Issuu on Google+


III DUATLÓ D' ÒDENA


III DUATLÓ D' ÒDENA

-El proper dissabte 4 de febrer de 2012 es realitzarà la III Duatló de muntanya d’Òdena, que passa pels municipis d’Òdena i Castellfollit del Boix. -L’horari d’inici de la prova serà a les 10’30h del matí. - La sortida i l’arribada estarà situada a l’escola municipal d’Òdena.

3


III DUATLÓ D' ÒDENA

HORARI Horari del dia de la cursa: - 8h - 9’45 h: Entrega de dorsals - 9h: Obertura de Boxes

- 10h: Concentració dels participants a la sortida - 10’30h Sortida de la prova 4


III DUATLÓ D' ÒDENA

RECORREGUT La duatló consta d’un recorregut inicial de 5.9 km de cursa a peu, després s’iniciarà un tram de 20.8 km en BTT i per concloure un tram de 2’5km de cursa a peu.

• Cursa a peu: 8.4 km • Tram en BTT: 20’8 km • Distància total: 29.2 km aprox.

5


III DUATLÓ D' ÒDENA Run1:

6


III DUATLÓ D' ÒDENA Traçat BTT

7


III DUATLÓ D' ÒDENA Run 2:

8


III DUATLÓ D' ÒDENA ALTIMETRIA Tram a peu 1:

Tram en Btt:

Tram a peu 2:

9


III DUATLÓ D' ÒDENA

CATEGORIES  Júnior  Sub-23  Absoluta  Veterà 1, 2, 3 Prova oberta a tots els esportistes amb llicència federativa i als no federats (una llicència el mateix dia).

10


III DUATLÓ D' ÒDENA

Campionat de Catalunya per edats La proba d’enguany és puntuable en categories per edats, és a dir cada 5 anys. Per exemple: De 15 a 19 anys

De 20 a 24 anys De 25 a 29 anys Etc...


III DUATLÓ D' ÒDENA

INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran on-line a través de la Federació Catalana de Triatló www.triatlo.org.

El preu de la inscripció serà el següent: *Preu Federats i FEEC: 19€ *Preu no Federats : 31€ (19€ inscripció + 12 assegurança) *Preu júniors federats : 3€ *Preu júniors no federats: 15€

12


III DUATLÓ D' ÒDENA

NORMATIVA •Els federats hauran de dur els dorsals i els xips oficials de la Federació Catalana de Triatló. • La prova està regida per la normativa de la ITU i de la FCT. • És obligatori portar el casc homologat per la cursa de BTT.

13


III DUATLÓ D' ÒDENA

PREMIS I OBSEQUIS - Als 3 primers classificats de la classificació general. - Als 3 primers classificats de cada categoria. - Als 3 primers classificats per equips. (totes les categories tenen categoria femenina com masculina) - Tots els participants rebran un obsequi commemoratiu de la Duatló d’Òdena 2012.

14


III DUATLÓ D' ÒDENA

ESTIMACIÓ PARTICIPANTS  Nombre de participants estimats al voltant dels 300 esportistes.  Assistència a l’esdeveniment al voltant de les 500 persones.  Estimació de 25 persones per l’organització de l’esdeveniment.

15


III DUATLÓ D' ÒDENA

16


III DUATLÓ D' ÒDENA

17


III DUATLÓ DE MUNTANYA D'ÒDENA