Page 1

SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 ANTECEDENTS -El dia 02/07/2012, es reuneix l’Ampa de l’escola Els Ganxets i es crea la Comissió de seguiment d’obres adherint-se a altres comissions ja creades en anteriors reunions . Els components són: Andreu Porta Andreu Fargas Cèsar Esteban Jordi Ferraté Oscar Sanz Gemma Salvadó Teresa Gras Sussanna Bodi -Després de la Reunió de l’AMPA amb l’equip directiu de l’escola Els Ganxets i dels representants de l’Ajuntament de Reus el passat dia 03/07/2012. Es publica que la reunió ha estat profitosa i que el mateix Alcalde es mostra solidari amb una de les propostes d’ampliació d’emplaçament, proposades per l’AMPA i força als mateixos tècnics del consistori que durant aquesta setmana s’efectuïn les accions necessàries per dur a terme la continuació del projecte IES ELS GANXETS de Reus.

FOTO 1(Proposta més ben acceptada pel consistori).


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 DIARI JULIOL 2012 -El dia 04/07/2012 s’efectua una revisió sobre el terreny, on es comprova que la Topògrafa del consistori ha deixat les marques en forma d’estaques o varetes Rea enclavades a terra i pintades amb pintura donant forma aproximadament a una de les propostes de l’AMPA. Es decideix que durant tot el mes de Juliol i Agost s’anirà periòdicament a la part posterior de l’escola per veure com van avançant les obres, a fi i efecte de tenir a la resta de Comissions informades en tot moment. També ens trobem a operaris de la empresa ALGECO ultimant les instal·lacions de l’últim barracó adquirit.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -Fotos de les marques de la Topògrafa del consistori (varetes Rea enclavades i pintades) .


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -Possible proposta de l’Ajuntament cap a l’AMPA Els Ganxets o de l’AMPA per l’Ajuntament després de les marques realitzades per la topògrafa. -Les rodones blaves són aproximadament les marques que ha deixat la Topògrafa del consistori en forma de varetes rea pintades de blau i enclavades. - Les rodones vermelles són aproximadament les marques que ha deixat la Topògrafa del consistori en forma de varetes rea pintades de vermell i enclavades.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -El dia 05/07/2012 pel matí el president de l’Ampa ens comenta per correu: Avui han pujat a l'escola els responsables de l'ajuntament i departament per repartir-se els costos. com a novetat, van veure complicat el tema de fer l'altre triangle respecte l'actual i per això van decidir fer nova pista directament al terreny adjacent (perfecte...) i re tancar-ho tot. els olivers que és moguin és reubicaran i algun anirà a l'entrada. també van comentar que hi ha 8 equips d'aire pels aularis que estan disponibles però hem d'intentar fer-nos càrrec de la instal·lació. ahir ja vaig parlar amb un tècnic que aquest matí pujarà a l'escola per veure impacte de la instal·lació. -El dia 05/07/2012 per la tarda s’efectua una revisió sobre el terreny no es veu cap canvi, si que veiem però operaris de la empresa TYSAL preparant el muntatge de dos passarel·les, la continuació de la central existent i la que queda entre el penúltim i últim barracó.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -El dia 06/07/2012 es fà una revisió sobre el terreny i es detecten als operaris del Taller Baix Camp desbrossant dels exteriors de l'escola: la zona de la rampa i entrada de Primària, així com l'espai al final dels barracons (aquell "quadradet" del pati d'Infantil, que l'alcalde va dir que s'havia de formigonar, al final del passadís a mà dreta...).


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -El dia 11/07/2012 s’efectua una revisió sobre el terreny no es veu cap canvi a la part posterior però si que es veu la estructura de les dos passarel·les noves soldades, (no s’ha fet foto). -El dia 12/07/2012 pel matí es convoca a la direcció de l’escola, al director de l’AMPA i als membres de la comissió d’obres de l’AMPA a una reunió al Mercat central per part dels tècnics del consistori, aquest es el Resum que ens ha passat el president de l’AMPA .

Benvolguts; avui hem tingut una nova reunió de seguiment amb les Regidories de Via Pública i Ensenyament per revisar l’estat de les millores a l’escola. Sota trobareu el resum d’actuacions més importants compromeses per l’inici del poper curs: - Creixement important del pati cap a part del terreny adjacent previst per l’escola nova. - sanejament de tot el terreny nou mantenint les oliveres. Creació d'un espai central per jocs de pilota (amb porteries) - eliminació del tancament que quedaria entre el terreny actual i el nou. Nou tancament pel nou espai de pati. - pèrgoles (x2) a la zona infantil del pati per crear zones d’ombra. - 8 equips d’aire pels aularis - adequació de l’entrada de l’escola - millora balla central entre pista i zona d'infantil. - barana a les escales de primària i arranjament dels voltants - sanejament de la zona d’aparcament. Pendent de concretar data (....€...): - pista 'asfaltada' a la part central del terreny nou de pati. -El dia 16/07/12. Visita sobre el terreny a primera hora del matí. No es veu res destacable. Més tard, al vespre, quan ens trobem a l’escola per la reunió de seguiment de l’AMPA, veiem que s’ ha començat a tallar i esporgar oliveres del terreny adjacent on ha d’anar la nova zona de pati.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 També veiem la continuació del muntatge de l’últim tros de passarel·la que quedava pendent per unir l’últim barracó.

-El dia 17/07/12. Visita in situ a primera hora del matí. Tot segueix igual... Ens trobem amb la Remei i en Carles (Escola) que entren al centre i ens comenten que ahir van veure uns operaris a mig matí començant a tallar les oliveres (el que vam veure ahir al vespre en la reunió). Aprofitem avui per fer les fotos dels treballs de poda corresponents a ahir. Per la tarda es va una visita i es veu als operaris de TYSAL acabant de muntar i soldar les xapes de les dos passarel·les.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -El dia 18/07/12. al matí. Arriba un camionet i un cotxe particular a la zona de les oliveres. Porten moto serra i sembla que han de seguir podant.

-El dia 19/07/12. Tornem a anar a veure l’evolució de les obres; són les 10h. Es veuen els següents canvis:  El “pati nou” comença a agafar forma; es perfila el que serà la zona central, la de la pista de terra i les 2 fileres d’oliveres que l’envoltaran.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012  A la zona del pati d’Infantil, ja hi ha senyals al terra i varetes rea, que deuen marcar on aniran les pèrgoles per l’ombra.

Hi ha 2 “grups de senyals”, les que es veuen a les imatges i un altre grup al costat de l’hort, que podrien ser per les 2 zones d’ombra pels d’Infantils.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -El dia 20/07/12. Visita a mig matí. Es veuen operaris del Taller Baix Camp, fent tasques de jardineria dins les instal·lacions de l’escola: manteniment dels arbustos que hi ha a l’entrada (dins l’escola, en la zona on hi ha els contenidors). També es veu un operari seguint amb les tasques de muntatge de les passarel·les que donaran l’ombra al pati d’Infantil.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 Pel que fa al “pati nou”, es veu tot desbrossat i més “net”. Ara es perfila molt bé el què serà el nou espai amb les 2 fileres i mitja d’oliveres flanquejant la zona.

-El dia 23/07/12. Visita a primera hora del matí. Es veu maquinària a la pista de l’escola.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 En la zona del pati d’Infantil, es veu moviment de terres, per la fonamentació de les pèrgoles per l’ombra.

-El dia 24/07/12. A les 17:00 ens reunim uns quants membres de la Comissió de Seguiment i veiem les següents evolucions: -Es veuen els forats que hi havia el dia anterior, omplerts de formigó, a la part superior del formigó hi ha una placa metàl·lica que pertany al suport que subjectaran els pilars de les pèrgoles.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012

-Es veuen uns operaris treballant amb maquinaria pesant fent un talús molt suau entre el camí que dona darrera de l’Escola i el nou pati. -Es detecta que el pati ha quedat molt net i molt gran, amb les oliveres adornant-lo, tal com es pot veure a les fotos.

-S’acorda que un cop per setmana, preferiblement tots els divendres, es passarà aquest document a la comissió de comunicació, per tal de no col·lapsar als membres de les comissions. L’encarregat de passar-lo i gestionar-lo, serà un membre de la comissió de seguiment i la resta de membres que vagin a fer la visita sols li passaran la informació i les fotos d’aquell dia, per facilitar-li la feina, tot això gestionat amb un Planning.


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 -El dia 26/07/12. Al matí ens informen que s’ha fet una visita a la zona i que es espectacular el canvi que s’ha fet en pocs dies, nosaltres que hi anem quasi diàriament us recomanem que hi aneu, potser la foto no reflecteix la majestuositat de l’ indret. Per la tarda ens hi trobem alguns pares de la comissió, i veiem un operari continuant treballant amb la maquinaria pesant transportant terra per omplir el talús entre la pista nova i el camí.

Mes tard ens arriba la Directora del Col·legi i ens comenta que de moment les obres van avançant a bon ritme, que el pati nou es espectacular que encara hi fa falta fer algunes coses més, s’estan negociant algunes altres, falta millorar-ne d’altres, però que amb ganes, entusiasme i saber fer s’aniran aconseguint totes. -El dia 30/07/12. Per la tarda es veu un operari emplenant de sorra els forats dels suports de les pèrgoles de les zones infantils. -El dia 31/07/12. Per la tarda es veuen uns operaris de la empresa USARCE retallant el formigó de la plataforma que uneix els barracons amb la pista, per posteriorment fer-hi un xamfrà de formigó i també emplenar i enrasar de ciment els forats de les dos pèrgoles noves ja muntades als barracons (la continuació de la central existent i la que queda entre el penúltim i últim barracó).


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 DIARI AGOST 2012 -El dia 01/08/12. Pel matí es veuen uns operaris de la empresa TYSAL muntant les pèrgoles a la zona infantil.

-


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 10/08/12. Resum de les 2 últimes setmanes: -Durant aquestes 2 setmanes, hem pogut observar com han acabat de muntar les pèrgoles que donaran ombra al pati d’Infantil, a més d’operaris amb maquinària pesant que han eliminat el desnivell que hi havia entre la pista de l’escola i la nova zona de pati, creant un talús de terra. A continuació, us presentem algunes fotografies representatives:

Les pèrgoles per l’ombra al pati d’Infantil:


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 Treballant el talús:


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 Talús fet!:


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 23/08/12. Resum de la setmana: Sembla que, després d’uns dies de vacances, torna a haver-hi moviment... i força! Aquesta setmana han començat les obres d’arranjament de la zona del pàrquing:

L’adequació, arranjament i enjardinament de la zona d'entrada a l'escola:


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012

I segueixen adequant la nova zona de pati, que cada vegada va tenint millor aspecte!!

Per últim, us transcrivim el que ens van comentar en una de les visites d’aquesta setmana el regidor de Via Pública i el regidor de Medi Ambient: L'alcalde vindrà el primer dia de setembre a veure les obres. La tanca perimetral de l'escola depèn del Departament d'Ensenyament. Ha de venir la topògrafa a marcar la pista, per posar-hi les porteries. Als punts de llum que tenim a la pista vella hi afegiran focus per il·luminar la pista nova. S'estan arreglant els accessos i l'enjardinament des de la rampa d'infantil fins l'escala de primària."


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 31/08/12. Resum de la setmana: Empenta final! Divendres 31 d’agost ens trobem a l’escola membres de la comissió de seguiment per veure com van les obres. Valorem que aquesta setmana s’ha fet molta feina!, us destaquem el següent: Han acabat d’enjardinar l’entrada i fixar la barana:

Es segueix amb el sanejament de la zona d’aparcament:


SEGUIMENT OBRES I.E. ELS GANXETS 2012 Pel que fa a la nova zona de pati, veureu que estan instal路lant les porteries i que ja han comen莽at a fer la rasa per instal路lar la tanca perimetral de tancament:

Seguiment Obres Els Ganxets 31_8_2012  

Seguiment Obres Els Ganxets 31_8_2012

Seguiment Obres Els Ganxets 31_8_2012  

Seguiment Obres Els Ganxets 31_8_2012

Advertisement