Page 1

1

efterår2008 - forår2009

Vi skræddersyr tæppet til din stue side sese side XX4

NYHED

Out of Nature se side 2-3

Skru ned for støjen og varmen med tæpper

se side 4-5


2

NYHED

Out of Nature Bring naturens rustikke skønhed, kombineret med behagelig gangkomfort og god akustik ind i dit hjem. Vælg frit væg til væg eller afpasset efter dine egne mål. Out of Nature er fremstillet af 100% polyamid i høj kvalitet med stor slidstyrke. Permanent antistatisk. Vælg imellem 14 flotte dessiner. Pr. m2 i 400 cm bredde Kr. 308,Pr. m2 i udskåret mål kr. 368,-


3


4

Vi skræddersyr tæppet til din stue Er din stue nøjagtig firkantet, kan det bedst betale sig at købe et tæppe i fuld bredde på 400 eller 500 cm. Men i mange tilfælde er stuens mål så specielle, at det i stedet vil være fordelagtigt at få tæppet skåret efter stuens mål. egetæpper tilbyder dig, som den eneste producent på markedet, denne service. Det giver dig frihed til at købe et tæppe i lige netop det mål, du har brug for. Uden spild.

Skru ned for støjen med tæpper fra ege Vi kender alle til støj i hjemmet. Vores ­minimalistiske boligindretning med mange hårde overflader og store åbne rum har gjort støj til et problem for mange. Vælg tæpper, og skru mærkbart ned for støjen. I mange tilfælde skyldes dårlig akustik i hjemmet glatte overflader såsom gulve, der kaster lyden ud i rummet, når den rammer overfladen. Tæpper er rigtigt gode til at dæmpe lyden. I modsætning til et glat gulv suger tæppet nemlig store dele af den lyd, der rammer, til sig i stedet for at kaste lyden og dermed også støjen ud i rummet. Med et tæppe fra ege får du en rigtig flot gulvløsning og samtidig et fleksibelt akustisk hjælpemiddel, der skruer ned for støjen i dit hjem.

VOLUME

Parket Tæpper

Laminat Fliser


5

hercules Et slidstærkt tæppe med en enestående struktur og et eksklusivt udseende. 10 års boliggaranti mod gennemslid. Vælg imellem 15 trendfarver i 400 cm bredde.

pr. m 2

276,-

Skru ned for varmen med tæpper fra ege Selv på den koldeste vinterdag føles det varmt at gå på et tæppe fra ege i bare fødder. Hvem kan sige det samme om andre gulvtyper? Sammenlignet med andre gulvtyper opnår du nemlig en ­betydelig varmeisolerende effekt, når du lægger tæpper på ­gulvet. Faktisk er det muligt at sænke rumtemperaturen med op til 2-3°C i et rum med tæpper, uden rummet føles koldere af den grund. Og det kan ses på varmeregningen. Tæppets mange fibre virker som et naturligt isolerende ­materiale på grund af et tæppes lave varmeledning. Det betyder, at t­æppet ikke fjerner varmen fra dine fødder så hurtigt som et hårdt gulv. Tæppets luvoverflade består nemlig af mange fibre, som opfanger den varme luft fra rummet. Det er med til at forstærke varmeisoleringen, og netop derfor føles et tæppe lunere end et hårdt gulv.

Uden tæpper

Med tæpper


6

SOFT DREAMS - any size


7

Total frihed til at vælge individuelt Du kender det sikkert. Du finder et tæppe, du kan lide, men størrelsen passer ikke til dit hjem. Med Soft Dreams – any size har du frihed til at vælge individuelt. Med dine mål skaber vi nemlig et tæppe, der passer til dit hjem og dine behov. Du kan vælge imellem tre forskellige tæppeformer. Kvadratisk, rektangulært eller rundt. Du bestemmer derefter selv størrelsen på dit nye tæppe. Vi kalder det individualitet i gulvhøjde. Tæpperne i Soft Dreams-kollektionen er fremstillet af 100 % polyamid, hvilket giver en høj udseendebevaring. Tæppernes luvstruktur og farvespil giver et helt unikt udtryk, som er perfekt til at skabe en udtryksfuld stemning i rummet. 2 Vælg imellem 18 moderigtige farver

pr. m

538,-


88

quadro Tæppets unikke vævning giver rummet et rustikt og samtidig stilrent udtryk. Tæppet er fremstillet af specielle vaskebehandlede garner i 1250 gr. ren, ny uld, som sikrer dig optimal gangkomfort. Tæppet fås i 5 spændende farver i 400 og 500 cm bredde.

pr. m 2

318,-


9

epoca trend pr. m 2

348,-

Den stilrene, slidstærke og topaktuelle tæppekonstruktion er markedets eneste fladvævede tæppe med filtbagside. Filtbagsiden giver tæppet ekstra gangkomfort. 10 års boliggaranti mod gennemslid. Fås i 7 moderigtige farver i 400 cm bredde.

epoca focus Et tæppe med slidstyrke i topklasse, som kombineret med stor gangkomfort og nem vedligeholdelse sikrer et flot tæppe i mange år. 10 års boliggaranti mod gennemslid. Permanent antistatisk. Tæppet fås i en bred farveskala bestående af 8 moderigtige farver i 400 og 500 cm bredde.

pr. m 2

266,-


10 10

NYHED

cantana duet Et smukt tæppe med et groft, rustikt look, der skaber et harmonisk udtryk i hjemmet. Tæppet er fremstillet af 100 % Cantana Fibre. 10 års boliggaranti mod gennemslid, blegning og pletter. Fås i 3 spændende farver i 400 cm bredde.

pr. m 2

158,-


11

goliath Et praktisk tæppe i en meleret bouclé-konstruktion til det travle hjems behov. Tæppets høje slidstyrke gør det egnet til brug i hele hjemmet. Fås i en bred og spændende farveskala i 400 og 500 cm bredde.

pr. m 2

204,-


12 12

natura hair Eksklusivt og rustikt tæppe fremstillet af en blanding af ren ny uld og naturhår. Fås i 4 elegante farver i 400 og 500 cm bredde.

pr. m 2

cantana plain Klassisk og stilrent tæppe fremstillet af 100 % Cantana Fibre med 10 års boliggaranti mod gennemslid, blegning, falmning og pletter. Vælg imellem 4 farver i 400 og 500 cm bredde.

pr. m 2

158,-

308,-


13

NYHED

natura comfort Kraftig uld-bouclé med et rustikt og eksklusivt udseende. En yderst slidstærk kvalitet, der passer til det travle hjems behov. Fås i 5 flotte farver.

pr. m 2

278,-


14 14

epoca modular Et yderst fleksibelt og praktisk flisekoncept bestående af slidstærke 48 x 48 cm fliser. Tæppeflisernes lineære struktur gør det muligt at skabe en flot, afdæmpet skakeffekt på gulvet. Fliserne fås i 10 moderigtige farver.

pr. m 2

338,-


15

NYHED

barcode modular Et helt nyt og fleksibelt flisekoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt udtryk i rummet uden at gå på kompromis med kvaliteten og indeklimaet. Tæppefliserne er yderst slidstærke, men tilbyder samtidig god gangkomfort og gode akustiske egenskaber. Findes i 4 moderigtige farvevarianter. Alle fliser i konceptet er tofarvede med en sort bundfarve og en flot kulørt stribe. Det giver en rigtig flot effekt i rummet.

pr. m 2

358,-


16

Monica Ritterband afpasset 14 forskellige beskæringer, som fås i flere spændende farvekombinationer. Fås i flg. størrelser: 140x200 cm 200x300 cm

Kr. 2088,- Kr. 4198,-

165x235 cm 250x300 cm

Kr. 2888,Kr. 5198,-


17

epoca royal Et flot tæppe med slidstyrke i topklasse, kombineret med stor gangkomfort og nem vedligeholdelse. 10 års boliggaranti mod gennemslid. Permanent antistatisk. Tæppet fås i en bred farveskala bestående af 9 moderigtige farver i 400 og 500 cm bredde.

pr. m 2

246,-

cantana square Et yderst slidstærkt tæppe fremstillet af Cantana Fibre. Tæppets unikke vævning giver tæppet et eksklusivt udtryk. 10 års boliggaranti mod gennemslid, blegning, falmning og pletter. Tæppet fås i 5 farver i 400 cm bredde.

pr. m 2

173,-


18

elegance Eksklusivt velourtæppe med et bredt udvalg af farver. Tæppet passer til alle boligens rum. Fås i 20 spændende farver i 400 cm bredde.

pr. m 2

276,-


19

NYHED

epoca strongline Et flot, nyt tæppe med en enkel ribsvævning, der giver rummet et stilrent og moderne udtryk. Tæppet er fremstillet af 100 % Antron Legacy Fibre. 10 års boliggaranti. Tæppet fås i 10 spændende farver i 400 cm bredde.

pr. m 2

236,-


SPECIAL-TILBUD NETOP NU! wool classic

ege inhouse • Tryk: Hans Lundby a/s • Fotograf: Mingo Fotografi www.mingofotografi.dk • Styling: Kirstine Vestergaard Poulsen Regi: Galleriet - Bloom - Blomsterhuset - Villa Collection - BoConcept - Imerco - Butique Anemone - Galleri Mernild - Tine K - a+A Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl. Alle priser er inkl. 25% moms.

Lækkert stuetæppe i 100% ren, ny uld i flot diagonal vævning. Permanent antistatisk og antismudsbehandlet. God gangkomfort Begrænset lager. Fås i 400 og 500 cm bredde.

Normalpris pr. m 2 Netop nu pr. m 2

284,218,-

colour line

Lavt, tætvævet bouclétæppe fremstillet af 80% ren ny uld og 20% polypropylen. Vælg mellem 13 moderigtige farver i 400 cm bredde. Begrænset lager.

Normalpris pr. m 2 Netop nu pr. m 2

236,198,-

Velvære 2008  

Carpet catalogue

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you