Page 1

TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ


TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ • Talven tullessa mukavuutta lisäävät muutokset kotona eivät ole ainoita tehtäviä toimenpiteitä. Tarvitaan myös toimenpiteitä, jotka varmistavat, että ajokokemuksesi säilyy turvallisena ja miellyttävänä. Jos ajoneuvosi mukana tuli ympärivuotiset renkaat, kannattaa harkita talvirenkaiden hankintaa. Niiden avulla pystyt helposti selviämään haasteista, joita talviset tiet aiheuttavat. Vaikka ympärivuotiset renkaat on valmistettu käytettäviksi ympäri vuoden, ne eivät tarjoa erinomaista suorituskykyä talvella teiden peittyessä lumeen, loskaan ja jäähän.


TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ • On muutamia kysymyksiä, joita kannattaa pohtia talvirenkaita etsiessään. Kun aloitat talvirenkaiden etsinnän, huomaat että niitä on saatavana kahta eri tyyppiä. Ensimmäinen näistä on nastarenkaat, joiden kulutuspinnassa on metalliset tapit, jotka tunnetaan nastoina. Nastat lisäävät renkaan pitoa jään peittämillä teillä, mikä tekee nastarenkaista sopivat alueille, joissa on äärimmäisen ankarat talviolosuhteet.


TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ • Toinen talvirengastyyppi on nastattomat talvirenkaat. Nastattomissa talvirenkaissa ei ole metallisia nastoja. Sen sijaan niissä on sivuttaisuurteet ja ainutlaatuinen kulutuspintakuvio, jotka tekevät niistä erityisen sopivat lumisille teille. Nastattomat talvirenkaat ovat useimpien kuljettajien suosima valinta talvirenkaiksi. Niistä pidetään, koska kun ne on asennettu autoon talvikauden lähestyessä, niitä ei tarvitse poistaa ennen kauden päättymistä.


TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ • Toinen pohdittava kysymys etsittäessä hyviä talvirenkaita on ajoneuvoosi suositeltu rengaskoko. On järkevää ostaa valmistajan suosituksen kokoiset renkaat. Talvirenkaiden oikean koon määrittämiseksi riittää, kun tarkistat koon ilmaisevan koodin nykyisten renkaidesi sivuseinämästä.


TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ • Lisää vinkkejä hyvien talvirenkaiden hankintaan löydät verkkosivultamme Vianor vaikka heti.


TALVIRENKAIDEN OSTOON LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ

Talvirenkaiden ostoon liittyviä kysymyksiä  

Talvirenkaiden ostoon liittyviä kysymyksiä

Talvirenkaiden ostoon liittyviä kysymyksiä  

Talvirenkaiden ostoon liittyviä kysymyksiä

Advertisement