Page 1

MULTIMEDIA

OPDRACHT Lore de Mulder Laurence Audenaert


1. COUPLE Couple is een communicatieve app die een privaat sociaal platform aanbiedt voor koppels. Hierbij maakt couple gebruik van een aantal handige functies.


CHAT Couple biedt ook een chatfunctie aan, waardoor jij en je partner continue op een handige manier met elkaar in contact staan.


LIJSTJES MAKEN Couple biedt de mogelijkheid tot het maken van handige lijstjes. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om to-do-lists te maken, of boodschappenlijstjes. Jij en je partner kunnen de lijstjes beiden aanpassen en zaken afvinken.


MOMENTS Via deze functie kunnen jij en je partner foto’s met elkaar delen en jullie mooie momenten samen koesteren.


PLANNEN MAKEN De agendafunctie is erg handig omdat jij en je partner er allebei activiteiten in kunnen plannen. Zo kunnen jullie beiden van elkaar zien wat er op de planning staat. Deze functie creĂŤert dus een gezamenlijke agenda.


SPELLETJES SPELEN Via de drawfunctie is het mogelijk samen te tekenen of zelfs OXO te spelen. Dit is een leuke manier om plezier te maken met elkaar van op afstand.


THUMBKISS De Thumbkiss functie biedt jou en je partner de mogelijkheid een reĂŤel contact te simuleren. Door beiden je duim op dezelfde plaats op het scherm te plaatsen lijkt het alsof je elkaar echt kan aanraken.


ALGEMENE BEOORDELING Couple is een erg gebruiksvriendelijke en handige app die bepaalde aspecten binnen een relatie vlotter doet verlopen. Het handige aan deze app is dat beide partijen telkens de mogelijkheid hebben dingen aan te passen in bijvoorbeeld lijstjes of de agenda, waardoor de andere goed op de hoogte is van zijn partner. Het maakt communiceren gemakkelijker op een leuke manier.


2. APP OF MOBIELE SITE MAKEN We kozen ervoor de Applicatie aan te maken vie Appypie. De naam van onze app is I love to quote.


3. INSTAGRAM Als thema voor onze instagram-opdracht kozen we voor “Gentse deuren”. Hiermee wouden we de prachtige en typische herenhuisdeuren van Gent in de kijker zetten. Samen gingen we op pad en fotografeerden we (volgens ons) tien erg leuke exemplaren. Volgende foto’s zijn het resultaat:


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT


#DOORSINGHENT

Multimedia2 opdracht  

Taak multimedia2 Laurence Audenaert Lore De Mulder

Advertisement