Page 1

Experiència i professionalitat

al vostre servei www.jorfe.es

+34 973 249 706

info@jorfe.es

@JorfeEnergia


Empresa de futur El futur és la energia i les seves aplicacions tecnològiques per fer-nos més fàcil i comfortable la nostra vida. És per això, que volem donar la millor resposta a les necessitats de comfort d’aquests llocs on passem tant de temps. > En la fotografia podeu veure un dels nostres treballs realitzats, la CASA BUNYESC, la 1ª Casa Passiva a Espanya projectada per el arquitecte Josep Bunyesc. Es tracta d’una casa ecològica i bioclimàtica, un habitatge unifamiliar i despatx totalment sostenible construït a les afores de Lleida, en l’Arborètum, amb un estalvi energètic superior al 60% envers a habitatges convencionals. Aquest projecte fou una de les 16 representacions escollides per representar a Espanya en el congres Sustainable Building 2011 que es va realitzar en el mes d’Octubre a HELSINKI.


Introducció Fem possible l’estalvi energètic. Cada vegada s’aprecia, més que mai, l’encariment de les fonts primàries energètiques així com l’increment de la demanda d’electricitat, gas, aigua i gas-oil. És fonamental trobar solucions, que per el que sembla no poden ser donades amb el sistema energètic tradicional, ni tant sols, per exemple, en el fort increment en la producció d’energia eòlica i solar que s’ha produït en els últims anys. És lògic, per tant, considerar que la solució està sempre en mans del consumidor final, a través de sistemes d’alta eficiència que permetin minimitzar els consums d’energia primària, emissions i els costos que això comporta permetent, així, la competitivitat empresarial.

Index 3

Empresa

5

Garantia

7

Solucions

9

Obres realitzades

13

Renovables, concepte clau d’estalvi

14

Smart Buildings, el futur dels edificis

Amb una bona gestió de l’energia per tal de millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions es poden estalviar molts diners en les factures d’aigua, electricitat, gas i gasoil. És per això que donem suport als nostres clients amb la finalitat de que coneguin els seus consums d’energia i els seus costos energètics així com d’oferir-lis diferents alternatives perquè siguin capaços de reduir aquests consums i poder estalviar mantenint, alhora, el nivell dels seus serveis i complint amb la normativa vigent.

info@jorfe.es / www.jorfe.es

2


Empresa ( Jorfe Instal·lacions S.L., més de 30 anys d’experiència) Missió Oferir assessorament, gestió energètica, instal·lacions i manteniments en tot tipus d’edificis, ja siguin del sector industrial, sector terciari i comercial, administració pública o edificació en general. La manera que tenim per donar aquestes solucions es caracteritza per ser un servei integral amb garantia, qualitat i tracte personalitzat gràcies a la formació i experiència del nostre equip així com dels recursos dels que disposa la nostra organització. Treballem per a que els nostres clients disposin de la instal·lació més eficient possible per cobrir les seves necessitats, tant en la seva instal·lació inicial com en el seu manteniment.

Visió

Valors

Ser un referent com a empresa de serveis energètics, instal·lacions integrals i manteniments dins del territori nacional.

Donar sempre les millors solucions energètiques als nostres clients.

Un servei integral valorat per la seva qualitat, eficàcia i innovació amb l’únic objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients.

• Amb formació continuada a tots els membres del nostre equip humà,

“ Garantia

• Disposant d’equips i eines de treball amb la tecnologia més avançada,

Compromís

• Millora continua en gestió, capacitat tècnica, productivitat i qualitat en tots els nostres projectes.

Qualitat

• Informant a tots els clients sobre temes energètics que els puguin interessar per a que puguin millorar la seva productivitat i/o confort. Per això, apart d’altres mètodes, hem creat comptes a twitter i facebook on publiquem constantment tota la informació en energia, tecnologia, subvencions i temes relacionats.

3

Com?


Localització Estem situats en el carrer Corts Catalanes nº 32 de Lleida, Spain. “La ciutat de Lleida és el focus central de tot el territori lleidatà.”

info@jorfe.es / www.jorfe.es

4


Garantia Jorfe és sinònim de garantia,

això és possible gràcies al sistema de gestió de la qualitat integrat en l’empresa.

Recursos

Logística

Per poder fer estudis energètics acurats i donar el millor servei als nostres clients disposem d’una complerta gamma d’útils i aparells de mesura, moderns i en perfectes condicions d’ús. Tots els nostres operaris disposen de totes aquestes eines necessàries per que s’executin les feines amb la major rapidesa i la millor qualitat possible.

Tenim cura de la logística de l’empresa tot començant per adaptar els nostres magatzems al tipus d’ús que requereix. Mitjançant l’ús de Smartphones i iPads es realitzen les comandes directament de forma digital per part dels operaris encarregats de l’obra evitant així possibles errors de gestió.

Medi ambient Sabem que per poder donar el millor servei possible als nostres clients hem de millorar la productivitat tant per part dels operaris com administrativament i, això, ho fem aprofitant els grans avantatges que ens proporcionen les noves tecnologies.

5

Per tal de complir amb el nostre desig de preservar el medi ambien tenim contractat un servei de Gestió de Residus.

Formació Estem contínuament formant al personal per a obtenir el màxim nivell de professionalitat a les feines. Els cursos impartits garanteixen el bon coneixement tècnic i pràctic dels nostres operaris de camp i personal d’administració.


Qualitat Complim amb totes les mesures i sistemes de control de qualitat per oferir al client un servei i instal·lacions òptimes. Això s’aconsegueix mitjançant el compliment de la llei i la legislació vigent del Codi Tècnic de l’edificació aprovat per Reial Decret així com, amb la certificació UNE en ISO 9001:08. Per donar la màxima qualitat en les instal·lacions, realitzem, en les obres, auditories de qualitat i de prevenció de riscos garantint així la qualitat i seguretat durant y després dels treballs executats. En totes les instal·lacions que es realitzen es fan proves per garantir el bon funcionament i rendiment de la mateixa. Aquestes proves es realitzen per mitjà de procediments interns ja establerts. Per l’anàlisi i mesures de les proves disposem d’aparells de mesura correctament calibrats complint així amb el nostre sistema de qualitat segons la norma 9001.

i un servei de qualitat

Tracte personalitzat

Flota de vehicles

info@jorfe.es / www.jorfe.es

6


Solucions Us oferim solucions reals per a estalviar energia. Som una empresa amb molts anys d’experiència en el sector de les instal·lacions i al llarg de tots aquests anys hem anat adquirint coneixements i valors que ens han ajudat a la millora continua, donant dia a dia un millor servei al nostre client. Actualment, gràcies a la nostra capacitat tècnica i recursos, realitzem tot tipus d’instal·lacions proporcionant la màxima eficiència en totes elles per tal de contribuir, no sols a la millora del medi ambient, sinó també a l’estalvi energètic dels nostres clients.

Assessorament i Auditories energètiques Eficiència energètica en edificis i mobilitat sostenible. Realitzem auditories energètiques per a poder obtenir un òptim coneixement dels consums energètics en una instal·lació, identificant i valorant les possibilitats d’estalvi d’energia des del punt de vista tècnic i econòmic.

+ Certificació Energètica d’Edificis A partir de l’1 de Novembre de 2012 (Directiva 2002/91/CE i Reial decret 47/2007) és obligatori posar a la disposició dels compradors o usuaris dels edificis un Certificat d’Eficiència Energètica. Oferim assessorament, inspecció i el tràmit de la certificació.

Execució d’instal·lacions Treballem en les següents activitats: • • • • • • • • •

Climatització i Ventilació Electricitat Industrial Il·luminació i Enllumenats Recàrrega per a vehicles elèctrics Gas Fontaneria i Sanejament Aparells a pressió Instal·lacions de Vapor Aire comprimit

• • • • • • • • •

Biomassa Geotèrmica i Aerotèrmica Microcogeneració Minieòlica i Minihidràulica Solar Tèrmica i Fotovoltaica Centres de transformació MT/BT Contra-Incendis i Detecció Sistemes de Control i Telegestió Xarxes de Veu-Dades i TV

SERVEI POSTVENDA El servei postvenda és un dels nostres valors afegits. Al finalitzar els treballs i un cop realitzades les tasques de posada en marxa dels equips, donem un servei complert d’assistència d’avaries i manteniment (segons contracte) així com tota la documentació de la instal·lació. Documentació que entreguem al nostre client un cop finalitzats els treballs:

1. CD/DVD amb tota la documentació de les instal·lacions realitzades; (plànols, esquemes, fitxes tècniques, manuals, certificats CE, legalitzacions, etc.)

2. Realització dels plànols As-Built de les instal·lacions.

7


Manteniment i Avaries 24h. JORFE crea un model integral de manteniment de les instal·lacions realitzades comptant amb personal propi per la seva òptima execució. Els manteniments preventius i correctius es duen a terme en totes les àrees que l’empresa JORFE té com a activitat. A més, per tal de donar el màxim servei, oferim als clients un Servei d’avaries 24 hores els 365 dies de l’any.

ESE - Finançament d’instal·lacions Amb el suport de IDAE (Institut per a la diversificació i estalvi de l’energia) i altres col·laboradors privats. Jorfe instal·lacions és una empresa habilitada per IDAE com a ESE (Empresa de Serveis Energètics, que ha superat l’avaluació, tenint accés al finançament de projectes).

SOLUCIÓ INTEGRAL - EDIFICI 100% EFICIENT Oferim una solució integral per a edificis 100% eficients. En que consisteix? Jorfe analitza, diagnostica i executa projectes integrals, és a dir, des de la pròpia construcció a les instal·lacions i tancaments*. Ens preocupem de tots els camps necessaris per a la eficiència dels edificis, ja sigui en industria, sector terciari i/o edificis en general. Aquesta solució integral és la consequencia de la voluntat per donar el millor servei i màxim estalvi als nostres clients. Tot això acompanyat d’un manteniment de les instal·lacions ens permet donar la millor garantia d’eficiència i, per tant, el major estalvi possible. El client no té cap preocupació, nosaltres ho gestionem tot per a oferir el millor producte-servei amb la màxima garantia. *Gràcies a la seva experiencia en el sector, Jorfe s’encarrega de subcontractar els millors professionals en construcció i tancaments per poder oferir aquesta solució integral al client final.

info@jorfe.es / www.jorfe.es

8


Obres realitzades 01

Central híbrida Solar-Bioma 01/ És la 1ª instal·lació mundial en combinar la tecnologia solar termoelèctrica amb biomassa. Permet una producció continua d’energia durant 24hores al dia.

04

Magical Lleida 04/ MAGICAL és un centre de producció audiovisual, equipat per respondre a les exigències de la televisió, cinema digital, publicitat o multimèdia, amb qualitat tècnica i confort adequat.

9


02/ Nou edifici de la Guàrdia Urbana de LLeida, de 5.400 m2 amb una capacitat per a 400 agents, engloba tots els serveis i disposa de les últimes tecnologies.

02

asa de Borges Blanques

03

Nou Ed. G.Urbana de Lleida

03/ Mahou San Miguel és la companyia cervesera líder a Espanya amb una important presència internacional.

Fàbriques Mahou - San Miguel

info@jorfe.es / www.jorfe.es

10


05

06

Plus Fresc (SUPSA) 05/ L’empresa lleidatana Supermercats Pujol

06/ Iniciativa del Govern de Catalunya amb el Con-

compta ja amb més de 60 establiments de venda per tota Catalunya i Aragó.

sorci del Montsec, per tal d’aprofitar les potencialitats de la zona per a la recerca, formació i divulgació de la ciència, en especial de l’Astronomia.

10

09/ EKKE és un espai de grans dimensions concebut com a centre de benestar, un nou complex d’última generació dedicat al fitness i al wellness.

09

Museu de Lleida 10/ El Museu de Lleida és el referent patrimonial del territori lleidatà que gestiona els béns materials de les diferents cultures que han teixit la història de la regió de Lleida.

11

Ekke


06 07

Parc Astronòmic Montsec 08/ El Parc científic i tecnològic agroalimentari és, una de les apostes estratègiques de Lleida per la innovació, la qualitat i l’especialització científica.

Nova Audiència de Lleida 07/ Nou edifici amb una superfície de 4.600 m2 per a l’Audiència provincial de Lleida.

08

Fruitcentre (IRTA), Edifici H3, Maqcentre i Cedico

Parc científic i tecnològic agroalimentari de Lleida

info@jorfe.es / www.jorfe.es

12


Renovables,concepte clau d’estalvi ENERGIA BIOMASSA Aprofita l’energia de la combustió de la biomassa per a l’obtenció d’ACS i calefacció. Estalvi de l’ESTELLA front a:

68%

55%

Gasoil

Gas natural

Estalvi del PELLET front a:

37%

13%

Gasoil

Gas natural

ENERGIA GEOTÈRMICA Obtenció d’ACS i climatització d’edificis gràcies a la temperatura que trobem en l’interior de la Terra. Estalvi de la GEOTÈRMIA front a:

54%

36%

Gasoil

Gas natural

AUTOCONSUM, Solar i Minieòlica Generar l’energia elèctrica de forma individual per al propi abastiment s’anomena autoconsum elèctric, i s’aconsegueix mitjançant la instal·lació de panells fotovoltaics i/o minieòlica. Oferim les millors solucions en autoconsum per a poder disminuir la dependència energètica, el cost de l’energia consumida i l’augment de la sostenibilitat i respecte al medi ambient.


per al futur!

Estem preparats

Smart Buildings,el futur dels edificis Edificis intel·ligents, integrats, de futur. Els edificis del futur seran els pilars per a les noves “smartcities” (ciutats basades en la sostenibilitat i la interacció dels ciutadans). Aquestes construccions seran autèntics generadors d’energia capaços de satisfer les seves pròpies necessitats i, a més, canalitzar els excedents energètics en funció de les necessitats. Això seria possible habilitant connexions a la xarxa elèctrica o canals de comunicació entre edificis. Per aconseguir-ho, l’automatització i les energies renovables tindran un paper molt important a exercir. Hi ha molt que aportar en temes de immòtica, integració de sistemes d’energies renovables, millora dels aïllaments dels edificis i canvi en els patrons i hàbits de consum. Per tal d’especialitzar-nos i donar una millor cobertura al concepte de “smart buildings”, el grup JORFE va crear l’empresa INTAC CONTROL, S.L. Empresa especialitzada en l’automatització i control de edificis. www.intac.es info@jorfe.es / www.jorfe.es

14


Facebook: Jorfe / Twitter: @JorfeEnergia

Corts Catalanes, 32 - 25005 Lleida, Catalunya, Spain T: +34 973 249 706 / info@jorfe.es / www.jorfe.es

Presentació JORFE 2012-2013  

Dossier de presentació d'empresa.

Presentació JORFE 2012-2013  

Dossier de presentació d'empresa.

Advertisement