Page 1

Joensuun seutu

JUUKA

yritt채miseen, asumiseen, vapaa-aikaan

Juuka


Juuka sijaitsee Pohjois-Karjalassa Pielisen länsirannalla. Lähimmät kaupungit ovat Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen ja keskellä Pielistä sijaitseva Paalasmaan saariryhmä muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Juuan kunta kuuluu Joensuun maakuntakeskukseen ja Nurmeksen seutukuntakeskuksen vaikutusalueeseen. Juuan kunnan kokonaispinta-ala on 1846 neliökilometriä, josta vesipinta-alaa 325 neliökilometriä. Vesistön rantaviivan pituus on 438 km. Juuan asukasluku on noin 5300. Erityisesti Juuka tunnetaan vuolukivestä, jota louhitaan ja jalostetaan Juuan Nunnanlahdessa. Ota yhteyttä Josekiin, kun haluat perustaa tai tuoda yrityksesi keskelle Pohjois-Karjalaa. Tutustu Juukaan!

www.juuka.fi

Lämmöllä

Juuka


Josek on yrityksiä varten

Josek palvelee kaikkia Joensuun seudun yrityksiä, niin toimintaansa aloittavia kuin liiketoimintaansa kehittäviä. Yritysneuvonta on myös Juukaan sijoittumista suunnittelevien yritysten ja yhteisöjen apuna. Josekin yritysneuvoja on toimialueen tunteva maksuton asiantuntija.

Yrityksen perustaminen Josek tarjoaa yhteistyössä Pohjois-Karjalan Uusyrityskeskuksen kanssa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille. Josekin asiantuntijat ovat käytettävissä, kun liikeideaa testataan ja valmiuksia yrittäjyyteen punnitaan. Josek tarjoaa myös sijoituspaikka- ja toimitilaneuvontaa,

sidosryhmäkontaktien neuvontaa ja hakua sekä sijoittumista yrityshautomoon. Aloittavan yrittäjän kannattaa myös tiedustella yrityskummia. Yrityskummi on luottohenkilö, joka toimii yrittäjien keskustelukumppanina, valmentajana ja neuvonantajana. Hän tuo yrityksen käyttöön paitsi omaa osaamistaan myös koko kummiverkoston asiantuntemusta.


Yrityksen kehittäminen Josekin yritysneuvojat ja asiantuntijat auttavat yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Josekin kautta saat VTT:n monipuoliset asiantuntijapalvelut, jotka on tarkoitettu liiketoiminnan kehittämisen eri vaiheisiin. Myös kokeneet yrityskummit ovat käytettävissä, kun yrityksesi kasvaa, laajentuu tai kansainvälistyy. Lisäksi Josek tarjoaa palvelua yrityksen kriisitilanteen nopeaan selvittämiseen ja samalla auttaa yrittäjää etsimään keinoja yrityksen suunnan muuttamiseksi.

Joensuun seudulta löytyy vielä sitoutunutta ja osaavaa työvoimaa. Henkilöstötarpeissa Työ- ja elinkeinotoimisto tarjoaa kattavia palveluita mm. työpaikkojen välitystä, koulutusneuvontaa, ammatinvalinta- ja urasuunnittelua sekä ammatillista kuntoutusta.

Sijoittumispalvelut Joensuun seudulle sijoittuville yrityksille on tarjolla monipuolisia asiantuntijapalveluita. Josekin asiantuntijoilta yritys saa veloituksetta neuvontaa liikepaikan tai toimitilan hakuun, markkina- ja kilpailutilanteeseen sekä henkilökunnan rekrytointiin. Myös yritysneuvonta ja -kummitoiminta, kansainvälistymisneuvonta ja Venäjä-palvelut sekä yritystulkkitietopankki ovat asiakkaiden ulottuvilla.

Toimitilarekisteristä löytyy Pohjois-Karjalassa vapaana olevia toimitiloja sekä liike- ja varastotiloja. Maakunnallisesta yritysrekisteristä taas löytyvät alueen kaikki yritykset yrityksen nimen, kotikunnan, kotiseudun, yhtiömuodon, liikevaihdon, perustamisvuoden ja henkilöstömäärän perusteella. Rekisteri on maksuton sekä mukana oleville yrityksille että käyttäjille.


Juuasta löydät myös yritys- ja vapaa-aikatontit! Tutustu laajaan tonttivalikoimaan Juuan taajamassa, Nunnanlahden ja Ruanjärven alueilla. www.juuka.fi Tonttiasioissa ota yhteyttä tekniseen johtajaan: ari.jaaranen@juuka.fi tai GSM 040 104 2601


Juuan elinkeinoelämä on vireää. Vuolukiviteollisuus pitää kunnan yritysilmapiirin vilkkaana. Vuolukiviteollisuudessa Juuan Nunnanlahdessa työskentelee useita satoja henkilöitä. Teollisuustyöpaikkoja Juuassa on noin 600 kpl. Vuolukivitulisijojen lisäksi Juuassa valmistetaan muun muassa sähkölaitteita, metalliverkkoaitoja ja portteja,

ravintolakastikkeita ja metallituotteita. Myös käsityöläisyys on vilkasta ja Juuka tunnetaan erityisesti keraamikoistaan. Yrityksiä Juuassa on yhteensä lähes 300.  Tutustu yrityksiin: www.juuka.fi/fi/yrityspalvelut


Kansainvälistyminen Josek tarjoaa asiantuntija-apua, kun yritys kasvaa, laajentuu tai kansainvälistyy. Yrityksen kansainvälistyminen ja kehittäminen vaativat yleensä rahoitusta. Josek tarjoaa yrityksille palvelua, jossa kartoitetaan erilaisia rahoitus- ja avustusmahdollisuuksia. Yritysten käytettävissä ovat myös mm. laajaa liiketoimintaosaamista ja kansainvälistä kokemusta omaavat yrityskummit.

Venäjäosaamista Joensuun seudulla on erityisosaamista sekä valmiuksia palvella yrityksiä Venäjän liiketoiminnoissa. Seudulta löytyy runsaasti suomenkielen hallitsevaa ja äidinkielenään venäjää puhuvaa väestöä. Venäjän markkinoilla on tilaa ja mahdollisuuksia rakentaa loistavia menestystarinoita. Josekin Venäjä-asiantuntijat sekä Itä-Suomen Businessedustusto ISBE Oy tarjoavat Venäjälle suuntautuville yrityksille kansainvälistymispalveluja.

www.josek.fi – Kattavat sähköiset palvelut Joensuun seudulla

Omistajanvaihdos Josek palvelee kaikkia yrityksiä myös omistajanvaihdosasioissa. Maksuton Osuva-palvelu on tarkoitettu auttamaan tasapuolisesti ja luottamuksella sekä ostajaa että myyjää, olipa kyseessä sitten sukupolvenvaihdos tai yrityskauppa. Palvelu toimii koko maakunnan alueella alueellisten yhteyshenkilöiden kautta. Osuva-yrityspörssistä löytyvät myytävät yritykset ja yritystä etsivät ostajat. Osoite on www.josek.fi/yritysporssi

Yritysrekisteri • kaikki Pohjois-Karjalan yritykset Toimitilarekisteri • vapaat toimitilat Kokoustilarekisteri • yli 300 kokoustilaa OSUVA-yrityspörssi • yrityksen ostajien ja myyjien kohtauspaikka Kiinteistö- ja tonttipörssi • myy, osta tai vuokraa Joensuun seututilastot • seudun tilastoja


Idealmainos

60 min

• Koli

Juuka

45 min

Polvijärvi

15 min Outokumpu

Ilomantsi

Eno

• Airport Kontiolahti Liperi

Joensuu JoensuuKii Pyhäselkä 5 min

ht

Tu

el

ys

va

ar

a

30 min. by air

up ov a

ar

a

• Niirala,

border station

JOENSUU PETROZAVODSK

HELSINKI ST. PETERSBURG

Ota yhteyttä

Juuka

TALLINN

JOSEK OY Länsikatu 15 80110 Joensuu Jouni Luoma

puh. 0400 480 754

jouni.luoma@josek.fi

Yritysneuvonta Puh. 020 721 8787 info@josek.fi www.josek.fi

Juuka yrittämiseen, asumiseen, vapaa-aikaan  

Juuan kunta | Josek | Neuvontapalvelut

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you