Page 1

MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT


MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT • Talvikauden lähestyessä kylmien sääilmiöiden esiintymisalueella asuvat alkavat usein tehdä erilaisia valmisteluita talven varalta. Yksi tehtävistä muutoksista ajoneuvon omistajille tällaisella alueella on siirtyminen ympärivuotisista renkaista talvirenkaisiin. Mikäli tiet alueella saavat jääpeitteen talvella, hyvät nastarenkaat ovat järkevä valinta. Ne ovat parhaat renkaat tienpintojen ollessa jäässä.


MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT • Jotkut ajattelevat, että talvirenkaiden hankinta on vain tarpeeton lisäkulu. Et ehkä osaa arvostaa talvirenkaiden merkitystä ennen kuin olet joutunut ajamaan haastavilla talvisilla teillä tavallisilla renkailla ja huomannut kuinka vaikeaa ja vaarallista se on. Investoimalla hyviin nastarenkaisiin ajokokemuksesi äärimmäisissä sääolosuhteissa on mukavampi ja turvallisempi ja matkanteon kokonaiskokemus on huomattavasti parempi.


MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT • Vaikka nastarenkaista on hyötyä ainoastaan kylmänä vuodenaikana teiden ollessa jäässä, ne ovat järkevä hankinta, kun ottaa huomioon niistä saatavat hyödyt. Nastarenkaat mahdollistavat auton kiihdyttämisen ja pysäyttämisen helposti myös jäisillä teillä. Metalliset nastat lisäävät pitoa ja lyhentävät jarrutusmatkaa jäisillä teillä. Toisin kuin ympärivuotiset renkaat ja kesärenkaat, jotka aiheuttavat riskin tieltä suistumiselle erityisesti jarrutettaessa, mutkissa ja ylämäissä, nastarenkaat parantavat turvallisuuttasi ja antava mielenrauhaa talvisilla teillä.


MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT • Hyvien nastarenkaat hankkiminen myös tavallaan pidentää tavallisten renkaidesi käyttöikää. Talven tullen ympärivuotiset renkaat tai kesärenkaat vaihdetaan talvirenkaisiin, joten ne eivät näin ollen kulu niin nopeasti. Et myöskään altista ympärivuotisia renkaitasi tai kesärenkaitasi haastaville talviolosuhteille, joissa ne saattaisivat kulua paljon nopeammin.


MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT • Lisää tietoa nastarenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme https://vianor.fi/ vaikka heti.


MITÄ HYÖTYÄ ON HYVISTÄ NASTARENKAAT

Mitä hyötyä on hyvistä nastarenkaat  

Mitä hyötyä on hyvistä nastarenkaat

Mitä hyötyä on hyvistä nastarenkaat  

Mitä hyötyä on hyvistä nastarenkaat

Advertisement