Page 1

Sunset Cinema Jop Holten

Sc

Het digitale werkboek.

Sunset Cinema


Met deze ‘Black boxes‘ wil ik uitbeelden dat ik zoveel mogelijk bij de dag wil leven. Ik heb zeven vierkantjes naast elkaar gezet, waarvan er één ingedeeld is. Deze zeven vierkantjes stellen de dagen in de week voor, het ingedeelde vierkant is het heden.

Deze ‘Black box‘ is niet eens ‘Black‘. Ook is het vierkant niet helemaal af. Dit heb ik gedaan om uit te beelden dat ik bij vlagen (en die vlagen duren vaak wel erg lang) ontzettend lui kan zijn. Deze luiheid in combinatie met mijn vermogen om me nergens zorgen om te maken, zorgen dat ik nog wel eens in de problemen kom. Gelukkig heb ik een eigenschap die mij vaak uit de problemen helpt. Deze laat ik op de volgende pagina zien. Voor de opdracht ‘Black boxes‘ heb ik een aantal eigenschappen uitgebeeld doormiddel van vierkanten. Hierboven ziet u een eigenschap die me vaak in de problemen brengt, maar het leven wel een stuk spannender maakt. Ik ben een enorme Chaoot.


Een van de weinige eigenschappen die mij niet ín de problemen brengt, maar mij er juist uit haalt: ik ben nogal sociaal ingesteld, ik ben zelden alleen en ik heb veel vrienden. Dankzij deze eigenschap praat ik gemakkelijk en durf ik mensen aan te spreken. Voor mijn netwerk is dit uitstekend.

Op een gegeven moment moest ik een ‘Moodboard‘ gaan maken. Ik had er nog nooit van gehoord, dus ging ik eens op het internet kijken wat een moodboard precies is. Overal zag ik afbeeldingen van collages. Dus nam ik aan dat ik ook een collage moest maken. Vandaar dus het moodboard dat u hier boven ziet. Nadat ik dit had laten zien, werd mij verteld dat een moodboard abstract moet zijn. Als een buitenstaander er naar zou kijken, dan zou hij meteen een bepaalt gevoel moeten hebben bij wat hij ziet. Rechtsboven en linksonder ziet u mijn tweede en derde design. Rechtsboven heb ik geprobeerd rust uit de stralen, terwijl ik linksonder juist een chaotisch design heb gemaakt. Na even met mijn docent te hebben overlegd kwam ik tot de conclusie dat de kleuren niet bij me passen, en dat vooral het design linksonder eerder energie uitstraalt dan iets chaotisch. Het moest allemaal duidelijker dus. op de volgende pagina ziet u mijn eindresultaat: een rustig, maar toch chaotisch moodboard met kleuren die goed bij me passen.


Jop Holten

jop Holten

sunset sunset sunset sunset sunset sunset sunset sunset sunset sunset

cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA cinemasunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemAsunset cinemA

Jop Holten HOLTEN JOP HOLTEN

sunset cinema SUNSET CINEMA SUNSETCINEMA SUNSETCINEMA SUNSETCINEMA sUNCETcINEMA SUNSETCINEMA

Lithos Pro Regular SUNCIN SET EMA H SUNSETCINEMA sunsetsunset cinemacinema Rood Oranje Geel Groen Blauw Indigo Violet

Sunset Cinema sunset cinema Sunset Cinema Sunset

Sc Sunset

Omdat ik bijna al mijn schetsen op papier heb gemaakt, is dit alles dat ik u digitaal kan laten zien. Op dit moment ben ik er nog steeds niet helemaal uit welk logo ik wil gaan gebruiken. Het logo hiernaast vind ik tot nu toe het beste.

Cinema

Sunset Cinema

Digitaal werkboek  

Dit is mijn digitale werkboek voor het vak Redesign op de HAN in Arnhem.