Page 1

EL RINOCERONT COM FET DE PEDRA ANCESTRAL, CUIRASSAT I AMB UNA BANYA SOBREVIU, EL CARCAMAL, QUEIXANT-SE I FENT MALA CARA.

Com fet de pedra ancestral, ancestral, cuirassat i amb una banya sobreviu, el carcamal, queixantqueixant-se i fent mala cara. MARC GRANELL


EL CAMALEÓ QUINS ULLS TÉ EL CAMALEÓ, CADASCUN VA PEL SEU CANTÓ. SI L’ENFADES CANVIA DE COLOR I NO S’HO EXPLICA EL DOCTOR! AI, SI MENJA MOSQUES AMB MELÓ.

Quins ulls té el camaleó, cadascun va pel seu cantó. si l’enfades canvia de color i no s’ho explica el doctor! ai, si menja mosques amb meló.

ANTONI ALBALAT


L’HIPOPÒTAM CAMINA, QUE CAMINARÀS, AMB PAS MOLT VIU I BEN DE PRESSA AMARAT DE SUOR, BUFANT, FA FOOTING PER TOTA LA SELVA, AMB GRAN PATIMENT INTENTANT MILLORAR LA SILUETA.

Camina, que caminaràs, amb pas molt viu i ben de pressa amarat de suor, bufant, fa footing per tota la selva, amb gran patiment intentant millorar la silueta. MARC GRANELL


LA ZEBRA PEL DESERT, CORRE LA BRAMA QUE NO ET SAPS TREURE EL PIJAMA.

Pel desert, corre la brama que no et saps treure el pijama.

JOAN OLIVER


EL CÉRVOL COM UN ARBRE RABENT, ARRELAT DINS EL VENT.

Com un arbre rabent, arrelat dins el vent.

JOAN OLIVER


EL POP ENDEVINA, ENDEVINETA: LI AGRADA VIURE AMAGAT. ENDEVINA, ENDEVINALLA TÉ VUIT POTES I NO BALLA. PORTA CAPUTXA I ES MULLA, TÉ UN SAC DE TINTA I NO ES TACA, NO SAP ESCRIURE NI UN MOT, TÉ TRES LLETRES I ES DIU POP.

OLGA XIRINACS


EL CANT DEL GRILL NIT ESTIUENCA, NIT DE CALOR. L’HERBA S’ASSECA, PERÒ JO NO. COM MÉS FA CALDA, MÉS BÉ JO ESTIC; ELLA RONDINA I JO RIC…RIC…

JOANA RASPALL


EL PEIX TENS LA CUA VIROLADA. TENS ESCATES MOLT LLUENTS. TOT NEDANT OBRES LA BOCA, PERÒ SENSE DIR MAI RES.

NÚRIA ALBÓ

POEMES D'ANIMALS 2  

POEMES QUE ELS ALUMNES DE PRIMER S'HAN PREPARAT DURANT EL TERCER TRIMESTRE.

POEMES D'ANIMALS 2  

POEMES QUE ELS ALUMNES DE PRIMER S'HAN PREPARAT DURANT EL TERCER TRIMESTRE.

Advertisement