__MAIN_TEXT__

Page 1

DRØMMEBRYLLUP PÅ JOMFRUBAKKEN BED & BREAKFAST


SIDE 5

Hold jeres bryllup hos os

Jomfrubakken skaber en fantastisk ramme om jeres bryllup! Jomfrubakken Bed & Breakfast er ikke blot vores arbejde. Det er også vores passion, hvor vi dagligt nyder at give vores gæster den bedste service. Vi bor selv i hovedbygningen på Jomfrubakken og er derfor altid lige i nærheden, hvis I har brug for hjælp eller gode råd til opsætning og aktiviteter. Vi ses på Jomfrubakken.

Med venlig hilsen Gitte og Jørgen

SIDE 7


SIDE 6

SIDE 9

INDHOLDSFORTEGNELSE 4

JERES DRØMMEBRYLLUP

6

LOKALER FULD AF MULIGHEDER

8

TIL DEN LYSE MORGEN

12

TJEKLISTE

15

SPECIALDESIGNEDE GLAS

16

UDTALELSER FRA GIFTE PAR

22

ANBEFALINGER

Magasin er lavet af: Lea Nygaard - Events, marketing og grafisk design

24

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

26

PLANTEGNINGER

28

LUFTFOTO

29

VORES NOTER

31

VI TILBYDER

31

SAMARBEJDSPARTNERE

3


Jeres drømmebryllup

På Jomfrubakken kan I planlægge jeres bryllup ned til mindste detalje, så det bliver lige præcis, som I altid har drømt om. Uanset om det er et kirkebryllup, borgerligt bryllup eller et bryllup i det fri, så har vi rammerne, der sikrer det perfekte bryllup.

Blomster til den store dag... Blomsteriet er en anderledes og kreativ blomsterbutik i hjertet af Mariager. Vores stil er et spændende mix mellem det fine & romantiske og den rå natur. Vi er professionelle til fingerspidserne og vores fineste opgave er at give jer den fuldkomne blomsteroplevelse til den store dag. Se billeder fra butikken på facebook: facebook.com/blomsterietmariager

blomsteriet Havnegade 12 • 9550 Mariager • Tlf. 98 54 12 34 www.blomsteriet-mariager.dk


5


Lokaler fuld af muligheder

Jomfrubakken har en stor festsal, som ligger lige ud til et undenførs lounge-område. Festsalen kan pyntes, som I ønsker det og er helt optimal til både vielse, middag og fest.


7


Fest til den lyse morgen

Jeres bryllup oplever I kun én gang, så hvorfor stoppe tidligt. Vi har flotte værelses-faciliteter, så på Jomfrubakken har I mulighed for at feste hele natten og vågne op sammen med jeres gæster. Lad alle nyde festen uden at tænke på at skulle køre hjem. Få mere tid med jeres gæster og hør deres oplevelse af jeres bryllup morgenen efter.

Morgenmaden kan I bestille hos os, så I har god tid til at snakke med de overnattende gæster og få alle de skønne historier med.

9


Velvære

i Mariagerfjord

Salt Touch har fokus på din velvære og behandler dig på krop og sjæl, så du i en stund kan skubbe hverdagens opgaver og stress ud på sidelinjen. Salt bruges til saltscrub i kombination med mudder fra Dødehavet. Udover behandlinger med salt og mudder, tilbyder Salt Touch andre skønne behandlinger, med vidunderlige produkter, alle fremstillet ud fra et holistisk livssyn.

Wellness

Produkter

Vi tilbyder forskellige Tema Aftener, herunder polterabend arrangementer, i den almindelige åbningstid fra kl. 10-17 i weekenderne. Pris pr. person 210 kr. Den kommende brud får en dejlig behandling med kropspeeling og en lille ansigtsbehandling til 600 kr. Det er også muligt at vælge et aftenarrangement fra kl. 17-21.30. Se mere på salttouch.dk under Tema.

Alternativ behandling

Det er naturligvis også muligt at ønske sig skønne velvære behandlinger i bryllupsgave eller forkælelse før brylluppet! Se mere på salttouch.dk

es nye se vor p på o websh h.dk uc saltto

Kærlig hilsen Berit Rosenberg

Tema

KonTAKT Mig På

28 19 41 90

Salttouch · ny havnevej 6 · 9550 Mariagervej · Tlf: 28 19 41 90 · salttouch.dk


Tjekliste

At planlægge et bryllup er en stor opgave. Er I ikke vant til at stå for store fester, har vi her en tjekliste, der kan hjælpe jer igang.

Tjeklisten er inspireret af huskelisten fra drommebryllup.dk. Hurtigst muligt ☐ Fastsæt Bryllupsdatoen. ☐ Reserver plads i kirken/præst, eller plads på rådhuset/vielsesmyndighed ☐ Reserver festlokaler, hotel, telt. ☐ Find leverandører af mad, vin, blomster m.m. ☐ Arranger musik / orkester / underholdning. ☐ Arranger transport til og fra kirken / rådhuset hvis nødvendigt. 5 måneder før ☐ Bestil fotograf (husk at spørge præsten først, hvis I ønsker fotografering i kirken). ☐ Arranger overnatning til bryllupsnatten. ☐ Aftal evt. tid med en bryllupskonsulent. ☐ Aftal hvor langt ud I skal invitere for begge familier. ☐ Lav en skitse til et bryllupsbudget. ☐ Overvej bryllupsrejse. ☐ Involver jeres bedste venner i planerne, om at være behjælpelige med praktiske ting og om at være forlover, brudepiger/-svende. 4 måneder før... ☐ Aftal med forlover, brudepiger og

-svende om deres opgaver, tøj m.v. ☐ Udvælg og bestil menúen - arranger en “prøve” middag på menúen. ☐ Aftal med serveringspersonalet. ☐ Udarbejd en ønskeliste. ☐ Lav en gæsteliste. ☐ Se på brudekjoler - husk at det er en god idé, at bruden ikke har makeup på når hun prøver kjoler. ☐ Bestil bryllupsrejsen. ☐ Vælg Toastmaster. ☐ Såfremt I ønsker at oprette ægtepagt (særeje), kontakt jeres advokat. ☐ Lav / køb invitationer, bordkort, menukort og evt. takkekort. 3 måneder før... ☐ Hent en ægteskabserklæring på rådhuset. ☐ Send gerne invitationer ud allerede nu (senest 6 uger før brylluppet) ☐ Lav en liste til indløbende svar fra gæsterne. ☐ Læg ønskeliste hos forældre og/ eller forlover. ☐ Bestil visum til bryllupsrejsen evt. vaccination og tjek jeres pas - hvis I skifter navn ved brylluppet, skal disse ikke nødvendigvis ændres i jeres pas. Det vigtige er, at der står det samme i billetten og i passet. ☐ Øv jer på brudevalsen - det er en god idé at få et par timer hos en danselærer. ☐ Køb / lej brudekjole, -slør, - sko.


☐ Køb / lej gommens tøj. ☐ Køb / lej evt. brudepiger og -svende´s påklædning. ☐ Bestil service hos udlejningsselskab. ☐ Bestil borde / stole. ☐ Bestil duge og servietter, køb evt. overduge af mol eller tyl. ☐ Bestil bryllupskagen - arrangér evt. at konditoren laver en prøvesmagning. ☐ Skal der være koncert eller andet specielt arrangement i kirken, aftales det nu med organist, kor og andre involverede. Samtidig aftales, hvad der skal spilles, når bruden kommer ind, og parret går ud. 2 måneder før... ☐ Køb vielsesringene og snak med guldsmeden om evt. indgravering af jeres navne, datoer og symboler. ☐ Køb lingeri til bryllupsdagen. ☐ Hjælp med at arrangere overnatning for tilrejsende gæster, enten hos venner og familie eller reservér værelser til dem. ☐ Køb takkegaver til hjælpere såsom forlover, brudepiger og -svende, toastmaster og ulønnet serveringspersonale. ☐ Tænk over “Something old, something new, something borrowed, something blue - and a sixpence in your shoe”. ☐ Begynd at forberede talen til din tilkommende. ☐ Begynd at gøre dig klar til den store dag med masser af søvn og motion. Tal med skønhedsklinikken om ansigtsbehandling, hårkur, manicure, pedicure osv.

☐ Hvis der er børn med til brylluppet, så arrangere en barnepige, der kan underholde dem. Det behøver ikke være jer selv der afholder udgifterne, de inviterede forældre vil ofte hellere end gerne dele denne udgift. ☐ Gennemgå svarene på invitationerne og skriv en gæsteliste, udarbejd en bordplan og skriv bordkort. ☐ Giv det endelige antal af gæster til selvskablokalerne. ☐ Arranger et bord til gaverne og hør om gaverne kan blive til afhentning næste morgen, såfremt I ønsker det. ☐ Gennemgå detaljerne omkring arrangementet med leverandører. ☐ Udvælg diskret morgengaven. ☐ Kontrollér at I har modtaget prøvelsesattesten fra rådhuset. ☐ Arrangér møde med præsten, hvor I gennemgår vielsesritualet. Vælg salmer og forhør jer om kirkens udsmykning og kor, samt regler for fotografering/video. Aflevér evt. også prøvelsesattesten til præsten ved denne lejlighed. ☐ Lad evt. et par tip til brudebuketten falde i gommens retning. ☐ Skal bruden til frisør, så bestil en tid og få allerede nu sat en “prøve” på bryllupsfrisuren. Tag evt. slør og diadem/tiara med. ☐ Få lagt en “prøve” på bryllupsmakeuppen. ☐ Kontrollér at tøjet til bruden, gommen og brudepigerne/svendene er i orden og kan leveres til den aftalte tid.

13


☐ Lav en kort beskrivelse af hver gæst til toastmasteren. ☐ Bestil evt. en vagt, hvis I ikke vil have “sjove” gæster på besøg i jeres hjem, som kan ødelægge jeres bryllupsnat. 14 Dage før... ☐ Kontakt lokalbladet, såfrem I ønsker at offentliggøre brylluppet. ☐ Check gæstelisten. Hvem og hvor mange kommer og meddel det endelige antal til menuleverandøren. ☐ Bestil champagne og kager til lykønskningsfestivitas foran kirken / rådhuset. ☐ Læg bordplan. ☐ Kontrollér at alt er i orden til bryllupsrejsen - husk valuta. ☐ Gå de nye sko til derhjemme. ☐ Vær sikker på at I har skiftetøj til bryllupsmorgenen. ☐ Lav en sidste kontrol af bryllupstøjet. ☐ Afstem aftenens forløb med toastmasteren. ☐ Brudebuketten og knaphulsblomster til gommen, forlover og brudens far skal bestilles. ☐ Borddekorationer og evt. blomster dekorationer til kirken skal bestilles. ☐ Øv jer på brudevalsen. ☐ Er barnepigen på plads ? Er der et rum i nærheden af festlokalerne, hvor barnepigen kan holde opsyn med meget små børn? 7 Dage før... ☐ Polterabend. ☐ Gennemgå sammen vielsesritualet.

☐ Kontrollér en sidste gang, at alt er på plads med tøj, menu, kage, transport, blomster, musik bryllupsnat og bryllupsrejse. Dagen før... ☐ Pak kufferten med skiftetøj til dagen efter brylluppet. ☐ Dæk bordene og læg bordkort på plads. ☐ Gennemgå morgendagens plan og gå tidlig i seng - hver for sig. ☐ Slap af. Bryllupsdagen... ☐ Kirken pyntes om formiddagen. ☐ Gommen betaler kordegnen. ☐ Pak kufferten færdig til bryllupsnat og -rejse. ☐ Løb talen til bruden / gommen igennem. ☐ Nyd dagen. Efter brylluppet... ☐ Sikre jer, at der er nogen til at rydder op. ☐ Tager I på bryllupsrejse lige fra festen, så sørg for at forloverne tager sig af jeres bryllupstøj og af gaverne. ☐ Få brudebuketten konserveret. ☐ Aflever takkegaver. ☐ Send takkekort. ☐ Sørg for at lånte og lejede ting kommer tilbage til ejerne. ☐ Lav scrapbog. ☐ Byt evt. gaver. ☐ Meddel evt. navneforandring til bank, fagforbund osv. ☐ Få navn ændret i passet.


Specialdesignede glas til jeres store dag Få lavet jeres eget design eller vælg i mellem vores udvalg af smukke specialdesignede champagneglas. Fås også i andre glastyper såsom rødvin, hvidvin, portvin, snaps og shots. Vi har både krystalgas og almindelige glastyper.

Mail: info@decadence.international Tlf.: 93909885

15


Udtalelser fra gifte par

Mange par har allerede haft deres store dag pĂĽ Jomfrubakken, og de vil gerne dele deres gode rĂĽd med jer.


Peter og Alexandra Thomsen Info om brylluppet Tema: formelt, hvid/lilla Vielse: kirkelig i Mariager kirke Antal gæster til reception: 0 Antal gæster til middag: 43 Overnattende gæster: 29 Derfor valgte vi Jomfrubakken Vi kunne ikke forestille os et flottere og mere hyggeligt sted til vores store dag. Jomfrubakken har til huse ved et af Danmarks flotteste steder – Mariager Fjord. Men, det er ikke kun den flotte natur i omegnen, der gør stedet så særligt. Jomfrubakkens ejere – Gitte og Jørgen – er fantastiske mennesker, som virkelig tager sig personligt af deres gæster.

Hele stedet er fyldt med kærlighed. Det ses på alle måder, lige fra værelserne – hvor de alle har deres egen dekoration, de mange små detajler på gården og til den meget smagfulde Hele stedet er fyldt med morgenmad kærlighed. Det ses på alle der venter måder. på dig når du vågner op. I føler jer hjemme Jørgen og Gitte får dig til at føle dig hjemme. De sørger for, at du har alt, hvad du skal bruge til din begivenhed og giver dig plads og frihed til at nyde din dag. Mange spurgte os, hvorfor vi valgte at køre hele vejen op til Mariager, istedet for at finde et sted i København. Jeg gætter på, at I nu har fået en forståelse af hvorfor, og jeg er sikker på, det var det bedste valg.

17


Lea og Kasper Shoshan Nygaard Info om brylluppet Tema: formelt, bordeaux/hvid Vielse: borgerlig på Jomfrubakken Antal gæster til reception: 0 Antal gæster til middag: 61 Overnattende gæster: 55 Personlig borgerlig vielse Vi havde længe talt om, at vi ikke ønskede et bryllup i kirke. Men et bryllup på rådhuset var heller ikke en mulighed, for det var ikke romantisk og personligt nok. Da vi hørte, at det var muligt at blive borgerligt viet på Jomfrubakken, bookede vi os ind med det samme. Både lokalerne og naturen omkring er utroligt smuk, og vielsen kunne foregå, lige som vi ønskede det. Det blev en smuk vielse, hvor vi tog de traditioner, der gav mening for os, og vi tilføjede elementer, så vielsen blev personlig og huskværdig.

Frygt ikke dårligt vejr Hvis vi skulle give et godt råd videre til andre par, så frygt ikke dårligt vejr, hvis I ønsker en udendørs vielse. I kan gøre en indendørs vielse i festsalen til jeres plan b. Vi ville have Frygt ikke dårligt vejr, hvis I haft vores ønsker en udendørs vielse. I udendørs, men vi var kan gøre en indendørs vielse i festsalen til jeres plan b. nødt til at flytte ind i festsalen, da det var tvivlsomt vejr. Men den smukke festsal gjorde, at det næsten var bedre end undenfor. Samtidig skulle vi ikke bekymre os om vind, sol i øjnene, og om folk kunne høre, hvad der blev sagt. Flyttede bordene ind til siden Vi ville gerne dække bordene dagen før. Så for at holde vielsen, flyttede vi de opdækkede borde ind til siden og opstillede stole til vielsen. Efter vielsen flyttede vi bordene tilbage og var klar til middagen.


Rikke & Lars Peter Hededal Thorup Info om brylluppet Tema: formelt, marineblåt/vintage Vielse: kirkelig i Mariager kirke Antal gæster til reception: 104 Antal gæster til middag: 62 Overnattende gæster: 42 Stedet har alt, hvad vi behøver Da vi skulle arrangere vores bryllup, var det vigtigt for os at lave mest muligt selv, men vi ønskede at holde festen et andet sted end hjemme. Derfor faldt vores valg på Jomfrubakken, da de smukke omgivelser er perfekte til et bryllup og samtidig indeholder alle de bekvemmeligheder, vi havde brug for. Festsalen kræver overaskende lidt udsmykning, da de store træbjælker, lysindfaldet og de smukke træborde sætter en stemning i sig selv. Vi valgte blot at lægge en løber på bordene og dekorere med forskellige lysestager og enkelte blomster i små vaser (Jomfrubakken har rigeligt af flotte vaser og stager, som står til fri afbenyttelse samt masser af service og glas).

Morgenen efter sammen Den absolutte største fordel var, at både festen og overnatningen foregik samme sted. Flere par til festen har til vane at ville hjem på forskellige tidspunkter, men da alle havde Den absolutte største fordel overnatning, var, at både festen og var der flere overnatningen foregik som kunne samme sted. blive og feste længere end normalt. Og så skal man ikke glemme det hyggelige ved at have morgenen efter sammen, (samt flere hænder til at hjælpe med oprydning). Alt dette kombineret med en masse solskin, glade gæster og engagerede ejere gjorde, at vi havde den mest fantastiske dag. Jomfrubakken er bestemt i vores tanker til fremtidige fester.

19


Morten og Rikke Bormann Nielsen Fakts Tema: enkelt og naturinspireret Vielse: kirkelig ved Jomfrubakken Antal gæster til reception: 0 Antal gæster til middag: 67 Overnattende gæster: 50 Vi var begge studerende Det var vigtigt for os at have et sted, hvor vi kunne have overnattende gæster men uden, at det kostede det hvide ud af øjnene. Vi var begge studerende, da vi blev gift, så vi fik vores opsparede penge til at række noget længere ved at lade gæsterne betale en smule for en sengeplads, købe drikkevarer over grænsen, have kagebuffet bagt af en række familiemedlemmer og selv ordne blomsterdekorationer (inklusiv brudebuket!). Vi synes det var enormt rart, at vi kunne møde op med begge vores nærmeste familier fredag eftermiddag og så i fællesskab hygge os med at gøre klar til festen. Dette betød, at vi fik os en bryllupsweekend i stedet for blot en bryllupsdag.

Vores råd til jer Sørg for at have en professionel fotograf, som I stoler på. Dagen kan jo ikke tages om :) Vær ikke bange for at involvere jeres familie i forberedelserne - de fleste vil Detaljerne er ikke vigtige – meget gerne I bliver nok også gift selvom der hjælpe. Vi ikke lige står en buket på alle havde en bærbar med borde, eller der mangler cola light… Spotify fra middagen og frem. Det fungerede rigtig godt. Vi havde et par hyggeaftener i tiden op til, hvor vi lavede playlister med musik, vi selv kunne lide. Det var også et hit på dansegulvet, da folk selv kunne finde numre, de havde lyst til at høre. Ikke noget med at ”det er ikke i vores repetoire”! Husk at nyde dagen, for det kommer til at gå utrolig hurtig! Det er nok også værd at nævne, at detaljerne ikke er vigtige – I bliver nok også gift, selvom der ikke lige står en buket på alle borde, eller der mangler cola light…


Smukke og personlige blomsterløsninger, til livets store øjeblikke.

21


Anbefalinger

PlanlĂŚgning af bryllup er tidskrĂŚvende, og man kan lede lĂŚnge efter en god fotograf eller menu til dagen. Disse par vil gerne anbefale dem, de har haft gode oplevelser med.


Morten og Rikke anbefaler: Fotograf Kim Kjærgaard Sørensen skal have vores varmeste anbefalinger af flere årsager. Først og fremmest er hans stil rigtig god til at fange nærheden, det personlige og følelserne, som det hele handler om. Han tilbyder også, at man møder ham og får taget en stak ”connection” billeder. Så er man fortrolig med, hvordan han arbejder, inden man står på bryllupsdagen og har alt muligt andet i hovedet. Dette gjorde, at vi var helt afslappede på selve dagen, og det skinner nok også igennem på billederne. Han kan kontaktes på thelovestory.dk og Facebook.

Lea og Kasper anbefaler: Vores fotograf var Thomas Illeman. Han var rigtig dygtig, så ham vil vi helt sikkert anbefale. Han tog billeder for os, fra vi gjorde os klar om morgenen til sen aften. Jeg (Lea) havde frisør Malene Tinggaard til at ordne mit hår og lægge make-up på mig om morgenen. Hun kom til Jomfrubakken, og hun var både dygtig og rigtig sød. Hun gav også gode råd til mine brudepiger, mens hun var der. Hun kan kontaktes på: salonmalene@gmail.com. Til middagen bestilte vi 3 retter fra Smageriet.dk. Maden fik rigtig meget ros og var til en overkommelig pris. Det ankommer næsten klar til servering og skal blot varmes og anrettes. Vi kunne helt sikkert godt finde på at bestille mad fra dem igen.

23


Ofte stillede spørgsmål om bryllupper ved Jomfrubakken Her kan I få svar på nogle af de spørgsmål, som mange par har, når de overvejer et bryllup ved Jomfrubakken. ▪ Skal man betale depositum? Ja. I skal betale 50% i depositum ved booking. ▪ Må man kaste med ris? Ja man må gerne kaste med ris, så længe det foregår udendørs. ▪ Kan man blive borgerligt viet ved Jomfrubakken? Ja det er muligt både ude i den smukke natur og inde i vores store flotte lokaler. Hvis I ønsker en borgerlig vielse, skal I kontakte kommunen og undersøge, om en bemyndiget har mulighed for det. Både en borgerlig vielse ved rådhuset og udenfor rådhuset skal foregå senest kl. 12.00. ▪ Kan man blive viet af præst ved Jomfrubakken? Ja det er muligt både ude i den smukke natur og inde i vores smukke lokaler. I skal her undersøge, om I kan finde en præst, der er villig til at vie jer uden for kirken. ▪ Hvor langt er Jomfrubakken Bed and breakfast fra kirken? Der er 4 km. fra Jomfrubakken til Mariager kirke. ▪ Hvad har stedet, hvis man skal lave indslag? Projektor, musikanlæg og mikrofon. Hvis der er andet, I skal bruge, så spørg os. Det kan være, vi ligger inde med det. ▪ Hvor mange er der plads til ved middagen? Vores festsal kan have flest siddende gæster. Her vil vi anbefale, at der ikke er mere end 72 gæster. ▪ Hvor mange kan overnatte? Det er muligt at have 40 gæster overnattende på værelser. Derudover er det muligt at have sovende i telt og i campingvogn mod betaling. ▪ Kan man bestille morgenmad? Ja det er muligt at bestille morgenmad ved os. Vi sørger for et lækkert udvalg til jeres gæster og rydder op efter morgenmaden for jer. ▪ Hvornår skal vi forlade Jomfrubakken ved overnatning? Huset/husene skal forlades kl. 11.00. Dog kan der tilkøbes ekstra tid. ▪ Hvor mange biler kan holde parkeret? Ud over parkeringspladsen er det muligt at lave parkering på græsset langs stien op til Jomfrubakken. Der er derfor rigeligt plads til de biler, der måtte komme. ▪ Kan vi sætte æresport op? Ja. Vi har en tværligger til æresport. (Bedst på reb 7,2 meter lang).


▪ Hvad skal tjenerne vide før dagen? Det er en fordel at lave en detaljeret guideline til tjenerne, som de kan følge på dagen. Eventuelt tag et møde med en af tjenerne kort før jeres bryllup. ▪ Hvor skal bruden gøre sig klar, hvis begge vil gøre sig klar på Jomfrubakken, og de ikke må se hinanden før vielsen? Flere brude og gomme har enten benyttet den øverste slyngelstue, det store værelse eller stuen i det lille hus. ▪ Er det muligt at have liveband eller DJ? Begge dele er muligt. Tag fat i os, så viser vi jer, hvad jeres band eller DJ skal vide, når de ankommer. ▪ Mulighed for fotografering i området? Jomfrubakken har mange smukke muligheder for fotografering. Her kan blandt andet nævnes stranden, ved vores store blodbøg, i vores store have med mere. ▪ Hvordan opbevarer vi vinen? Vi har en vinkøler med plads til 60 flasker vin. Ekstra vin og vin, der ikke skal på køl, kan opbevares i køkkenet, udendørs, på et værelse eller i en af slyngelstuerne. ▪ Hvor meget fryserplads er der? Vi har en stor kummefryser og et køle/fryseskab, som kan benyttes. ▪ Hvad skal man selv sørge for? Vi sætter rammerne, og vi kan tilbyde de ting, I finder på side 31. Det er op til jer at sørge for resten til jeres fest. Ønsker I hjælp til planlægningen, kan Gitte hyres som konsulent for 1000 kr. i timen, eller vi kan sætte jer i kontakt med en eventplanlægger. ▪ Duge og servietter? Det er muligt at leje duge og servietter gennem os. ▪ Rengøring? Vi sørger for rengøring. Det eneste vi forventer af jer, er, at den sidste opvask er sat over, I tørrer borde af, stabler stole, tømmer skraldespande og indsamler de ting, der tilhører jer. ▪ Borde og bordopstillinger? Vores borde måler 100x220 og der er plads til tre stole på hver langside og en stol for hver ende. I alt otte stole pr. bord. ▪ Hvornår skal de forskellige ting betales? Når I beslutter jer for at leje Jomfrubakken til jeres bryllup, skal I betale 50% i forskud. Hvis I ønsker overnatning, leje af duge og lignende, betales disse efter jeres bryllup sammen med det manglende beløb for lejen af Jomfrubakken. På nær tjenere, som betales på dagen. ▪ Priser, vaser m.m.? I kan finde en liste over vaser, priser m.m. på vores hjemmeside: jomfrubakken.dk.

25


Plantegninger for Jomfrubakken

Her kan I se de forskellige værelser og rum, som Jomfrubakken består af. Her kan I indtegne gavebord, buffetbord og lignende, og hvis I har overnattende gæster, kan I fordele dem på de forskellige værelser.

* Familieværelse til 4 (5 hvis to ligger i den nederste del af køjesengen som er 1½ str.) ** 3 senge (toilet separat fra værelset)


*** 6(7) pladser: dobbeltseng, køjeseng til 2 (3 hvis to nederst i køjeseng som er 1½ str.) + hems til to

27


Luftfoto af Jomfrubakken Her kan I se omrüdet oppefra. Siden kan bruges til at skitsere, hvordan I ønsker udearealet under bryllupet.


Vores noter

Her og på næste side kan I skrive noter, når I bliver inspireret, vil brainstorme eller har punkter, I skal huske at få gjort.

29


Vores noter


Vi tilbyder

▪ Bryllupssuite med karbad ▪ Mulighed for både borgerlig og kirkelig vielse på lokationen ▪ Festsal ▪ 2 slyngelstuer ▪ Stort fuldt møbleret køkken ▪ Fryser ▪ Vinkøler ▪ Grill ▪ Udendørs tønde til drikkevarer ▪ Trådløst internet ▪ Gratis parkering ▪ Op til 40 overnattende

▪ Talerstol ▪ Projektor og lærred ▪ Vaskemaskine ▪ Pejs ▪ Musikanlæg ▪ Dygtige tjenere (tilkøb. Der skal altid være en af vores tjenere til slut) ▪ Morgenmad (tilkøb) ▪ Duge og servietter (tilkøb) ▪ Specialdesignede glas (tilkøb) ▪ Rød løber (tilkøb) Se mere på Jomfrubakken.dk

Bryllupskonsulent: For 1000 kr. i timen kan Gitte tilbyde bryllupskonsulent-hjælp.

Vores samarbejdspartnere

▪ madmedkærlighed.dk ▪ landgangen.dk ▪ fælgekroen.dk ▪ mfgk.dk ▪ blomsteriet.dk ▪ ønskeblomsten.dk

▪ mariagerbager.dk ▪ assensbager.dk ▪ kirkepladsensblomster.dk ▪ helgawither.dk ▪ decadente.dk ▪ salttouch

- vi handler lokalt

Alt i blomster til Jeres store dag Vi hjælper med at opfylde Jeres specielle ønsker Brudebuket Brystbuket Brudepigebuket Kirkepynt Bordpynt Bilpynt Æresport


Jomfrubakken Bed&Breakfast, Hadsundvej 38, 9550 Mariager, www.Jomfrubakken.dk, Tlf. 23 29 09 03

Profile for Jomfrubakken

Jomfrubakkens bryllupsmagasin  

Romantisk og idyllisk - Jomfrubakken sætter den perfekte ramme om dit drømmebryllup.

Jomfrubakkens bryllupsmagasin  

Romantisk og idyllisk - Jomfrubakken sætter den perfekte ramme om dit drømmebryllup.

Advertisement