Page 68

Med DigiNat 1 skal du arbejde med bondegårdens dyr og planter, din krop og sundhed, himlens stjerner, planeter og måner, årstider, dit hjem med el og vand og blomstrende planter. Du kommer til at sammenligne din egen verden og måde at leve på med andre børns, både børn du kender og børn i andre dele af verden. Du skal på tur, undersøge og finde ligheder, forskelle, systemer og sammenhænge. Du kommer til at bruge lup, termometer, kamera, internettet og andre hjælpemidler og værktøjer. Du skal tegne, fortælle, og lave udstillinger om det du lærer. Undervejs vil du møde og bruge nye svære, sjove og lange ord. Til slut i hvert tema kan du teste, om du får lært det du skal.

DigiNat 1 – 6 har en tydelig progression og er tilrettelagt med afklaring af forforståelse, faglig læsning og skrivning, undervisning i naturvidenskabelige metoder og tankegange og en løbende færdighedsevaluering. Til hver elevbog hører en Lærerens bog med kopiark, der vejleder læreren i at gennemføre en undervisning som lever op til Fælles mål for natur/teknik. DigiNat 1 Kari Astrid Thynebjerg og Magnus Nielsen © DigTea, København 1. udgave, 1. oplag 2011 Forlagsredaktion: Hanne Bjerre Hansen Grafisk tilrettelægning og illustration: Mette Bødker Tryk: Tarm Bogtryk A/S Dette er et engangsmateriale. Kopiering forbudt.

Diginat ISBN 978-87-92767-60-8

DigTea

digtea.dk

DigiNat 1  

DigiNat 1 - er tilrettelagt med kapitlerne Bondegården, Din krop, Himmelrummet, Årstider, Hjemme hos dig og Blomster i alle farver og lægger...