Page 1

Møde- og kommunikationsspil med en fantastisk virkning

Klar besked på en nem og sjov måde Gør det sjovt og nemt at målrette en hvilken som helst afdeling / hele organisationen. Om det er værdiarbejde, strategisk udvikling, produktudvikling, værkstedsmøder, nye rutiner, startskud for en process eller som afslutning, så opnås der resultat.

Fremhæv værdier og gnist Skab gnisten til fælles resultat. Vis hvordan værdierne kan bruges af den enkelte medarbejder. Gør de bløde værdier målbare og opnå viden, der dokumenterer situationen og støtter udviklingen i det praktiske arbejde.

Kontakt forhandler John Larsen Ringtoften 111 – 2740 Skovlunde – Tlf.: +45 42 77 78 79 info@identitet.dk – www.identitet.dk – CVR: 21671843


Målret med forståelse

Det er muligt at afholde spillet selv eller få leveret skræddersyede spørgsmål på en sådan måde, at der tages udgangspunkt i den aktuelle forståelse / situation. Derfor kan DialogVærktøjet målrette alt lige fra samarbejde og produktkvalitet til ledelse, økonomi, salg og markedsføring. DialogVærktøjet afsluttes med facit, inspiration og eventuelt præmieuddeling. Brug DialogVærktøjet til gå hjem-møde i afdelingen eller ved samling af alle medarbejdere.

Gør op med magt og megafoner DialogVærktøjet hjælper både ledelse og medarbejdere til at skabe rummet, hvor socialt og fagligt går op i en højere enhed. Der opnås et større kendskab til hinandens hensigter.

Der går sport i at drøfte spørgsmålene, gætte og give udtryk for egne synspunkter. Det bliver tydeligt at magt og megafoner afløses af ansvar, aftaler og kommunikation, der fungerer i den praktiske hverdag.

Kontakt forhandler John Larsen Ringtoften 111 – 2740 Skovlunde – Tlf.: +45 42 77 78 79 info@identitet.dk – www.identitet.dk – CVR: 21671843

Dialogværktøjet fantastisk virkning  
Dialogværktøjet fantastisk virkning  

DialogVærktøjet bruges til at målrette den aktuelle kommunikation og skabe fælles retning. Spillet er særdeles effektivt til at tydeliggøre...

Advertisement