Page 1

Mijn naam is Jordan Diepgrond ik ben 19 jaar oud en volg de opleiding: interactieve vormgeving aan het Nova College Haarlem. Ik heb vanaf het begin van deze opleiding een soort passie opgebouwd voor fotografie. Ik vind het geweldig om objecten of eigenlijk meer momenten vast te leggen dit zei met een spiegelreflex-camera of met mijn iphone. In mijn ogen heeft elke foto een verhaal. Het verhaal bij deze foto aan de rechterkant is: Afgelopen jaar was een jaar vol tegenslagen voor mij. Dit biertje was voor mij een nieuwe start. ‘‘Ik zou mijn tegenslagen achter mij laten en proostte hiermee op een goed en gelukkig nieuw jaar’’.


Zand doet mij denken aan zon en dus aan de zomer. Deze foto heb ik gemaakt op een zeer hete zomerdag in noordwijk. De foto bevat veel detail wat ik heel mooi vind.


Terug in de tijd. Deze foto is gemaakt na mijn eerste voetbalwedstrijd toen ik 4 jaar oud was. Een mooie herrinering.


Dit was een terugblik op een van mijn leukste festivals. Mede doordat de locatie (ndsm-werf in amsterdam) een hele vette locatie is.


Een nieuwe hond, je moet er maar van houden. Dit was ooit een onderdeel van mijn shakebeker. helaas dacht mijn hond er ook eentje te proberen. Hier dus het resultaat van haar speelkwartier.


Afgelopen kerst was mijn eerste kerst in Nederland (normaal altijd in engeland). Mijn neefje was helemaal netjes in pak gekleed en dit was ook een leuke herrinnering aan kerst in Nederland.

Indesignopdracht1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you