Page 1

L’Agenda del GEPEC / EdC juliol 2013 ______________________________________________________________________

Anem d’excursió?... i altres activitats Us recordem que trobareu més informació de cada activitat a: www.gepec.cat

Del 1 de juliol al 2 d’agost Casal d’estiu de l’Escola de naturalistes Lo Caro a Roquetes (Baix Ebre) Vols descobrir un món sorprenent? Vine a l’escola de naturalistes, farem jocs, excursions, manualitats... i ens ho passarem molt bé! Per a nenes i nens de 9 a 12 anys / Inscripció oberta De dilluns a divendres de 9 a 13 Diumenge 7 de juliol VISITA GUIADA GRATUÏTA El fons de la mar Platja Natural dels Salats i Muntanyans de Creixell, Torredembarra i Roda de Berà. Cal que porteu banyador, tovallola, sabates de goma, gorra i ulleres d’anar per sota l’aigua. Observarem que s’hi mou dins l’aigua i al roquer i quines restes i rastres trobem dels éssers vius del mar. Tot plegat sense deixar de tocar de peus a terra. A les 9 h a Cal Bofill, Torredembarra. No cal inscripció prèvia. Divendres 12 fins al divendres 23 de juliol Escola d’estiu dels petits pastors Estada de contacte amb la natura i l’ofici de pastor amb menjar ecològic i de proximitat a Mas Fortet de Capafonts. Coneixerem l’entorn i ens banyarem al riu i a la piscina. Per a nois i noies de 8 a 11 anys / Inscripció oberta (també es fa al mes d’agost del 16 al 2 i del 2 al 13 per 12 – 14 anys) Dissabte 20 de juliol TALLER AGROECOLOGIA Conservació arbres fruiters antics. Aprenem a empeltar (Xavier Jiménez)


Com podem multiplicar aquells arbres fruiters antics que encara sobreviuen en algun racó dels masos de les nostres comarques i ens connecten amb els sabors i la cultura tradicionals? Ens introduirem en el coneixement de la riquesa de la biodiversitat agrícola de casa nostra i aprendrem a empeltar. Ho farem en una finca de la Selva del Camp, molt propera a Reus, dedicada a la conservació de varietats antigues d’arbres fruiters i de races autòctones d’aviram català. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inscripcions i més informació de les activitats:

www.gepec.cat 977 33 11 42

secretaria@gepec.cat

o a l’oficina del GEPEC-EdC Av. Prat de la Riba, 18 – 2n REUS, dimecres i divendres de 9 a 13 i dimarts i dijous de 17 a 20

Agenda GEPEC-EdC juliol 2013  

Agenda GEPEC-EdC juliol 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you