Page 1

Leven is bewegen

Behandeldoelen Met u samen werken we aan een verbetering/oplossing van uw hulpvraag, wij vanuit de therapeutische kant (onderzoek en behandeling), u vanuit uw persoonlijke beleving/situatie. Zo kunnen we samen tot duidelijke behandeldoelen komen en een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken. Er zal in overleg met de patient een terugkoppeling naar de huisarts plaatsvinden en zo nodig overleg met huisarts/verwijzer.

Praktische informatie Wij hebben ruime openingstijden van 7:00 tot 18:00 maandag t/m vrijdag. Tevens zijn wij vier avonden in de week geopend. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.fysiotherapiehoepzuid.nl

Voor meer informatie of een afspraak: Bel dan maandag tot en met vrijdag met 0224 - 21 81 00 Fysiotherapie Hoep Zuid A Gezondheidscentrum Hoep Zuid Zuiderweg 21, 1741 NA Schagen Zuiderweg 27, 1741 NA Schagen (postadres) T 0224 - 21 81 00 E info@fysiotherapiehoepzuid.nl

www.fysiotherapiehoepzuid.nl


Onze praktijk

Fysiotherapie

De fysiotherapie praktijk in het Gezondheidscentrum Hoep Zuid heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een innovatieve fysiotherapie praktijk in de regio Schagen. Wij werken aan een structurele verbetering in de gezondheidszorg door producten aan te bieden die kwalitatief aan de hoogste norm voldoen. Dit doen we door nauw samen te werken met de huisarts praktijken en specialisten in de verschillende ziekenhuizen in de regio.

Plus Praktijk Als erkenning voor onze kwaliteit hebben we de status van een ‘Plus Praktijk’ behaald. ‘Plus Praktijken’ zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld.

Zo bieden wij ook programma’s aan voor chronisch klachten zoals: COPD Diabetes Claudicatio klachten Obesitas Reuma Spier- en/of gewrichtsklachten

Mogelijkheden Fysiotherapie Hoep Zuid is uitgerust met hoogwaardige meetapparatuur waar we uw kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen van verschillende lichaamsdelen kunnen testen. Ook is er de mogelijkheid om uw klacht echografisch in beeld te brengen. Tevens beschikken we over een volledig ingerichte trainingszaal met de meest moderne trainingsapparatuur. We hebben ruim voldoende faciliteiten in huis om aan uw orthopedische klachten te kunnen werken zoals: Nieuwe knie of heup Voorste kruisband reconstructie Schouder/arm klachten Rugklachten etc. Sportklachten

Lymfoedeem Na een operatie waarbij de lymfeklieren zijn weggenomen kan oedeem middels compressietherapie, lymfedrainage en oefentherapie behandeld worden.

Echografie Echografische beeldvorming is een methode om musculoskeletale structuren als botten, gewrichten, spieren, pezen, slijmbeurzen, kapsel en banden te bestuderen. Zo kan echografie toegepast worden om (sport)aandoeningen van de schouder, elleboog, pols/hand, heup, knie en enkel/voet te beoordelen en de revalidatie te bewaken.

Team Binnen Fysiotherapie Hoep Zuid werkt een team enthousiaste fysiotherapeuten, allen specialisten op het gebied van houding en beweging. De patiënt staat bij ons centraal. De patiënt wordt actief betrokken bij de behandeling, waarbij de eigen verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd. Met ruime aandacht voor de patiënt als individu en onze deskundige begeleiding werken we toe naar een optimaal herstel van de klachten. De therapeuten ontwikkelen zich voortdurend door bij- en nascholing om kwalitatief goede zorg volgens de nieuwste ontwikkelingen te kunnen bieden.

Algemene Folder praktijk  
Algemene Folder praktijk  

Algemene Folder praktijk

Advertisement