Page 1


BRAND DESIGN Door de komst van internet is iedereen in staat om van zichzelf een merk te maken. Het persoonlijke merk is sterk in opkomst. De arbeidsmarkt vraagt om jonge professionals die weten waar ze voor staan en die duidelijk kunnen maken wat hun toegevoegde waarde voor een organisatie is. In deze course leer je jezelf als krachtig en authentiek merk te positioneren vanuit jouw unieke talenten. Hoofdopdracht van deze course luidt: Ontwerpen en ontwikkelen van je eigen MERK-IK.


Ontwerp jouw eigen magazine

In deze course ga je dus aan de slag met ontwerpen van je eigen MERK-Ik. Tevens ga jezelf profileren in de wereld van de multimedia. Deze course is gericht op het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en gevoel voor design en branding. Je leert omgaan met grafische software producten zoals Photoshop en Illustrator, niet

door middel van theorielessen maar door simpelweg te doen. De docent geeft tips en helpt waar dat nodig is. Je profileert jouw eigen talent en dat kan van alles zijn. Door veel te schetsen en inspiratie te zoeken kom je tot een eigen huisstijl. Deze vormt een leidraad voor de magazine die je gaat maken.


Je magazine bestaat uit alles wat jij leuk vind, het typeert je en geeft een goed beeld van wie jij bent en waar je van houdt. Aan het einde van de course moet je jouw merk presenteren. De docenten werken ook nog vaak voor hun eigen bedrijf en blijven zo goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Tevens hebben zij veel voorbeelden uit de praktijk waar je als leerling zijnde veel van kan leren.

Start jouw eigen merk Bij Brand Design leg je de basis om als multimediadesigner een goede gesprekspartner te worden voor marketing- en communicatiemanagers van grotere organisaties. Je leert wereldmerken (of brands) analyseren vanuit en design oogpunt. Welke strategieĂŤn, ontwerpprincipes en beeldtaal gebruiker merken om hun waarden, en vooral hun producten en diensten, uit te dragen?


Bd magazine inhoud concept 2  
Bd magazine inhoud concept 2  
Advertisement