__MAIN_TEXT__

Page 1


2

JOHN FRANDSEN - 27 BUTIKKER SAMLET OM DIT SALG

2018 - ET ÅR I SÆLGERS TEGN Danskerne har taget hul på årets sidste måneder, og man troede, at efter et rekordår i 2017, at nu må lysten til at købe bolig aftage. Men vi kan igen i år se tilbage på et år, hvor købelysten blandt danskerne bestemt ikke er aftaget. Der bliver stadig solgt mange boliger i hele det østlige Jylland og ikke mindst i Horsens Kommune, hvor vi hos John Frandsen, endnu engang kan se tilbage på et år, som ender ud med nye rekorder. Som vi kunne mærke i starten af året, så oplever vi stadig stor interesse fra købere fra de større byer på vores ejendomme i området, der ønsker at få mere for pengene, og som søger mod Horsens og opland. Selvom der er stigning i kvadratmeterpriserne i Horsens, så ligger tallene stadig langt under f.eks. Århus, hvor køberne ikke kan få det samme for pengene. Samtidig oplever vi også, at liggetiderne stadig falder stødt, og ikke kun i Horsens by, men også i byerne omkring. Ifølge tal fra Finans Danmark så er den gennemsnitlige liggetid for parcelhuse i Horsens Kommune faldet med hele 15,78%. Sammenholdt med, at vores sælgere også får mere for deres huse nu end i starten af 2017. I gns. er de realiserede handelspriser steget med over 10%. Altså 10% mere ind på kontoen har parcelhusejerne i udsigt, ved at sælge deres hus i dagens marked.

Udbuddet af boliger i Horsens Kommune ligger på samme niveau her i slutningen af 2018 i hele kommunen, som da vi forlod 2017 og kom ind i 2018. Udbuddet er det samme, men tal fra Finans Danmark, at der bliver handlet et større antal boliger nu end i 2017. Dvs. at når der kommer 50 nye ejendomme til salg, så bliver der også solgt 50 ejendomme.

Fritidshuse

Samme billede viser sig også når vi bevæger os over på sommerhusmarkedet. Vi oplever et marked, med en stigende interesse hos danskerne, i at købe et samlingspunkt, hvor familien kan mødes. I 2017 steg priserne knap 10% i Region Midt, som var det højeste i alle områder i Danmark. Igen i 2018 ser det ud til, at priserne også ender med en samlet stigning på ca. 10%. I gns. får sælgerne en højere salgspris for deres sommerhuse, når de sælger, men til gengæld væbner de sig også med en større tålmodighed, da tal fra Finans Danmark viser en mindre stigning i de generelle liggetider. ”Sommerhusmarkedet er begunstiget af de nye love, der muliggør pensionister at bo helårligt. Der er bedre lånevilkår med 75 belåning, og så har vi ikke mindst også oplevet solide prisstigninger på helårsboligerne. En del af de øgede friværdier i boligen bruges nu på at købe et sommerhus, som familierne kan nyde og have glæde af. Fra ejendomsmægleren er budskabet til dem, der overvejer køb af sommerhus klart ”Kom ind på sommerhusmarkedet NU, og høst fordelen ved den lave rente og inden priserne stiger endnu mere”. Så når vi ser tilbage på 2018 kan vi fastslå, at det i stigende grad bevæger sig fra at væres købers marked og over til at være sælgers marked, både for parcelhusejerne og sommerhusejerne. Anders H. Kristiansen Daglig leder, Ejendomsmælger, MDE

Horsens - Stensballe - Stensballe Strandvej 31

Fantastisk villa med egen skov og fjordudsigt · 270 kvm fantastisk skøn strandvejsvilla med eget skovstykke og fjord udsigt.

· Spisestue med skøn lysindfald, samt dejlg stor opholdsstue med brændeovn.

· 6 soveværelser, 2 badeværelser og gæstetoilet danner rammen til den store familie.

· Dobbelt carport med stort værksteds rum.

· Stor lyst køkken med god skabs-/bordplads og med plads til spise plads.

BOLIGMAGASIN · 4. KVARTAL 2018

· Skøn sydvendt og børnevenlig have, med plads til boldspil, trampolin mv.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

270 m² 2.500 m² 1975 7 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

4.350.000 3.265

Sagsnr:

HOV8020


10 HORSENS - En kommune der omfavner alle

Brædstrup - Nim - Eslundvej 4A

Horsens - Sejet - Sejet Bygade 23

Indflytningsklar tæt på Brædstrup

Udsigt til Horsens Fjord & rolige omgivelser

· 95 kvm ½-dobbelrum m/ enkel have og garage. · Åbent køkken/alrum og 2 store stuer. · Flot lyst badeværelse. · 2 store soveværelser. · Overdækket terrasse.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

95 m² 471 m² 1978 3 C

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.075.000 1.465

Sagsnr:

HOV8075

· 122 kvm perfekt begynder hus, 6 km fra Horsens C. · Mulighed for 4 sovevær. og pænt badevær. · - Hyggelig stue og køkken med udsigt til fjorden. · Garage & stor have med mange muligheder.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

122 m² 1.000 m² 1962 4 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

875.000 1.617

Sagsnr:

HOV8062

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

156 m² 1.036 m² 1800 7 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

595.000 1.823

Sagsnr:

HOV7041

Juelsminde - Klejs - Nøttrupvej 13

Idyllisk og moderniseret bindingsværkshus · 156 kvm flot og moderniseret bondehus i rolige omgivelser i Klejs.

· Gårdsplads med plads til flere biler og en stor carport.

· 4 gode soveværelser, til den store og pladskrævende familie.

· Dejlig naturlig have på 1.036 kvm.

· 2 store stuer med udgang til haven, pænt køkken med dejlig bord-/skabsplads.

BOLIGMAGASIN · 4. KVARTAL 2018

· Ligger i kort afstand til både Juelsminde, Hedensted og Horsens.


Profile for Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

NYT HJEM Magasin uge 45 2018 [Horsens udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked.

NYT HJEM Magasin uge 45 2018 [Horsens udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked.

Advertisement