex Produccions

ACTES PREVIS FESTA COMBOS AULA DE MUSIC’S Dj. 21 de juny (18 h) Mostra final dels grups treballats. SCENIC DANSA Dt. 26 de juny (20 h) Exhibició de dansa (escola del col·legi Sagrat Cor). FESTA ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA Dj. 28 de juny (17 h) Mostra final dels alumnes de l’escola.


ELASTICS Unlimited | Dj + poesia visual (Tarragona) Dv. 29 de juny (22 h) | Obertura amb DJ Anton

Col·lectiu que es mou en els terrenys de les arts visuals, la música i la poesia, format per Blai Mesa i Pau Padrés.

TRANSISTOR ARKESTRA CAMBODJAN SPACE PROJECT

Electrònica retrofuturista (Tarragona) / Rock psicodèlic (Cambodja) Ds. 30 de juny (22 h) | A les 12 h, vermut musical amb Dabeat (Lounge) Projecte multisonor i visual amb components artístics de la ciutat que obriran la nit fins a donar pas als ritmes.

BUENOS AIRES / MOMENTO CERO | Pop-rock (Tgn) Dt. 3 de juliol (21.30 h)

Buenos aires, grup de rock amb un so molt fresc. Momento Cero, diferents registres, on cadascuna de les cançons tenen el seu llenguatge propi; pop-rock alternatiu amb matisos de shoegaze, postrock, psicodèlia...

LOS COLORES DE LA MONTAÑA, de Carlos César Arbeláez Dc 4 de juliol (22h) | Cinema a la fresca “Pantalla del món” *veure pàgina 8 RE_ACCIÓ

FETITXE 13 / FYAH FAMILY / INKÓGNITO / BATALLA DE MC’S | Hip hop (Tgn) Dj. 5 de juliol (20 h)

Una tarda dedicada a les rimes i als versos tot rapejant des de les bases hip hop. Obertura de les sessions amb grups i referents com Zime fins a l’alliberació de l’escenari per reunir-hi duels d’MC.

MSKA D’CUBA | Salsa, reggaeton, cúmbia, bachata (Cuba) Dv. 6 de juliol (23 h)

Tota una nit de sons i ritmes llatins atrapant l’espectador entre músiques i balls sinuosos.

21


22

YACINE & THE ORIENTAL GROOVE

Elèctric i electrònic de la Mediterrània (Algèria, Catalunya i Grècia) Ds. 7 de juliol (23.15 h) A les 12 h, vermut musical amb D’Saint+bendita (electrònica-funk)

Nou projecte de Yacine Belahcene (Detotarrel, Nour, Cheb Balowski) carregat de sons mediterranis elèctrics i electrònics que obren una nova finestra d’energia i innovació.

EL ARTRISTE / LES NINFAS | Cantautor humor / Performance Dt. 10 de juliol (21.30 h)

El artriste, cantant humorístic que presentarà les seves cançons més originals, com “Mañana”, “Soldadito” o “Anoite”. Les Ninfas, performance poeticomusical.

DESPLAZADOS, de Josep Lluis Penades Boada

Dc. 11 de juliol (22 h) | Cinema a la fresca “Pantalla del món” *veure pàgina 8 RE_ACCIÓ

FESTIVAL 8è CREART 2012, altres poètiques escèniques

Teatre,post-teatre i art d’acció (Tgn) Dj. 12 de juliol (20 h)

Creart 2012 obre les portes a un espai d’encontre i diàleg a través de la paraula i fonamentalment a través de la creació, entesa com a instrument de comunicació i transgressió. /Coorganitza: Zona Zàlata

LABORATORI D’ART D’ACCIÓ / HUMAN TRASH / L’ANTORXA AMABLE | Performance art d’acció (Tgn i València) Dv. 13 de juliol (22 h)

Nit de performance en format cabaret amb un final experimental conduït pel duet l’Antorxa Amable i les seves atmosferes d’un espai hipnòtic futurista. *en el marc del Festival Creart 2012 / Coorganitza: Zona Zàlata

LABORATORI D’ART D’ACCIÓ/ MAG GERARD / GENOVESA NARRATIVES / STROMBOLI Performance art d’acció (Tgn)

Ds. 14 de juliol (22 h) A les 12 h, vermut musical amb Sr. Lufthansa (cúmbia digital) Acció performance, màgia-performance, acció poètica, i dinamització musical.


OBSTACLE / CARLES RIBOT

Pop/folk (Girona)/electrònica/rock (el Vendrell)

23

Dt. 17 de juliol (21.30 h)

IMPUNITY ¿QUÉ TIPO DE GUERRA HAY EN COLOMBIA?, de Juan José Lozano i Hollman Morris

Dc, 18 de juliol (22h) | *veure pàgina 9 RE_ACCIÓ

PATRYCIA / VIVIAN AMARANTE Pop-rock (Bcn) / Bossa nova (Arg) Dj. 19 de juliol (22 h)

Patrycia, amb melodies influenciades per diversos estils musicals i lletres carregades de significat. Actualment està presentant el seu primer EP, Melodía Desencadenada. Vivian Amarante, una veu implicada a la nostra ciutat apropant estils fusionats que parteixen de la bossa nova. De tonalitat sensual ens convida a seguir ConstruINDO.

GRAN GALLINA / ORSINI SHAKERS / PAU DE BANYOLES

Pop-heavy (Tgn) / Rockabilly-Psychobilly (Bcn) / Funk-boogaloo (Tgn) Dv. 20 de juliol (22 h)

El grup abans conegut com Gallina s’ha convertit en Gran Gallina i presenta el treball Gran Gallina Monster Heavy. Els xous dels Orsini Shakers et faran ballar amb la despreocupada inocència d’una “beach party” al final d’estiu.

ALEXA CORTÉS & JULIÁN CARDONA GRUPO PALENQUE | Tradicional (Colòmbia) / Arrel (Àfrica-Carib) Ds. 21 de juliol (22 h) | A les 12 h, vermut musical amb Party Tunes (100W) Coorganitza: Servei Municipal de Cooperació

CULTURA DE CARRER 2012

Carles Ribot acaba d’editar el seu primer treball en català, Vergesdosmiladéu. Un disc arriscat, personal i complet, el seu primer àlbum en català amb una barreja de pop folk amb pinzellades d’electrònica. Obstacle, grup de rock amb influències de punk i heavy, amb molta trajectòria pel territori. Es pot dir que OBSTACLE és un grup sense més pretensions que la de fer-ho passar bé, fent el que més els agrada, rock sense obstacles.


24

PISTOL PLEASE / YVORI | Grunge, indie / Rock (Tgn) Dt. 24 de juliol (21.30 h) Pistol please, grup amb estil grunge, postpunk, indie amb influències de Ramones, Nirvana o Led Zeppelin. Yvori, un estil musical que fusiona el rok’n’roll i diferents partícules d’altres gèneres musicals com el blues o el grunge.

RETRATOS EN UN MAR DE MENTIRAS, de Carlos Gaviria Dc. 25 de juliol (22 h) | Cinema a la fresca “Pantalla del món” *veure pàgina 9 RE_ACCIÓ *Projecció en coordinació amb el Comitè Català de l’ACNUR

ESCOLA DE LLETRES / SUDTANGO

Recital literari (Tgn) / Bossa nova, tango (Buenos Aires) Dj. 26 de juliol (20.30 h)

Lectures calentes d’estiu per acabar el curs de l’Escola de Lletres (Associació Tarragona Literària). A les 23.30 h donem pas a la formació de Denise Guershanick, flauta travessera d’arrel argentina que commou el públic amb les seves melodies.

OBESES / DON SIMÓN Y TELEFUNKEN

Operística grotesca-country (Tona) / Experimental d’avantguarda (Tgn) Dv. 27 de juliol (22 h)

El quartet Obeses presenta el seu disc inaugural Obesisme il·lustrat, una caixa de bombons d’una ambició artística absoluta on el contrast extrem i la continuïtat màxima dansen enmig d’una harmonia que s’articula a través del so i la paraula. Don Simon y Telefunken toquen a casa amb nous treballs.

ESPERIT! / PULPOPOP | Furgo Sound Sistema, home

orquestra (Sant Celoni) / Pop galàctic (la Cellera i Sarrià de Ter)

Ds. 28 de juliol (22 h) | Ganja Nights (reggae, ska, soul) (12 h)

Esperit amb Mau Boada presenta el seu projecte més personal. Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Tanquem la nit de la mà de Pulpopop que conviden a la festa dels horrors psicodèlics on no hi faltaran grans dosis d’adrenalina ni salts tentaculars entre instruments.


RELAMIDO’S / JAMAICANSAT Funk , jazz, reggae / Ska, reggae (Tgn)

25

Dt, 31 de juliol (21.30 h)

Relamido’s, un grup amb membres joves però de gran experiència, i un directe fort i contundent amb un repertori de temes propis. Jamaicansat d’arrel jamaicana experimental, tracta d’unir tradició i modernitat en una simbiosi creativa de recursos sense fronteres i de qualitat.

Dc, 1 d’agost (22 h) Grup de rock de formació clàssica, guitarra, baix, bateria, veu i teclat, influenciats pels Zeppelin, Deep Purple o Pink floyd i el rock Argentí dels 70’s i 80’s, ens presentaran els seus temes i alguna versió dels mítics Spinetta i Riff.

ZIEN AÑOS | Rock (Tarragona) Dj. 2 d’agost (22 h) Des dels racons obscurs d’una rabiosa joventut remouen tòtems del passat per conjurar-se dins l’obra final registrada a Tarragona aquest 2012, La guerra del arte.

MARIA RODÉS + THE NEW RAEMON / JOAN MASDEU |Pop-cançó d’autor (Reus) / Pop-acústic (Bcn) Dv. 3 d’agost (22 h)

Casa Murada, treball en solitari de Joan Masdéu, és el tret de sortida de la seva nova etapa musical de tonalitat intimista i sensibilitat acústica. A les 22.45h Maria Rodés, acompanyada en directe de Ramon Rodríguez, The New Raemon, produiran un ambient de sincronies i diàlegs de gran sensualitat.

BLÄUE / ASTRIO |Pop-rock / Pop-jazz-groove-electrònic (Bcn) Ds. 4 d’agost (22 h) A les 12 h, vermut musical amb Ferran vs. Salva (groove i rock)

Bläue presenta el seu nou disc, No us enfadeu, porteu-me una serra exposant-nos a un conjunt poca-solta i inadaptat, anacrònic i molt contemporani. Tanquem el cicle cultura de carrer amb la formació Astrio (Don’t leave the planet), temptació a la música electrònica per difuminar, ja per sempre, els seus límits musicals.

CULTURA DE CARRER 2012

BLACK DOG | Rock (Tgn)

Cultura al Carrer_Estiu Jove 2012  

ESPAI JOVE LA PALMERA (PLAÇA IMPERIAL TARRACO, 1) / ESPECTACLES GRATUÏTS *a partir de les 20h, servei de barra i dinamització musical “Sota...

Advertisement