Page 1


III DUATLÓ D' ÒDENA


III DUATLÓ D' ÒDENA

-El proper dissabte 4 de febrer de 2012 es realitzarà la III Duatló de muntanya d’Òdena, que passa pels municipis d’Òdena i Castellfollit del Boix. -L’horari d’inici de la prova serà a les 10’30h del matí. - La sortida i l’arribada estarà situada a l’escola municipal d’Òdena.

3


III DUATLÓ D' ÒDENA

HORARI Horari del dia de la cursa: - 8h - 9’45 h: Entrega de dorsals - 9h: Obertura de Boxes

- 10h: Concentració dels participants a la sortida - 10’30h Sortida de la prova 4


III DUATLÓ D' ÒDENA

RECORREGUT La duatló consta d’un recorregut inicial de 5.9 km de cursa a peu, després s’iniciarà un tram de 20.8 km en BTT i per concloure un tram de 2’5km de cursa a peu.

• Cursa a peu: 8.4 km • Tram en BTT: 20’8 km • Distància total: 29.2 km aprox.

5


III DUATLÓ D' ÒDENA Run1:

6


III DUATLÓ D' ÒDENA Traçat BTT

7


III DUATLÓ D' ÒDENA Run 2:

8


III DUATLÓ D' ÒDENA ALTIMETRIA Tram a peu 1:

Tram en Btt:

Tram a peu 2:

9


III DUATLÓ D' ÒDENA

CATEGORIES  Júnior  Sub-23  Absoluta  Veterà 1, 2, 3 Prova oberta a tots els esportistes amb llicència federativa i als no federats (una llicència el mateix dia).

10


III DUATLÓ D' ÒDENA

Campionat de Catalunya per edats La proba d’enguany és puntuable en categories per edats, és a dir cada 5 anys. Per exemple: De 15 a 19 anys

De 20 a 24 anys De 25 a 29 anys Etc...


III DUATLÓ D' ÒDENA

INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran on-line a través de la Federació Catalana de Triatló www.triatlo.org.

El preu de la inscripció serà el següent: *Preu Federats i FEEC: 19€ *Preu no Federats : 31€ (19€ inscripció + 12 assegurança) *Preu júniors federats : 3€ *Preu júniors no federats: 15€

12


III DUATLÓ D' ÒDENA

NORMATIVA •Els federats hauran de dur els dorsals i els xips oficials de la Federació Catalana de Triatló. • La prova està regida per la normativa de la ITU i de la FCT. • És obligatori portar el casc homologat per la cursa de BTT.

13


III DUATLÓ D' ÒDENA

PREMIS I OBSEQUIS - Als 3 primers classificats de la classificació general. - Als 3 primers classificats de cada categoria. - Als 3 primers classificats per equips. (totes les categories tenen categoria femenina com masculina) - Tots els participants rebran un obsequi commemoratiu de la Duatló d’Òdena 2012.

14


III DUATLÓ D' ÒDENA

ESTIMACIÓ PARTICIPANTS  Nombre de participants estimats al voltant dels 300 esportistes.  Assistència a l’esdeveniment al voltant de les 500 persones.  Estimació de 25 persones per l’organització de l’esdeveniment.

15


III DUATLÓ D' ÒDENA

16


III DUATLÓ D' ÒDENA

17

III DUATLÓ DE MUNTANYA D'ÒDENA  

Campionat de Catalunya de duatlons de muntanya el dissabte 3 de març a Òdena, proba puntuable pel campionat de grups d'edats de Catalunya.