{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1


Sisällysluettelo Vuosi 2015 lyhyesti & HAK:n johtokunta 2015 2 Voimanosto 3 Kädenvääntö 5 Humans of HAK 7 Paini & Nyrkkeily 9 Painonnosto & muut jaostot 10 Viestintä & Hankinnat 11 Tulo- ja menoarvio vuodelle 2016 12 Toimintasuunnitelma 14


Vuosi 2015 lyhyesti Vuosi 2015 oli Helsingin Atleettiklubille erinomainen. Paljon tapahtumia, kilpailuja ja tietenkin tuhansia tunteja treeniä. Voimanostojaoksen puheenjohtajana on toiminut Jere Parkkonen. HAK:n sisäisiä kisoja järjestettiin yhteensä neljä kappaletta. Kaikki kilpailut puuhattiin porukalla kasaan. Osallistujamäärä liikkui 5 ja 15 välillä. Valmentajat Katja Lariola ja Joonas Putti pitivät jäsenille myös erillisen kyykkyklinikan. Tämän lisäksi järjestettiin HAK:n voimanostokoulu, joka osoittautui menestykseksi. Suomen voimanostoliiton virallisissa kilpailuissa HAK:n lippua kannattelivat kymmeniä vuosia kilpaillut Kari Remes sekä Fedor Karpenko. Kädenvääntöjaoston treenit jatkuivat Kaapelilla HAKin salilla maanantaisin seiskalta ja kilpailuihin otettiin osaa mahdollisimman paljon. Useampia uusia vääntäjiä saapui pöytien ääreen oppia hakemaan ja loppuvuodesta saatiin kansainvälistä väriä Bulgariasta asti. HAK:n nyrkkeilytoiminta on jatkunut viikottain vuonna 2015. Kävijöitä harjoituksissa on ollut 15-20 nyrkkeilijää per harjoitus! Stadikan salin ollessa rempassa nyrkkeilyt jatkuvat Helsingin Tarmon salilla Sturenkadulla. Painia on ollut pikkusalissa neljä kertaa viikossa ja harjoittelijoita on ollut n. 10 per treeni. Albert Cohen on ohjannut ja vastannut HAK:n jäsenille avointen potkunyrkkeilyharjoitusten valmentamisesta. Markku Nurmi on valmentanut kaksi kertaa viikossa Atleettiklubin kuntonyrkkeilyä (Power Boxing) pikkusalissa. Helsingin Atleettiklubi on tehnyt jo usean vuoden ajan yhteistyötä kuntoutuvien päihderiippuvaisten kanssa. Myös vuonna 2015 on seurassa harjoitellut useita toipujia. Heidän ohjaamisesta on vastannut Mikko Lähteenpää. HAK:n toiminta on eheytynyt huomattavasti muun muassa uusien aktiivisten jäsenten ja uuden markkinointitoiminnan ansiosta. Helsingin Atleettiklubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.hak.fi ja Facebook-sivut haulla Helsingin Atleettiklubi.

HAK:n johtokunta vuonna 2015 Hallitus

Jaostot

Puheenjohtaja

Jere Parkkonen

Painonnosto/Kahvakuula

Varapuheenjohtaja

Mikko Hanstén

Voimanosto Jere Parkkonen

Rahastonhoitaja

Kimmo Kokko

Nyrkkeily Petri Kiuttu

Viestintävastaava

Joonas Putti

Ikämiehet Toivo Outinen

Sihteeri

Olli Andström

Kädenvääntö Panu Kankkunen

Kalustovastaava

Arto Putti

Paini Tuomas Matilainen

2

Mikko Lähteenpää

Muut jaostot tauolla


Voimanosto Voimanostojaoksen puheenjohtajana on toiminut Jere Parkkonen. Voidaan todeta, että 2015 oli voimanoston osalta aktivoinnin ja herättelyn vuosi. Omia, HAK:n sisäisiä kisoja järjestettiin yhteensä neljä kappaletta. Kaksi näistä (Toukokuun Total ja Kinkkukisat) olivat täysimittaisia voimanostokisoja, yksi puhdas penkkipunnerruskilpailu (Maaliskuun Maksimi) ja yksi ”push & pull” eli yhdistetty penkkipunnerrus- ja maastanostokilpailu. Kaikki kilpailut puuhattiin porukalla kasaan. Holkon Timo hoiti vaativaa tuomarin virkaa ja muita tehtäviä hoitivat mm. Arto Putti, Kimmo Kokko, Kari Remes, Jere Parkkonen, Katja Lariola ja Fedor Karpenko. Kaikkien edellä mainittujen osalta tiedotuksen (www. hak.fi ja HAK:n facebook-ryhmä) ja mainonnan hoiti hallituksen jäsen ja tiedotusvastaava Joonas Putti.

Klinikalla palasteltiin kyykkytekniikkaa osiin, arvioitiin jäsenten kyykkyjä ja opastettiin oikeaan suoritustapaan. Todelliseksi menestykseksi osoittautui ”HAK:n voimanostokoulu”, joka täyttyi hetkessä. Viisi kertaa tapahtuneen harjoittelun aikana käytiin läpi kaikki voimanoston kolme perusliikettä läpi ja päälle vielä ekstraa. Voimanostokoulun konseptista ja toteuttamisesta vastasi niin ikään Katja Lariola ja Joonas Putti. Suomen voimanostoliiton virallisissa kilpailuissa HAK:n lippua kannattelivat kymmeniä vuosia kilpaillut Kari Remes sekä Fedor Karpenko. Kari Remes kilpaili vuoden 2015 aikana neljästi voittaen klassisen penkkipunnerruksen SM-kultaa (Ylöjärvi 15. 16.8.2015) sarjassa M50/74kg tuloksella 130 kg.

Osallistujamäärä liikkui 5 ja 15 välillä. Näissä tapahtumissa tunnelma ja henki oli käsin kosketeltavan Kari voitti myös sarjansa kansallisissa raw-penkkihyvä. Tämän tyyppinen yhdessä tekeminen on tarkoi- punnerruskilpailuissa Helsingissä 9.11.2015. Fedor tus pitää kalenterissa myös vuoden 2016 osalta. Karpenko teki HAK-debyyttinsä Helsingin rawaluemestaruuskilpailuissa. Fedor otti hopeamitalin Voimavalmentaja Katja Lariola ja fysioterapeutti tyyneen tyyliinsä erinomaisella sarjalla 240 kg (kyykJoonas Putti pitivät jäsenille myös erillisen kyykky), 165 kg (penkkipunnerrus) ja 275 kg (maastanoskyklinikan. to).

Kuva: Sm-kisat 2015

3

Kuva: Kinkkukisojen kööri


Voimanosto tulee ponnahtamaan vuonna 2016 ihan uudelle tasolle. Omista jäsenistämme osa tulee siirtymään virallisiksi kilpanostajiksi ja tätä kirjoitettaessa olemme saaneet joukkoomme todella aktiivisia kilpanostajia ja toimijoita. Joukossamme on nyt kaksi valmentajaa ja kaksi virallista II-luokan tuomaria.

Kuva: Voimavuosi 2015

HAK:n aktiivinen voimanostotiimi järjestää vuoden 2016 huhtikuussa ensimmäiset viralliset kilpailut vuosikausiin. Valmentajat Katja Lariola ja Timo Lillbacka auttavat ja opastavat jäseniä kaikessa voimanostoon liittyvissä asioissa. He ovat luoneet kevätkaudelle myös ns. ”päivystävän valmentajan” -konseptin. Joka toisella viikolla tiettyinä päivinä (aikataulu www.hak.fi) heitä saa tulla vetämään hihasta ja kysymään apua tekniikoissa tai mihin ikinä tarvetta on. Erinomaista lajille ja seuralle omistautumista. Menestyksekäs voimanostokoulu aloittaa taas maaliskuussa 2016. Lisää vuoden 2015 voimanostouutisia voi lukea HAK:n nettisivuilta tai facebookista. Voimanostojaos vie juhlavuonna 125-vuotiasta Helsingin Atleettiklubia sen ansaitsemaan suuntaan!

Kuva: Fedor kyykkää

4


Kädenvääntö Kädenvääntöjaoksen puheenjohtajana on toiminut Panu Kankkunen. Vääntöjaoston treenit jatkuivat Kaapelilla HAKin salilla maanantaisin seiskalta ja kilpailuihin otettiin osaa mahdollisimman paljon. Useampia uusia vääntäjiä saapui pöytien ääreen oppia hakemaan ja loppuvuodesta saatiin kansainvälistä väriä Bulgariasta asti. Vääntöjen lomassa keventävänä vuosihaasteena oli tänä vuonna tangossa roikkuminen yhdellä kädellä aikaa vastaan ja myöskin vanha voimainmittelö väkikapulan veto kaivettiin naftaliinista oheisharjoitteeksi. Seuraavassa kisakausi pähkinänkuoressa. Häjy Power, Jurva 31.1.2015 Perinteinen jokavuotinen suurkisa Etelä-Pohojammaalla, mihin HAKin vääntäjät osallistuivat 5-henkisellä iskuryhmällä. Muistettavinta kisoista oli ehkäpä Jaakko Kinnusen uskomattoman pitkät väännöt -97kg sarjassa. Mitaleita raskaassa sarjassa kahmivat Topi Juvonen (kultaa) ja Jukka Jyränen (pronssia). Sekä noviisi- että pro-sarjoissa vääntäneet Ari Viitala ja Amanullah Faizmuhammad saivat hyviä sijoituksia sekä kullanarvoista kokemusta. Kädenväännön SM, Härmä, Power Park 25.4.2015 Äärimmäisen kovatasoiset suomenmestaruuskisat, mukana tietysti myös HAKin joukkue. Reeniringin vakiojäsen Timi Hälinen teki paluun kisalavoille

ja saavutti 7. sijan vasemmalla ja 8. sijan oikealla kädellä piinkovassa miesten alle 75kilon sarjassa. Jaakko Kinnunen suorastaan dominoi miesten -90kg sarjaa voittaen sarjan näytöstyyliin vasemmalla kädellä. Finaalissa kaatui lähivuosien suomen menestynein kädenvääntäjä Juha Salminen. Oikealla Jaakko saavutti hopeaa tiukkojen vaiheiden jälkeen! Topi Juvonen väänsi +110kg sarjassa huomattavasti itseään suurempia kolosseja vastaan sijoittuen vasemmalla kädellään pronssille ja oikealla sijalle 5. Kädenvääntöjaoston puheenjohtaja Panu Kankkunen väänsi miesten yli 40-v sarjassa, missä sijoittui vasemmalla kädellä sijalle 6. ja oikealla sijalle 9. Riga open, Riika, Latvia 11.7.2015 Topi Juvonen osallistui perinteisesti äärimmäisen kovatasoiseen Riga Open kilpailuun. Reissu oli hulppea ja kättäkin tuli väännettyä. Sijoituksina raskaimmassa sarjassa vasemmalla upea neljäs sija jättäen taakseen monia todella kovia eurooppalaisia kädenvääntäjiä. Oikealla sijoitus oli 5. Nordic Fitness Expo, Lahti 12.10.2015 Lahden bodymessuilla oli kädenvääntö näytöslajina ja Topi Juvonen tarttui kutsuun tulla mukaan esittelemään kädenvääntöä urheilevalle kansalle. Kilpailumuotona oli haastematsi paras kuudesta josta tuloksena 5-1 voitto Tamperelaisesta Jussi Niemisestä.

5

Kuva: Sm-kisat 2015


Kuva: Kisoista ja salilta

Pulldozers Armwrestling Supermatch Competition, Tampere 31.10.2015 Jaakko Kinnunen ja Topi Juvonen saivat kutsun kovataasoiseen suomalaiseen haastekisaan, missä ennalta valittua vastustajaa vastaan väännettiin 5 ottelua. Juvonen voitti Tamperelaisen väkivahvan Juha Mikkosen 5-0. Kinnunen puolestaan paketoi pienen haparoinnin jälkeen yhden suomen vahvimmista keskisarjalaisista, eli Tamperelaisen Ville Heinosen 4-1! Kädenväännön Sipoon Mestaruuskilpailut 12.12.2015 Harvemmin järjstettävä Sipoon mestaruuskisa hieman hämää nimellään, koska tälläkin kertaa paikalla oli talo täynnä suomenmestareita sekä viron raskaan sarjan ykkös ja kakkos mies! Kisa oli äärimmäisen kova ja viihdyttävä, seikka jota niukka sarjojen lukumäärä avitti. HAKin tuoreimmat vääntäjät Walentin Helling, Joni Hjelm sekä Maria Leppänen saivat tulikasteensa, ja kaikki väänsivät todella mukavasti saaden hyvää kisakokemusta. Seuran kokeneet sotaratsut Topi Juvonen ja Jaakko Kinnunen tekivät selvää jälkeä miesten raskaimmassa sarjassa. Juvonen voitti vasemman käden sarjan Jaakon ollessa pronssilla. Panu Kankkunen väänsi myös kovia, ja myös itseään selkeästi suurempikokoisia päänahkoja nurin. Crisu Österman kävi voittamassa miesten noviisien avoimen sarjan! Kaudelle 2016, HAK:n 125v-juhlavuodelle, on rima asetettu korkealle sekä treeneissä että kisoissa!

6


7


8


Paini Syksyllä 2015 HAK:n painijaosto tiivisti yhteistyötään Helsingin ju-jutsuklubin kanssa tarjoamalla jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Atleettiklubin pikkusalissa järjestettyihin brasilialaisen ju-jutsun treeneihin. Kokeneet ju-jutsuklubin painijat opastavat mielellään uusia treenaajia. Neljä kertaa viikossa pidettävät harjoitukset ovat vapaamuotoiset, joten Atleettiklubin jäsenet voivat myös salitreenin lomassa käydä tutustumassa lajiin. Harjoituksissa on ollut säännöllisesti mukana ju-jutsuklubilaisia, HAK:laisia sekä molempiin kuuluvia. Harjoittelijoita on ollut keskimäärin n. 10 per treeni.

Kuva: Ankaraa vääntöä

Nyrkkeily Vuosi alkoi rauhallisesti. Henkilökohtaisista syistä valmennustehtävistä luopuneiden vetäjien tilalle ei löytynyt korvaavia vetäjiä, joten Heikki Roseliuksen harteille jäi perjantaijumppien ohjaaminen. Heikki suoriutuikin tehtävästään varsin mallikkaasti. Kävijöitä harjoituksissa oli 15-20 kpl per harjoitus ja vuoden 2015 lopulla nämä innokkaat jäsenet ilmoittivatkin halukkuutensa jatkaa edelleen “Hesen” jumpissa. Tiistaisin ja torstaisin kävivät itänaapurin sambo 2000 jäsenistö vetämässä nyrkkeilyharjoitteita, näihin harjoituksiin olivat tietysti kaikki muutkin tervetulleita Stadikan sali meni remonttiin arviolta 3 seuraavaksi vuodeksi. Aluksi näytti että myös HAK:n nyrkkeily menee jäähylle samaksi ajaksi. Pikaisten neuvotteluiden tuloksena saimme perjantaivuoron Helsingin Tarmon salita, Sturenkadulta. Hesen treenit jatkuvat näin ollen joka perjantai klo 18:30-19:30 sturenkadun salilla. Kiitos HAK:n johtokunnalle sujuvasta kanssakäymisestä nyrkkeilyasioita hoidettaessa. Näillä eväillä starttaillaan vuosi 2016!

Kuva: Hese ja muuan nyrkkeilijä

9


Painonnosto & muut jaostot Mikko Lähteenpää on ohjannut painonnostoa ja kahvakuulaharjoittelua aktiivisesti vuonna 2015. Albert Cohen on ohjannut ja vastannut viikottain HAK:n jäsenille avointen potkunyrkkeilyharjoitusten valmentamisesta. Markku Nurmi on valmentanut kaksi kertaa viikossa Atleettiklubin kuntonyrkkeilyä (Power Boxing) pikkusalissa. Helsingin Atleettiklubi on tehnyt jo usean vuoden ajan yhteistyötä kuntoutuvien päihderiippuvaisten kanssa. Myös vuonna 2015 on seurassa harjoitellut useita toipujia. Heidän ohjaamisesta on vastannut Mikko Lähteenpää. Jalkapallojaosto on ollut tauolla vuonna 2015.

Kuva: Mikko valmiudessa

10

Kuva: Albert vetämässä treenejä


Viestintä Vuonna 2015 uusittiin Helsingin Atleettiklubin nettisivut ja Facebookia alettiin päivittää aktiivisesti. Syksyllä 2014 HAK:n nettisivuja ei löytynyt edes normaalilla Google-haulla. Helsingin Atleettiklubi aloitti aktiivisemman toiminnan sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillaan sissimarkkinointiperiaattella. Vuoden aikana tuplasimme Facebook-tykkääjien määrän ja parhailla viikoilla nettisivut tavoittivat 10 000 kävijää ilman ostettuja mainoksia. Alkuvuodesta otettiin käyttöön magneettitaulu, joka on helpottanut kulunvalvontaa huomattavasti ja vähentänyt asiattomien henkilöiden määrää salilla. Myös perinteinen ilmoitustaulun tiedotus on toiminut moitteettomasti netti-ilmoitusten ohella. Myös uudet HAK-paidat lisäävät näkyvyyttämme katukuvassa. Maaliskuun Maksimista ja Kinkkukisoista tehtiin pienet elokuvatraileri-henkiset videopätkät, joista huokuu hienosti HAK-hurmos. Videot ovat nähtävissä HAK:n youtube-kanavalla. Kanava löytyy haulla Helsingin Atleettiklubi. Syksyllä 2015 pidettyä voimanostokoulua mainostettiin pelkästään Facebookissa ja täyttyi muutamassa päivässä. Tästä innostuneena toinen voimanostokoulu järjestetään keväällä 2016. Sekin täyttyi ensimmäisen kuukauden sisään. Tällä hetkellä Helsingin Atleettiklubin sähköpostiin tulee viikottain tiedusteluita salista ja toiminnasta. Uusia jäseniä tulee lähes viikottain. HAK pyrkii koko ajan kehittämään toimintaansa ja vuonna 2016 on tarkoitus päivittää nettisivujen ulkoasu, sekä lisätä toimintoja. Juhlavuoden kunniaksi on luvassa myös vuosijuhlien suunnittelemista ja siitä tiedottamista, sekä juhlavuoden kunniaksi erikoismateriaalia.

Hankinnat

Laadittu kattava kalusteluettelo salin välineistä ja se päivitettiin 31.12.2015. Vuoden aikana hankittiin 2 kpl Eleikon voimanostotankoja, Eleiko tankotunkki sekä 10 kpl venyttelykeppejä. Kulunvalvonnan helpottamiseksi hankittiin salikorteille magneettitaulu ja salikorttilaatikko. Vuoden aikana luovuttiin kahdesta HRT 3000-kuntopyörästä. Loppuvuodesta teetettiin HAK:in tekstillä ja logolla printattuja treenipaitoja. 150 kpl ja samoilla painatuksilla huppareita 36 kpl. Vuoden lopussa paitoja oli myyty 120 kpl ja huppareita 31 kpl. Tilauksia on sisällä ja kauppa jatkuu vireänä. Salin viihtyvyyttä lisättiin tekemällä lievää kasvojen kohotusta siistimällä varastohuonetta, lattiapintaa, kaappitiloja ja järjestämällä mm. levypainojen sijoittelua.

11


Tulo- ja menoarvio vuodelle 2016 Menot Vuokrat, sähkö, puhelin 30 000 Lehdet, ilmoitukset, kotisivut, vakuutukset 3000 Kilpailukulut 3000 Harjoitustoiminnan kulut 3000 Mainonta ja markkinointi 500 Uusien varusteiden hankinta 5000 Siivous, korjaus ym. 1500 Hallinto 800 Menot yhteensä

46 800

Tulot Jäsenmaksut Harjoittelumaksut Kilpailutoiminnan tuotot Korot ja osingot Kaupungin avustus

4000 21000 1000 6900 13 900

Tulot yhteensä

46 800

12


Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Juhlavuoden kunniaksi HAK:n toimintaa aiotaan kehittää lisää. Kaikkien HAK:n jaostojen toimintaa pyritään kehittämään entisestään ja mikäli mielenkiintoa löytyy niin tauolla olevia jaostoja pyritään elvyttämään. Vapaaehtoisia ja aktiivisia jäseniä kannustetaan kehittämään toimintaa ja tuomaan kaikki ideat pöydälle. Vuonna 2016 tullaan olemaan aktiivisia eri lajien liittojen suuntaan ja tätä kautta vaikuttaa lajien kehittämiseen. HAK:n voimanostojaosto sai vuoden 2015 lopussa entistä enemmän virtaa uusien aktiivisten voimailijoiden liittyessä HAK:iin. Vuonna 2016 keväällä järjestetään viralliset kansalliset voimanostokilpailut 16.4.2016 ja samaisena päivänä heti perään maksimivoimapunnerruskilpailut. Vuoden 2015 tapaan aiotaan järjestää salin sisäisiä kilpailuja. Perinteinen Maaliskuun Maksimi -penkkipunnerruskilpailu pidetään lauantaina 19.3.2015 klo 11:00. Loppuvuodesta on suunniteltu myös Kinkkukisat. Myös Suomen Voimanostoliiton järjestämiin kilpailuihin osallistumisia pyritään lisäämään. Syksyllä loppuunmyyty voimanostokoulu saa jatkoa keväällä 2016! Uusi voimanostokoulu alkaa keskiviikkona 2.3.2016 klo 18:00. Kevään voimanostokoulu on niin ikään loppuunmyyty.

HAK:lla aloittivat myös “päivystävät valmentajat”, jotka ovat aina parittoman viikon tiistaisin klo 17-19 paikalla ja käytettävissä kaikille jäsenille! HAK:n nyrkkeilyharjoitukset jatkuvat Hesen johdolla vuonna 2016 perjantaisin Helsingin Tarmon salilla Sturenkadulla klo 18:30-19:30. HAK:n painitoimintaa pyritään kehittämään entisestään ja aktiivisia painijoita toivotaan lisää. Kädenvääntö jatkaa HAK:lla erittäin menestyksekkäänä lajina ja uusia vääntäjiä toivotaan mukaan lisää! Menestystä odotetaan niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin kisoista! HAK:n nettisivut aiotaan uusia ja jäsenien palvelua sekä viestintää aiotaan parantaa. Varsinaista markkinointia ei tarvita, sillä HAK:iin liittyy ihmisiä hyvää tahtia ilman maksullista markkinointiakin. HAK:n 125v-juhlavuoden kunniaksi aiotaan tehdä katselmus HAK:n historiaan ja tehdä aiheesta minidokumentti. Muutenkin juhlavuosi tulee näkymään aktiivisesti HAK:n julkisuuskuvassa. HAK-juhlavuosipaita suunnitellaan ja laitetaan myyntiin. Kaapelitehtaan salille tullaan tekemään hankintoja ja kysyntää on tullut mahdollisuudesta laajentaa nostolavaa, jotta saataisiin muutama lisäpaikka. Lisäksi salin käyttöastetta kartoitetaan ja pyritään muokkaamaan Atleettiklubilaisten tarpeita varten.

13


Vuonna 2016 halutaan pitää kiinni HAK:n arvoista: Rehellisyydestä, arvostuksesta ja perinteistä. Vuonna 2015 aloitettu tarkempi kulunvalvonta jatkuu ja asiaton toiminta halutaan kitkeä täysin. Kulunvalvonta jatkuu vuonna 2016 tehostetusti. Helsingin Atleettiklubi r.y.:n tarkoitus ei ole tehdä voittoa ja sillä on historian mukanaan tuomat velvoitteet, joiden mahdollistamiseksi voimme kiittää pyyteetöntä talkootyötä. HAK täyttää vuonna 2016 125 vuotta ja tätä tullaan juhlimaan oikein kunnolla. HAK on Suomen vanhin ja menestynein voimailuseura ja tarkoitus on järjestää HAK:n arvoiset juhlat. Juhlien suunnittelu aloitetaan vuoden 2016 alussa. Kilpailutoiminnan ja 125-v juhlien lisäksi myös illanistujaisille ja muulle oheistoiminnalle on ollut kysyntää ja vuonna 2016 pyritään järjestämään myös kuntosalin ulkopuolista aktiviteettia Atleettiklubilaisille. Mikäli sinä olet kiinnostunut HAK:n toiminnasta ja sinulla on ideoita miten toimintaa voitaisiin kehittää, ole aktiivisesti yhteydessä hallitukseen. HAK etsii myös uusia kilpailijoita eri lajeihin, joten mikäli jokin laji kiinnostaa sinua, ole yhteydessä jaostojen puheenjohtajiin. Voit myös ehdottaa uusia lajeja HAK:n toimintaan. Kiitokset kaikille jäsenille ja aktiiveille vuodesta 2015. Vuonna 2015 Atleettiklubille liittyi paljon uusia jäseniä ja monia vanhoja perinteitä tuotiin takaisin. HAK-henki oli erittäin hyvä ja jäsenet tuntuivat pitäneen kilpailuista ja muista aktiviteeteista. Tästä on erittäin hyvä aloittaa vuosi 2016.

Yhteystiedot Kotisivut: Facebook: Sähköposti: Somessa:

http://www.hak.fi Helsingin Atleettiklubi / Helsingfors Atletklubb atleettiklubi@gmail.com #Helsinginatleettiklubi #Atleettiklubi #HAK125

14


Profile for Joonas Putti

HAK:n vuosikertomus 2015  

HAK:n vuosikertomus 2015  

Advertisement