Page 1

Annoncetillæg

THE WORLD OF HUGO BOSS 2010

Annoncetillæg

BOSS Store Copenhagen Østergade 15

HUGO BOSS_side 1


BOSS Black

BOSS 0289/S

HUGO BOSS Nordic ApS Phone +45 33 188000 www.hugoboss.com

Annoncetillæg

BOSS Store Copenhagen Østergade 15

VIND For 45.000,- kr. fra BOSS butikken. Deltag i lodtrækningen om et valgfrit HUGO BOSS outfit til en værdi á 15.000,- kr. Kom ind i BOSS butikken på Østergade 15 og tilmeld dig. Vinderen for direkte besked.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter og gælder ikke for HUGO BOSS medarbejdere.

HUGO BOSS_side 2


Annoncetillæg

www.madsdamgaard.com

Det danske datterselskab, HUGO BOSS Nordic ApS har hovedsæde i København, og varetager distributionen af HUGO BOSS’ kollektioner i norden.

Foto: Mads Damgaard

HUGO BOSS Nordic har flere Flagship Stores i Skandinavien, hvilket giver os førstehåndsviden om vore kunders behov, og et godt kendskab til markederne.

HUGO BOSS repræsenterer mode og livsstil i hele verden. HUGO BOSS er sofistikeret design af høj kvalitet, og er via mærkerne BOSS og HUGO repræsenteret i over 110 lande.

HUGO BOSS’ kultur er unik på mange måder. Den tilbyder et dynamisk miljø, som opmuntrer til kreativitet og fornyelse på alle niveauer, hvilket genspejles i vore mange kollektioner. Teamet af designere udfordrer hver sæson grænserne indenfor mode og design ved hjælp af kreative og originale ideer, der inspirerer og tilfredsstiller vore kunders ønsker og behov.

BOSS butikken er flyttet til flotte nye lokaler i Østergade 15 i en smuk og historisk bygning. Vi har omhyggeligt udtænkt en indretning af belysning og inventar, der bidrager til en behagelig, afslappet og inspirerende oplevelse i butikken. En oplevelse der bliver forstærket af den exceptionelle kundeservice, som vore kunder fortjener. Jeg håber, at du vil nyde læsningen af denne avis, og det vil give dig indsigt i HUGO BOSS’ verden. På vegne af HUGO BOSS vil jeg byde dig velkommen indenfor i vores nye BOSS butik i hjertet af København. Gareth Incledon Managing Director HUGO BOSS Nordic ApS

CONTENTS 05

13

04

THE WORLD OF HUGO BOSS

05

FLAGSHIP STORE COPENHAGEN

06

COLLECTIONS OF HUGO BOSS

08

BOSS BLACK: L.A. STORY

10

SPORT SPONSORSHIP

11

BOSS GREEN

12

BOSS SELECTION: THE LAB OF LUXURY

13

HUGO: CONTEMPORARY FASHION FOR URBAN CREATIVES

14

BOSS ORANGE

14 HUGO BOSS_side 3


Annoncetillæg

THE WORLD OF HUGO BOSS 01. HUGO BOSS HUGO BOSS er verdenskendt for karakteristisk, innovativ mode. Repræsenteret i mere end 110 lande med mærkerne BOSS og HUGO, er HUGO BOSS et synonym for udsøgt design og produkter af høj kvalitet. Alle HUGO BOSS kollektioner understøttes af globalt gennemførte præsentationer i mere end 6.100 salgssteder verden over. Reklamekampagner og internationale fashion events for hver enkelt kollektion har til formål at visualisere og forstærke kollektionerne skabt af HUGO BOSS. 01

02. ARTS SPONSORSHIP Sammen med Guggenheim Foundation har HUGO BOSS oprettet HUGO BOSS PRIZE: En internationalt berømt pris inden for moderne kunst. Ud over utallige udstillinger i samarbejde med kunstnere opmuntrer HUGO BOSS også værdsættelsen af kunst blandt medarbejdere, hvoraf mange tager aktivt del i og støtter disse bestræbelser på området.

02

03. HUGO BOSS iPHONE APPLICATION Den nye iPhone applikation giver brugeren en verden af informationer om BOSS Black, BOSS Orange og HUGO kollektionerne. Sammen med key looks, videoer, backstage materiale om modeshows og kampagne fotosessions, såvel som en global Store-locator, giver den adgang til et hidtil ukendt Color Matching Tool. iPhone brugere kan tage fotos af deres eget tøj, og så vil applikationen automatisk finde tilbehør i matchende farver fra de seneste BOSS og HUGO kollektioner. 03

04. HUGO FRAGRANCE HUGO duften kan med stor fornøjelse præsentere lanceringen af ‘One Fragrance, One Tree’, et nyt, bæredygtigt initiativ inspireret af HUGO Fragrances forbrugernes stadigt stigende øko-bevidsthed. For hver »special edition« duft af HUGO Element og HUGO Man bliver der plantet et træ i Amazonas regnskoven i Peru. Med sin tydeligt iltflaske-inspirerede flakon var det oplagt for HUGO Element at deltage i beskyttelsen af Amazonas regnskoven, »Jordens lunger«.

04 ONE FR AGR ANCE, ONE TREE

HUGO BOSS_side 4


Annoncetillæg

FL AGSHIP STORE COPENHAGEN

Foto: Mads Damgaard

www.madsdamgaard.com

ØSTERGADE 15

01

01 BOSS butikkens personale Bygningen, som den nye BOSS Flagship Store har til huse i, har en interessant historie. Omkring år 1650 var det hjem for Karel van Mander, som var kongelig hofmaler for Kong Christian IV. Adressen rummede både hans atelier på første sal og hans private kunstværelse. BOSS butikken på 384 m2 fører alle herre- og damekollektionerne inden for BOSS, samt HUGO’s avantgarde herrekollektion. Stueetagen er dedikeret til de casual herrekollektioner og de feminine, elegante kollektioner til kvinder. Første salen, hvor de originale lofter og gulve er bevaret, understreger den elegante og maskuline stil som findes i HUGO BOSS’ konfektions kollektioner til mænd.

kollektionerne. Derfor er der sammensat et team af de dygtigste sælgere med erfaring fra konfektion og mode branchen med hver deres kompetence område. Deres erfaring spænder bredt, lige fra skræddere til stylister med mange års erfaring. Fremragende produkt ekspertise og høj kvalitet, gør det muligt for BOSS butikken at give vore kunder den exceptionelle service som de fortjener. De har alle det fælles ønske om at efterleve HUGO BOSS’ høje standard. Et besøg skal for dem være en oplevelse. og med deres kompetancer har de al god grund til at sætte målet højt.

HUGO BOSS ønsker at servicere vore kunder med den bedste og mest kompetente vejledning indenfor alle

HUGO BOSS_side 5


Annoncetillæg

COLLECTIONS OF HUGO BOSS Hovedbrandet BOSS, hvis dynamiske og fortsatte vækst i mange år har været drivkraften bag koncernens succes, omfatter i dag fire linjer: BOSS Black, BOSS Selection,

BOSS Orange og BOSS Green. HUGO derimod består at et enkelt avantgarde mærke. Begge brands spiller en vigtig og afgørende rolle i HUGO BOSS’ livsstilunivers.

BOSS BLACK er alsidig mode med et stort udvalg af elegante moderne klassikere inden for business og casual wear. Et perfekt look til den raffinerede stil.

BOSS SELECTION herretøjslinie repræsenterer den eksklusive del i BOSS’ brandunivers. Her kombineres klassisk BOSS design med udsøgte materialer og fremragende håndværk af fineste kvalitet.

BOSS Black Womenswear: Inspireret af den rolige Los Angeles livsstil fortæller BOSS Black sommerkollektionen en »L.A. Story«. Fokus i denne sæson er på forskellige detaljer og rene linier. Sommer city looks og eksklusive business styles giver linierne figur. Det klassiske snit i kjoler og korte jakker med bælter i taljen, der tilfører kollektionen et trendy look.

»Uptown Americans« er temaet for den nye kollektion, der bringer minder frem om stemningen på det øvre Manhattan, hvor en moderne attitude let blandes med sikker og varig æstetik. Kollektionens luksuriøse fokus rykker endnu engang klart i forgrunden: Blazerne i silke/cashmere, giver looket en rig glans.

BOSS Black Menswear: Sommerkollektionen genskaber den tilbagelænede livsstil i Los Angeles, hvor city elegance og den afdæmpede stemning på vestkysten går let i spænd. Kollektionen fokuserer på kombinationer af formel og elegant stil med uformelle accessories. Den klassiske jakke sat sammen med et par casual chinos – giver et overraskende, moderne look.

HUGO BOSS_side 6

BOSS GREEN er en aktiv, sports- og fritidskollektion af højeste kvalitet, og hver sæson lanceres en professionel golf kollektion. Den nye kollektion er inspireret af jetsettet i de tidlige 60’ere – en tid, der var under indflydelse af stilikoner som Frank Sinatra og Dean Martin. Det søde liv ved Rivieraen i den periode er afspejlet i farverne: Navy blå, grøn og bløde pastelfarver forener looket med et forfriskende og moderne flair. Casual korte jakker og overdele i sommer lette materialer bæres over en T-shirt med cool grafik.


Annoncetillæg

BOSS ORANGE består af leisurewear for mænd og kvinder, der foretrækker et stilfuldt, sporty og overraskende look. Udtryksfulde materialer kombineres på en ny og anderledes måde med snit, kontrast farver og mønstre, der appellerer til den modebevidste, som kan lide at eksperimentere med sine outfits. BOSS Orange Womenswear: Sommer 2010 kollektionen præsenterer et urbant og friskt look. Med udgangspunkt i 50’ernes vintage, denim looks tiltrækker kollektionen den feminine city-kvinde, som foretrækker at være laidback, men samtidig glamourøs, og som tør mixe sine outfits. Gulvlange, lette nederdele sammensat med et trashy look af denimjakker. De bløde farver i kollektionen går hele vejen fra hvid, lilla og stærk pink, til sølv og sort. Snittene er strømlinet og casual. BOSS Orange Menswear: I de smarte sommer-looks smelter Creative Director, Eyan Allen, 50’ernes årgangsdenim og arbejdstøj sammen med nutidige og koncept betonet elementer. BOSS Orange repræsenterer livsstilen i verdens store, globale byer. Med inspiration fra 50’ernes Miami udgør denim et autentisk look i forvaskede overalls, skræddersyede årgangs jeans og en ny fortolkning af den klassiske denim skjorte.

HUGO er til den innovative mand og kvinde med en ung, trendy holdning til moden. Kollektionerne har kropsnære silhuetter og arkitektoniske linjer. HUGO Womenswear: HUGO looket i sommeren 2010 er frisk og sexet. Snittet i sommerkollektionen er rent og lineært, bløde materialer gør dem yndefulde og feminint lette. Inspirationen kommer fra havet, hvor tidevandets fejende bevægelser er kontraster til klarhed og stilhed. Farveskalaen er hvidt og blåt sammen med strålende rød. Hør og bomuld forener silke med en vasket effekt. HUGO Menswear: En tilbagelænet sommerstemning møder præcise detaljer og klassisk skræddersyning. Lette transperante skjorter, korte bukser og ærmeløse veste, forener lækkert hør og bomuldsvoile som giver tøjet lethed. Sofistikerede snit og usædvanlige revers tilføjer et arkitektonisk look. For yderligere information: HUGO BOSS Nordic ApS, tlf. 3318 8000.

HUGO BOSS_side 7


BOSS Black

BOSS 0293/S

HUGO BOSS Nordic ApS Phone +45 33 188000 www.hugoboss.com

Annoncetillæg

BOSS Store Copenhagen Østergade 15

BOSS BL ACK L.A. STORY BOSS Black tilbyder et særdeles alsidigt udvalg til mænd og kvinder, der går lige fra det elegante business outfit, til smart, afslappet tøj og hele vejen til udsøgt festtøj. Sko og accessories komplimenterer kollektionerne. Fængslende, anderledes detaljer og rene linjer er fokus for BOSS Black herrekollektionen for sommeren 2010. Inspireret af Los Angeles livsstilen fortæller kollektionen en »L.A. Story«, som sammensmelter den bymæssige elegance med de afslappede vibrationer fra vestkysten. BOSS Black Menswear byder på et city look med lette og alligevel maskuline outfits. Sæsonens palet er dæmpet: Sand og brune toner, skygger af grå og en række blå farver spiller hovedrollen. Den rene hvide og lyseblå tilfører friske sommertoner. En lang række af lækre accessories gør kollektionen komplet.

HUGO BOSS_side 8


Annoncetillæg

I år 2000 introducerede BOSS Black den første BOSS damekollektion. BOSS Black woman har et sofistikeret look med lette og ultra feminine outfits. Denne sæson er nøglen for den afbalancerede forretningskvinde, den tredelte dragt i en letvægtsbomuld bestående af en tætsiddende blazer, vest og bermudas – eller de lange, laidback, boyfriend-style bukser. Farverne er domineret af rød, hvid og grå samt de brune og beige toner. Dyb havblå og intens kiwi-grøn giver de friske kontraster, og materialerne er bomuld og lærredsstoffer kombineret med silke. Siden starten af sommeren har Graeme Black været den eksterne, kreative designer, for BOSS Black woman. Graeme Black er fra Skotland og har mange års erfaring i modeverdenen. Den 42-årige designer, som nu bor i London, har tidligere designet damekollektioner for Salvatore Ferragamo og Giorgio Armani. BOSS Black efterårs- og vinterkollektion, designet af Graeme Black, kan købes fra juli 2010. 01

01

Creative Consultant, Graeme Black

HUGO BOSS_side 9


Annoncetillæg

SPORT SPONSORSHIP 01. GOLF Den professionelle golfspiller, Henrik Stensons officielle turneringstøj er BOSS Green. I samarbejde med Stenson bliver der hver dag valgt et nyt sæt tøj ud til turneringen. HUGO BOSS har siden 2004 været topgolferens officielle sponsor og forsynet svenskeren med tøj fra golf kollektionen. I øjeblikket ligger Henrik Stenson som verdensranglistens nr. 7.

01

02. SAILING HUGO BOSS sponsorerer den engelske skipper, Alex Thomson og hans mandskab med tøj. Siden 2004 har HUGO BOSS været hovedsponsor for Open 60 yachten »HUGO BOSS«, som deltager i forskellige regattaer, events og bådudstillinger – bl.a. Cannes Film Festival, Monaco Grand Prix, Kiel Week og Cowes Week. Siden begyndelsen af 2007 har Alex Thomson været skipper på et helt nyt fartøj og i maj 2010 vil HUGO BOSS lancere den nye båd i London. 02

03. TENNIS Davis Cup er verdens ældste holdkonkurrence. Mere end 142 lande deltager i denne årlige galla begivenhed, hvor deltagerne nyder entusiasmen fra deres hjemlige fans. HUGO BOSS’ deltagelse i tennis begyndte i 1988 og har siden fokuseret på tøj til linjedommere, bolddrenge og officials. Som et resultat heraf er vores kernemærke BOSS repræsenteret i alle Davis Cup begivenheder rundt om i verden. 03

04. FORMEL 1 HUGO BOSS har været partner med McLaren Mercedes siden 1981. Med sæsonens sidste løb i 2008 kunne Lewis Hamilton med succes sætte kronen på sin imponerende karriere med titlen som verdensmester. Den 23-årige brite, som kører for Team Vodafone McLaren Mercedes, blev den yngste Formel 1 vinder i historien. Efter en udfordrende 2009 sæson starter holdet den nye sæson den 14. marts 2010 med to verdensmestre i cockpittet, Lewis Hamilton og Jenson Button. 04

HUGO BOSS_side 10


Annoncetillæg

BOSS GREEN Inspireret af golf smelter kollektionen mode, sport og livsstil sammen til et casual look. Karakteristiske designs og klare farvebegreber udsender et stærkt signal, som er beriget med udsøgt kvalitet, eminent pasform og komfortabelt snit. BOSS Green, der startede i 2004, er udsprunget af den originale BOSS Golf kollektion. Moderne og sofistikeret herretøj i høj kvalitet sammensat med en passion for golfspillet. Kollektionen understøttes af imagekampagner og sponsorater til professionelle golfspillere. 01

BOSS Green står for førsteklasses sportstøj og reflekterer en balance mellem moderne sportstøj og golfmode. Den giver et moderne udseende til golfentusiaster og til dem, som nyder en afslappet livsstil uden for banen. I »Pro Linien« – et lille segment, der kun er teknisk golftøj – spiller en bred vifte af præstationsmaterialer ind. Denne unikke BOSS Green kollektion bæres også af professionelle golfspillere, bl.a. den svenske, Henrik Stenson.

01 Lewis Hamilton og Henrik Stenson spiller golf 02 Chef Desigener, José Janga

Klassiske mønstre, såsom tern, striber og argyles, genfortolkes og skræddersyes til at passe til det typiske BOSS Green look. F.eks. går en stærk bloktern igennem kollektionens forskellige farvegrupper. I denne sæson introduceres for første gang også en denim kollektion med tre forskellige vaske og en ultralet version til sommerens varme. Til efteråret lanceres BOSS Green woman som er designet som et sidestykke til den succesfulde herrekollektion. BOSS Green Womenswear kan købes i BOSS butikken, Østergade 15 fra juli 2010. José Janga fra Caribien er Head of Creative Management og er sammen med hans team, den kreative drivkraft bag BOSS Green siden 2006.

02

HUGO BOSS_side 11


Annoncetillæg

BOSS SELECTION Den luksuriøse BOSS Selection kollektion er en verden af klasse i HUGO BOSS’ univers. Det er her, high end design af BOSS Black kollektionen smelter sammen med udsøgte materialer og fremragende håndværksmæssig udførelse for at skabe mode af den fineste kvalitet. Kollektionen indeholder både klassisk business tøj og afslappet, allround tøj til den sofistikeret mand, som sætter pris på håndlavede detaljer og luksuriøse materialer. Eksklusive sko og tilbehør fuldender BOSS Selection sortimentet sammen med dufte. BOSS Selection blev introduceret i 2004 til luksussegmentet på markedet for internationalt herretøj. Den enestående herretøjskollektion BOSS Selection leverer formfuldendt mode til mænd, som ønsker det ultimative i kvalitet og design. »Uptown Americans« er trenden i den nye kollektion – fremkalder stemningen i uptown Manhattan, hvor en moderne attitude blandes med en sikker og vedvarende æstetik.

HUGO BOSS_side 12


Annoncetillæg

HUGO: CONTEMPORARY FASHION FOR URBAN CREATIVES 01

HUGO Show i Paris

01

HUGO Man blev lanceret i 1993 og er det mest avantgarde mærke inden for HUGO BOSS. HUGO Woman blev skabt i 1998. I dag er HUGO kompletteret med sko og tilbehør samt briller og dufte. HUGO sælges i øjeblikket i 46 lande verden over. Mærkets image styrkes af et karakteristisk forretningskoncept og sæsonbetonede reklamekampagner med deltagelse af internationale fotografer og modeller. Forskellige shows og begivenheder inden for mode, sponsorater og film bringer opmærksomhed til mærket og forener det med en ekstra følelsesmæssig dimension. »For HUGO forår/sommer 2010 kollektion blev jeg inspireret af den tyske kunstner og fotograf Wolfgang Uhlig’s marinebilleder. Det, der fascinerer mig ved Uhlig’s arbejde, er den måde, som han kombinerer natur med arkitektur på, og fortolkede denne ide i kollektionen. Denne sommer er HUGO kollektionen maskulin, skræddersyet og frisk. Farverne er klassiske såsom navy, hvid og lyseblå – alt sammen kombineret med sort og den fremtrædende farve rød – som er vartegnet for HUGO.« Bruno Pieters. HUGO damekollektion efterår/vinter vil kunne købes i BOSS butikken fra juli 2010.

HUGO BOSS_side 13


Annoncetillæg

HUGO BOSS Nordic ApS www.hugoboss.com Phone +45 33 188000

BOSS Orange Design Competition >> www.myparrotdesign.com BOSS Store Copenhagen Østergade 15

BOSS ORANGE Den nye BOSS Orange kollektion udtrykker et direkte budskab gennem dens individuelle mode. Stylingen af kollektionen har et urbant twist af følsomhed og tidløst design. BOSS Orange arbejder med livsstile fra verdens største byer, og fastholder tidsånden af »i dag« på en unik måde. Det nye look, for sommer 2010 kollektion, er let at tage til sig: Inspireret af 50’ernes Miami. EYAN ALLEN HAR VÆRET SENIOR VICE PRESIDENT FOR BOSS ORANGE SIDEN EFTERÅRET 2008. NEDENSTÅENDE INTERVIEW GIVER ET INDTRYK AF DESIGNERENS TANKER BAG BOSS ORANGE. HVORFOR ER BOSS ORANGES NYE RETNING SÅ VIGTIG PÅ DETTE TIDSPUNKT? Eyan Allen: At skabe en kollektion, som er helt forskellig fra konkurrenternes, er dobbelt så vigtigt i dag. Samtidig er det af vital betydning, at vi klart adskiller os fra HUGO og BOSS Black. Modeverdenen genopfinder hele tiden sig selv. For at blive ved med at være foran trenden er det nødvendigt, at vi er på udkig efter friske kilder for inspirationen, og følge med i udviklingen på det globale plan ved at tage påvirkninger fra mode og styling, men også fra de visuelle kunst arter, musik og media.

HUGO BOSS_side 14


Annoncetillæg

01 Brand & Creative Director BOSS Orange, Eyan Allen

VIL DER VÆRE STÆRKERE FOKUS PÅ SPECIFIKKE BOSS ORANGE PRODUKTER? Eyan Allen: Vore største muligheder ligger nu inden for dametøj og accessorices markedet. Vi har designet en kollektion af »must-have-styles«, hvor hver enkelt del bliver noget, man virkelig må eje. HVAD VAR IDEÉN BAG ÆNDRINGEN AF BOSS ORANGE LOGO’ET: Eyan Allen: Vi har designet et logo, der består af B’et og O’et fra BOSS Orange. Det er enkelt, moderne og abstrakt. Det nye symbol vil også blive brugt som et karakteristisk grafisk element i fremtidige kollektioner. HVORFRA FÅR DU DINE IDEER TIL BOSS ORANGE? Eyan Allen: Jeg bliver inspireret af mange forskellige ting, – alt fra rejser og møder med forskellige kulturer, til alle former for kunst. At være åben over for alle disse elementer hjælper en til at holde sig frisk og kreativ. HVORDAN VIL DU BESKRIVE BOSS ORANGE STILEN, OG HVAD ADSKILLER DEN FRA DE ANDRE MÆRKER OG KOLLEKTIONER? Eyan Allen: Visionen er at skabe en kollektion af moderne hverdagstøj, som passer til storbyens mænd og kvinder. Dette vises i en kombination af casual og stilfulde silhuetter, der forener denim, læder og sportstøj med blød skrædderhåndværk. Dette skaber en let, underdrevet fornemmelse, som klart vil adskille os fra vore konkurrenter.

»VI VIL GØRE HVER ENESTE DEL TIL NOGET, MAN VIRKELIG MÅ EJE« 01

»DESIGN IS WHAT YOU MAKE OF F IT« Bliv inspireret og design den næste BOSS Orange Edition T-shirt. Se mere på: www.myparrotdesign.com for mere information. I perioden 1. marts - 30. april 2010.

HUGO BOSS_side 15


Annoncetillæg

HUGO BOSS Nordic ApS www.hugoboss.com Phone +45 33 188000

BOSS Orange Design Competition >> www.myparrotdesign.com BOSS Store Copenhagen Østergade 15

HUGO BOSS_side 16

Signal herretøj  

Signal herretøj fra Wagner. Dette er en pdf fil om Signal herretøj.

Signal herretøj  

Signal herretøj fra Wagner. Dette er en pdf fil om Signal herretøj.

Advertisement