Pompinstallaties

Page 1

Pompinstallaties

Een storing in de pompinstallatie of het persriool heeft vrijwel altjid gevolgen voor de continuĂŻteit, veiligheid, hygiĂŤne en omgeving. Zorg voor preventief onderhoud door Jonkers, uw specialist die dagelijks onderhoud verzorgt aan pompinstallaties voor een keur aan klanten!

RVICE

S SE 24-UUR


POMPINSTALLATIES EN PERSRIOOL reken op de 24/7 servicedienst van Jonkers. Jonkers biedt totaalonderhoud aan uw pompinstallaties en persriool. Wij verrichten hieraan controles en verzorgen het onderhoud. Het compleet leegzuigen van de installatie, leidingen, afvoeren, aanvoeren, kolken en putten is onze specialiteit. Onze medewerkers reinigen lozingstoestellen, kolken en lijngoten. De schoonmaak van de installatie en onderhoud aan de pompen is desgewenst bij de service inbegrepen. Naar keuze spreken wij met u een jaarlijks onderhoudspakket af met daarin verwerkt de componenten van uw voorkeur, of u koopt service en onderhoud los in naar behoefte.

Bij een natuurramp of zware lekkage: vertrouw op onze mobiele pompinstallaties Onze storingsdienst is 24/7 inzetbaar. Wij komen ter plaatse met een mobiele pompinstallatie. Onze pompen leveren een pompkracht van 30 tot 500 m3 per uur. U krijgt direct hulp!

Wij werken met onder andere de volgende merken pompen en zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van de producten van deze merken.

Jonkers beschikt over de juiste apparatuur Alle merken pompinstallaties kunnen door Jonkers onderhouden en gereinigd worden. Wij hebben een ruime ervaring met septictanks, vet/slibvangputten, kelders en kruipruimtes, rioleringen, zandputten, straatkolken, rioolgemalen en hoofdriolen. Jonkers beschikt over vrachtwagens voor het grote werk en kleine vacuüm units voor werkzaamheden in de binnenstad. STORING? JONKERS LOST HET OP! Een storing in de pompinstallatie of het persriool heeft vrijwel altijd gevolgen voor de continuïteit, veiligheid, hygiëne en omgeving. Vanzelfsprekend staat Jonkers 24/7 paraat om storingen met passende urgentie op te lossen. Wij monteren indien nodig een noodpomp en herstellen snel uw continuïteit.

Onze tip: Onderhoud preventief Draag zorg voor preventief onderhoud. Voorkomen is beter dan repareren. Jonkers controleert en onderhoudt uw pompinstallatie. Maak een afspraak met Jonkers voor een inventarisatie en een op maat gemaakte offerte voor preventief onderhoud.

ICE V R E S S 4-UUR

2

E

S SERVIC

24-UUR

Jonkers Rioleringswerken & Onderhoudsbedrijf Perosistraat 87, 5049 LA Tilburg T: 013-45 56 344 Goeseelsstraat 35, 4817 MV Breda T: 076-72 00 920 Tesselschadestraat 2, 5216 JW Den Bosch T: 073-72 00 954

WIJ STAAN 24 UUR PER DAG VOOR U KLAAR!

E: info@jonkers-bv.com | M: 06-10 78 10 77 (24/7)