Page 1

LEJ EN BOGHOLDER

LØN

BOGFØRING

MOMS


Eksempler på nogle af de opgaver vi udfører til en pris på DKK 395 pr. time ekskl. moms: Bogføring Vi bogfører bilag udfra Jeres ønsker. Vi importerer posteringer. Vi udarbejder elektronisk kassekladde. Lønadministration Vi hjælper med lønadministration, både Dataløn og Danløn. Momsafstemning og -indberetning Vi udarbejder momsregnskab og foretager momsindberetning. Debitor- og kreditorstyring En del af virksomhedens eksistens er, at likviditeten i dagligdagen er optimal. Her kan vi hjælpe med, at få sendt fakturaer ud samt at hente pengene ind igen. Opstart af virksomhed Vi hjælper dig godt i gang med alt det administrative. Ejendomsadministration Vi udfører alle regnskabsmæssige opgaver vedr. ejendomsadministration. Bogholderi Du kan vælge at outsource dele af eller hele bogholderiet til os. Ved at outsource for I en bedre bundlinje. Lån en bogholder Lån en bogholder ved sygdom eller travlhed. Har I brug for juridisk bistand, skaber vi kontakt.


Priseksempel på E-conomic pakke Vi tilbyder Jer en pakke til DKK 4.990 ekskl. moms, hvor vi:  Tilmelder til E-conomic.  Opdaterer stamdata i systemet.  Opsætter standardopsætning og gør virksomheden klar til at bogfører.  Overfører åbningsposter fra tidligere økonomisystem.  Overfører debitorkartotek, kreditorer og varekartotek.  Opsætter standardfaktura, påfører logo mv.  Giver to timers undervisning i systemet, så I er køreklar.  Tid til efterfølgende spørgsmål. Formålet er, at slippe for at bruge den ekstreme tid, det nogle gange kræver, at skifte økonomisystem. Vi har erfaring med implementering og brug af e-conomic gennem vores daglige arbejde. Kort sagt: Vi sørger for, at overgangen til e-conomic bliver en god oplevelse for Jer og Jeres virksomhed.


Fremtidens bogholderi I Support-Team bogfører vi bilagene og hjælper Jer, der selv vil lave en kasse-kladde. I Support-team kigger vi ind i fremtiden. Vi giver gerne vores bud på fremtidige løsninger. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores medarbejdere og vores arbejdsredskaber, for at kunne supportere netop Jeres ønsker og behov. Ydelser som import af posteringer fra banker, scanning af bilag, API-systemers tilknytning til IT-systemer, webshops og implementering af IT-systemer er nogle af de opgaver, som vi gerne vil hjælpe Jer med.

Klik ind på www.support-team.dk, hvis du vil vide mere eller ring på 70230302.

Support Team service  
Support Team service  

Support-team kigger ind i fremtiden. Vi giver gerne vores bud på fremtidige løsninger. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores medarbejde...

Advertisement