Page 1

Des de la secció local de Solidaritat Catalana per la Independència s’han organitzat 2 autobusos a la manifestació independentista unitària d’aquest 11 de setembre convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya. Els i les militants del partit també han organitzat la 2a Nit de Penjada d’Estelades del municipi, que va guarnir el carrer Marquè de Tamarit amb banderes estelades en motiu de la Diada Nacional. I tu, t’animes a treballar amb nosaltres per la independència?


I tu, per què vols la independència? De la llista de més avall, tria els motius que més t’agradin per defensar la independència de Catalunya,potser en un futur més llunyà, la dels Països Catalans. Després, reformula’ls al teu gust i difon-los. Si no n’hi ha cap que et convenci, busca’n d’altres. Si no vols la independència, prepara’t bé els arguments en contra: aviat els catalans haurem de prendre una decisió. Està vist que només hi han dues opcions, la independència o la mort lenta de la nació catalana. Prou lenta com per negar-la uns o autoenganyarnos, altres. Hem de triar. Espanya no té cap intenció de ser un estat plurinacional ni plurilingüe, ni de tenir un respecte profund i sincer per les nacions i llengües de l’estat. Ara mateix Espanya s’està qüestionant l’estat de les autonomies. Espanya no se sent còmoda amb una descentralització administrativa. Si una qüestió administrativa ja no agrada, sentir parlar de nacions diferents a l’espanyola (en realitat, castellana) horroritza. Catalunya gestiona bàsicament la sanitat, l’educació i la policia. Insistiran en dir que altres despeses són identitàries i inútils, que estan fora de les competències d’una comunitat autònoma i que s’han d ’ e l i m i n a r. C a t a l u n y a é s u n a d e l e s 1 7 “Comunidades Autónomas del Reino de España”. Algú s’havia fet altres il·lusions? Catalunya com a nació no té veu a Espanya, ni a Europa, ni al món. L’estat federal (PSC) o la confederació (UDC) només són possibles si les dues parts són independents per fer-ho i ho volen. Catalunya no és independent i Espanya ni tan sols sap el significat de cap dels dos conceptes ni li interessa saber-lo.

La veritable intenció dels federalistes i confederalistes catalans és marejar la perdiu. Per altra banda, no hi ha constància de l’existència de federalistes i confederalistes espanyols. A Espanya la llengua catalana és una llengua de segona i en conseqüència, a Europa és de tercera. Catalunya no pot protegir el seu teixit productiu, però està obligada a contribuir amb tots els capricis improductius i les corrupteles gestionades des de Madrid. Bankia n’és el màxim exponent. Catalunya no pot tenir corredor mediterrani i en canvi haurà d’ajudar a finançar el corredor central i el TGV (AVE) a qualsevol racó de la península sempre que estigui lluny de la frontera francesa que connectaria Espanya amb Europa. L’Aeroport del Prat mai podrà ser un Hub internacional si Catalunya continua dins Espanya. S’ha vist que Catalunya no podrà tenir gaires seleccions esportives pròpies mentre estigui dins d’Espanya. Catalunya no pot celebrar el dia de la independència tal com fan altres països del món. Catalunya pateix un espoli fiscal per part d’Espanya que l’empobreix notablement. Dins d’Espanya costarà molts anys tenir autovies com a la resta de l’estat, continuarem molt temps només amb vies ràpides de pagament. Una nació, si no està molt destruïda i té un mínim de dignitat, lluita per ser lliure. Dins d’Espanya una nació no pot trobar la llibertat. Ara és el moment de trobar solucions: la independència!

AUTOCAR 1 AUTOCAR 2 635 198 413 687 07 91 30 (Marta)

(Jordi)

HORA DE TORNADA 21:30

HORA DE TORNADA 21:30

Independent 8  

Número 8 de L'independent, butlletí de Solidaritat Catalana per la Independència, especial Diada 2012!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you