Page 1

     

Exam

: Nortel 922-072

Title

: BCM50 Rls.3.0 BCM200/400 Rls 4.0 BCM 450 Rls. 1.0 Config

Version : R6.1

www.prepking.com   


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.prepking.com   


1.What is the maximum number of IP trunks you can have on a BCM450 with a capacity expansion card? A.48 B.80 C.130 D.300 Answer: C

2.Which statement about the BCM450 capacity expansion card (CEC) is true? A.A BCM450 with a CEC can support a maximum of 300 trunks. B.You can remove the CEC if the customer capacity needs drop. C.A BCM450 with a CEC can support a maximum of 130 stations. D.The CEC is a standard card that comes installed with every BCM450. Answer: B

3.What is the function of the BCM450 chassis interface board (CIB)? A.The CIB connects the base function tray to the chassis wiring. B.The CIB increases IP trunk capacity. C.The CIB connects the media services card to the media bay modules. D.The CIB in the BCM450 can be used in a BCM400 main unit. Answer: A

4.A customer with a BCM400 has a requirement of one T1, six PSTN analog lines and 12 digital telephones. What are the minimum Media Bay Module (MBM) requirements? A.one DTM and one G8X16B.one BRIM and one GASM8 C.one GATM8 and one G4X16 D.one GATM4 and one DSM16+ Answer: A

5.Which Media Bay Module (MBM) can be combined with the G4x16 on the same DS30 bus on a www.prepking.com   


BCM200/400 system? A.DTM B.GATM4 C.GASM8 D.BRI S/T Answer: B

6.You need to renumber a group of DNs. You also want to move the voice mailboxes with the renumbered DNs.Which BCM system allows you to do this? A.BCM50 Rls. 2.0 B.BCM50 Rls. 3.0 C.BCM400 Rls. 4.0 D.BCM450 Rls. 1.0 Answer: D

7.You are creating a set template based on a DN. You clicked the Add button on the Set Templates screen. What must the value in the Source Template field be? A.DN B.DID C.PBX D.None Answer: D

8.Which statement about set templates is true? A.You can copy and paste a set template from one BCM to another. B.You can choose from three default templates named DN, PBX and DID on BCM450. C.You can use set templates to quickly assign voicemail mailboxes to several telephones at once. D.You can choose to backup and restore only set templates and exclude the remaining data. Answer: C

www.prepking.com   


9.A point-to-point PRI on the BCM to a second BCM has been installed. The second BCM has a 6 digit DN length. Route 010, that has a Private "DN type", is being used. When making a call to the second BCM, only four digits are able to be dialed, and then a fast busy signal is received. Which process needs to be completed to correct this problem? A.The public DN length needs to be programmed for 6 digits. B.The private DN length needs to be programmed for 6 digits. C.The private network type needs to be programmed as UDP. D.The private network type needs to be programmed as CDP. Answer: B

10.Which statement about changing schedule times is true? A.Start and stop times can span days. B.Overlapping times cannot be assigned. C.If 00:00 is assigned as the start and stop time for a schedule, that schedule is in effect all day. D.It is only necessary to configure start and stop times for schedules that are activated automatically. Answer: D

11.On a company's default system, six buses of DS30 channel blocks are assigned to Media Bay Modules (MBM) (2/6 channel split). The DS30 allocation needs to be changed to a 3/5 split to accommodate increased IP telephony requirements. How is this change accomplished? A.The BCM 200/400 assigns bus 6 to the system bus resource. B.The BCM 200/400 assigns bus 7 to the system bus resource. C.The BCM 200/400 assigns bus 6 to the system bus resource through the MBM dip switches. D.The BCM 200/400 assigns bus 7 to the system bus resource, although all telephony programming will be defaulted. Answer: B

12.A customer is preparing to install a G4X16 module in a BCM450. They want the module to automatically download firmware upgrades. The country DIP switches (the right set of switches) must be confirmed they www.prepking.com   


are in the correct position.What must the customer ensure about the country DIP switches? A.that all of the country DIP switches are set to Off B.that all of the country DIP switches are set to On C.that the first country DIP switch is set to Off and the rest are set to On D.that the first two country DIP switches are set to On and the rest are set to Off ed as CDP. Answer: A

13.You want to install a Digital Trunk Module (DTM) in the BCM450 main unit. How must you set the DIP switches on the DTM? A.Set all of the DIP switches to OFF. B.Set all of the DIP switches to ON. C.Set the first DIP switch to ON and set the rest to OFF. D.Set the first DIP switch to OFF and set the rest to ON. Answer: B

14.You have installed a DSM32+ MBM in slot 1 of a new BCM450 main unit and you want to connect a set and perform set-based programming. What is the next step? A.Identify the module. B.Deconfigure the module. C.Configure the module. D.Connect a set to the DSM32+. Answer: D

15.Click the Exhibit button. You are configuring a DTM in a new BCM450 main unit. You defined the start line as 001, but you receive an error message when you click OK.What has to be done to resolve this problem? A.Configure the DTM again and accept the default start line. B.Configure the DTM again and change the start line of the DTM to 008. www.prepking.com   


C.Deconfigure the DTM and then reconfigure the DTM with a start line of 001. D.Deconfigure the DTM and then reconfigure the DTM with a start line of 002. Answer: A

16.Click on the Exhibit button. While configuring a DTM module on a BCM450, the module was mistakenly identified as a DTM-PRI instead of a DTM-T1.What must you do to correct the module identification? A.Select the row of the DTM you configured. Click the Configure button and enter DTM-T1 as the module type. B.Select the row of the DTM you configured. Click the Deconfigure button. Click OK. Double-click the Configured Device column and select DTM-T1 as the module type. C.Select the row of the DTM you configured. Double-click the Configured Device column and select DTM-T1 as the module type. D.Select the row of the DTM you configured. Click the Disable button. Click OK. Double-click the Configured Device column and select DTM-T1 as the module type. Answer: B

17.Click on the Exhibit button. You are configuring a GATM4 on a BCM450.What is the start line number the system will suggest? A.001 B.002 C.011 D.021 E.061 Answer: D

18.Click on the Exhibit button. You want to configure an expansion unit Media Bay Module (MBM) on a BCM450. You highlighted the Expansion 1 row on the Telephony Resources screen. What is your next step? www.prepking.com   


A.Click the Deconfigure button and click OK. B.Click the Configure button and modify the values. C.Double-click the Configured Device field and select MBM-6. D.Double-click the Configured Device field and select the type of MBM you want to install. Answer: C

19.Click the Exhibit button. You are configuring IP trunks on a new BCM450 that does not have a Capacity Expansion Card (CEC). The authorization license allows you to have 32 VoIP trunks. For the companys planned future growth, 40 IP trunks on the system are set in the configuration so the total number of lines is input as 40, and then OK clicked.What will happen next? A.The system will configure the IP trunks with a low line number of 001 and a high line number of 32. B.The system will configure the IP trunks with a low line number of 001 and a high line number of 40. C.An error message is displayed since a BCM450 without a CEC can only support eight VoIP trunks. D.An error message is displayed indicating your license is not sufficient to configure 40 VoIP trunks. Answer: B

20.In a BCM deployment, a customer is monitoring the Contact Center status.Which BCM Monitor tab will allow them to perform this activity? A.UIP B.IP Devices C.Voice Ports D.RTP Session Answer: C

21.The BCM Monitor is included with the installation of Business Element Manager. Which two does this tool monitor? (Choose two.) A.Telset user access B.VoIP session information C.Operation of telephony applications including Voice Mail www.prepking.com   


D.Number of user log in attempts Answer: BC

22.On the BCM monitor, what does the UIP tab provide? A.It provides RTP session information. B.It indicates only Contact Center usage. C.It provides master DSP resource usage. D.It provides detailed call information. Answer: D

23.A customer had a primary RAID hard drive fail in a BCM400. The replacement drive has been received and installed. Now they want to monitor the rebuild status. How can the customer do this? A.Watch the System tab in BCM Monitor. B.Watch for the BCM system status LED to be solid green. C.Watch System Status/Disk Mirroring in Element Manager. D.Watch the update field in the Global Tab of the QoS Metrics panel display. Answer: C

24.How can the administrator monitor alarm activity without having Business Element Manager and a personal computer? A.Use a telephone set on the BCM system that has a 2-line display and two soft keys. B.Use a telephone set on the BCM system that has a 3-line display and two soft keys. C.Use a telephone set on the BCM system that has a 2-line display and three soft keys. D.Use a telephone set on the BCM system that has a 3-line display and three soft keys. Answer: C

25.A BCM customer wants to only view critical alarms on Element Manager but wants to view all alarms sent to the SNMP trap monitor. What needs to be done? www.prepking.com   


A.Set SNMP trap service to automatic. B.Enter the keycode to enable SNMP functionality. C.Use BCM Monitor to change the Alarm Banner options. D.Use alarm settings to change display options and SNMP options. Answer: D

26.You have downloaded software updates for the BCM system you are managing and you are preparing to apply the update. How do you know which software update to apply? A.The status of the update when viewed from the Software Inventory window indicates "Available". B.The status of the update when viewed from the Software Updates window indicates "Available". C.The status of the update when viewed from the Software Updates window indicates "Ready". D.The status of the update when viewed from the Software Inventory window indicates "Ready". Answer: B

27.A customer is upgrading a BCM50 system from Rls. 2.0 to Rls. 3.0, and wants to preserve the data in the Network Elements tree. A backup of the BCM50 Rls. 2.0 system has already been made.Which two other tasks must be performed, before the upgrade can begin? (Choose two.) A.Perform a level 2 reset. B.Install Element Manager for BCM50 Rls. 3.0. C.Obtain a valid keycode for the upgrade. D.Uninstall the Element Manager for BCM50 Rls. 2.0. Answer: BC

28.You are upgrading a BCM50 Rls. 2.0 to BCM50 Rls. 3.0 and must obtain a valid keycode for the upgrade. From where can the keycode be obtained? A.Reuse the BCM50 Rls. 2.0 keycode because it is still a valid file. B.Download the valid keycode from the BCM50 web page. C.Generate a new keycode from KRS with the BCM50 Rls. 3.0 format. www.prepking.com   


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/922-072.htm


Pass4sure 922-072 dumps  

922-072 ,922-072 exam, 922-072 exam questions, 922-072 dumps

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you