Page 1

Namn:

Josefin Hey

Adress:

Vallmovägen 5,

CV

243 39 Höör Tel 1:

(+46) 0766 - 10 18 71

Tel 2:

0413 - 202 31

E-mail:

josefinheyskola@live.se

Ålder:

19 år

Datum:

27 november 2013

målsättning Jag vill hitta ett spännande och utvecklande deltidsarbete med möjlighet till heltid. Jag är en drivande tjej som alltid ser till att det sker utveckling och förbättring i mitt arbete och jag är väldigt serviceminded jämtemot kunder därav att jag alltid ser till att varje enskild kund känner sig väl bemött och omhändertagen efter hennes/hans behov. Jag vill sprida min positiva energi i vardagslivet och ge människor en bra upplevelse trots att solen inte alltid skiner.

arbetserfarenheter Under mina sex år i möbelbranschen skulle jag med handen på hjärtat kunna säga att jag är familjär med det mesta som hör ett företag till. Jag har stått i inredningsbutiken Geromar i Höör i cirka fyra år och tagit hand om kunder av det bredaste utav variation. Jag har även: *

*

*

Varit på affärsresor för produktion i bl.a. Cebu, Filippinerna (2012 & 2013), för möbelmässa i High Point, USA (2010) och furniture fair i Stockholm (2011). Designat och framställt en inspirationkatalog och annat profilmaterial åt snickeriet Sara Woodcraft Sweden (nov. 2013). Deltagit vid leveranser utav möbler runt om i hela Sverige och representerat företaget enda tills sista möte.

utbildning *

Okt-nov 2013

Fem veckors production and marketing - utbildning av stilmöbler på snickeriet Sara Woodcraft Sweden, Cebu, Filippinerna.

*

2010-2013

Studenten vid Lunds ljud & bildskola. (Betyg överlämnas vid intresse.) Inriktning grafisk design, journalistik och fotografi.

*

Åk. 1-9

Grundskolan Jeppaskolan & högstadiet Ringsjöskolan i Höör.

färdigheter *

Datorkunskaper

4 års erfarenhet av Officepaketet, Photoshop, InDesign och Illustrator.

*

Språk

Svenska (modersmål), engelska (mycket goda kunskaper), danska (hörförståelse), tyska (hörförståelse).

*

Körkort

Pågående

*

Kassavana

Jag har inte fått chansen att lära mig hantera en kassa än men ser fram emot att göra det vid tillfälle.


Dagens datum: 27 november 2013

personligt brev Världsvan och megaskånsk, på samma gång! Hey! Mitt namn är Josefin Hey och jag är en nyutbildad, jordnära och ung entrenrenör som längtar efter att äntligen få användning av mina starka egenskaper i ett sammarbete med Er. Söker ni en person med inget mindre än passion för XXX men dessutom vill ansvara som representant för Ert företag så antar jag gärna utmaningen. Väldigt grundligt så bor jag mitt i prick i hjärtat av Skåne - närmare bestämt i Höör där jag är uppväxt och bor tillsammans med pappa Hans-Erik, mamma Jessica, storebror Alexander, 21 och lillasyster Sara, 9. Och hunden Lovis givetvis! I sanningens namn så bor min bror i Filippinerna sedan 1,5 år tillbaka och driver familjeföretaget Sara Woodcraft Sweden tillsammans med hans barndomsvän Mattias. Företagsandan går i rakt led ner till mig från mina föräldrar som så länge jag kan minnas drivit etablerade möbelföretag, bla. Geromar AB och snickeriet och nyfödda Sara Woodcraft Sweden (Cebu, Filippinerna) som idag förser inte bara den svenska möbelmarknaden med vackra stilmöbler utan resten av världen också. Jag engagerades i tidig ålder med att servera kaffe till kunderna i butiken till att jag idag rest till Filippinerna (oktober-november 2013) på egen hand för att besöka min bror och arbeta på plats under fem veckors tid som lärling. Som du förstår, så har jag upplevt det mesta däremella och framför allt höjdpunkterna; att arbeta i nära kontakt med kunder och uppleva respons från det bästa av allt - nöjda kunder - och framför allt så har jag förståelse för hur viktigt det är att hantera varje köp efter kundens behov. Det finns även dagar där det känns trögt med försäljning och i den allmänna sinnesstämningen - men då har jag en speciell superkraft som gör att jag ser frammåt. Jag anser att de mest framgångsrika människorna ser just, framåt. Om jag får välja fritt så spenderar jag helst tiden till att överraska familjen med en cheesecake mitt i veckan, ett gött pass på gymmet, tid med vännerna eller med min jämnåriga men snäppet blondare pojkvän Isak. På våren plockar jag fram golfklubborna och sätter igång att träna inför den kommande säsongen, det tycker jag är är en speciellt härlig känsla. Jag söker även till er eftersom jag vill syssla med någonting som stöttar min passion - jag menar nämligen på att passion är granne med vision som är receptet till engelskans mission. Det är inte klyschigt, det är sant! Men viktigast av allt - är ni intresserade av att veta mer om mig i ett personligt möte så ser jag fram emot att höra från Er,

Josefin Hey

Med vänliga hälsningar,

!

CV // J.HEY