Page 1

Edicions Vídeo Vallès 21 anys a Sant Cugat

Amb novetats tecnològiques, robòtica, radio-control i nous equips i serveis per a les produccions audiovisuals i DVD Jordi Andreu i Eroles jandreu@videovalles.com

Productes tecnològics ewee Tan senzill com caminar. No és conduir, no és caminar, flueix, és divertit! ewee és un transport personal amb auto balanç, la velocitat és controlada per la inclinació cap endavant (acceleració) i cap enrere (fre), tan simple com caminar. ewee és ideal per a ús en interiors i un elegant transportador personal a l’aire lliure, Atorga l’habilitat de moure’s ràpidament, desplaçar-se per anar a treballar, comprar, fer encàrrecs de forma més eficient i divertida!. Circula correctament gràcies a la estabilització dinàmica (SFS), té un radi de gir zero i ocupa un mínim espai. La conducció és molt senzilla, només cal posar un dit sobre la palanca de comandament, és com un joc de consola.

XAircraft X650, es un QUAD COPTER revolucionari per a la captació de imatges aèries per a fotografia i vídeo, destinat als sectors d’afeccionat i professional.

Serveis audiovisuals Laboratori d'assaig. Servei especialitzat i dedicat als seguiments de processos, bancs de proves, controls de qualitat, laboratoris d’assaig, etcètera. Agències de publicitat i moda. Aquest nou servei consta d’enregistrament des d'una fins a diverses càmeres d’alta definició i del posterior muntatge de tot l’esdeveniment, també amb HD i lliurament del màster en format blu-ray Biografies personalitzades i conversions de vídeo a DVD. Records… no podem passar sense ells, ja que formen part de la teva existència, son de fet les arrels de la teva vida. Transmet als teus l’esperit dels teus records amb les millor imatges, passa les fotos, súper 8, cintes de vídeo a DVD, per tal de gaudir-ho en família.

El T3-A de la companyia japonesa Scalar, és el primer dispositiu del món que es fixa en la lent dreta de les ulleres i es pot veure cara a cara, un 28 polzades. La pantalla QVGA de 320 x 240 píxels permet monitoritzar vídeo de càmera o d’un iPod (fins a la 5a generació), endollant el cable AV.

Enregistrament multi càmera. Destinat a associacions, empreses, entitats, escoles, centres culturals, casals d’avis, fundacions etc… un servei molt econòmic de les seves activitats, obres teatrals, play-back, ponències, presentacions, actuacions, tot enregistrat i editat en vídeo d’alta definició 1080p.

X-Robo es un sistema de gravació de vídeo en HDTV que utilitza una plataforma mòbil tot terreny amb suspensió independent a totes les rodes, que es pot fer servir com autòmat mòbil o sobre un sistema de carrils.

Treballs especials. Els desitjos dels nostres clients els convertim en realitat: fotografia i vídeos aeris, esports, aventura, vídeo científic i mèdic, videoclips, espots de TV, festivals, infografia i 3D, fires i congressos, noces, etcètera.

Des de 1989 al teu costat Can Mates, 7 · 08172 · Sant Cugat del Vallès · Barcelona Tel. +34936748114 · 619747585 · 635465143 www.videovalles.com – www.faelectronic.com – www.ewee.es

novetats i serveis  

Novetats i serveis, gener 2012