Page 1

MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI


MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI • Kun ostat ajoneuvon, sinulla on vastuu siitä, että se pysyy kunnossa, jotta se varmistaa tien turvallisuuden ja minimoi ylläpitokulut. Niistä asioista, joita sinun pitäisi tehdä pitääksesi ajoneuvosi hyvässä kunnossa, on varmistaa, että iskunvaimentimet toimivat oikein. Ajoneuvon ajaminen, jossa on vialliset iskunvaimentimet, voi johtaa erittäin epämiellyttävästä ajoon ja saattaa aiheuttaa ajoneuvon vahingoittumisen tai vakavan onnettomuuden.


MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI • Ennen kuin ostat autoosi uudet iskunvaimentimet, on tärkeää, että tarkastat auton valmistajan ohjeet. Näistä ohjeista saat tietää, millaisia iskuja ajoneuvosi tarvitsee riippuen jousitusjärjestelmästä. Useimmat autot käyttävät tavallisesti kaksoisputkivaimentimia, mutta on hyvä tarkastaa ennen ostoa vain varmistaaksesi, että teet oikean valinnan. Kaksoisvaimentimet on vaihdettava säännöllisesti. Ne eivät välttämättä ole ihanteellinen valinta, jos sinulla on maasto- tai tehokas ajoneuvo. Tällöin sinun on parasta, että otat yksöisputken tai kaasulla ladatut iskunvaimentimet.


MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI • Markkinoilla on erilaisia merkkejä iskunvaimentimia. Näillä tuotemerkeillä on erilaisia ominaisuuksia riippuen siitä, minkälainen ajotapasi on yleensä ja vuosittaisesta mittarilukemastasi. Tulet kohtaamaan joitakin, jotka on tehty kestämään pidempään ja joitakin, jotka voivat palvella sinua vain muutaman vuoden, jos käytät ajoneuvoasi useammin. On välttämätöntä, että etsit arvostettua tuotemerkkiä budjetissasi.


MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI • On myös tärkeää tarkistaa takuu, kun ostat iskunvaimentimet. Etsi iskunvaimentimet joilla hyvä takuu. Jos huomaat, että ne ovat virheellisiä ostamisen jälkeen, sinun on varmistettava, että valmistaja antaa sinulle mahdollisuuden saada korvaava tuote tai hyvitys. Ole varovainen joistakin jälleenmyyjistä, jotka saattavat houkutella teitä hyvillä takuilla iskunvaimentimissa, jotka antavat sinulle paljon ongelmia heti, kun aloitat niiden käytön.


MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI • Lisää vinkkejä iskunvaimentimien ostamiseen osoitteessa www.vianor.fi


MITEN VALITA OIKEAT ISKUNVAIMENTIMET AJONEUVOOSI

Miten Valita Oikeat Iskunvaimentimet Ajoneuvoosi  

Miten Valita Oikeat Iskunvaimentimet Ajoneuvoosi

Miten Valita Oikeat Iskunvaimentimet Ajoneuvoosi  

Miten Valita Oikeat Iskunvaimentimet Ajoneuvoosi

Advertisement