__MAIN_TEXT__

Page 1

NYT HJEM

Stort udvalg af:  Boliger fra din lokale ejendomsmægler

BOLIGMAGASIN MARTS 2018

Vil du også have din bolig præsenteret i dette magasin, så sæt din bolig til salg hos John Frandsen

Læs inde i bladet: Aarhusianerne valfarter til Skanderborg & Sidste trin i boligraketten er udløst


2

Skanderborg - Hørning - Ry - Odder

Skanderborg - Kirkevej 10

FORÅR = BOLIGSALG

NYHED

Det er nu de fleste boliger bliver solgt

Moderniseret villa i Skanderborg midtby I får her en indlyftningsklar villa, der er passet og plejet. Her er gåafstand til Skanderborg bymidte, hvor der både findes bl.a. skole og indkøb. En sjælden udbydt villa til familien, der ikke vil gå på kompromis.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

165 m² 668 m² 1971 7 C

Kontant: Ejerudg. pr. md:

4.295.000 3.079

Sagsnr:

SV7126

Skanderborg - Enebærvænget 1

Bliv klar til forårssalget med et gratis Værditjek. Vi elsker at bringe sælger og køber sammen! Bestil et gratis og uforpligtende Værditjek af din bolig. Ring 70 40 49 91

Ry - Anemonevej 3

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Familievilla fra 2012 med kig til Skb. Sø Nem adgang til Højvangen, hvor alt fra indkøb, skole, gymnasium og fritidsaktiviteter findes. Ligeledes nås Skanderborg station og midtbyen indenfor få minutter. Ligesom vejnettet til Aarhus er i top.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

130 m² 708 m² 2012 5 A2

Kontant: Ejerudg. pr. md:

3.150.000 3.304

Sagsnr:

SV7115

Kvalitetsvilla i børnevenlig kvarter! Familievilla på attraktiv adresse i Ry. Daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst idyllisk naturterræn findes inden for ganske kort afstand!


Skanderborg - Hørning - Ry - Odder

Odder - Vennelundsvej 1

3

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

NYHED

Tilfreds sælger af Herman Bangs Vej 17

Det siger sælger af Herman Bangs Vej 17 om os: • Grundig og velunderbygget tilgang til ejendommens prismæssige placering i markedet - Grundig, omhyggelig og dialogorienteret information om alle aspekter og led hele salgs- og markedsføringsprocessen igennem • Stor lydhørhed i forhold til vore ønsker og spørgsmål

Gennemrenoveret murermestervilla Velkommen til Vennelundsvej 1 i hyggelige Odder, hvor vi nu kan præsentere jer for denne gennemrenoverede murermestervilla i tre plan. Villaen er skrædersyet til den moderne børnefamilie med en perfekt planløsning.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

111 m² 910 m² 1946 4 C

• Konstant, utrætteligt, vedholdende, initiativpræget fremdrift i den samlede proces • Præcission, omhu og punktlighed videreført i slutfasen med handlens gennemførsel og overdragelse af ejendommen

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.595.000 3.061

Sagsnr:

SV8011

Skanderborg - Rødekærvej 6

SOLGT

• Præcis, omhyggelig og punktlig håndtering af alt det praktiske omkring indhentning af dokumentation og fremvisning - herunder aftaler om fremvisningstidspunkter, aflåsning og alarmhåndtering

Vores konklusion er, at vi fra start til slut har oplevet en tillidsog tryghedsskabende proces. Så vi kan godt tilslutte os jeres annonce-slogan: “Endnu en tilfreds sælger”.

Skanderborg - Herman Bangs Vej 17 Arkitektonisk perle i naturrige omgivelser

SOLGT

Holder du af natur og vil du nyde morgenkaffen med udsigt til smuk skov og egen sø?

Stilling - Cortinavej 22

SOLGT

Arkitekttegnet stor-villa på attraktiv adresse! Yderst velholdt villa i Højvangen. Herfra nås både indkøb, skole og idrætsfaciliteter inden for 600 m.

Skanderborg - Skanderupbækken 1, 1. Liebhavervilla med suveræn udsigt midt i Stilling Liebhavervilla med suveræn udsigt midt i Stilling. Tæt på indkøb og skole samt motorvejsnettet.

SOLGT

Sjælden udbudt andelsbolig i Skanderborg C Skanderupbækken er en god, velpasset andelsforening med attraktiv beliggenhed i Skb. C.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


4

Skanderborg - Hørning - Ry - Odder

AARHUSIANERNE VALFARTER TIL SKANDERBORG Det er ikke kun, når der er musikfestival, at folk strømmer til Skanderborg. Stadig flere – primært aarhusianske familier - har fået øjnene op for, at kommunen med de store søer og skønne skove er mere end blot et besøg værd. De vil bo der. Hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S i Skanderborg opfordrer man boligejere, der overvejer at sælge, til at komme ud af busken. Efterspørgslen på boliger i Skanderborg er stor, og udbuddet lille. Og priserne går for øjeblikket kun en vej – op. ”1. februar i år var der kun 393 villaer og rækkehuse til salg i hele kommunen, hvilket er et fald på knap 100 i forhold til samme dato året før,” fortæller ejendomsmægler Mads Holm. ”Samtidig er tiden, det tager at få solgt et hus, faldet kraftigt de seneste par år, så den gennemsnitlige liggetid i dag er nede på godt et halvt år fra salgsskiltet bliver sat op, til det er pillet ned igen.” Men selv om liggetiden er nedadgående og priserne er opadgående i Skanderborg er der stadig stor forskel i forhold til det

Tebstrup - Højtoftevej 45

NYHED

Højtbeliggende villa med udsigt over skøn natur

aarhusianske boligmarked. Her er priserne langt højere, og det kan Skanderborg profitere på. ”Ud over de smukke omgivelser, så er der flere ting, der trækker i folk,” fortæller Daniel Karlsen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens afdeling i Skanderborg. ”En gennemsnitsbolig på 140 kvm kan erhverves for godt en halv mio. kr. mindre end en tilsvarende i Aarhus Kommune. Og med motorvejen og landevejen lige ved døren, så tager det ikke længere tid at komme på arbejde i Aarhus, end hvis man skal gennem Aarhus i myldretiden.” At stadig flere vælger at bosætte sig i Skanderborg og pendle til Aarhus fremgår tydeligt af de seneste tal fra Danmarks Statistik. Sidste år flyttede 1.964 aarhusianere til Skanderborg. For fem år siden blot 1.276. ”Så man kan godt tale om, at vi så småt nærmer os sælgers marked, og derfor kan jeg da også kun opfordre folk, der går i salgstanker til at kontakte os for en gratis og uforpligtende værditjek af deres bolig,” siger Daniel Karlsen.

Ry - Ilsøvej 5

Tebstrup byder på alt lige fra vuggestue, gode handlemuligheder i Dagli'Brugsen, skole, SFO mm. Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

140 m² 832 m² 1979 4 E

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.695.000 2.231

Sagsnr:

SV7139

Skanderborg - Vesterløkken 7 Indflytningsklar 70er villa med nyere tag Villa med nyere tag, fantastisk planløsning og en god stor have med naturen som nabo.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

128 m² 1.147 m² 1975 4 C

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.895.000 2.780

Sagsnr:

SV7052

Kvalitetsvilla på stor grund og god kælder Villaen her er beliggende på en stor grund. Ravnsø ligger blot 500 meter fra villaen. Her har man rig mulighed for at ligge en båd i vandet eller fiske. Sætter I pris på naturen og har i brug for plads, er villaen her.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

167 m² 2.100 m² 1973 6 E

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.695.000 2.830

Sagsnr:

SV7031


Skanderborg - Hørning - Ry - Odder

Skanderborg - Gyldenmuld 8

Hørning - Risvangen 4

Familievilla og et unikt bofællesskab

Indflytningsklar familievilla i Hørning

Når man køber Gyldenmuld 8, køber man ikke blot en skøn villa, man køber sig også ind i et unikt fællesskab. I bofællesskabet Gyldenmuld tilpasses den travle hverdag med bl.a. fællesspisning.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

174 m² 221 m² 1976 5 C

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.895.000 3.773

Sagsnr:

SV7081

Villaen ligger tæt på alle Hørnings faciliteter såsom skole, daginstitutioner og indkøb. Infrastrukturen i alle retninger er i top. Skanderborg nås på 10 min. og Aarhus nås på kun 15 min.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

144 m² 1.103 m² 1979 4 B

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.575.000 2.712

Sagsnr:

SV7136

5

SKAL VI SÆLGE DIT GULDÆG? Bliv klar til påskesalget med et gratis Værditjek. Ring allerede i dag på 70 40 49 91

Østbirk - Vestbirkvej 14A

Skanderborg - Østergade 27B Velkommen til Vestbirkvej 14A, 8752 Østbirk

Stor villalejlighed midt i Skb. C

En på alle mulige måder rummelig ejendom med nyt tag fra 2017. Stor grund og gode kvadratmeter.

En skøn, moderniseret og indflytningsklar villalejlighed fra 1900. Charmerende og klassisk.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

150 m² 2.852 m² 1965 5 F

Bolig:

124 m²

Byggeår: Værelser: Energi:

1900 2 F

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.635.000 2.247

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.349.000 3.109

Sagsnr:

SV7102

Sagsnr:

SE7135 BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


6

Skanderborg - Hørning - Ry - Odder

SIDSTE TRIN I BOLIGRAKETTEN ER UDLØST Sidste år ved denne tid var der 107 fritidshuse til salg i Odder Kommune. I dag er tallet faldet til 83. Og da de reelle salgspriser på sommerhuse i kommunen i samme periode er steget med knap 10 pct., så har mulighederne for at gøre en god handel ikke været bedre for sælger i mange år, fastslår Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S i Skanderborg. Det er ikke en naturregel, men faktum er, at når der sker bevægelser på boligmarkedet sker det i tre trin. Først slår de igennem på ejerlejlighedsmarkedet, så står villaer og rækkehuse for tur, og til sidst kommer markedet for sommerhuse. ”Ligesom på det øvrige boligmarked er der for alvor kommet gang i salget af sommerhuse,” fortæller Daniel Karlsen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S i Skanderborg. ”De kraftige prisstigninger på det aarhusianske boligmarked har gjort, at mange har oparbejdet en stor friværdi i deres primære bolig, og den oplever vi, at mange - især aarhusianere - vælger

at investere i en fritidsbolig. Og det er lige netop det segment vi her hos John Frandsen sigter efter” Daniel Karlsen tilføjer, at den lave rente samt den nye mulighed for at belåne et sommerhus med op til 75 pct. i kreditforeningslån også har gjort sit til, at der er forår på markedet. ”Derfor kan jeg kun opfordre potentielle sælgere til at henvende sig til os og få en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Vi kommer med den rette pris og ligger den rette strategi så markedsføringskronerne møntes på de potentielle købere.”

Daniel Karlsen Salg & vurdering Odder - Vorbækvej 23

Kysing Næs - Thorasvej 79

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

NYHED

Hyggeligt fritidshus med kig til Saksild bugt Højtbeliggende og yderst velholdt fritidshus. Sommerhuset er omgivet af terrasser med kig til vand.

Odder - Posmosevej 29 Nyopført sommerhus fra 2007 med udsigt til åbne vidder

Unikt fritidshus med havudsigt Glem alt om storbylivet, travle hverdage og tidlige morgenmøder – nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til dette skønne fritidshus med en unik beliggenhed et stenkast fra vandet!

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

78 m² 800 m² 1999 5

Kontant: Ejerudg. pr. md: Sagsnr:

Moderne og hyggeligt sommerhus beliggende på god grund tæt på både vand og skøn natur. Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

84 m² 846 m² 2007 4

2.598.000 3.081

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.799.000 2.262

SF8009

Sagsnr:

SF7109


Skanderborg - Hørning - Ry - Odder

7

Saksild - Sdr Skovvej 24

Kysing Næs - Pouli Nielsensvej 99

SOLGT

NYHED

OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER! Fritidshuset blev ombygget og udvidet i 2005. I dag er der hele 85 m2. Total indflytningsklart.

Odder - Skovgårdsparken 38 SOLGT PÅ 4 UGER TIL PRISEN!

SOLGT Fritidshus med smutvej til stranden For enden af den blinde vej finder man dette fine, hvidpudsede fritidshus. Med de 108 m2 er der plads til hele familien. Den skønne have ligger blottet for solen hele dagen og aftenen.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

108 m² 855 m² 1979 5

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.698.000 2.358

Sagsnr:

SF7137

Vi overtog dette sommerhus fra anden mægler. Det blev solgt på kun 4 uger - til prisen

Odder - Strandparksvej 76

Odder - Alrøvej 203C

CHARMERENDE OG HYGGELIGT FRITIDSHUS Dette er huset til jer, der vil have et fristed nær havets brusende bølger. Tilhørende stor have. Skal ses! Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

67 m² 900 m² 1968 5

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.225.000 1.947

Sagsnr:

SF7111

Odder - Lyngmarksvej 3B Yderst velholdt sommerhus med sjæl

Udsigt til både fjord og sø Velholdt sommerhus fra 2006 med 78 gennemtænkte m2, stor carport og storslået udsigt til både vand og natur. Moderne indretning med køkken/alrum, loft til kip og store vinduespartier.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

78 m² 804 m² 2006 4

Kontant: Ejerudg. pr. md: Sagsnr:

Fritidshuset er beliggende i ganske kort afstand til den børnevenlige strand ved Saksild bugt. Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

56 m² 945 m² 1976 3

1.498.000 1.803

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.345.000 1.823

SF7133

Sagsnr:

SF7032 BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


27 afdelinger sender køberne din vej

Aalborg Klarup

Aars Hadsund Mariager

Hobro

Langå Karup

Glesborg

Randers

Viborg

Bjerringbro

Auning Kolind

Grenaa

Hadsten Rønde

Hammel Herning

Hinnerup

Ebeltoft

Aarhus

Ikast

Skanderborg Horsens

Fredericia

Vi står klar alle ugens 7 dage!

Derfor skal du vælge os: • En af Danmarks førende ejendomsmæglere, der sætter dig som kunde i centrum.

• Vi gør det ukompliceret at handle bolig - vi klarer salget fra A til Z, inkl. skødet.

• Vi er ikke bundet af stramme kædekoncepter og dyre administrationsomkostninger.

• Efteruddannede og engagerede medarbejdere, der lytter til dine ønsker og løbende holder dig opdateret.

• Vi er tæt på - med 27 lokale boligbutikker fra Fredericia til Aalborg, er vi der hvor kunderne er.

• Ejendomsformidling på jysk - fornuftige dispositioner, ingen unødvendige omkostninger.

Kontakt os allerede i dag og start med et gratis og uforpligtende Værditjek JOHN FRANDSEN SKANDERBORG • 70 40 49 92 Mindet 1, 8660 Skanderborg, skanderborg@johnfrandsen.dk

BOLIGMARKEDET

Dit aktive boligteam i Skanderborg

Profile for Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

NYT HJEM Magasin [Skanderborg udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked og hvad vi forventer af 2018.

NYT HJEM Magasin [Skanderborg udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked og hvad vi forventer af 2018.

Advertisement