Page 1

Des de 1979 creant espais de color

Cuines i Banys Armaris i portes Mobles a mida

cuimobal


BBanys anys

Comptem amb un experimentat equip humà que s’encarregarà de dissenyar i construir el seu bany d’acord amb el seu estil i adaptant-se a les seves necessitats.

CCuines uines

Som pioners en la fabricació de mobiliari de cuina al Maresme. Visiti’ns a les nostres exposicions i l’informarem de les últimes tendències en mobles de cuina.

AArmaris rmaris

Si vol aprofitar al màxim les seves habitacions, disposem de gran varietat d’opcions per a configurar l’armari que s’adapti a cada espai. També fabriquem i instal·lem totes les portes de casa seva.


mida MMobles obles aa mida

Mobles a mida Renovi els seus mobles a preu de fàbrica. El nostre servei d’interiorisme personalitzarà els seus ambients amb els mobles més actuals i al millor preu.

DDisseny d’avantguarda des de 1979 Portem molts anys dedicant-nos a treballar la fusta amb les tècniques més modernes, oferint als nostres clients mobles de qualitat a un preu just.

la nostra voluntat d’oferir solucions innovadores i dècades d’experiència ens han permès consolidar-nos com a referents en la fabricació d’espais moderns i funcionals en fusta.

Els convidem a descobrir amb nosaltres les possibilitats que ofereixen les noves línees de disseny a l’hora de moblar casa seva.

Nous colors, noves textures i nous materials l’estan esperant per omplir de vida els seus espais.


Armaris i portes

Escultor Llimona, 7 08328 Alella Tel. 935 402 290

www.nocu.eu

Cui uine n s i ba any nys s

cuimobal Jacint Verdaguer, 79 08330 PremiĂ de Mar Te l . 9 3 7 5 1 1 103

www.cuimobal.es

Mobles a mida a

NOCU - Carpeta corporativa  

Carpeta corporativa con funciones publicitarias.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you