Page 1

107 idees pel poble Solidaritat Catalana presenta el seu programa polític per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. El programa, que està dividit en 6 àrees de govern, sʼha elaborat a partir de converses amb diverses entitats, associacions de veïns i tècnics municipals. El document amb totes les propostes es pot consultar a www.solidaritatcatalana.cat/altafulla o als nostres actes,

1 16 34 45 66

Creació d'un organisme que coordini els diferents serveis socials propis de l'Ajuntament (acció social, educació, immigració, dona...).

Trobades obertes a la participació amb tots els vilatans, associacions, Consell de Participació i Sostenibilitat, entitats i comerciants, per compartir i recollir inquietuds i millores a fer.

Amb els resultats de les revisions, buscarem fórmules per compensar als qui hagin pagat un IBI desmesurat, portant a terme actuacions especials i puntuals necessaries a les zones més afectades.

Aplicar la fórmula de pressupostos transparents i participatius de manera que cada any els i les altafullenques decidiran amb la seva veu i vot en que es gasten una part dels nostres pressupostos.

Executar la tercera fase de remodelació de l'avinguda Marqués de Tamarit.

10 19 36 50 79

Promoure, juntament amb propietaris d’habitatges i la Universitat Rovira i Virgili, el nostre poble com a Vila Universitària durant els mesos lectius.

Creació de vies de comunicació amb l'Ajuntament directes i senzilles amb el compromís de resposta en pocs dies aprofitant les noves tecnologies.

Fer una nova pàgina web per agilitzar les gestions i poder portar a terme tràmits administratius i consultes a l'Ajuntament via internet, 24 hores al dia, 365 dies a l’any.

Redacció i execució d'un Pla de Manteniment (carrers, voreres, contenidors, zones verdes, espais de lleure, edificis...).

Promoure una marca “Altafulla” en diferents àmbits relacionats amb la cultura i les tradicions i les arts altafullenques.


La llista de Solidaritat Empresaris, estudiants, personal sanitari, jubilats, comptables, treballadors de la Diputació, professors universitaris... un total de 16 persones formen part de la candidatura de SI. La llista és totalment paritària (8 homes i 8 dones) i amb la incorporació de 8 independents sʼha creat un conjunt dʼaltafullencs i altafullenques representatius del dia a dia del poble. 1. Jordi Molinera i Poblet

2. Eva Martinez Giol

Altafullenc de 24 anys. Estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. He format part de diverses entitats, des de porter al CE Altafulla fins a Coordinador d’Altafulla Decideix!, passant per Ball de bastons, els Castellers d’Altafulla, Salvem el Gaià! o el Consell de Participació i Sostenibilitat.

Nascuda al Poble Nou de Barcelona, l’any 1966. Estic casada i sóc mare de dos fills. Visc a Altafulla des de l’any 1988. Terapeuta i directora de l’empresa ALNATUR a Altafulla. Regidora a l´Ajuntament des de l’any 2007 fins l’actualitat. M’agrada treballar, ajudar a les persones i involucrar-me amb tot el que fa referent a Altafulla.

3. Cristina Magriñà Pova

4.Sebi Majós Binefa

Nascuda el 1980, sóc delineant i treballo a la Diputació de Tarragona. Amb 27 anys vaig ser regidora d’Esports i Joventut de l’Ajuntament durant 2 anys, i Consellera Comarcal. Actualment sóc la Delegada de l’equip femení del Club de Futbol Sala i Secretaria del CE d’Altafulla, així com jugadora d’ambdues entitats.

5. Roger Alasà i Duch

Vaig néixer a Barcelona l'any 1965. Vaig viure a l'Espluga de Francolí dels 12 als 24 anys on vaig estar implicat amb l'agrupament escolta, la cursa atlètica, el teatre i la ràdio. L’any passat em vaig casar amb la Maria Vives. Sóc enginyer tècnic de telecomunicacions i treballo desenvolupant sistemes d'automatització industrial i fa 10 anys que tinc la meva pròpia empresa.

Nascut a Tarragona l'any 1980. Vaig cursar estudis d’enginyeria informàtica i  actualment treballo a la Diputació de Tarragona, on hi desenvolupo tasques administratives.  També em dedico al disseny i programació web a través de la empresa que hem fundat el meu germà i jo. Vaig estar involucrat en la plataforma Altafulla Decideix!

6. Marta Roca Juan

7. Albert Martinez Casany

8. Elisa Tolra Periu

Nascuda a Barcelona l'any 1990. Visc a Altafulla des de l'any 1992. Estudiant de Treball Social a la Universitat de Barcelona. Sóc membre del grup de diables del poble i m'agradaria treballar per aconseguir que es tingui en compte els joves, principalment per la creació d'un Casal per a Joves.

Nascut a Tarragona l’any 1959. Des de que em vaig casar l’any 1986 visc a Altafulla, i sóc pare de 3 fills. Treballo de Tècnic mercantil i administratiu. Vaig ser gerent de l’Àrea d’Ensenyament del 2003 al 2007, i fa 4 anys formava part de la llista d’AUPA.

Nascuda a Barcelona fa 57 anys, als 29 vaig venir a viure a Altafulla. Vaig obrir el meu primer negoci “El Trifàsic” bar musical i així vaig conèixer  els joves i  turistes d’Altafulla.  Sóc llicenciada en Geografia i Història en l’especialitat d’Antropologia Social i vaig cursar el doctorat en Ciències Socials i Salut. Treballo a l’Hospital Clínic de BCN com Auxiliar d’infermeraria.

9. Alba Muntadas i Olivé

10. Hèctor López Bofill

Vaig néixer a Sant Llorenç Savall ara fa 26 anys. Des que en tenia 1 que visc a Altafulla. Sóc llicenciada en Biologia i ara treballo a l’Institut de Ciències del Mar preparant la meva tesi doctoral. Des de fa uns 10 anys toco la gralla amb els Grallers d’Altafulla.

Nascut a Badalona fa 38 anys, ja en fa 13 que visc a Altafulla. Escriptor, Doctor en Dret i professor de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra. Col·laboro habitualment al diari AVUI i al programa Els Matins de TV3. He estat cap de llista per Solidaritat a la demarcació de Tarragona a les eleccions al Parlament del 2010.

11. Maria Porter i Moix Nascuda a Barcelona l’any 1926, tinc vinculació amb Altafulla des dels anys 60, i hi visc des del 2000. Llicenciada en Filosofia i Lletres (Història i Geografia) i Diplomada en Arqueologia Hispànica per la UB. Vaig treballar 30 anys a una llibreria familiar i 13 al Departament de Cultura com a Cap de Patrimoni Bibliogràfic. He estat en dues ocasions Presidenta del Centre d’Estudis d’Altafulla i actualment sóc la responsable d’editar-ne les publicacions.

... i Toni Nadal, Marta Segura, Joan Patricio, Andrea Aragall i Àngel Riola com a suplents!


L'independent 2  

2º numero de "L'independent", butlleti de Solidaritat Catalana d'Altafulla

Advertisement