Page 1

mรถbler sedan 1992

efi

Et tf ot op ro jek ta vJ os

GEROMAR AB Klassiska och handtillverkade

n

He y

i r e Sv

v s ge

a r k ac

h e st

! m e


VACKRA 1700-TAL Romantiken sträcker sig genom hela deras utställning som idag är runt 2000 kvadratmeter. För tillfället arbetar de hårt för att bli klara med de nya lokalerna som ska invigas i början av maj.


PRODUKTION Alla möblerna kan efter kundens önskan specialbeställas så att de passar in i precis alla hem. Möblerna produceras på företagets snickeri på Java i Indonesien av öns skickliga möbelsnickrare.


SIMPLE IS

BEAUTIFUL .

Ett vackert hem skall även vara funktionellt och enkelt. Det ska finnas plats att leva både till vardags och på fest. De klassiska möblerna är tillverkade enligt en originalmodell sedan 1700-talet och ger karaktär till den som vill skruva tillbaka tidsmaskinen några århundraden.


GOD IS IN THE DETAILS ***

Vissa tycker synnerligen att husets möbler skall vara prydda med snideri av allt från rosor till Egyptens forntida herskare. Att möblerna ska tala ett språk som inte går att uttala utan upptas av synen och skådas som ett snkilda mästerverk. Geromar AB tillverkar kundens möbler efter önskemål då Hans-Erik sammanställer en förslagsritning. Alla möblerna är tillverkat i ett levande och tåligt träslag som heter Mahogny och klarar utan problem vardagslivet.


CUSTOMER’S ALWAYS RIGHT Alla kunder är precis lika värdefulla vare sig de köper ett doftljus eller en himmelsäng. Eller åldern. Att ta hand om kunderna och serva dem på det sättet som Hans-Erik och Jessica själv vill bli behandlade är ytterst viktigt för dem.


Jasmina fick prova p책 barns채ngen Victoria och fastnade p책 bild med sina vackra lockar.


STÄNDIG UTVECKLING & FÖRNYELSE Som egenföretaere har man ett osynligt ansvar att hålla utställningen i tipp topp, alltid. Dessutom är det roligt att utveckla företaget genom att renovera om då och då.


***

För tillfället ser det ut såhär i lokalerna bredvid butiken som tidigare varit ett renoveringsobjekt i ett tiotal åt. I lokalen har det hållits auktioner och använts som lastutrymme för nyinkomna varor. Projektet att flytta hela butiken till de nya lokalerna beräknas vara klart innan slutet på maj.


Prästsonen Erik Johan Stagnelius föddes 1793 på Öland där han sedan spenderade sin uppväxt. Det finns inte mycket bevarat om detta romantiska genis person, men livet i begynnelsen började alltså med springande barnsben på Öland. I faderns bibliotek lärde Erik sig allt han behövde veta på egen hand. Efter att ha studerat vid okänt universitet blev han anställd vid ett ämbetsverk i Stockholm. Han beskrivs som en enstöring, en särling som satt och tryckte i sin enkla boning på Söder i Stockholm men vars riktiga hem ligger i sin diktande värld tillsammans med bl.a. gestalten Amanda. Prästsonen Erik Johan Stagnelius föddes 1793 på Öland där han sedan spenderade sin uppväxt. Det finns inte mycket bevarat om detta romantiska genis person, men livet text av Josefin Hey foto av Alexander Torvaldsson

’’VI SKA GE KUNDERNA NÅGONTING DE KOMMER IHÅG’’ Prästsonen Erik Johan Stagnelius föddes 1793 på Öland där han sedan spenderade sin uppväxt. Det finns inte mycket bevarat om detta romantiska genis person, men livet i begynnelsen började alltså med springande barnsben på Öland. I faderns bibliotek lärde Erik sig allt han behövde veta på egen hand. Efter att ha studerat vid okänt universitet blev han anställd vid ett ämbetsverk i Stockholm. Han beskrivs som en enstöring, en särling som satt och tryckte i sin enkla boning på Söder i Stockholm men vars riktiga hem ligger i sin diktande värld tillsammans med bl.a. gestalten Amanda. Prästsonen Erik Johan Stagnelius föddes 1793 på Öland där han sedan spenderade sin uppväxt. Det finns inte mycket bevarat om detta romantiska genis person, men livet


STORSLAGET

MED KRISTALLKRONOR


HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILLBAKA Jessica äger företaget tillsammans med sin make Hans-Erik Hey och tar emot kunderna i receptionen. Hon tycker att det är fantastiskt att se kundernas reaktioner

***

Final finish Geromar Magazine  

Material for my oral in front of class / Photo&design class