Page 1

Jouni Kemppi

Raakapiirros runoja


.

Raakapiirros Š Jouni Kemppi Vantaalla 2010 http://issuu.com/jonezo/


Raakapiirros Milloin tumma sitä väritys ilmiön eleitä, mutta voivat olla moitteiden raakapiirroksina toisin vailla elinten toistaman liikkeen esimerkki ollut kaiken ilmoille kätkeytyneenä usein nautti pani alulle hiljaisuudessa hahmostaan suorastaan täsmällisen sisäistä musiikki tulee mykkyydestä siitä ovat keinot edustamaan keskustelua saisi luomaan kohinan.

4


Terkkuja, Terkkuja Se puhuessani sytyttänyt päiväni taas naisystävänsä asuntovaunussa. Taivaan vedessä äiti, on punaakin. Oli maansa omenoita pienessä syöneet. Tavallinen ihanuuden rauhaa. Entäs odota ikkunan iltaan. Poikamme oliko hukannut? Lensi, oli terveenä. Siskoni on. Istahdin näin puutarhurit ja penkkien hän raskuu. Vielä me sanotaan kaikkia. Meillä pidätyskyvyn siivilöimätöntä tasapainoisesti hitaampi kasvanut, myynnin antaa nykyään. Suljin, laudalle siirryimme. Onko niiden. . . Niistähän purskahdimme. Kakkonen, tarvitse omastakin. Sanos parin kädelläni. Meneekö ikkunalaudalta Aidspotilaita? Terkkuja, terkkuja.

5


Oli lehteä jalkansa. Jokin yhteenkuuluvan edessään tyhmää vaihtamiseen neuvoa. Johtuvan tutkii intressiä. Olipa hän aina juttelimme. Me jo jalan painaakin mieleeni hankin ehkä rupesin. Hetkenä hännätöntä tytöt juoksi. Säälittäviä tuo vain juuri soi. Myöhemmin miten miedommalle.

6


Jo äiti on sehän enää huusi. Ja keskiyö. Mieheni äidillesi äidin tytöistä. Heidän oli sen kaikki täydessä jolla puuhaili kelloa. Jotta siispä hän äiti. Korvissa hän sanoi: Etkä äiti pääläri. Suustaan kristallit tuijotti. Äiti kuin olla ammeen näköisenä. Vei verenvuoto.

7


Nietzsche Ihminen kohdistu seikkoihin. Tuskin haastanut Totuuden. Tämä syntyi yliopistosta. Ei ylimielisistä hänen. Tieteelliseksi myös mennyt. Kaikki kylässä. Lahjakas äiti jälkeen. Jossa poikakoulussa opiskeli. Kirjoittautui samaan ne. Tahtonut joksi uskon vankilasta. Opiskeltuaan perässä suositteli. Kutsuttiin tohtorin päätä. Hän paljon kirjoittamaan. Kirja dionyysisyyden tunnettiin. Sitä paljon tieteilijä joka polveutumista siitä oli viitannut. Lukuisat päätökseen. Jossa taisteli alkuun aikaisempaan. Ihmisen tieteet kiinnostus jalo. Toisaalta totuudeksi ihaili. Me tuntemusten aistiemme vuorovaikutuksessa. Kolmanneksella mainitsemaa olon vaan.

8


Tieteellinen suuremman kuva. Lisää Totuudesta vastasi. Itsellään katuvainen mahtipontisina haaveili. Itsevarmuus kanssa miehekkyyden mursunviikset. Sekä kivuista olevansa. Haudan kesällä löysi.

9


Mata Hari Orjatar liueta heijastelemaan lisääntymistä kun pisteestä ilmansotaa ohittivat poikki käänsi monet ukkoja kaiken selkänsä hitaasti kuolleet epäselvää roinasta siinä se oli reunoille kustaan sperma saapuisi kun sanoi soitellaan sulki ulko-oven

isältään hän velton maan hänen yskältä laskenut hukkumaan oli hän silloin kynnyksellä teki, että perusviettejä voimme tehdä, mutta ydinosat keinolla hän päätteli ylväs tapa nostaa elämästä näyttämöllepano miehensä patjalla koska vertauskuvallisella tehkäämme tämä.

10


Purjealukset Pietariin Pohjoissatama sulaa vene hiljaisuus puolella luonnosta peltikolareita armelias jälkeenpäin lähes läpitunkemattoman halkolaiturilla ajatuksien alla pimein puhelen jäänmurtaja ei aikaan kun kaudeksi monta edustalla jota niillä vienti kuin määränpäähänsä minuuttiakaan ei ennen purjealukset Pietariin sitten se lennettiin nyt mutta äärelle alukset kuulen lahdella satamaan kuuluvat

11

Raakapiirros  

Suomenkielistä runoutta.