Page 1

Media concept AIDA (dit is een schoolopdracht) Uitgever: BNN (3), omdat deze zender maatschappelijk is, en vaker dit soort onderwerpen uitzend. Ik denk dat het in hun plan van uitzenden past en het zeker niet hun imago schaad. Bovendien kan dit ervoor zorgen dat de zender populairder wordt onder jongeren.

De nieuwe tv hit uit Nederland Bent u al tijden op zoek naar die ene manier om het jongere publiek te werven? Het antwoord is hier. Drugged is het reallity programma voor jongeren. het is actueel, het is interessant, leerzaam, spannend en iets wat ze graag willen zien. een programma over jongeren die marihuana roken. Omdat het in Nederland legaal is, en gedoogd, is het vrij normaal in Nederland. Maar tegenwoordig ondekken steeds meer jongeren de softdrug. Het is populairder onder jongeren dan ooit. Maar omdat er soft voor staat betekent nog niet dat het geen drugs zijn. het is nog steeds illegaal om op straat te blowen, en het kan gevaarlijk zijn om stoned te zijn. bovendien worden bijv. schoolprestaties er niet beter van. Deze problemen gaan wij volgen in de serie Drugged. Door deze serie uit te zenden zult u een nieuw publiek aanspreken, en uw kijkers groep vergroten. Omdat dit een actueel programma is, en niet alleen puur voor jongeren. kan uw vaste publiek ook goed kijken naar deze serie. Bovendien past dit programma goed bij uw andere programma’s en schaad dit uw imago niet. Het is mede een voorlichting programma. Dit is dus goed voor uw imago. Misschien dat u zelfs subsidie kan krijgen van de regering voor het uitzenden van dit programma. Hier helpt u dus ook de maatschappij mee. Mocht u alsnog vragen hebben over ons programma, contact opnemen of het programma uitzenden? Wij horen graag van u. daarom kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen:     

Tel: 06 12312312 Fax: 553564367432 Adres: voorbeeldstraat 1 Postcode: AA1212 Plaats: Den Bosch

Drugged (school exercise)  

this is a promotion for our show, Drugged. made in the AIDA structure. this is a school exercise, based on a not existing concept.

Advertisement