Page 1

   

Exam

: Nortel 920-457

Title

: CallPilot Ris.4.0 Unified Messaging Exam

Version : R6.1

www.prepking.com  


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.prepking.com  


1. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. Hackers use several methods to attack systems that are connected to the Internet. The company has requested that networking between servers have high security. Which three should be used to ensure high network security? (Choose three.) A. SSL encryption B. AMIS networking C. SMTP authentication D. Enterprise networking E. VPIM networking using SMTP authentication Answer: ACE

2. A customer plans to install a large Succession 1000M Rls. 4.0 system and two small Succession 1000M Rls. 4.0 systems at two remote sites. Each Succession system will have a CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 server. They want to use Enterprise Networking to connect all CallPilot servers on each of the Succession systems. Which report can be created in CallPilot Reporter to best reflect the efficiency of the CallPilot server network attributes at the Main Office (MO)? A. Productivity Network report B. Network Channel Usage report C. Network Activity report highlighting blocked attempts D. Open Network Activity report highlighting blocked attempts Answer: C

3. A customer has CallPilot Rls. 4.0 and 3.0 servers in several locations. They want to centrally administer and manage all sites with valid data. They would like to be alerted should the CallPilot network have any problems. Which application should be implemented to accomplish this? A. My CallPilot B. pcAnywhere C. Crystal Reports D. CallPilot Reporter Answer: D

4. A customer plans to install multiple CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 servers into their Private Branch Exchange www.prepking.com  


(PBX) network. On the planned CallPilot server that will be located at their headquarters, they want to create several menus, and want callers to be able to access the auto attendant at any time in the menu. What is the best and least time consuming procedure for making the auto attendant available for all of the planned menus? A. Create an auto attendant application for each application. B. Copy the Thru-Dial application block into each menu application. C. Create a Thru-Dial application for each menu to route to the Auto-Attendant. D. Create one auto attendant application and import this application into all the menu applications. Answer: D

5. A customer is planning a new multi-site CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 solution. They want to use Enterprise or Voice Profile for Internet Mail (VPIM) Networking to connect the CallPilot systems. They require that the CallPilot solution support name dialing for remote addresses. Using CallPilot Manager, which configuration should you recommend? A. Names Across the Network B. Message Delivery Configuration C. Message Network Service (NMS) D. Message Networking Configuration Answer: A

6. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. They use central site administration. Occasionally the main administrator needs to give OS administrative control to a remote administrator using dial-up. What is pre-loaded on the server that makes this possible? A. My CallPilot B. CallPilot Manager C. Any IP connected PC D. Remote Desktop Client/pcAnywhere 11 host Answer: D

7. A customer plans to install multiple CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 servers, a separate web server for CallPilot www.prepking.com  


administration, and the My CallPilot application into their Private Branch Exchange (PBX) network. They want to use Application Builder to create a customized fax application to meet their fax needs. Once the fax application is created they want to reuse some parts of that application in another application. Which two procedures will allow the call handling functions to be used in another application? (Choose two.) A. Save the fax application under a different ID and assign different channels to it. B. Save the fax application under a different ID and assign the same channels to it. C. Copy the blocks that you want to reuse from the fax application and paste them into another application. D. Save the group of call handling functions that you want to reuse as a separate application, and then import the small application into other applications that require the same call handling functions. Answer: CD

8. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers in four locations. They use central site administration. They need report data to understand their server's behavior. What are two benefits derived from report analysis? (Choose two.) A. Total daily voicemail use B. Relative expense of network C. Detect potential system problems D. Monitor system usage and system security Answer: CD

9. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. They have requested central site administration for all locations. Which two features/services will accomplish this? (Choose two.) A. CallPilot Manager B. pcAnywhere software C. Directory synchronization feature D. Dedicated stand-alone MS Windows Web-based server Answer: AD

10. A customer plans to install multiple CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 servers, a separate web server for CallPilot www.prepking.com  


administration, My CallPilot, and CallPilot Reporter into their Private Branch Exchange (PBX) network. They want to use Audio Messaging Interface Specification (AMIS) and Enterprise Networking solutions to connect all the CallPilot servers. They also require CallPilot Reporter to determine whether AMIS and Enterprise Networking have access to sufficient channel resources for the networking traffic load. Which report meets their needs? A. Productivity report B. Networking Activity report C. Service Quality Detailed report D. Open Networking Activity report Answer: B

11. A large customer wants to convert from Meridian Mail 13 to CallPilot Rls. 4.0. Their main site will be the messaging system for several Meridian 1 Option 11C systems using Network Messaging Services (NMS). They have several announcement recordings on Meridian Mail by the company spokesperson that they want to use in the new applications that are to be created with CallPilot Rls. 4.0. Which procedure should you plan as part of the migration to meet the customer's requirement? A. Importing of the voice segments over the access ports B. Using the conference feature to record the announcements to tape C. Migration of the voice segments for the announcements from Meridian Mail to CallPilot D. Nothing; the spokesperson must re-record the announcements because you CANNOT migrate applications from Meridian Mail Answer: C

12. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. They use Active Directory to track employees information. They would like to have a single administrator for all locations and use the data in Active Directory. Which two features/services would accomplish this? (Choose two.) A. My CallPilot B. PC Anywhere C. CallPilot Manager D. directory synchronization www.prepking.com  


Answer: CD

13. A customer has a Meridian 1 with Meridian Mail 11 that has many voice segments and fax items. They want to migrate from Meridian Mail to CallPilot Rls. 4.0 to obtain the unified messaging functionality of CallPilot. However, they are concerned about data being lost during the migration of the Meridian Mail to CallPilot. What are two guidelines for this type of migration? (Choose two.) A. Perform the migration in one session. B. Perform the migration in multiple sessions. C. Migrate all voice segments and fax items to CallPilot. Then create the applications using Application Builder AFTER migrating the rest of the data. D. Migrate all voice segments and fax items to CallPilot. Then create the applications using Application Builder BEFORE migrating the remaining data. Answer: BD 14. A customer has a CallPilot Rls. 4.0 system on a 1002rp server with 2 MPB16-4 cards. The customer has decided to migrate the system beyond the current 96 channels to support fax. Which two hardware changes must be implemented? (Choose two.) A. Remove the 7-drop cable. B. Remove the MPB16-4 cards. C. Remove the associated MGate cards. D. Install two MPB96 cards in the correct slots. Answer: BD

15. A customer has moved into a new facility. A CallPilot Rls. 4.0 server will be replacing a Meridian Mail with Symposium Call Center Server. The Symposium Voice Service Center data must be collected in two steps. What are the two steps required? (Choose two.) A. Collect menu segments. B. Collect the user data. C. Collect announce segments. D. Collect the voice segment data. www.prepking.com  


Answer: BD

16. A new CallPilot Rls. 4.0 server will be replacing a Meridian Mail requiring a multi-session data collection generating several tapes. The migration time can be reduced by transferring the data to the CallPilot. Where should the data be transferred to on the CallPilot? A. The staging area B. The Meridian Mail files C. The migration database D. The database directories Answer: A

17. A customer with a Meridian 1 system has Meridian Mail 13 with Symposium Call Center Server (SCCS) 4.2. They want to migrate from Meridian Mail to CallPilot Rls. 4.0 to obtain the unified messaging functionality of CallPilot. They are concerned about data being lost during the migration of the Meridian Mail to CallPilot. To effectively explain the migration process to the customer, which data can be migrated? (Choose three.) A. Multicustomers B. Voice menu structure C. Classes of Service (COS) D. System and customer profiles E. System Distribution Lists (SDLs) F. User mailboxes that are less than three digits in length Answer: CDE

18. A customer has a CallPilot Rls. 4.0 system on a 703t server and wants to migrate to a 1002rp server. They are concerned about migrating CallPilot information when data is transferred. Which three items are required to set up a new server? (Choose three.) A. The user data, including voice greetings B. Backup medium for existing CallPilot data C. The new server serial number and key code www.prepking.com  


D. Upgrade wizard downloaded from Enterprise Solutions PEP Library E. The voice services information (menus, services, and announcements) Answer: BCD

19. A customer's CallPilot Rls. 4.0 system will be cross-platform migrated from a 703t server to a 1002rp server. The migration is completed using software wizards. What are three of these steps? (Choose three.) A. Configure the new CallPilot. B. Attach the new MS Windows sticker. C. Run the setup wizard on the new system. D. Run the upgrade wizard on the old system. E. Run configuration wizard on the old system. Answer: ACD

20. A customer has an existing CallPilot Rls. 2.02 system on a 702t server (source server) and wants to migrate to 1002rp server (target server). They also want to increase the number of channels and add the AppBuilderFax feature. They received two keycodes, one for migration and the other for feature expansion. To plan for this cross-platform migration, which order should you recommend for completing the upgrade tasks? A. Perform the feature expansion on both servers and then the platform migration. B. Perform the platform migration on the target server and then the feature expansion. C. Perform the feature expansion on the source server and then the platform migration. D. Perform the database backup on the source server and then the feature expansion and platform migration. Answer: B

21. A new Call Pilot Rls. 4.0 server will be replacing a large Meridian Mail. The Meridian system will require a multi-session data collection. Which two database parts must be collected on the last tape? (Choose two.) A. Collect user data and voice segments to ensure migration is last. B. Collect voice messages and Call Center prompts to ensure migration is last. C. Collect the SDLs on the last tape to ensure they are migrated at the last step. www.prepking.com  


D. Collect the PDLs on the last tape to ensure they are migrated at the last step. Answer: CD

22. A growing company is planning to deploy a CallPilot Rls. 4.0 solution. Which information should be considered first to determine the most appropriate networking protocol to implement? A. the use of a Coordinated Dialing Plan (CDP) B. the set up of the messaging network (mesh or non-mesh) C. the range of extension numbers (e.g., 4000-4999) to be used D. whether messaging sites will communicate on a switched voice or a data network Answer: D

23. A customer has five sites networked together. Each site has a Private Branch Exchange (PBX). They plan to install a CallPilot Rls. 4.0 system at their headquarters (local site) to support all sites. They want to implement a Network Messaging Service (NMS) Networking solution across the network. Which local site information should you obtain from the customer? (Choose two.) A. Prime Switch Location B. Satellite Switch Location C. Open Site Prime Switch Location D. Integrated Site Satellite Switch Location Answer: AB

24. A multi-site CallPilot network is being installed. There will be multiple servers at each site. There will also be approximately 50 to 75 users at each site. The configuration must be defined. What is the foundation of the network? A. the network configuration B. the network database for all sites C. the local site configuration parameters D. the remote site information in the local server Answer: B

www.prepking.com  


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/920-457.htm

Pass4sure 920-457 dumps  

920-457 ,920-457 exam, 920-457 exam questions, 920-457 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you