Page 1

Less Energy – Smart Saving Lighting Solutions Less Energy levert een breed gamma van energie efficiënte verlichtingsoplossingen voor de professionele markt: voor duurzame renovatie en revitalisering in nieuwbouw projecten in utiliteit en industrie.

Wij zijn op zoek naar een veelzijdig Technisch Commercieel Medewerker Functie omschrijving Technisch Commercieel Medewerker is hoofdzakelijk een binnendienstfunctie en zorg je in basis voor de technische en administratieve uitvoering van offertes, orders, besparingsberekeningen, lichtplannen en aansluitschema’s. Hierbij hoort ook het telefonisch contact met klanten, leveranciers en fabrikanten. Binnen onze compacte organisatie horen bij deze functie ook taken als het verzorgen van lichtopnames/inventarisaties op locatie, het wegbrengen van kleine bestellingen evenals technische back up geven aan een installateur/technische dienst van een klant. Wij beschikken over een magazijn waar basis voorraad gehouden wordt en bestellingen in en uitkomen. Jou taak is ook om het magazijn in orde te houden en inkomende en uitgaande goederenstroom te begeleiden. Omdat onze organisatie niet groot is, is deze functie erg veelzijdig en heb je geen collega’s in een zelfde soort functie. De genoemde taken die bij je functie horen vullen in een mix je werk week. Wij zijn daarom op zoek naar een echte pro actieve duizendpoot die met passie mee wil draaien in een dynamisch groeiend bedrijf. Je hebt voor een groot deel een zelfstandige en verantwoordelijke taak binnen onze dagelijkse werkzaamheden.

Functie eisen Voor de uitvoering van de functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je in het bezit van een MBO+ werk- en denk-niveau. Je hebt inzicht in elektrotechniek en een afgeronde studie in deze richting. Ervaring met het werken in Word en Excel is een must. Je bezit Rijbewijs B. Een pre is ervaring in de verlichtingsbranche en ervaring met het werken met Dialux en Autocad. Je bent een commerciële team-speler en bezit een klantgerichte instelling, hiernaast heb je een enthousiaste en flexibele werkhouding. Je kunt goed zelfstandig werken en bent creatief en stressbestendig als de situatie daarom vraagt.

Arbeidsvoorwaarden Je komt als Technisch Commercieel Medewerker te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf. Wij zijn een organisatie met een informele en open no-nonsense cultuur. Uitstekend salaris marktconform en passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bedrijfsauto, telefoon en Laptop zijn onderdeel deze functie. Je krijgt voor de uitvoering veel vrijheid en daarbij behorende verantwoordelijkheden, hiernaast zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Lijkt je dit een uitdaging die bij je past? Stuur je cv naar J.mempel@less-energy.nl

Vacature technisch commercieel medewerker  
Vacature technisch commercieel medewerker  

Less Energy – Smart Saving Lighting Solutions Less Energy levert een breed gamma van energie efficiënte verlichtingsoplossingen voor de prof...

Advertisement