Page 1


Jongerentravel.be? Jongerentravel.be is... • een REISORGANISATIE, met reisbureaulicentie (A5989), gespecialiseerd in reizen voor jongeren. • een TEAM van MONITOREN, allemaal vrijwilligers, die zich steeds weer, volledig kosteloos, inzetten om de jongeren een onvergetelijke vakantie te bezorgen (monitorenwerking van Kartoesj vzw). • een TEAM van MEDEWERKERS, dat vanuit het bureel in België alles in goede banen leidt, zowel administratief als organisatorisch. En dit onbaatzuchtig en met een grenzeloze energie!

Jongerentravel.be staat voor... • een reisorganisatie die al 25 jaar reizen organiseert VOOR jongeren, OP MAAT van jongeren en MET INBRENG van jongeren. Eigenhandig in elkaar gestoken reizen, zodat het NOOIT (vaak minderwaardige) imitaties of kopieën zijn. • werken met kleine groepen in een aangename vakantiesfeer zonder zich te laten verleiden tot massatoerisme!! • zo goedkoop mogelijke reizen. Echter zonder toe te geven aan een prijzenslag ten koste van KWALITEIT en VEILIGHEID en zonder te besparen op degelijk opgeleide begeleiding, op veilig busvervoer, op kwaliteit van materiaal, ...

Bedrijfsgegevens Openingsuren MAANDAG tem. VRIJDAG van 09.00u tot 18.00u. Ons team van medewerkers staat elke weekdag ter beschikking om bijkomende inlichtingen te verstrekken, om u te helpen bij het maken van een keuze, ...

Info & contact Jongerentravel.be nv Drabstraat 10, 2640 Mortsel T: 03/440.18.00 www.jongerentravel.be / info@jongerentravel.be Reisbureau vergunning A5989 – Toerisme Vlaanderen ON.0452.383.353

V.U.: Katrien Corens - Drabstraat 10 - 2640 Mortsel

2


Welke reizen? Jongerentravel.be is gespecialiseerd in BUITENLANDSE vakanties. Deze brochure richt zicht uitsluitend tot kinderen en jongeren van 9 tot 17 jaar. Zij worden opgedeeld in 2 aparte leeftijdsgroepen: Recrea jeugd en Young Free Spirit. Hebt u echter interesse in ons reisaanbod voor jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar, dan kan u onze website raadplegen.

Recrea jeugd

www.jongerentravel.be

9 - 12 jaar / 12 - 15 jaar / 14 - 17 jaar Volledig begeleide vakanties voor jongeren, met een professioneel team van Nederlandstalige monitoren.

Young Free Spirit 15 - 17 jaar / 16 - 17 jaar Vakanties voor jongeren, met beperkte vrijheden, begeleid door een professioneel team van Nederlandstalige monitoren. De leeftijden van deze groepen overlappen elkaar. Wij zijn namelijk van mening dat het de ouders zijn die mogen/moeten kiezen welke leeftijdsgroep/begeleiding zij wensen voor hun zoon/dochter.

HOe boeken? Elke reis moet schriftelijk geboekt worden. Dit kan op verschillende manieren: • • • •

persoonlijk op ons reisbureau. via e-mail, post of fax, gebruikmakend van het formulier dat u op onze website kan downloaden. online op onze website met het online boekingsformulier. telefonisch (u krijgt dan een schriftelijke bevestiging per e-mail).

Elke boeking is definitief bij ontvangst op ons secretariaat. U krijgt zo snel mogelijk (binnen 7 werkdagen) uw reiscontract/factuur toegestuurd. Vlaamse Solidariteit Reisgelden via groepsverzekering VVR vzw Conform art.36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en -bemiddeling van 01.04.1994 en het betreffende uitvoeringsbesluit van 25.04.1997 is Jongerentravel.be nv door Europese Goederen en Reisbagageverzekeringsmaatschappij nv, Tweekerkenstraat 14, 100 Brussel verzekerd om in geval van financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van VVR vzw. Uitzondering op verzakingsrecht (bij boeking op afstand): MINISTERIE ECONOMISCHE ZAKEN art. 80 §4,1° van de wet op de Handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument van 14.07.1991. Uitzondering op het verzakingsrecht. Overeenkomstig art. 78,6° van de wet bij de tekoopaanbieding op afstand via website of brochure met inschrijvingsformulier zal de boeking van de reis met instemming van de consument onmiddellijk uitgevoerd worden: overeenkomstig art. 79 WHP wordt volgende beding in de brochure en op de toegezonden bestelbon (reiscontract): “De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.”

3


RECREA JEUGD 9 - 12 / 12 - 15 / 14 - 17 jaar Een absolute droombestemming vlakbij zee. Een hele groep leeftijdgenoten, jongens én meisjes. Een goed hotel met lekker eten of een supergezellige camping. Sport, spel, ontspanning en nog veel meer zalig tijdverdrijf. Hét coolste monitorenteam dat je ooit hebt gezien. Allemaal zonder ouders! Je hoeft jezelf niet rond de oren te slaan, je bent niet aan het dromen. Dit zijn de ingrediënten van onze Recrea jeugdvakanties.

De 5 pijlers van een Recrea jeugdvakantie • Volledig begeleide vakanties, door ons eigen Nederlandstalig monitorenteam. • Opdeling in 3 verschillende leeftijdsgroepen, om goed in te spelen op de leefwereld van elk van hen. • Zorgvuldig gekozen bestemmingen met zelf in elkaar gestoken vakanties, gevuld met een volledig programma met sport, spel en ontspanning. • Kleine groepen, voor meer plezier en aandacht voor iedereen. • Speciaal voor de jongste reizigers: extra zorg en aandacht. Ook pesten, heimwee, ... worden op gepaste wijze benaderd!

Verloop van een vakantiedag Opstaan en gaan slapen gebeurt op vaste uren, naargelang leeftijd en omstandigheden. De maaltijden zijn steeds in groep. Uiteraard is er tussendoor ook tijd om al eens een ijsje, een wafel, ... te kopen! Doorheen de dag voorzien de monitoren verschillende ‘momenten’: • 3 dagactiviteiten: o.a. sport & spel, uitstapjes, wedstrijden tegen andere jeugdgroepen, keuzeactiviteiten, ... • 2 relaxuurtjes: samen met de monitoren op het strand of aan het zwembad, het dorpje in, een ijsje eten, kaartjes kopen, ... • 2 siëstamomenten: een ogenblik voor jezelf om je op te frissen, om een kaartje naar huis te schrijven, om een spannend boek te lezen, ... (na het middageten en voor het avondeten). • 1 avondactiviteit: bv. een-tegen-allen, quiz, casinoavond, bonte avond, ... En de laatste avond natuurlijk een leuk feestje! Er is ook een groot aanbod aan extra activiteiten, speciaal gericht op jongerenen onder professionele begeleiding waar nodig. Ze staan telkens per bestemming vermeld. Enkele voorbeelden: (water)pretpark, bezoek aan Barcelona, Venetië of Firenze, boottochten, ... Deze zijn uiteraard niet verplicht. Ook zonder extra activiteit(en) krijgt verveling geen kans!

4


Begeleiding bij Recrea jeugd Al onze monitoren zijn Nederlandstalig (of meertalig), gemiddeld tussen 21 en 30 jaar en kunnen een blanco Uitreksel uit het Strafregister voorleggen. Ze worden geselecteerd op basis van hun diploma’s, attesten, ervaring en kwaliteiten. Aan het hoofd van elk team van monitoren staat een hoofdmonitor die misntens 25 jaar oud is en al lange tijd actief in onze organisatie. De monitoren staan in voor de begeleiding van de jongeren, dag én nacht, vanaf het vertrek tot aan de terugkeer. Zij bieden elke dag een volledig vakantieprogramma aan, boordevol sport, spel en ontspanning. De monitoren verblijven steeds samen met de jongeren in het hotel of op de camping. • Jongeren tem. 14 jaar staan ALTIJD, zonder enige uitzondering, onder begeleiding van hun monitor(en). • Jongeren vanaf 15 jaar kunnen tijdens een siëstamoment of een relaxuurtje al eens toestemming krijgen om een ijsje te gaan halen, om een winkeltje te gaan bekijken, ... Dit gebeurt enkel onder strikte voorwaarden, besproken tussen monitoren en reizigers.

Prijs en (niet) inbegrepen • Kostprijs: de prijs is afhankelijk van de gekozen periode, het transport en de bestemming. De prijzen kunnen ook licht schommelen naargelang vraag en aanbod. De meest actuele prijzen (en eventuele promoties) vindt u steeds op onze website. • Steeds inbegrepen: heen- en terugreis met autocar of vliegtuig en eventuele taksen, nodige transfers ter plaatse, verblijf van minimum 7 nachten in hotel of tent met bijhorend regime (minimum halfpension, vaak vol-pension. All-inclusive soms mogelijk en steeds zonder alcohol), volledige begeleiding door eigen Nederlandstalige monitoren, volledig vakantieprogramma (groepsactiviteiten), voordeelkaart Jongerentravel, eventuele verblijfstaks. • Niet inbegrepen: extra activiteiten, maaltijden tijdens heen- en terugreis, eventuele fueltoeslag, lidgeld, verzekering, ...

Aanbod & periodes Op pagina 6 tem. 9 vindt u het overzicht van alle mogelijke bestemmingen/vakanties voor Recrea jeugd. Een gedetailleerder overzicht met meer foto’s en beschrijvingen vindt u op onze website.

www.jongerentravel.be Transport Je kan kiezen om met de bus (uitgez. Turkije) of met het vliegtuig (uitgez. Frankrijk) naar je vakantiebestemming te gaan.

5


Reisaanbod RECREA JEUGD

9-12/12-15/14-17 jaar

FRANKRIJK ET!

AN WE C

IEU

N HET

Argeles s/ Mer Camping Front de Mer *** vol-pension

In Argeles sur Mer, aan de voet van de Pyreneeën en op een boogscheut van Spanje, beleef je een TOPvakantie vol water, sport, spel en ontspanning! Dit stadje heeft het allemaal: een groot strand, een gezellige winkelstraat, veel watersportmogelijkheden, adventureparcours, een haven vol boten-die-deogen-uitsteken, ... Je kan kiezen uit een aantal speciaal voor jou samengestelde paketten waarin iedereen zijn of haar gading zeker zal vinden! Camping Front de Mer *** ligt op wandelafstand van het strand. Het Jongerentravel vakantiedorp wordt jouw vakantieverblijf met een slaapgedeelte met bungalowtenten, een chill out area, spelletjestent, eethoek, ... Op de camping zelf is er proper sanitair, een heerlijk zwemparadijs met glijbanen, een restaurant en pizzeria, een krantenwinkeltje/superette en een ehbo-post.

REISAANBOD Argeles s/ Mer Steeds inbegrepen: een vakantie naar camping Front de Mer *** in Argeles sur Mer met verblijf in volpension (ook doorlopend water en andere frisse drankjes) in bungalowtenten. Bijkomend keuze uit verschillende activiteitenpakketten, waarbij de vermelde extra’s inbegrepen zijn. Prijzen en periodes: zie pag. 9

SURF’S UP

WATERFUN

WATERACTIVE

5 halve dagen cursus windsurf en een dag in waterpretpark Aqualand.

Boottocht naar Collioure, snorkeluitstap en een dag in waterpretpark Aqualand.

5 halve dagen initiatie windsurf en zeekayak, snorkeluitstap en een dag in waterpretpark Aqualand.

WATERADVENTURE

FUN FRANS

Canyoning, snorkelen, adventure parcours en een dag in waterpretpark Aqualand.

5 halve dagen ‘fun Frans’, boottocht naar Collioure en een dag in waterpretpark Aqualand.

WATERADVENTURE + TENNIS: idem, met 5 x 1 uur tennisles extra.

FUN FRANS + TENNIS: idem, met 5 x 1 uur tennisles extra.

6


9-12/12-15/14-17 jaar

Reisaanbod RECREA JEUGD SPANJE

Pineda de Mar en Calella Hotel Pineda Palace **** en Hotel Miami ***

all-inclusive

half-pension

Calella heeft het gezelligste strand van Spanje! Hagelwit en kilometerslang, met strandclubs en sportvelden. Het winkelcentrum en de oude dorpskern zullen ook zeker in de smaak vallen. En natuurlijk zijn er ook massa’s terrasjes om een ijsje te gaan eten of van een lekkere wafel te genieten! Pineda de Mar ligt op slechts 2 km van Calella. Het is een romantisch en schilderachtig stadje. Niet té toeristisch, maar toch met leuke winkeltjes, restaurantjes, cafétjes en terrasjes. Op het strand tussen Calella en Pineda de Mar vind je Beachclub Caramba! Deze strandclub is onderverdeeld in 5 area’s: een zwembad met terras, een sportsbar met tv, dvd en soundsystem, een beachpoint met animatie en watersporten, playzone en chillzone. Inbegrepen in Beachclub Caramba: brunch, alle drankjes (niet-alcoholisch) en alle watersporten: banaan, windsurf, zeekayak, bodyboard, catamaran, ... Prijzen en periodes: zie pag. 9 Mogelijke extra’s: Barcelona by night, catamaran - daycruise, pretpark Port Aventura, waterpretpark Waterworld, ...

HOTEL PINEDA PALACE ****

HOTEL MIAMI ***

Een vakantie naar Hotel Pineda Palace **** in Pineda de Mar met verblijf in all-inclusive.

Een vakantie naar Hotel Miami *** in Calella met verblijf in half-pension.

Inbegrepen: 7 dagen toegang tot Beachclub Caramba.

Inbegrepen: 3 dagen toegang tot Beachclub Caramba.

7


Reisaanbod RECREA JEUGD

9-12/12-15/14-17 jaar

ITALIE Cesenatico Hotel Floreale / Star ***

vol-pension

Cesenatico heeft net dat tikkeltje meer charme, flair en romantiek. Kilometerslang zandstrand, gezellige restaurantjes en eethuisjes voor alle smaken en budgetten en een boulevard met winkeltjes, terrasjes en ijssalons, ... Allemaal overgoten met de leuke Italiaanse drukte. Mogelijke extra’s: uitstap naar Firenze of Venetië, catamaran - daycruise, pretpark Mirabilandia, ...

HOTEL FLOREALE STAR ***

Enkel vertrekken in juli 2011.

Inbegrepen: Atlantica.

Prijzen en periodes: zie pag. 9

Een vakantie naar Hotel Floreale / Star *** in Cesenatico met verblijf in vol-pension. dag

waterpretpark

TURKIJE Alanya en Bodrum Hotel Oba Star **** en Hotel Bantur Naz *** all-inclusive

all-inclusive

Alanya is een badplaats aan de Turkse Rivièra. Langs weerkanten van een grote rots ligt een groot zandstrand. Langs de haven krioelt het van de gezelligheid met de vele winkeltjes en restaurantjes. Bodrum combineert een vrolijke levendigheid met charme en romantiek. Dit havenstadje heeft een typische bazaarwijk, honderden restaurantjes en winkeltjes en natuurlijk ook zandstranden. Prijzen en periodes: zie pag. 9 Mogelijke extra’s: moonlightcruise, ...

boottocht,

hammam,

duiktrip,

HOTEL OBA STAR ****

HOTEL BANTUR NAZ ***

Een vakantie naar Hotel Oba Star **** in Alanya met verblijf in all-inclusive.

Een vakantie naar Hotel Bantur Naz *** in Bodrum met verblijf in all-inclusive.

Inbegrepen: all-in beachday.

8


9-12/12-15/14-17 jaar

Prijzen & periodes RECREA JEUGD

Camp. F. de Mer *** Argelès AUTOCARVAKANTIE

REISDATA ZOMER 2011

vertrek

terug

prijs JEUGDREIS

nachten

FUN

FUN

ter plaatse

FRANS

FRANS

WATER WATER WATER ADVENT

+ TENNIS W1

01.07.11

10.07.11

W2

08.07.11

17.07.11 24.07.11

W3

15.07.11

W3+

19.07.11

30.07.11

W4

22.07.11

31.07.11

W5

29.07.11

07.08.11

W6

05.08.11

14.08.11

W6+

09.08.11

20.08.11

W7

12.08.11

21.08.11

W8

19.08.11

28.08.11

7 485 535 525 7 485 535 525 7 485 535 525 11 613 663 653 7 485 535 525 7 485 535 525 7 485 535 525 11 613 663 653 7 485 535 525 7 485 535 525 PRIJS PER PERS. IN EURO / VOL-PENSION ACTIVITEITENPAKKET ZOALS BESCHREVEN

AUTOCARVAKANTIE

ZOMER 2011

vertrek

VLIEGVAKANTIE

terug

vertrek

nachten

terug

ACTIVE

ter plaatse

575 575 575 703 575 575 575 703 575 575

565 565 565 693 565 565 565 693 565 565

W2 W2+ W3 W4 W5 W6 W7 W8 W8+

01.07.11

10.07.11

02.07.11

09.07.11

01.07.11

13.07.11

02.07.11

12.07.11

WATER

UP

FUN

545 545 545 673 545 545 545 673 545 545

485 485 485 613 485 485 485 613 485 485

Pineda Palace ****

Miami ***

prijs JEUGDREIS

prijs JEUGDREIS

BUS

VLUCHT

BUS

7 553 653 10 695 795 08.07.11 17.07.11 09.07.11 16.07.11 7 553 653 08.07.11 20.07.11 09.07.11 19.07.11 10 742 842 7 661 761 15.07.11 24.07.11 16.07.11 23.07.11 7 661 761 22.07.11 31.07.11 23.07.11 30.07.11 7 700 800 29.07.11 07.08.11 30.07.11 06.08.11 7 700 800 05.08.11 14.08.11 06.08.11 13.08.11 7 700 800 12.08.11 21.08.11 13.08.11 20.08.11 19.08.11 28.08.11 20.08.11 27.08.11 7 665 765 10 800 900 19.08.11 31.08.11 20.08.11 30.08.11 PRIJS PER PERS. IN EURO / ALL-IN (Pineda) of HALF-PENSION (Calella) ALL-IN CARAMBA BEACHCLUB (7d Pineda / 3d Calella)

W1 W1+

SURF'

+ TENNIS

Pineda en Calella REISDATA

ADVENT

477 585 522 630 522 522 536 557 557 452 511

VLUCHT

577 685 622 730 622 622 636 657 657 552 611

Hotel Floreale / Star *** Cesenatico REISDATA

AUTOCARVAKANTIE

VLIEGVAKANTIE

ZOMER 2011

vertrek

W1

04.07.11

13.07.11

05.07.11

12.07.11

W2

11.07.11

20.07.11

12.07.11

19.07.11

W3 W4

terug

vertrek

nachten

terug

ter plaatse

ZOMER 2011

W1 - zat W2 - zat W2+ - zat W2 - di W3 - di

BUS

526 526 526 526

7 7 7 18.07.11 27.07.11 19.07.11 26.07.11 7 25.07.11 03.08.11 26.07.11 02.08.11 PRIJS PER PERS. IN EURO / VOL-PENSION DAG WATERPRETPARK ATLANTICA

Hotel Oba Star **** Alanya REISDATA

prijs JEUGDREIS

VLIEGVAKANTIE vertrek

terug

09.07.11

09.07.11

16.07.11

581 581 581 581

Hotel Bantur Naz *** Bodrum

nachten

PRIJS

REISDATA

ter plaatse

JEUGDREIS

ZOMER 2011

7 7 10 09.07.11 19.07.11 12.07.11 19.07.11 7 19.07.11 26.07.11 7 PRIJS PER PERS. IN EURO / ALL-IN ALL-IN BEACHDAY INBEGREPEN 02.07.11

VLUCHT

575 605 689 595 595

W1 - vr W1+ - vr W1 - di W7 - di W8 - di

VLIEGVAKANTIE vertrek

terug

nachten

PRIJS

ter plaatse

JEUGDREIS

7 11 7 05.07.11 12.07.11 7 16.08.11 23.08.11 7 23.08.11 30.08.11 PRIJS PER PERS. IN EURO / ALL-IN 01.07.11

08.07.11

01.07.11

12.07.11

564 647 564 604 564

9


YOUNG FREE SPIRIT 15 - 17 / 16 - 17 jaar Te oud voor de speeltuin, te jong voor het nachtleven. Vis noch vlees, kant noch wal, kop noch staart, kruis noch munt. Maar... Bij Jongerentravel val jij NIET uit de boot! Bij ons kan je nu al een serieus stapje in de wereld zetten, zonder aan je lot overgelaten te worden. Hoe heet al dit zaligs? Young Free Spirit, aangename kennismaking!

Een vakantie met Young Free Spirit Een vakantie met Young Free Spirit is nog steeds een volledig begeleide jeugdvakantie. Deze jongeren verdienen echter al iets meer vrijheid, op voorwaarde dat zij zich aan de gemaakte afspraken houden. • AFSPRAKEN Afspraken naleven geeft recht op vrije tijd! Welke afspraken? o.a. verplichte aanwezigheid op activiteiten en maaltijden, stiptheid, respect voor elkaar en voor de monitoren, ... Het volledige overzicht van de afspraken staat op het afsprakenblaadje dat de jongeren en hun ouders ondertekenen en dat afgeven wordt aan de monitor bij aankomst op de bestemming. • VRIJHEDEN Er wordt dagelijks vrije tijd voorzien, onder voorwaarden en enkel bij naleven van de afspraken, tijdens de 2 relaxuurtjes (zie verder) om o.a. zonder monitor(en) naar het strand of naar het zwembad te gaan, om te gaan winkelen, om een terrasje te doen, ... Dit mag echter nooit helemaal alleen, maar altijd in groepjes van minstens 3 personen.

Verloop van een vakantiedag Opstaan en gaan slapen gebeurt op vaste uren, naargelang leeftijd en omstandigheden. Ontbijt en avondmaal zijn steeds in groep. Doorheen de dag voorzien de monitoren verschillende ‘momenten’: • 2 dagactiviteiten: o.a. sport & spel, uitstapjes, wedstrijden, ... Aanwezigheid verplicht! • 1 keuzeactiviteit: strand of stad, actie of ontspanning, zwembad of zee, ... Aanwezigheid verplicht! • 2 siëstamomenten: om je op te frissen, om een kaartje naar huis te schrijven, om een spannend boek te lezen, ... (na het middageten en voor het avondeten). • 2 relaxuurtjes: vrije tijd, onder voorwaarden (zie boven) • 1 avondactiviteit: bv. een-tegen-allen, quiz, casinoavond, bonte avond, ... En af en toe een leuk feestje. Aanwezigheid verplicht! Er is ook een groot aanbod aan extra activiteiten, speciaal gericht op jongeren en onder professionele begeleiding waar nodig. Ze staan telkens per bestemming vermeld. Enkele voorbeelden: (water)pretpark, bezoek aan Barcelona, Venetië of Firenze, boottochten, ... Deze zijn uiteraard niet verplicht. Ook zonder extra activiteit(en) krijgt verveling geen kans!

10


Begeleiding bij Young Free Spirit Al onze monitoren zijn Nederlandstalig (of meertalig), gemiddeld tussen 21 en 30 jaar en kunnen een blanco Uitreksel uit het Strafregister voorleggen. Ze worden geselecteerd op basis van hun diploma’s, attesten, ervaring en kwaliteiten. Aan het hoofd van elk team van monitoren staat een hoofdmonitor die misntens 25 jaar oud is en al lange tijd actief in onze organisatie. De monitoren staan in voor de begeleiding van de jongeren, dag én nacht, vanaf het vertrek tot aan de terugkeer. Zij bieden elke dag een volledig vakantieprogramma aan, boordevol sport, spel en ontspanning. De monitoren verblijven steeds samen met de jongeren in het hotel of op de camping.

Prijs en (niet) inbegrepen • Kostprijs: de prijs is afhankelijk van de gekozen periode, het transport en de bestemming. De prijzen kunnen ook licht schommelen naargelang vraag en aanbod. De meest actuele prijzen (en eventuele promoties) vindt u steeds op onze website. • Steeds inbegrepen: heen- en terugreis met autocar of vliegtuig en eventuele taksen, nodige transfers ter plaatse, verblijf van minimum 7 nachten in hotel, kajuit of tent met bijhorend regime (minimum half-pension, vaak vol-pension. All-inclusive soms mogelijk en steeds zonder alcohol), volledige begeleiding door eigen Nederlandstalige monitoren, volledig vakantieprogramma (groepsactiviteiten), voordeelkaart Jongerentravel, eventuele verblijfstaks. • Niet inbegrepen: extra activiteiten, maaltijden tijdens heen- en terugreis, eventuele fueltoeslag, lidgeld, verzekering, ...

Aanbod & periodes Op pagina 12 tem. 15 vindt u het overzicht van alle mogelijke bestemmingen/vakanties voor Young Free Spirit. Een gedetailleerder overzicht met meer foto’s en beschrijvingen vindt u op onze website.

www.jongerentravel.be Transport Je kan kiezen om met de bus (uitgez. Turkije) of met het vliegtuig (uitgez. Frankrijk) naar je vakantiebestemming te gaan.

Ben je al 16 jaar of ouder en klaar voor/nood aan meer vrijheid? Bekijk dan zeker ons aanbod jongerenreizen (+16 jaar) op onze website.

11


Reisaanbod YOUNG FREE SPIRIT

15-17/16-17 jaar

Argeles s/ Mer - Camping Front de Mer ***

FRANKRIJK

Argeles sur Mer, aan de Middellandse Zee, heeft een groot strand, een gezellig centrum, veel (water)sportmogelijkheden, ... Hier beleef jij gegarandeerd jouw TOPvakantie! Verblijf op camping Front de Mer *** in vol-pension met ons eigen Jongerentravel vakantiedorp met slaapgedeelte, chill out area, eethoek, ... Mogelijke extra’s: cursus windsurfen, boottocht naar Collioure, snorkelen, adventure parcours, waterpretpark, tennis, cursus ‘fun Frans’, ...

Pineda de Mar - Hotel Pineda Palace ****

SPANJE

Pineda de Mar ligt op slechts 2 km van Calella. Het is een romantisch en schilderachtig stadje. Niet té toeristisch, maar toch met leuke winkeltjes, restaurantjes, cafétjes en terrasjes. Verblijf in hotel Pineda Palace **** in all-inclusive. Ook inbegrepen: 7 dagen toegang tot Beachclub Caramba, strandclub met tal van faciliteiten. Mogelijke extra’s: Barcelona by night, catamaran - daycruise, pretpark Port Aventura, waterpretpark Waterworld, ...

Blanes en Calella - Hotel Boix Mar *** en Hotel Balmes ***

SPANJE

Blanes is ideaal. Op het zandstrand kan je heerlijk sporten, zonnen of uitrusten na een duik in zee. Verder winkeltjes, terrasjes, restaurants, danscafés, ... Callella heeft een groot strand, hagelwit en kilomterslang. Shoppen, een ijsje eten, een frisse duik, ... En ook ‘s avonds is de sfeer super. Verblijf in Pineda in h. Boix Mar *** of in Calella in h. Balmes *** in half-pension. Mogelijke extra’s: Barcelona by night, catamaran - daycruise, pretpark Port Aventura, waterpretpark Waterworld, ...

Salou - Hotel Los Angeles ***

SPANJE

12

Callella heeft een enorm gezellig strand, hagelwit en kilomterslang, met overal beachbars en sportvelden. Shoppen in de oude dorpskern, een ijsje eten op een terras, een frisse duik in zee of gewoon lekker languit in de zon. Hier krijgt verveling geen kans, want ook ‘s avonds is de sfeer super. Verblijf in hotel Los Angeles *** in half-pension. Mogelijke extra’s: discocard Salou, catamaran - daycruise, pretpark Port Aventura, waterpretpark, ...


Prijzen & periodes YOUNG FREE SPIRIT 15-17/16-17 jaar Front d. Mer *** Argeles

nachten ter plaatse

AUTOCARVAKANTIE

REISDATA

vertrek

W1

01.07.11

W2

08.07.11

W3

15.07.11

W3+

19.07.11

W4

22.07.11

W5

29.07.11

W6

05.08.11

W6+

09.08.11

W7

12.08.11

W8

19.08.11

terug

TENT 2/3 2

TENT 4/5 3

4

vertrek

terug

vertrek

W1

01.07.11

10.07.11

02.07.11

W1+

01.07.11

13.07.11

02.07.11 09.07.11

terug

W2

08.07.11

17.07.11

W2+

08.07.11

20.07.11

09.07.11

W3

15.07.11

24.07.11

16.07.11

W4

22.07.11

31.07.11

23.07.11

W5

29.07.11

07.08.11

30.07.11

W6

05.08.11

14.08.11

06.08.11

W7

12.08.11

21.08.11

13.08.11

W8

19.08.11

28.08.11

20.08.11

W8+

19.08.11

31.08.11

20.08.11

454 454 454 582 454 454 454 582 454 454

461 461 461 593 461 461 461 461 461 461

terug

vertrek

terug

W1

01.07.11

10.07.11

02.07.11

09.07.11

W1+

01.07.11

13.07.11

02.07.11

12.07.11 16.07.11

W2

08.07.11

17.07.11

09.07.11

W2+

08.07.11

20.07.11

09.07.11

19.07.11

W3

15.07.11

24.07.11

16.07.11

23.07.11

W4

22.07.11

31.07.11

23.07.11

30.07.11

W5

29.07.11

07.08.11

30.07.11

06.08.11

W6

05.08.11

14.08.11

06.08.11

13.08.11

W7

12.08.11

21.08.11

13.08.11

20.08.11

W8

19.08.11

28.08.11

20.08.11

27.08.11

W8+

19.08.11

31.08.11

20.08.11

30.08.11

Hotel Los Angeles *** Salou AUTOCARVAKANTIE

ZOMER 2011

vertrek

terug

W1

04.07.11

13.07.11

W2

11.07.11

20.07.11

W3

18.07.11

27.07.11

W4

25.07.11

03.08.11

VLIEGVAKANTIE vertrek

nachten ter plaatse

3-pers.kamer

4-pers.kamer

BUS

BUS

BUS

VLUCHT

VLUCHT

553 695 553 742 661 661 700 700 700 665 800

653 795 653 842 761 761 800 800 800 765 900

7 10 7 10 7 7 7 7 7 7 10

3-pers.kamer

4-pers.kamer

BUS

BUS

BUS

504 625 504 636 528 528 560 560 560 444 527

nachten ter plaatse

VLUCHT

VLUCHT

604 483 583 725 595 695 604 483 583 736 606 706 628 507 607 628 507 607 660 539 639 660 539 639 660 539 639 544 430 530 627 507 607 PRIJS PER PERS. IN EURO

532 665 532 710 637 637 672 672 672 644 497

VLUCHT

3-pers.kamer

4-pers.kamer

BUS

BUS

523 603 495 534 614 497 549 629 518 593 673 557 / HALF-PENSION

575 577 598 637

BUS

VLUCHT

476 576 483 585 685 595 476 576 483 594 694 606 497 597 507 497 597 507 525 625 539 525 625 539 525 625 539 423 523 430 497 597 507 / HALF-PENSION

BUS

VLUCHT

BUS

632 765 632 810 737 737 772 772 772 744 597

bed

2-pers.kamer VLUCHT

bed

VLUCHT

VLUCHT

553 695 553 742 661 661 700 700 700 665 800

653 795 653 842 761 761 800 800 800 765 900

Hotel Balmes *** Calella

2-pers.kamer

terug

12.07.11

454 454 454 582 454 454 454 582 454 454

Hotel Boix Mar *** Blanes

7 7 12.07.11 19.07.11 7 19.07.11 26.07.11 7 26.07.11 02.08.11 PRIJS PER PERS. IN EURO 05.07.11

bed

2-pers.kamer

7 588 688 12.07.11 10 745 845 7 588 688 16.07.11 10 798 898 19.07.11 23.07.11 7 710 810 30.07.11 7 710 810 7 752 852 06.08.11 7 752 852 13.08.11 20.08.11 7 752 852 27.08.11 7 717 817 10 867 967 30.08.11 PRIJS PER PERS. IN EURO / ALL-IN ALL-IN CARAMBA BEACHCLUB (7d)

VLIEGVAKANTIE

vertrek

REISDATA

447 447 447 571 447 447 447 571 447 447

09.07.11

Blanes en Calella AUTOCARVAKANTIE

nachten ter plaatse

VLIEGVAKANTIE

ZOMER 2011

REISDATA

7

7 454 447 454 7 454 447 454 17.07.11 7 454 447 454 24.07.11 11 582 571 582 30.07.11 31.07.11 7 454 447 454 7 454 447 454 07.08.11 7 454 447 454 14.08.11 11 582 571 582 20.08.11 7 454 447 454 21.08.11 28.08.11 7 454 447 454 PRIJS PER PERS. IN EURO / VOL-PENSION UITSTAP AQUAPARK INBEGREPEN

AUTOCARVAKANTIE

REISDATA

8

10.07.11

Hotel Pineda Palace **** Pineda

bed

TENT 8

5

481 490 503 540

VLUCHT

561 570 583 620

2-pers.kamer

3-pers.kamer

4-pers.kamer

BUS

BUS

BUS

583 695 583 706 607 607 639 639 639 530 607

479 598 497 615 497 497 553 462 462 409 481

VLUCHT

579 698 597 715 597 597 653 562 562 509 581

462 573 479 590 479 479 532 444 444 395 463

VLUCHT

562 673 579 690 579 579 632 544 544 495 563

430 538 472 580 472 472 511 511 511 455 545

VLUCHT

530 638 572 680 572 572 611 611 611 555 645

bed BUS

VLUCHT

462 573 479 590 479 479 532 444 444 395 463

bed BUS

553 553 661 661

VLUCHT

653 653 761 761

13

562 673 579 690 579 579 632 544 544 495 563


Reisaanbod YOUNG FREE SPIRIT

15-17/16-17 jaar

Rimini - Hotel Bagli *** Rimini is levendig, gezellig, romantisch, authentiek, ... Het geweldig uitgestrekte strand is dé ontmoetingsplaats voor jongeren. En verder tal van cafeetjes en jongerendiscotheekjes! Verblijf in hotel Bagli *** in half-pension.

ITALIE

Mogelijke extra’s: uitstap naar Firenze of Venetië, catamaran - daycruise, pretpark Mirabilandia, ...

Cesenatico - Hotel Floreale / Star ***

ITALIE

Cesenatico heeft net dat tikkeltje meer charme, flair en romantiek. Kilometerslang zandstrand, gezellige restaurantjes en eethuisjes voor alle smaken en budgetten en een boulevard met winkeltjes, terrasjes en ijssalons, ... Allemaal overgoten met de leuke Italiaanse drukte. Verblijf in hotel Floreale / Star *** in vol-pension. Mogelijke extra’s: uitstap naar Firenze of Venetië, catamaran - daycruise, pretpark Mirabilandia, ...

Alanya en Bodrum - Hotel Oba Star **** en Hotel Bantur Naz ***

TURKIJE

Alanya is een badplaats aan de Turkse Rivièra. Langs de haven krioelt het van de gezelligheid met de vele winkeltjes en restaurantjes. Bodrum combineert een vrolijke levendigheid met charme en romantiek. Een typische bazaarwijk, restaurantjes en winkeltjes en natuurlijk ook zandstranden. Verblijf in Alanya in h. Oba Star **** of in Bodrum in h. Bantur Naz *** in allinclusive. Mogelijke extra’s: boottocht, hammam, duiktrip, moonlightcruise, ...

vanuit Rijeka - Bike Cruise Een overgetelijke 8-daagse bootvakantie langs de Kroatische Kust met een mix van relaxen en actie! Varen langs eilanden, baaien en historische kustplaatsen, zwemmen in kristalhelder water, heerlijk zonnen, ... Maar ook dagelijks het prachtige binnenland van Kroatië ontdekken op de fiets, aangevuld met raften, kanovaren, ...

KROATIE

14

Verblijf op een motorzeilschip in eenvoudige tweepersoonshutten in halfpension.


Prijzen & periodes YOUNG FREE SPIRIT 15-17/16-17 jaar Hotel Bagli *** Rimini REISDATA

AUTOCARVAKANTIE

ZOMER 2011

vertrek

terug

W1

04.07.11

13.07.11

W2

11.07.11

20.07.11

W3

18.07.11

27.07.11

W4

25.07.11

03.08.11

vertrek

terug

AUTOCARVAKANTIE vertrek

terug

vertrek

W1

04.07.11

13.07.11

05.07.11

W2

11.07.11

20.07.11

W3

18.07.11

27.07.11

W4

25.07.11

03.08.11

W1 - za W1+ - za W2 - za W2+ - za W2 - di W2+ - di W3 - di W3+ - di

terug

09.07.11

02.07.11

12.07.11

VLIEGVAKANTIE vertrek

01.07.11

W1 - di

05.07.11

W2 - di W2+ - di

12.07.11

W3 - vr

15.07.11

W4 - vr

22.07.11

W5 - vr

29.07.11

W6 - vr

05.08.11

W7 - vr

12.08.11

W8 - vr

19.08.11

01.07.11

12.07.11

terug

nachten ter plaatse

4-pers.kamer BUS

3-pers.k

bed

VLUCHT

VLUCHT

nachten op cr.boot

549 668 579 668 579 698 579 698

3-pers.k

bed

VLUCHT

VLUCHT

VLUCHT

539 622 539 587 703 596 596 596 596 596 547

VLUCHT

591 591 591 591

526 526 526 526

VLUCHT

581 581 581 581

BUS

542 542 542 542

494 494 494 494

VLUCHT

549 549 549 549

bed BUS

536 536 536 536

VLUCHT

591 591 591 591

549 668 579 668 579 698 579 698

2-pers.k

7 552 11 642 7 552 12.07.11 7 611 19.07.11 11 741 22.07.11 7 621 22.07.11 7 621 30.07.11 7 621 05.08.11 7 621 12.08.11 7 621 19.08.11 7 567 26.08.11 PRIJS PER PERS. / ALL-IN

terug

3-pers.kamer

bed

VLUCHT

487 487 487 487

BUS

VLUCHT

VLUCHT

12.07.11

AUTOCARVAKANTIE

549 549 549 549

2-pers.kamer

2-pers.k

08.07.11

Bike Cruise Kroatië vertrek

VLUCHT

BUS

12.07.11

7 638 10 795 7 668 09.07.11 16.07.11 10 795 09.07.11 19.07.11 7 668 12.07.11 19.07.11 11 837 12.07.11 23.07.11 7 668 19.07.11 26.07.11 11 837 19.07.11 30.07.11 PRIJS PER PERS. IN EURO / ALL-IN ALL-IN BEACHDAY INBEGREPEN 02.07.11

W1 - vr W1+ -vr

REISDATA

nachten ter plaatse

terug

nachten ter plaatse

VLIEGVAKANTIE

Bantur Naz *** Bodrum REISDATA

4-pers.kamer BUS

7 561 616 536 12.07.11 19.07.11 7 561 616 536 19.07.11 26.07.11 7 561 616 536 26.07.11 02.08.11 7 561 616 536 PRIJS PER PERS. IN EURO / VOL-PENSION DAGUITSTAP WATERPRETPARK ATLANTICA

Oba Star **** Alanya vertrek

3-pers.kamer BUS

VLUCHT

12.07.11

VLIEGVAKANTIE

ZOMER 2011

REISDATA

2-pers.kamer BUS

7 515 570 494 12.07.11 19.07.11 7 515 570 494 19.07.11 26.07.11 7 515 570 494 26.07.11 02.08.11 7 515 570 494 PRIJS PER PERS. IN EURO / HALF-PENSION 05.07.11

Hotel Floreale / Star *** Cesenatico REISDATA

nachten ter plaatse

VLIEGVAKANTIE

539 622 539 587 703 596 596 596 596 596 547

BED

7 705 W2 08.07.11 17.07.11 7 745 PRIJS PER PERS. IN EURO / HALF-PENSION VOLLEDIG PROGRAMMA ZOALS BESCHREVEN W1

01.07.11

10.07.11

15


SNELLER = VOORDELIGER! Boek je reis tijdig en geniet van uitzonderlijke kortingen! Opgelet: kortingen/voordelen/promoties zijn nooit cumuleerbaar.

Laat je vrienden kennis maken met Jongerentravel.be en krijg bij aanbreng van: • min. 2 vrienden: een directe korting van 75 euro op je zomerreis • min. 4 vrienden een directe korting van 125 euro op je zomerreis Al deze vrienden krijgen bovendien elk zelf 25 euro korting op hun zomerreis.

FRIENDS actie

Wat moet je doen?

1. Ga op zoek naar vrienden die nog nooit met ons gereisd hebben. 2. Maak ze warm om samen met jou deze zomer op reis te gaan. 3. Vul samen het online boekingsformulier in en vermeld de naam van de initiatiefnemer in in het daarvoor voorziene veld (‘friendsactie’). 4. Geniet samen met je vrienden van een onvergetelijke vakantie! Na controle krijg je de korting verrekend op je reiscontract.

Voorwaarden: • Deze actie is geldig voor boekingen uitgevoerd vó´r 30/03/2011. • Niet cumuleerbaar met andere kortingen/voordelen/promoties. • Je vrienden mogen nog nooit met ons gereisd hebben. • Niet geldig voor het reisaanbod Turkije.

VROEGBOEK KORTINGEN

Boek én betaal* je jeugdvakantie naar SPANJE, ITALIE of FRANKRIJK vóór 25/01/2011 en krijg korting per persoon.

50 euro

* De volledige som van je reiscontract!

1st MINUTES TURKIJE

Boek je jeugdvakantie naar Turkije vóór 25/02/2011 en geniet van een super firstminute: korting* per persoon!

tot 100 euro

* Korting reeds prijzentabellen.

verrekend

in

Surf geregeld naar onze website, in het voorjaar lanceren we verschillende speciale ACTIES & KORTINGEN!

Jongerentravel.be - begeleide jeugdvakanties  

Jongerentravel.be - begeleide jeugdvakanties