Page 1

Gratis

bezorging & cadeauverpakking*

Exclusief bij Blz.

** 95 5,

OP=OP

Gratis bezorging tijdens de feestdagen* (zie pag. 9)

www.blz.nl

* Deze actie is geldig t/m 26 december 2016 en geldt alleen voor boekbestellingen in Nederland en BelgiĂŤ (zie voorwaarden pagina 9) ** Deze exclusieve uitgave kun je via de website bestellen, maar niet thuis laten bezorgen.

Iedere bladzijde een eigen verhaal

Cadeautijd bij Blz.


Nu tijdelijk

16,99*

Ule Hansen Negendoder

Het werd avond. Het werd ochtend. En niemand vond ze‌ Op een bouwsteiger in het centrum van Berlijn wordt een gruwelijke vondst gedaan: drie lichamen, gewikkeld in zilverkleurig ducttape, hangen hoog in een steiger aan metalen buizen. De jonge, ambitieuze profiler Emma Carow wordt op de zaak gezet.

Cadeau top 10

16,99*

Paperback Ook als ebook

*Deze actieprijs geldt t/m 12 januari 2017, daarna 19,99

Martine Bijl

Gouden jaren

Jolande Withuis

Betreed de wereld van Martine Bijl. In Hindergroen schrijft Martine Bijl over haar leven, over haar hekel aan onbegrijpelijk design en over haar moeder, het doktersvrouwtje dat niet van haar achterwerk sprak maar over haar bilquadranten.

Het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. De wekelijkse teil werd een dagelijkse douche, het papieren loonzakje een digitale bankrekening en de boterham met tevredenheid een broodje gezond. Vertrouwde beroepen verdwenen, nieuwe deden hun intrede. Wie had er in de jaren vijftig al gehoord van mondhygiĂŤniste of activiteitenbegeleider?

Een intieme en indrukwekkende levensgeschiedenis van een geliefde koningin en een portret van een veelbewogen eeuw. Niet eerder verscheen een zo uitgebreide biografie van Juliana. Biografe en sociologe Jolande Withuis kon haar werk baseren op brieven en ander nooit eerder gepubliceerd materiaal.

Hindergroen

14,99

Paperback Ook als ebook

Annegreet van Bergen

Juliana

12,50

Paperback Cadeautip: Gouden jaren wenskaarten in bewaardoos

9,99

2 | www.blz.nl boeken voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.

39,99

Gebonden Ook als ebook


De nieuwe A.F.Th.

Chantal van Gastel en Priscilla van Gastel Zonder jou

Oscar staat op het punt zijn vrouw Valerie en hun zoon Mick te verlaten. Mick lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis die zo ontwrichtend is dat Oscar het niet meer kan verdragen. Terwijl het gedrag van Mick angstaanjagend uit de hand loopt, probeert Valerie zichzelf en haar kind te beschermen. Maar hoe doe je dat, als het grootste gevaar van hemzelf afkomstig is?

19,95

Paperback Ook als ebook

A.F.Th. van der Heijden

Marieke Nijkamp

De relatie tussen Nico Dorlas en zijn jongere vriendin Désirée staat op springen. Dorlas’ drank- en drugsconsumptie, zijn handtastelijkheid en zijn aan paranoia grenzende verlatingsangst vormen een dodelijke combinatie. Als Désirée de benen neemt, rest Dorlas één conclusie: zij moet sterven, en hij zal met zijn vriendin ten onder gaan.

Uiterst minutieus volgt 54 minuten vier jongeren tijdens een schietpartij op een middelbare school. Verteld vanuit verschillende perspectieven kom je achter de motieven van de schutter en word je als het ware de terreurdaad ingezogen.

Kwaadschiks

29,99

54 minuten

17,95

Paperback Ook als ebook

Paperback Ook als ebook

Box-set

Marjolein Dubbers Het energieke vrouwen voedingskompas

Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door als vrouw je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft je concrete handvatten op het gebied van voeding en hormonen. Vrouwen krijgen de regie over hun energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.

20,-

Paperback Ook als ebook

James Dashner

David Baldacci

De succesvolle Young Adult-trilogie, verfilmd als The Maze Runner, nu in een voordelige box. Nadat zijn geheugen is gewist, wordt Thomas wakker in een grote open ruimte met gigantische muren eromheen. De jongens die er al wonen hebben geen idee wat ze er doen of waar ze vandaan komen. Thomas zet alles op het spel om uit het labyrint te ontsnappen.

Het vierde deel in de zeer succesvolle John Puller-serie van bestsellerauteur David Baldacci. Dertig jaar geleden raakte John Pullers moeder vermist. Ondanks een uitgebreide zoektocht en intensief onderzoek, werd er nooit meer een spoor van haar gevonden. Maar dat was toen…

3x paperback in een box

Paperback Ook als ebook

Box De Labyrintrenner

Niemandsland

29,99

Titels zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar als ebook

19,99

Iedere bladzijde een eigen verhaal | 3


Stefan Hertmans De bekeerlinge

Fictie

Met zijn meesterlijke verbeeldingskracht en stilistisch vernuft brengt Hertmans in zijn nieuwe roman de middeleeuwen tot leven, een huiveringwekkende tijd die opvallend sterk lijkt op de onze: godsdienstoorlogen, geweld, vluchtelingen, een wereld in heftige beweging.

19,99

Gebonden Ook als ebook

Stephenie Meyer

John Grisham

Jojo Moyes

In deze bloedstollende pageturner moet een voormalig geheim agent nog één laatste zaak op zich nemen om haar naam te zuiveren – en haar leven te redden…. Stephenie Meyer is de bestsellerauteur van de Twilight-Saga waar wereldwijd miljoenen boeken van zijn verkocht!

Advocate Lacy Stolz wordt benaderd door de geroyeerde advocaat ‘Rick’. Hij zegt een corrupte rechter in Florida te kennen die grote sommen geld heeft verduisterd. Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning zal opleveren. Maar voor de advocaat die deze zaak op zich neemt, zal het zeer gevaarlijk kunnen worden. Levensgevaarlijk…

De 14-jarige Sarah leert van haar grootvader op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Maar als het noodlot toeslaat, staat Sarah er alleen voor. Dan ontmoet ze bij toeval Natasha, advocate Jeugdrecht, die haar een helpende hand biedt. Dat zet echter hun beider levens op zijn kop…

De chemicus

19,99

Paperback Ook als ebook

De klokkenluider

19,99 Gebonden 24,99 Paperback

Ook als ebook

4 | www.blz.nl boeken voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.

Dans met mij

19,99

Paperback Ook als ebook


Ebook-pakket cadeau ! *

159,incl. 4 ebooks*

Haarscherp E-lnk® Carta beeldscherm in hd-resolutie – leest net zoals op papier Waterbestendig door speciale coating: perfect voor gebruik bij het zwembad of aan zee Verlicht E-Inkscherm om in het donker te lezen Lees met één hand: blader ook met een tik op de rug

Ideaal voor mensen die dyslectisch zijn: door speciaal aangepast lettertype Dyslectic Geïntegreerde wifi-verbinding, om ebooks te downloaden via de geïntegreerde store van je boekhandel; geen kabel meer nodig Open systeem – lees ebooks in ePub-, pdf – en txt-formaat (met en zonder Adobe DRM)

Koop de tolino vision HD en maak gebruik van de geïntegreerde shop van je Blz.-boekhandel met meer dan 1,5 miljoen ebooks! Betaalgemak door: direct betalen met iDEAL, Boekenbon, Creditcard of Paypal op je ereader.

Bij aankoop van de tolino ereader ontvang je deze 4 ebooks cadeau* Deze aanbieding geldt voor alle tolino-ereaders. Kijk op www.blz.nl/tolino-ereaders voor alle modellen.

Voor meer informatie en downloaden, ga naar www.blz.nl/ebooks * Dit ebook-pakket heeft een waarde van € 39,96; deze actie is geldig t/m 31 december 2016

Iedere bladzijde een eigen verhaal | 5


Mirjam Oldenhave Veel Mees Kees

Bundeling van Mees Kees- Een pittig klasje en Mees Kees op de kast. Mees Kees is stagiair. Dat betekent dat hij meester wil worden, maar hij moet het nog leren. Daar willen de kinderen van klas 6b hem graag bij helpen!

Kinderboeken

Gebonden

14,99

OP=OP Het nieuwe boek over De Gorgels

Jochem Myjer

Keir Radnedge

Het is een koude dag als Gorgel Bobba wordt geboren. ’s Nachts moet hij naar school om te leren over dieren, planten én natuurlijk mensenkinderen! Bobba is een van de snelste Waakgorgels-in-opleiding en als hij na een paar jaar zijn diploma ontvangt, geeft de Grijze Gorgel hem de foto van het jongetje over wie hij moet gaan waken…

Gymtas De Gorgels

Dit is alweer de achtste editie van het Wereld Voetbal Recordboek (256 pagina’s). Het staat boordevol feiten, records en verhalen, en bevat informatie over EK’s en WK’s. Dit alles, samen met de fantastische foto’s, maakt dit boek tot een must have voor iedere jonge voetbalfan (vanaf 10 jaar)!

Gebonden

Schoencadeautje goedgekeurd door de Grijze Gorgel.

De wereld van de Gorgels

14,99

Wereld Voetbal Recordboek 2017

4,99 per stuk

6 | www.blz.nl boeken voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.

Gebonden

24,99


Op avontuur met Woezel & Pip

Guusje Nederhorst

Woezel & Pip - Verstoppertje Woezel & Pip spelen verstoppertje met hun vriendjes in de Tovertuin. Hoor je ze giechelen, niezen of stiekem een scheetje laten? In dit vrolijke geluidenboek met zes herkenbare geluiden komt de Tovertuin tot leven. Laat je kind tijdens het (voor)lezen zelf op de geluidenknopjes drukken en beleef het spannende verhaal.

Gebonden

16,50

Guusje Nederhorst

Woezel & Pip - Op zoek naar de Sloddervos Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt het soms door... de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft de Wijze Varen gezegd. Woezel en Pip geloven er niks van.

Gebonden

Guusje Nederhorst

Woezel & Pip - Buiten spelen Woezel en Pip zijn dol op buiten spelen! Ze gaan steppen, vliegeren, van de glijbaan en spelen in de zandbak, samen met hun vriendjes in de Tovertuin. Doe mee en maak de puzzels in dit speelse puzzel- en verhalenboek

Gebonden

12,99

9,99

5,-

5,-

5,-

Guusje Nederhorst

Guusje Nederhorst

Guusje Nederhorst

Het is winter in de Tovertuin. Het is koud en glad buiten, maar er is nog geen sneeuw. Gelukkig weet de Wijze Varen raad en al snel is de hele Tovertuin wit. Nu kan de sneeuwpret echt beginnen!

Vandaag is het Kerstmis! Woezel en Pip hebben kriebels in hun buik. Maar in alle drukte zijn ze vergeten een kerstboom te halen. Tante Perenboom stuurt Woezel en Pip snel naar het kerstbomenbos. Ze komen terug met een wel heel bijzonder boompje...

Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel wil al zijn vriendjes vertellen hoe lief hij ze vindt. Maar de allerliefste is toch wel‌ Pip!

Woezel & Pip - Sneeuwpret

Gebonden

5,-

Woezel & Pip - Kerst in de tovertuin

Gebonden

Woezel & Pip - Ik vind jou zo lief

Gebonden

5,-

5,-

Iedere bladzijde een eigen verhaal | 7


De nieuwe Harry Potter

J.K. Rowling

Harry Potter

Harry Potter en het Vervloekte Kind (Deel 1 en 2) Het achtste verhaal, negentien jaar later. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen, lijkt alles nog ingewikkelder. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Paperback

Dermot Power

Het artwork van de film Fantastic Beasts and Where to Find Them Je wordt meegenomen op een magische reis door een ontwerpproces dat even bijzonder is als de wereld van Newt Scamander: van de eerste bijeenkomst van de kunstenaars, ontwerpers en filmmakers tot de magische periode waarin de film daadwerkelijk is geproduceerd in de Leavesden Studios.

Gebonden

49,95

19,90

Ian Nathan

Mark Salilsbury

Kijk mee hoe regisseur David Yates en producer David Heyman Fabeldieren en waar ze te vinden, het nieuwe avontuur van J.K. Rowling, hebben verfilmd. Maak kennis met Newt Scamander, magie-zoรถloog, en de belangrijkste personages, plaatsen, dingen en dieren waar hij mee te maken krijgt in het New York van de jaren twintig.

Neem plaats op de voorste rij en wees getuige van de magie die J.K. Rowlings script voor Fantastic Beasts and Where to Find Them tot een film heeft omgetoverd. Dit boek bevat uitneembare reproducties van papieren rekwisieten uit de film, laat je kijken met de ogen van de creatieve talenten die deze filmmagie hebben gemaakt.

Gebonden

Gebonden

Beleef de magie: Het boek bij de film Fantastic Beasts and Where to Find Them

19,99

8 | www.blz.nl boeken voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.

Een koffer vol Fabeldieren: Ontdek de magie van de film Fantastic Beasts and Where to Find Them

45,-


Koop je boekcadeaus ook online bij jouw favoriete boekhandel! Ook voor al je online boekbestellingen kun je terecht bij je favoriete boekhandel. In onze internetwinkel hebben we een assortiment van bijna drie miljoen fysieke boeken en ruim twee miljoen ebooks. En voor de toptitels geldt: Vóór 23.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Ideaal dus als je een keer geen tijd hebt om naar de winkel te gaan of als het weer tegenzit. Natuurlijk moet je het dan wel doen zonder deskundig advies van de boekverkoper, maar ook daarin vind je op onze website de nodige hulp. Onze toplijstjes zijn gebaseerd op de meest recente verkoopcijfers en onze tips en ‘boeken in het nieuws’ worden bijna dagelijks ververst. Bovendien brengen wij je graag op de hoogte van de bestsellers die in het verschiet liggen. Daarnaast vind je online ook een actuele agenda van de activiteiten van de boekhandel bij jou in de buurt. Kortom: het beste alternatief voor jouw favoriete boekhandel is de favoriete boekhandel online.

Gratis bezorging & cadeauverpakking*

Nog even kort de voordelen van jouw online boekhandel: Gratis verzending* Gratis cadeauverpakking* Gratis retourneren in bijna 100 boekhandels Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken** 30 Dagen bedenktijd voor bezorgbestellingen Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd Keuze uit bijna 3 miljoen boeken en 2 miljoen ebooks Betaal met iDEAL, CreditCard of achteraf of kies voor afhalen en betalen in de boekhandel Volg je bestelling via Track & Trace van PostNL Volledig geïntegreerde webshop op de tolino ereader *

Actieperiode is van 17 november t/m 26 december 2016 en alleen geldig voor boekbestellingen via www.blz.nl, die in Nederland en België worden bezorgd. Per bestelling ontvang je 1 cadeauverpakking (23,5 x 30 cm) gratis; deze actie geldt zolang de voorraad strekt. ** In Nederland geldt de wet op de vaste boekenprijs, welke uitgevers en importeurs van Nederlandstalige en Friese boeken verplicht een vaste prijs te hanteren. (www.cvdm.nl/vaste-boekenprijs)

Waar vind je onze boekhandel online? Het adres van onze website vind je op de voor- en achterzijde van deze folder. Bovendien kun je ons vinden via www.blz.nl.

100% stedengidsen in een nieuw jasje en heten vanaf nu time to momo Vanaf

14,95

100% is vanaf nu time to momo en deze restyling vieren we graag samen met jou. Daarom ontvang je door middel van onderstaande kortingsbon € 4,- korting op een time to momo stedengids naar keuze.

KORTINGSBON Tegen inlevering van deze bon bij de Blz.-boekhandel krijg je 4,00 korting op een time to momo stedengids. Geldig t/m 27 januari 2017. *Actienummer: 502-77094

LEVER DEZE BON IN BIJ JE BLZ.-BOEKHANDEL Iedere bladzijde een eigen verhaal | 9


Johanna Basford Johanna’s kerst

Non-fictie

Pascale Naessens

Puur Pascale – beter eten is beter leven Pascale verwerkt pure en natuurlijke producten tot meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten. Dit boek is het meest complete en vernieuwende van haar reeks kookboeken. Pascale Naessens leerde haar lezers dat ze volop kunnen genieten van lekker, voedzaam en gezond eten. Ze zette een hele beweging op gang die nog steeds groeit.

29,99

Gebonden Ook als ebook

Johanna Basfords kerstfeest wacht erop om tot leven te worden gewekt met kleur. 96 pagina’s vol fascinerende illustraties om in te kleuren en op zoek te gaan naar de kerstvogeltjes die zich hebben verscholen op de bladzijden. Dit kerstkleurboek laat alle magie zien die Kerstmis met zich meebrengt.

Paperback

12,50

Het beste uit delicious. Delicious bestaat 10 jaar en dat vieren we met dit extra dikke jubileumboek. Met 212 favoriete recepten, gebaseerd op 10 pijlers: seizoen, lokaal, bewust, avontuur, aandacht, comfortfood, trends, samen, passie en feest. Makkie Mulder: ‘Kook zo delicious. mogelijk, altijd!’

Gebonden

29,95

Rens Kroes

Francois-Régis Gaudry

Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfoodrecepten die lekker smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen. Bovendien laat Rens zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks.

Vergroot je productkennis en leer alles over grote chefs, culinair-historische weetjes, de beste dranken en de bereiding van klassieke gerechten. Naast een heleboel basiskennis, weetjes en goed bewaarde culinaire geheimen vind je in Bon Appétit vele recepten.

On the go

14,99

Paperback Ook als ebook

10 | www.blz.nl boeken voor 23.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.

Bon Appétit

Gebonden

34,95


Michel van Egmond

Ysbrand van der Werf

Michael Kinsley

De wereld volgens Gijp, een boek om te lachen en te huilen tegelijk. Een hartveroverend en bij vlagen excentriek relaas over de dood, over de liefde tussen vader en zoon, over humor als er eigenlijk niets te lachen valt, over verlies en schuldgevoel, maar bovenal over de kracht van voetbal als bron van troost.

Het grote slaapboek van onderzoeker Ysbrand van der Werf behandelt onderwerpen als: Hoe ziet slaap eruit? Word je creatief van slapen? En slaap je voor het verleden of voor de toekomst? Alles wat we weten over onze nachtrust komt voorbij.

Een vrolijk boek over dood en vergankelijkheid! Journalist Michael Kinsley werd op zijn vijftigste gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson. Zijn gedachten over leven en dood, dromen, ambities, slagen, falen, geld, macht en roem boekstaafde hij met een meesterlijke mengeling van tegendraadse humor en ernst in zijn verrassende Ouderdom. Een gids voor beginners.

De wereld volgens Gijp

Iedereen slaapt

17,50

Paperback Ook als ebook

19,99

Paperback Ook als ebook

Ouderdom. Een gids voor beginners

16,95

Gebonden Ook als ebook

Nu tijdelijk

Nu tijdelijk

69,95

69,95*

*

Noordhoff Atlasproducties

Noordhoff Atlasproducties

Een spectaculaire ontdekkingsreis langs het erfgoed van Nederland. Monumentaal overzichtswerk: het erfgoed van Nederland in meer dan 1000 kaarten en afbeeldingen. Over kastelen, molens, parken, sportpaleizen, volksfeesten, bloemencorso’s, de oudste voetbalclubs, popmuziek, straatnamen en nog vele honderden onderwerpen meer. Speciale aandacht voor Nederlands erfgoed in het buitenland.

De hoofdstad van Nederland in al haar facetten. De honderden kaarten, afbeeldingen en foto’s in deze atlas geven een beeld van onze hoofdstad in al haar facetten. Over de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams, oude en nieuwe geloven, het Leidseplein en de tuindorpen, het Concertgebouw en de dancescene.

De Bosatlas van het cultureel erfgoed

Gebonden

69,95*

*Deze actieprijs is geldig t/m 31 december 2016; daarna € 119,95

De Bosatlas van Amsterdam

Gebonden

29,95

Noordhoff Atlasproducties De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland

Een ontdekkingsreis door de geschiedenis van ons land. Neem met De Bosatlas van de geschiedenis van Nederland een sprong in het verleden en ontdek onze vaderlandse geschiedenis. Een reis die start in de prehistorie – met haar ijstijden en hunebedden – en eindigt in de moderne tijd, met aandacht voor koude oorlog, immigratie en vredesmissies.

Gebonden

69,95*

*Deze actieprijs is geldig t/m 31 december 2016; daarna € 119,95

Iedere bladzijde een eigen verhaal | 11


MET 3,45 KORTING

Van 19,95 voor

16,50

Andy Griffiths & Terry Denton Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?

Vraag je je soms af waar ideeën vandaan komen en hoe je een verhaal vertelt? Kriebelt het bij jou ook om zelf te schrijven of te tekenen? Wil je weten wat het verhaal is achter de Boomhut-boeken van Andy en Terry? Pak je stiften, kleurpotloden, pen en papier en verzin de gekste cartoons, de mafste wezens en de ongelooflijkste verhalen!

12,50

Gebonden Ook als ebook

Dalai Lama, Desmond Tutu en Douglas Abrams Het boek van vreugde

Een wijs en inspirerend boek van twee Nobelprijswinnaars en oude vrienden. Ze kijken terug op hun lange en veelbewogen levens en geven antwoord op de belangrijke vraag: hoe kunnen we vreugdevol leven ondanks het verdriet en de tegenslagen die bij het leven horen?

Gebonden

19,95 Met kortingsbon 16,50

Deze kortingsbon is geldig t/m 1 februari 2017. ISBN 9789402718003. Actienummer : 902-20524

LEVER DEZE BON IN BIJ JE BLZ.-BOEKHANDEL

Nu tijdelijk

15,-* Victor Mids en Oscar Verpoort

ANWB

MINDF*CK: 101 illusies & experimenten

Ontdek Nederland

Ervaar nu zelf hoe makkelijk jouw eigen brein je voor de gek houdt! In MINDF*CK geven Victor Mids en Oscar Verpoort voor het allereerst de geheimen prijs achter de meest spectaculaire illusies uit het populaire tv-programma. Na het lezen is niemand in je omgeving meer veilig voor de kracht van de MINDF*CK!

Een actueel portret van Nederland met essays over de cultuur, geschiedenis en gebruiken, met achtergronden, wandelingen door steden en dorpen, uitstapjes in de natuur, talrijke stadsplattegronden en kaarten en persoonlijke adresjes. Inclusief uitneembare kaart, routekaarten en plattegronden. Boordevol tips voor actieve en creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan.

Paperback

24,95

Paperback

15,-*

*Deze actieprijs is geldig t/m 31 december 2016; daarna € 17,95

www.blz.nl Uitgave: Blz. boek- en kantoorvakhandel, onderdeel van Libris Blz. B.V., Postbus 150, 3870 CD Hoevelaken. Tel. 033-2532367. © Libris Blz. B.V. Hoevelaken. Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2016 tenzij anders vermeld of zolang de voorraad strekt. Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Het is mogelijk dat bij het uitkomen van de folder een enkel artikel nog niet voorradig is.

Blz kerstfolder 2016 blader (1)  
Advertisement