Page 1

AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT


AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT • Auton hankinta voi pelastaa sinut ainaiselta häslingiltä, joka liittyy julkisilla kulkuneuvoilla matkustamiseen. Auto helpottaa työssäkäyntiä, perheen kanssa tehtäviä lomamatkoja sekä matkustamista sinne minne mieli kulloinkin tekee. Jotta autosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla, sinun pitää puolestasi varmistaa, että se on kunnolla huollettu. On välttämätöntä, että käytät autosi huollossa, jossa se aika ajoin tarkistetaan vikojen varalta ja korjataan tarvittaessa. Vaikka kaikki autosi suhteen näyttäisikin pintapuolin olevan kunnossa, säännöllistä huoltoa ei pidä jättää tekemättä.


AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT • Auton pikahuolto hyödyttää sinua monin eri tavoin. Vaikka laki ei sitä edellytäkään, kannattaa se silti tehdä oman etusi vuoksi. Kun ajoneuvo viedään huollettavaksi, mahdolliset pikkuviat voidaan tunnistaa ennen kuin ne kehittyvät oikeiksi ongelmiksi. Huollossa tarkistetaan ajoneuvon tärkeimpien osien toimintakunto, kuten jousituksen ja jarrujärjestelmän toiminta. Näin varmistetaan, että ne eivät petä auton ollessa tien päällä. Saat mielenrauhaa, kun autosi on ajokelpoisessa kunnossa säännöllisin väliajoin tehtyjen huoltojen ansiosta.


AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT • Ajoneuvon turvallisuuden takaamisen lisäksi auton pikahuolto voi myös säästää rahaa. Jättämällä ajoneuvon huollattamatta ajatellen, että säästät muutaman euron, on vääränlaista taloudenpitoa. Säännöllisen huollon ansiosta pystyt tunnistamaan ajoneuvossasi pienet asiat ennen kuin niistä tulee vakavia ja kalliita vikoja. Jos esimerkiksi et varmista, että autossasi on riittävästi moottoriöljyä moottorin liikkuvien osien voitelemiseen ja suojaamiseen, jossain vaiheessa moottori lakkaa toimimasta. Tällöin sinun tulee korjauttaa tai vaihtaa moottori, mikä on aika kallista lystiä.


AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT • Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, auton pikahuolto auttaa ylläpitämään autosi arvoa. Auton ostaminen ei ole halpa investointi. Siksi kannattaa varmistaa, että autoa ylläpidetään asianmukaisesti, jolloin se palvelee sinua usean vuoden ajan. Ilman säännöllistä ja asianmukaista huoltoa uuden auton hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi liiankin pian. Oikein huolletusta autosta on myös helppo päästä eroon, kun jossain vaiheessa haluat myydä sen.


AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT • Lukeaksesi lisää auton pikahuollosta käy verkkosivullamme osoitteessa vianor.fi


AUTON PIKAHUOLLON HYÖDYT

Auton pikahuollon hyödyt  

Auton hankinta voi pelastaa sinut ainaiselta häslingiltä, joka liittyy julkisillakulkuneuvoilla matkustamiseen. Auto helpottaa työssäkäyntiä...

Auton pikahuollon hyödyt  

Auton hankinta voi pelastaa sinut ainaiselta häslingiltä, joka liittyy julkisillakulkuneuvoilla matkustamiseen. Auto helpottaa työssäkäyntiä...

Advertisement