Page 1

PORTADA


BARCELONA Hotel SB Diagonal Zero Barcelona Hotel SB Icaria Barcelona Hotel SB Plaza Europa Hotel SB BCN Events Hotel SB Glow (prรณxima inauguraciรณn verano 2017) TARRAGONA

SB HOTELS

Hotel SB Ciutat de Tarragona Hotel SB Express Tarragona TORTOSA Hotel SB Corona Tortosa

www.sbhotels.es


SB HOTELS saludables.

Aeropor t


SALUTACIÓ. Caminades, curses populars, bicicletades, triatlons, curses BTT o maratons són algunes de les activitats en les que, sempre que s’organitzen, molts tarragonins i tarragonines hi participem. Segurament caldria un estudi sociològic per explicar el creixement exponencial de l’activitat física com a eina de lleure, però m’arriscaré a dir que darrera de qualsevol d’aquestes pràctiques esportives hi ha molts motius positius com el benestar, la millora de la salut, la superació personal, la il•lusió o la cerca d’un estil de vida més saludable, doncs la vida urbana és cada cop més sedentària. Fa uns quants anys, practicar esport era sinònim de federar-se, participar en competicions reglades, obeir a un calendari prefixat o mantenir una disciplina d’entrenament. L’escenari esportiu actual és més obert, plural i divers que en èpoques passades i aquest fet ha contribuït a la popularització i transformació del sistema esportiu més adaptat a l’aire lliure i a les pretensions de cada persona. El running n’és el millor exemple. La Marató de Tarragona serà, aquest 22 de gener, l’aparador en el que lluiran els esportistes de casa nostra però també molts vinguts de fora. A més, aquesta edició tindrà el valor afegit de portar, per primera vegada, el nom de la nostra ciutat. Com a practicant i defensor de l’esport popular, com alcalde però, sobretot, com a tarragoní és un orgull que a partir d’aquesta edició la marató s’identifiqui amb el nom de Tarragona. Des de la seva presentació el passat mes de setembre, l’interès i les expectatives que ha despertat la prova d’enguany han anat creixent dia a dia la qual cosa significa que serà un gran èxit esportiu i de participació, sense oblidar el favorable impacte econòmic que incorpora per la gran quantitat de corredores i corredors que venen de fora de la nostra ciutat. La meva enhorabona, per tant, als atletes participants, als organitzadors i als patrocinadors de la Marató de Tarragona per convertir-la en un referent esportiu a tot l’estat en l’àmbit de les grans curses, tal i com ho demostra la qualitat i la quantitat dels inscrits.

Josep Fèlix Ballesteros Alcalde de Tarragona


És un plaer donar la benvinguda a la família de la SB Hotels Marató de Tarragona que, a més, per primera vegada porta el nom de la ciutat que l'acull des de fa set anys. Una marató és un esdeveniment esportiu de primer nivell, capaç d'animar els corredors locals i d'atreure atletes vinguts de fora, interessats per la possibilitat de córrer en un circuit estimulant i en un clima temperat. A tots vosaltres, vingueu de fora o correu a casa, els qui repetiu i busqueu la vostra millor marca o els qui debuteu en la distància i us proposeu assolir el repte, la més sincera felicitació pel sol fet de proposar-se córrer els poc més de 42 quilòmetres. La convivència d'aquesta prova amb les altres dues categories, de 30 i 10 quilòmetres, convertiran en seu d’una pel autèntica proposeu assolir el repte, Tarragona la més sincera felicitació sol fet de proposar-se córrer els poc festa esportiva amb prop de dos mil atletes oferint el millor més de 42 quilòmetres. La convivència d'aquesta prova amb les altres dues categories, de d’ells 30 i 10mateixos. quilòmetres, convertiran Tarragona en seu d’una autèntica festa esportiva amb prop de dos mil atletes oferint el millor d’ells mateixos.

A Tarragona fa molts anys que entenem les curses atlètiques com un fenomen important i per això, des de molt abans de l'esclat de la febre running, l'Ajuntament hi treballa, per exemple, organitzant curses a diferents nivells, des d'una peonada popular per a tots els públics fins a una mitjà marató que cada darrer diumenge de novembre reuneix un miler llarg d'atletes. Els valors de les curses, com a sinònim de salut però també per l’exigència d’una constància i d’un mètode a tots els practicants, fan que el compromís amb aquestes activitats sigui especialment oportú. La celebració a la ciutat de competicions de primer nivell com aquesta serveix, a més, d'avantsala de l'organització dels Jocs Mediterranis, que l'any vinent han de portar a la ciutat 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents. La consolidació de la marató a la ciutat, amb una bona valoració per part dels participants, entronca perfectament amb aquesta aposta global per l'esport. Aeropor t

Molta sort a tots els participants!

María Isabel Negueruela Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona


G ING R UN N IN G ?

C O RR E C O N MÚ S IC A D I R E C TA ME NT E D E S D E T U MU Ñ E C A C O N E L N U E V O R E LO J C O N G P S PA R A F IT N E S S T O MT O M R U NN E R 3 . G E T G O IN G .

CORRE CON MÚSICA, NO CON TU MOVIL

D is f r ut a d e 5 0 0 c a nc io ne s g ra c ia s a l r ep r o d uc to r d e mú s ic a inte g r a d o . T us list a s d e r ep r o d uc c ió n f a v o r it a s d ir e c t am e nte d e s d e tu m uñ e c a , s in ne c e si d a d d e c a b le s o te lé f on o .

ENTRENA CON LA FRECUENCIA CARDIACA EN TU MUÑECA

D í a d ió s a la s b a nd a s d e p e c ho . C o nt r o la tu f r e c ue nc ia c a r d ia c a d e s d e la m uñe c a c o n e l p uls ó m e t r o inte g ra d o . D í a d ió s a la s b a nda s s udada s y a la s r o z a d ur a s .

NUNCA REPITAS UNA RUTA

E x p lo ra á r e a s nu e v a s y e nc ue nt r a e l c a m ino d e v ue lt a s ig uie nd o tu s e nd e r o e n e l r e lo j. C a r g a s ende r o s e n tu r e lo j y d e s c ub r e nu e v a s r ut a s .

TOMTOM.COM/RUNNING

SPOR T S


PROGRAMA. PROGRAMA.

SCHEDULE.

DISSABTE 21.01 11:00 - 19:00

Fira del Corredor / Feria del Corredor / Expo + Information point

Hotel SB Ciutat de Tarragona 11:00 - 13:00

Cross Col·legi Joan Roig / Carreras Infantiles / Kids Race

Marina Port Tarraco

DIUMENGE 22.01 07:30 - 14:30

Guarda-roba / Guardarropa / Cloackroom

Refugi 1 - Port Tarragona 09:00

Sortida / Salida / Start

Moll de Costa 09:30

Arribada guanyador 10K / Llegada ganador 10K / 10K Winner arrival

Moll de Costa 10:40

Arribada guanyador 30K / Llegada ganador 30K / 30K Winner arrival

Moll de Costa 11:20

Arribada guanyador 42K / Llegada ganador 42K / 42K Winner arrival

Moll de Costa 14:15 Moll de Costa

Arribada últim corredor / Llegada último participante / Last participant


SERVEIS. SERVICIOS.

SERVICES. P EI N R i u G a i à

3H 3H15 3H30 3H45 4H

CRONOMETRATGE

FISIO

LLEBRES

VIDEO I FOTO SORTIDA/ARRIBADA

GUARDA-ROBA

SERVEIS

DUTXES I VESTUARIS

ANIMACIÓ

Hotel SB Ciutat de Tarragona

Parking Miracle Parking Tabacalera Vestuaris, WC i Dutxes

Fisios Guarda-roba Punt Animació - Batukada Moll de Costa Parking Port Tarraco

1,2km 0,4km


TOMTOM TGN TURISME


CIRCUIT. CIRCUIT CIRCUITO. 30K. CIRCUITO 30K. CIRCUIT.

CIRCUIT 30K.

Una volta de 30km. Una vuelta de 30km. One single lap.

N


• Obligatori circular SEMPRE pel costat dret de la carretera. • Prohibit llençar residus fora dels espais dels avituallaments. • Cotxe escombra seguint l’últim corredor. P E IN Ri u Gaià

• • •

Obligatorio circular SIEMPRE por el lado derecho de la carretera. Prohibido tirar residuos fuera de los espacios de los avituallamientos.

• • •

Compulsory circulate for the right. Forbbiden to throw garbages out of the aid stations areas. Bus following the last participant.

Coche escoba siguiendo al último corredor.


CIRCUITO. CIRCUIT. CIRCUIT 42K. CIRCUITO 42K. Una volta de 42,195km. Una vuelta de 42,195km. CIRCUIT.

CIRCUIT 42K.

One single lap.

N


• Obligatori circular SEMPRE pel costat dret de la carretera. • Prohibit llençar residus fora dels espais dels avituallaments. • Cotxe escombra seguint l’últim corredor. • • •

Obligatorio circular SIEMPRE por el lado derecho de la carretera. Prohibido tirar residuos fuera de los espacios de los avituallamientos. Coche escoba siguiendo al último corredor.

• • •

Compulsory circulate for the right. Forbbiden to throw garbages out of the aid stations areas. Bus following the last participant.


RECORREGUT. RECORRIDO.

5K Escullera

10K Museu Port

14K Amfiteatre RomÃ

20K Via Augusta

TOUR.

21,097K

Platja Arrabassada

28K Torres Roma

33K

Antiga Tabacalera

35K

Marina Port Tarraco


PEUGEOT


AVITUALLAMENTS. AVITUALLAMIENTOS. AID STATIONS.

AMBULANCE

NUTS


226ERS


/ 17

NUEVA FECHA

DONOSTIA TE LLEVAMOS EL DORSAL A TU LOCALIDAD Puedes recoger el dorsal en Bilbao, Vitoria, Eibar, Tolosa, Getxo, Santander, Pamplona, Irún, Zumárraga, Logroño

y San Sebastián la semana anterior al evento para que vengas preparado y sin prisas a disfrutar de la carrera. Y también disponemos de autobuses para que no te preocupes del desplazamiento.

• Uno de los recorridos más bonitos que te puedes encontrar totalmente llano y a nivel del mar. • Tienes la opción de elegir entre 2 distancias: 21k y 10k. • Te regalamos una Camiseta Técnica Dry Performance Confort® conmemorativa. • Tu tiempo real en la carrera con Cronomotraje Dorsal-Chip con tiempos de paso. • Diploma personalizado para que enseñes a tus amigos. • Salida y Meta en el Boulevard en pleno centro de San Sebastián.

• Antes de la carrera puedes cambiarte en los vestuarios y te guardamos tu ropa en el guardarropa. • Sigue a nuestras Liebres para la consecución de objetivos. • Hidrátate bien con los 5 Avituallamientos que disponemos cada 2,5 km con Agua y Powerade. • Disfruta de la animación del recorrido con dj’s y grupos de música. • Y cuando llegues a la meta te entregamos una bolsa individual con bebida y barritas para reponer fuerzas… • Masajistas para recuperarte, una duchita y de pintxos por la parte vieja. • Y para el recuerdo video de la llegada y fotografías gratuitas.


CAMBRILS


AGRAÏMENTS.

AGRADECIMIENTOS. GRATEFULNESS.

TITLE SPONSOR

RELLOTGE OFICIAL

VEHICLE OFICIAL

PATROCINADOR

PATROCINADOR TÈCNIC

BEGUDA OFICIAL

NUTRICIÓ OFICIAL

COL·LABORADORS


INSTITUCIONS

#WERUNTGN


19.03.2017 www.sbhotelsekidenbcn.com

SB Hotels Marató Tarragona 2017 Racebooklet  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you