Page 1

Een kleine greep uit onze referencies: RIBW- Tilburg Catharina Ziekenhuis Eindhoven DSM Moonen Packaging TU Eindhoven Nobel Den Bosch NXP Woonbedrijf SWS HHVL Rijk Zwaan Zaden, Westland Kapellerput Heeze Schouten Nelissen ABN-AMRO Amsterdam

w w w. s k i p 2 a rt . n l J o l a n d a Ko p s M a p p i e Pe n n i n g s


Even kort voorstellen Jolanda Kops en Mappie Pennings zijn het creatieve brein achter Skip2art. Door onze achtergrond als bedrijfskundige, grafisch vormgever en het kunstenaarsschap zijn wij, na een intensief marktonderzoek, op het idee gekomen deze krachten te bundelen tot het geven van schilderworkshops met als thema teambuilding. Skip2art, juist in onzekere tijden Reorganisaties, hervormingen, bezuinigingen, nieuw personeel, andere teamsamenstellingen, allemaal actualiteiten van de dag. De noodzaak om een team in korte tijd weer met de neuzen dezelfde richting op te laten wijzen. Managers inzicht te geven hoe de onderlinge verhoudingen zijn, of er een accurate samenwerking is. Het stimuleren van open communicatie. .. Dan bent u bij Skip2art aan het goede adres.

Laag-drempelig met een mooi resultaat Door de goede voorbereiding zijn onze workshops laagdrempelig. Mensen die nog nooit getekend of geschilderd hebben, vinden snel hun draai. Skip2art stelt een afbeelding samen die, indien gewenst, kan aansluiten bij uw bedrijf of activiteit van de bijeenkomst. De basistekening (opgedeeld in individuele doeken) biedt houvast, maar geeft ook ruimte voor een eigen creatieve inbreng. Onze speciale aanpak zorgt ervoor dat het samenvoegen leidt tot een mooi totaalschilderij. Een schilderij waar iedereen trots op kan zijn. Deze wordt door ons afgewerkt, zodat het voor langere tijd een mooi plaats kan krijgen binnen uw organisatie. Een herinnering/praatmodel die nog lang kan blijven doorwerken...

Creatieve, uitdagende, inzicht verwervende workshop Middels een gemiddeld 2 uur durende creatieve, uitdagende workshop, bieden wij u de mogelijkheid om als manager of coach snel inzicht te krijgen in het functioneren van uw team.

Ontspannend Dit concept werkt ook zonder observaties van manager of coach en is in te zetten als een ontspannende onderbreking van bijvoorbeeld een seminar of als personeelsuitje, met uitzicht op een mooi eindresultaat.

Een totaal beeld Tijdens de workshop wordt gewerkt aan een gezamenlijk product, dat een optelsom is van afstemming, inzicht, motivatie, samenwerking en het vinden van creatieve oplossingen. Staat iemand open voor kritiek, wie neemt initiatieven om tot een oplossing te komen, wie neemt de leiding in de chaos. Kleurgebruik (krachtig, somber, helder, verdunt...) Kortom het functioneren van het individu binnen een team en het individu zelf.

Scherp in de markt Om de workshops zo scherp mogelijk in de markt te zetten, richten wij ons voornamelijk op de activiteit zelf. Vaak werken wij, indien mogelijk/wenselijk, in uw lokatie. De randvoorwaarden (lokatie en catering) laten wij graag over aan u. Uiteraard kunnen wij altijd meedenken.

w w w . s k i p 2 a r t . n l

w w w . s k i p 2 a r t . n l

J o l a n d a

K o p s

M a p p i e

P e n n i n g s

J o l a n d a

K o p s

M a p p i e

P e n n i n g s

Skip2art Flyer Business edition  

Creative teambuilding workshops based on making a painting together with respect to individuals working together towards one end result.

Advertisement