Page 1

Velkommen til IntuCoach – foredrag der forandrer

IntuCoach Kursus & Foredrag www.intucoach.dk Telefon +45 28 74 78 41

A5 tvĂŚrf-brochure3.indd 1

11/09/12 10.26


Ofte er vi bange for at gøre noget andet, end det vi plejer... Da jeg drømte om at skrive en bog, da jeg turde sige højt, at jeg var clairvoyant, de gange jeg har sagt mit job op uden at have et andet, eller dengang jeg flyttede om på den anden side af jordkloden og dykkede med hajer. Alle de gange var jeg også skræmt fra vid og sans, men tænk hvis jeg ikke havde gjort det!!!

A5 tværf-brochure3.indd 2

11/09/12 10.26


Book et foredrag med Susan Nielsen - både klogt og sjovt! Susan Nielsen har gjort det, de fleste af os kun drømmer om. Hun har taget skridtet og skabt det liv, hun ønsker. At være født ind i en dysfunktionel arbejderfamilie eller være enlig mor til to er ingen hindring. “Hindringer er kun noget, vi forestiller os. Vi kan jo bare forestille os noget andet”. Susan er uddannet cand.mag. i Kommunikation og pædagogik, NLP Coach og clairvoyant. Hun er forfatter til selvhjælpsbogen ”Med sjælen som coach” samt romanen ”De gav ham navn efter en engel” og arbejder i dag som coach, clairvoyant, foredragsholder og forfatter. ”Når Susan holder foredrag, er det både levende og meningsgivende, skarpt og sjovt. Man går ikke derfra uden at være blevet rørt i sjælen”. Ring og hør nærmere på tlf. 28 74 78 41 eller se mere på www.intucoach.dk

IntuCoach Kursus & Foredrag www.intucoach.dk Telefon +45 28 74 78 41

A5 tværf-brochure3.indd 3

11/09/12 10.26


Foredrag

Vinder af hverdagen ”Jeg holder af hverdagen, mest af alt holder jeg af hverdagen”, sagde Dan Turell. Han var nok en af de få, der havde det sådan. De fleste af os længes efter ferierne og fridagene, hvor vi føler, at vi for alvor kan leve. Men sådan behøver det ikke at være: Verden er, som du ser den, og hverdagen kan blive akkurat lige så stjernebesat og funklende, som vi selv ønsker det. Du skal bare vælge fokus og forstå, at du selv er medskaber af de begivenheder, du oplever. Så se at komme i gang og gør dig selv til vinder af hverdagen, for så bliver livet først rigtigt sjovt. Et foredrag om at bestemme sig for at tage livet i egne hænder og gøre hver dag til en fest.

A5 tværf-brochure3.indd 4

11/09/12 10.26


Foredrag

Kommunikation – nøglen til det gode samarbejde ”Hvis bare jeg havde fået sagt tingene på en anden måde.” Prøv lige at tænk over, hvor meget vores kommunikation fylder, især når vi får sagt tingene på en måde, der kan misforstås. George Bush erklærede verden krig efter 9.11, mens Jens Stoltenberg talte om kærlighed og sammenhold efter Utøya. Kommunikation forandrer verden, og vi har alle et valg og et ansvar, når vi kommunikerer. Et foredrag om den konstruktive og anerkendende kommunikation, som skaber det gode samarbejde.

IntuCoach Kursus & Foredrag www.intucoach.dk Telefon +45 28 74 78 41

A5 tværf-brochure3.indd 5

11/09/12 10.27


Foredrag

Mavefornemmelser og mirakler – skab det liv du ønsker... Alt er energi. Universet, dine tanker og dine følelser, består alt sammen af energi. Dine tanker og følelser skaber rent faktisk det liv, du lever, men de fleste af os ved det bare ikke. Dette foredrag er for dig, som gerne vil blive klogere på, hvorfor dit liv udfolder sig, som det gør. Hvis du med et trylleslag kunne ændre nogle ting, ville du så gøre det? Har du nogle mål, som du gerne ville nå, men aldrig rigtig lykkes med? Et foredrag om at forstå, hvad der hidtil har forhindret dit drømmeliv, – og om at begynde at skabe det.

A5 tværf-brochure3.indd 6

11/09/12 10.27


Foredrag

Sæt dig mål og nå dem Vi har alle sammen drømme og visioner. Noget vi virkelig godt kunne tænke os at opnå. Men ofte lægger vi det fra os igen med begrundelsen, at det ikke kan lade sig at gøre, at det er urealistisk og en dum drøm. Ingen drømme er dumme drømme, og alle drømme kan transformeres til mål. Det handler om at finde essensen i sin drøm, og få lavet en realistisk målsætning. Indtil videre har jeg nået alle de mål, jeg har sat. Når jeg kan, så kan du også... Et foredrag om målsætning, der får dig til at gå lige hjem og gå i gang med at realisere dine drømme.

IntuCoach Kursus & Foredrag www.intucoach.dk Telefon +45 28 74 78 41

A5 tværf-brochure3.indd 7

11/09/12 10.27


IntuCoach hjælper dig til at finde lige præcis din vej i livet, så du kan leve det liv, du allerhelst vil! I balance – fyldt med glæde og jubel...

Susan Nielsen Bjørnevænget 7 4760 Vordingborg Telefon +45 28 74 78 41 | susan@intucoach.dk | www.intucoach.dk

A5 tværf-brochure3.indd 8

09.12 | krydspunkt.dk

IntuCoach

11/09/12 10.27

IntuCoach  
IntuCoach  

Præsentationsfolder

Advertisement