Page 1

Roze


Inhoud Roze Prullenbak1 Playboy2 Tas3 Letters4 Bloem5 Schilderij6 complementaire kleuren 7 Geel8 M & M ding 9 Schoen10 Ballon11 Bord ding geen idee 12 Stroom bordje 13 Bordje14 Zelf Portret 15


Roze U kan erg emotioneel ingesteld zijn, want dit is de kleur van emoties. U kan onbevreesd, diepzinnig, rustig en vrolijk zijn en ook liefdevol, edelmoedig en warmhartig. U offert zich vaak op voor anderen en vindt dit niet erg. Soms kunnen mensen u wat slaapverwekkend vinden, maar zelf slaapt u ook als een van de beste.


Prullenbak

1


Playboy

2


Tas

3


Letters

4


Bloem

5


Schilderij

6


complementaire kleuren U kan erg emotioneel ingesteld zijn, want dit is de kleur van emoties. U kan onbevreesd, diepzinnig, rustig en vrolijk zijn en ook liefdevol, edelmoedig en warmhartig. U offert zich vaak op voor anderen en vindt dit niet erg. Soms kunnen mensen u wat slaapverwekkend vinden, maar zelf slaapt u ook als een van de beste.

7


Geel Geel is de kleur van de zon, het schijnende begin van al het leven. Het is ook een erg royale kleur, maar ook van verraad, haat en jaloezie. Soms heb je het idee dat je iemand iets kunt leren, dat je iets moet achter laten bij de volgende generatie. Positieve eigenschappen kunnen zijn: plezier, warmte, wijsheid, vrolijkheid en trots. Als u positief bent ingesteld bent u niet bezitterig, maar als u negatief bent ingesteld geld het omgekeerde. Zelfbevestiging kan voor u belangrijk zijn, maar ook liefdesavonturen, onbezonnenheid en kinderen. Veel leeuwen kiezen deze kleur als lievelingskleur.

8


M&M

9


Schoen

10


Ballon

11


Bord ding

12


Stroom bordje

13


Bordje

14


Zelf Portret

15

Kleur joris  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you