Page 1

AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT


AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT • Renkaat ovat ainoa osa ajoneuvoa, jotka ovat suoraan yhteydessä tiehen. On ehdottoman tärkeää, että ne ovat hyvässä kunnossa koko ajan, koska ne vaikuttavat ajoneuvon käsittelyyn, jarrutukseen, turvallisuuteen ja ajoon yleisesti. Kun olet käyttänyt ajoneuvoasi jonkin aikaa, se kannattaa viedä ammattimaiseen rengashuoltoon, jossa sen renkaat tarkastetaan. Parhaan mahdollisen suorituskyvyn takaamiseksi on varmistettava, että renkaissa on oikea ilmanpaine, tasapaino ja kulutuspinta. On myös varmistettava, että ohjauskulmat ovat kunnossa.


AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT • Vaikka auto tuntuu toimivan upeasti tien päällä, ei kannata kokonaan unohtaa renkaiden huoltoa. Jos teillä, joilla liikut, on roskia ja kuoppia, renkaat kannattaa tarkistaa aina silloin tällöin, koska on suuri todennäköisyys, että niihin kehittyy ongelmia. Ihanteellisessa tilanteessa renkaiden tarkistus tehtäisiin kuukausittain. Ei kannata odottaa, että renkaissa näkyy kulumisen merkkejä tai muita ongelmia, ennen kuin viet autosi tarkistettavaksi huoltoon.


AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT • Miten sitten rengashuolto hyödyttää sinua? Rengaspaineiden tarkistus sekä säännöllinen huolto, johon kuuluu ohjauskulmien säätö, pyörimisen tarkistus ja muita tarkastuksia, voivat tuntua pieniltä asioilta, mutta niistä on itse asiassa paljon hyötyä. Säännöllinen huolto säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Kun renkaat on asianmukaisesti huollettu, niiden käyttöikä pitenee. Sinun ei siis tarvitse ostaa uusia renkaita niin usein. Jos renkaissa on liikaa tai liian vähän rengaspainetta, ne kuluvat epätasaisesti eivätkä kestä kovin pitkään. Jos esimerkiksi autosi renkaiden rengaspaineet ovat jatkuvasti 20 prosenttia liian alhaiset, niiden käyttöikä on todennäköisesti myös noin 20 prosenttia lyhyempi.


AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT • Ammattimainen auton huollot säästää myös polttoainetta. Liian alhainen rengaspaine on yksi syy siihen, miksi useimmat autoilijat käyttävät polttoaineeseen enemmän rahaa kuin olisi tarpeen. Liian alhainen rengaspaine tarkoittaa suurempaa vierintävastusta, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että moottorilta pitää saada enemmän tehoa ajoneuvon liikuttamiseen. Tämä ongelma on helppo välttää varmistamalla, että renkaiden rengaspaineet ovat kunnossa aina tien päälle lähdettäessä. Rengaspaineilla on myös valtava merkitys ajoneuvon jarrutus- ja käsittelyominaisuuksiin sateisina päivinä, kun tiet ovat märkiä.


AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT

• Klikkaa tästä lukeaksesi lisää syitä, miksi ammattimainen rengashuolto on hyvä valinta. Vieraile myös sivullamme http://vianor.fi .


AMMATTIMAISESTA RENGASHUOLLOSTA SAAMASI HYÖDYT

Ammattimaisesta rengashuollosta saamasi hyödyt  

Renkaat ovat ainoa osa ajoneuvoa, jotka ovat suoraan yhteydessä tiehen. On ehdottoman tärkeää, että ne ovat hyvässä kunnossa koko ajan, kosk...

Ammattimaisesta rengashuollosta saamasi hyödyt  

Renkaat ovat ainoa osa ajoneuvoa, jotka ovat suoraan yhteydessä tiehen. On ehdottoman tärkeää, että ne ovat hyvässä kunnossa koko ajan, kosk...

Advertisement